Dodaj do ulubionych

Słoneczny Brzeg

27.06.11, 14:56
Czy ktoś z was był w Bułgarii w miejscowości Słoneczny Brzeg? Jadę tam w tym roku na kolonię z biura Barbara travel, hotel w którym będę zakwaterowana to Liani. Wiecie może jaka atmosfera panuje w tym hotelu, jaki jest jego stan itd.? i jeszcze jedna bardzo ważna sprawa, czy w pobliżu są jakieś dyskoteki? :) dzięki z góry za odpowiedzi :*
Obserwuj wątek
    • turx01 Re: Słoneczny Brzeg 28.06.11, 00:14
      puncos napisała:

> Czy ktoś z was był w Bułgarii w miejscowości Słoneczny Brzeg? Jadę tam w tym ro
      > ku na kolonię z biura Barbara travel, hotel w którym będę zakwaterowana to Lian
      > i. Wiecie może jaka atmosfera panuje w tym hotelu, jaki jest jego stan itd.? i
      > jeszcze jedna bardzo ważna sprawa, czy w pobliżu są jakieś dyskoteki? :) dzięki
      > z góry za odpowiedzi :*

Hotel jest prawie nowy, więc stan powinien być dobry.

hotel-liani.com/index.php?page=gallery
      Na brak dyskotek w Słonecznym Brzegu nie można narzekać.
      Jedziesz tam ze szkoły z klasą, czy indywidualnie? Ile masz lat?
      • puncos Re: Słoneczny Brzeg 30.06.11, 11:02
        Jadę indywidualnie, mam 15 lat :)
        • Gość: Tom Re: Słoneczny Brzeg IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.06.11, 21:14
          Indywidualne dyskoteki na koloniach? hm. ciekawe.
        • turx01 Re: Słoneczny Brzeg 01.07.11, 00:14
          puncos napisała:

> Jadę indywidualnie, mam 15 lat :)

No to miłego pobytu i dobrej zabawy życzę!
          Uważaj na siebie i napisz jak było.
    • turx01 Re: Słoneczny Brzeg 28.06.11, 00:15
      puncos napisała:

> Czy ktoś z was był w Bułgarii w miejscowości Słoneczny Brzeg? Jadę tam w tym ro
      > ku na kolonię z biura Barbara travel, hotel w którym będę zakwaterowana to Lian
      > i. Wiecie może jaka atmosfera panuje w tym hotelu, jaki jest jego stan itd.? i
      > jeszcze jedna bardzo ważna sprawa, czy w pobliżu są jakieś dyskoteki? :) dzięki
      > z góry za odpowiedzi :*
      • Gość: kiuli Re: Słoneczny Brzeg IP: *.astral.lodz.pl 01.07.11, 13:53
        Własnie wróciłam ze SB.Mieszkałam w samym centrum.Dyskotek mnóstwo i pijanej młodzieży przez prawie całą noc również.Szczególnie grupy męskie Duńczyków,Anglików,Niemców,Rosjan,no i oczywiście Byłgarów.
        Uważaj na siebie!
        • puncos Re: Słoneczny Brzeg 04.07.11, 13:56
          Dzięki wielkie :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka