08.11.10, 09:58
Witaj. Co u Ciebie? Robiłaś juz kontrolne badania? Ja dziś wybieram się na badania, zobaczymy co z tego wszystkiego będzie. Wyniki będę miała za tydzień.
Obserwuj wątek
    • mikusia_k Re: mikusia_k 08.11.10, 10:01
      ja jestem obecnie po 3 szczepieniach,w ubiegłą środę zrobiłam MLR-czekam na wyniki i potem zobaczymy-albo dalsze szczepienia albo zielone światełko...

M.
      • ania-8004 Re: mikusia_k 08.11.10, 10:12
        Ja jestem po 2 szczepieniach. U mnie też się wszystko okaże po badaniu. Jak wyniki się nie poprawią to chyba będzie jeszcze jedno szczepienie, ale nie pamiętam już co dokładnie lekarz mówił.
        • mikusia_k Re: mikusia_k 08.11.10, 11:33
          mi po 2 szczepieniach nie kazał robić MLR - twierdził,że dopiero po 3 jest sens...

ale ja głupia się uparłam,że już na pewno jest super i na własną rękę zrobiłam.. no i się pospieszyłam...

u mnie dopiero po 3 szczepieniach ma zweryfikować,co dalej robimy - jak MLR drgnie i będzie powyżej 10% to będziemy szczepić limfocytami męża, jak nie drgnie - proponuje limfocyty dawcy...

pzdr i trzymam kciuki!
          M.
          • ania-8004 Re: mikusia_k 09.11.10, 08:47
            To jak u Ciebie MLR będzie powyżej 10% to będziesz miała jeszcze 4 szczepienie?
            • mikusia_k Re: mikusia_k 09.11.10, 10:06
              jak >40% - zielone światło

jak >10% - szczepienie limfocytami męża (4 szczepienie)
              jak <10% - szczepienie limfocytami dawcy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka