Dodaj do ulubionych

Wynik histopatologiczny

20.05.13, 11:55
Witam serdecznie. Wczoraj odebrałam wynik histopatologiczny po poronieniu. Chciałabym zapytać o interpretację wyniku. Przejrzałam już listę interpretacji i niestety nie znalazłam nic. Jest napisane: utkanie kosmków i doczesnej. Czy taki wynik na coś wskazuje? Dodam tylko, że to moje drugie poronienie.
Obserwuj wątek
    • kahakasurdo Re: Wynik histopatologiczny 20.05.13, 21:50
      Niestety na nic nie wskazuje (jak to zwykle bad. hist-pat...). Napisali po prostu, co znaleźli, czyli resztki błon płodowych.
      • omnieionimtez Re: Wynik histopatologiczny 22.05.13, 09:36
        Dziękuję za pomoc.
    • lidek0 Re: Wynik histopatologiczny 22.05.13, 19:51
      Często w histopatologii nic nie wychodzi dlatego powinno się zrobić inne badania Twoje i partnera.
      • omnieionimtez Re: Wynik histopatologiczny 24.05.13, 09:29
        Część podstawowych badań już jest wykonanych. Dodam, ze jestem po jednym porodzie mocno przedwczesnym, jednej normalnej szczęśliwie zakończonej ciąży, jednym pustym jaju płodowym i jednym obumarciu ciąży w 7tc. Podstawowe badania hormonalne, chlamydie itp. wychodzą ok. Przyczyna niepowodzeń wciąż pozostaje dla nas i lekarza tajemnicą. Lekarz sugeruje sprawdzić immunologię, ale chyba nas po prostu na to nie stać. Tak jak czytałam koszt badań jest bardzo duży. Miałam nadzieję, że może na coś wskaże wynik histo. No, cóż trudno. Dziękuję za odpowiedź.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka