Dodaj do ulubionych

Gdzie ta @ ??

23.08.05, 16:54
Czekam na nią wyjątkowo jak nigdy, a ona nic. Jutro mija 6 tygodniu po
łyżeczkowaniu po pustym jaju płodowym, a ja myślałam że w sierpniu to będe
miała już pierwszy okres za sobą.... Czekać czekać... jakie to trudne...
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • wandana Re: Gdzie ta @ ?? 23.08.05, 19:17
      Oj na tę pierwszą to ja też bardzo czekałam. W szpitalu powiedzieli mi, że 4-6
      tyg. max. Ale moja się uparła, nawet luteina jej nie wywołała i przyszła sobie
      po 55 dniach. Wczesniej miałam cykle 25 dniowe, więc sądziłam, że po 50 dniach
      będę w trakcie trzeciego cyklu, a okazało się, że nie skończyłam pierwszego. Z
      badań wyszła mi wysoka prolaktyna i mój gin twierdzi, że ona wydłużyła cykl.
      Dostałam bromergon na zbicie i teraz druga przyszła po 19 dniach dla odmiany.
      Nie martw sie, zaczekaj jeszcze trochę, czasami potrzeba czasu, żeby cykl się
      wyregulował, ale jesli nie przyjdzie w ciagu następnego tygodnia, dwóch, może
      wybierz sie do gina na kontrolę.
    • kasia2409 Re: Gdzie ta @ ?? 25.08.05, 13:01
      czesc,
      ja jestem 3 tyg. po łyzeczkowaniu po pustym jaju płodowym i bardzo chciałabym
      dostac juz @. Mam do Ciebie pytanie ile czasu masz czekać by móc zajsc znowu w
      ciąze ?
    • karina66 Re: Gdzie ta @ ?? 25.08.05, 14:21
      ja dostalam idealnie,jak zawsze po 29 dniach. Lekarz uprzedzal za pierwsza moze
      sie spoznic.moze zacznij brac pigulki to nastepne beda o casie i suma sumarum
      szybciej bedziesz mogala prubowa znowu.
      Pozdrawiam
      Karina

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka