bach28 28.01.05, 09:46 Czy któraś z Was brała Luteinę i miała jakieś bóle.Ja biorę dopiero 3 tabl. a już boli mnie brzuch (ból taki przedmiesiączkowy) jak myślicie czy to normalne? Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nusik1 Re: Luteina 28.01.05, 17:33 Zażywałam luteinę (dopochwowo) ale czułam się po niej lepiej niż zwykle znalazłam info na temat skutków ubocznych: Działania niepożądane Podczas stosowania progesteronu, który jest identyczny z hormonem endogennym, działania niepożądane występują sporadycznie. Opisywano w pojedynczych przypadkach senność, zaburzenia koncentracji i uwagi, uczucie lęku, stany depresyjne, bóle i zawroty głowy. Nic innego nie słyszałam może dziewczyny coś podpowiedzą. Może te bóle są spowodowane czymś innym, albo źle ją toleruje twój organizm. Przykro mi ale nie wiem. Odpowiedz Link
nacia76 Re: Luteina 01.02.05, 11:45 Hej, ja również biorę Luteinę od początku ciaży, tzn. już miesiąc i nie ma szczególnych objawów, które trzebaby przypisac Luteinie, biorę 2x dziennie dopochwowo, wymiotuję, ale to raczej od ciąży. Przyczyną jest pewnie coś innego u Ciebie. Odpowiedz Link