emiliah 15.09.06, 13:29 Moje dzieci miały się urodzić ok. 2 listopada...Napiszę jeszcze innym razem, bo znowu zaczynam wyć Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edmer Re: Bliźnięta 15.09.06, 21:28 Moje córeczki miały się urodzić 01.01.2007...Przytulam Cię mocno Odpowiedz Link
agulka1001 Re: Bliźnięta 15.09.06, 22:29 kurde,wszystkie mamy doła,jakis wirus,czy co?ja bylabym teraz w 25tc (pierwsza ciaza) albo 12tc (druga ciaza)...tez mi ciezko jak cholera...i do tego jutro jade na ponowny zabieg,bo przy poprzednim cos zostalo,i macica sama sie nie oczyscila... dziewczyny,ale w glebi duszy wierze,ze damy rade i ciagle mam nadzieje,ze nam sie uda byc mamami...pozdrawiam Was... ps.tez siedze i rycze,pakuje sie,i co sobie przypomne po co jade,to w placz...mam nadzieje,ze do rana zdaze spakowac torbę...po ostatnim powrocie ze szpitala obiecalam sobie,ze ta torbe bede pakowac za rok,na sale porodową... Odpowiedz Link
ainer1 Re: Bliźnięta 16.09.06, 08:49 Agulko, podejdz prosze pozytywnie - nie blyo lepiej po, pzrestaniesz wreszcie krwawic, poczujesz sie lepiej, dojdziesz do siebie i przyblizysz date staran! Odpowiedz Link
emiliah Re: Bliźnięta 22.09.06, 10:41 W szpitalu potraktowali mnie okropnie, źle wyczyścili, na szczęście resztki były niewielkie i leki wystarczyły. Mam już dzieci i uznano mnie za dziwaczkę, że płaczę za trzecią ciążą. Odpowiedz Link
emiliah Re: Bliźnięta 22.09.06, 11:43 Jedno dziecko nawet nie wiem ile żyło, bo dowiedziałam się o nim w 12 tygodniu. Musiało być maleńkie bo był tylko pusty pęcherz. O śmierci drugiego dowiedziałam się w 13 tygodniu. Lekarz powiedział to tonem całkiem obojętnym. A jak zaczęłam się trząść i płakać, kazał mi się uspokoić, bo on chce zdjęcia zrobić. Ja nie mam ani jednego zdjęcia, kiedy moje dzieci były żywe, a on mi nie pozwolił się spokojnie wypłakać, bo chce porobić zdjęcia martwym... Odpowiedz Link
papuga_5 Re: Bliźnięta 23.09.06, 08:01 To okropne ze tak nieraz lekarze traktuja. Lekarka ktora mi robila USG tez nie byla specjalnie delikatna, potem wyslala mnie na drugie USG i tamta druga doktor byla delikatna bo sie pytala czy chcemy z mezem patrzec na ekran czy wolimy nie patrzec i jak zaczelam plakac to powiedziala ze nas na chwile zostawi samych. Odpowiedz Link
iwonak112 Re: Bliźnięta 24.09.06, 21:58 Dziewczyny!Weszłam przez przypadek,ale napiszę.21 lat temu też to przeżywałam.Nie dawano mi szans na dziecko.To byli bardzo utytułowani lekarze.Doktorzy.No i cuda się zdarzają.Jak lekarka zobaczyła mnie w ciąży zemdlała na swój fotel ginekologiczny!A teraz:17-letni syn.16-letnia córka.3-letnie bliźniaki.Nigdy się nie poddawajcie.Pozdrawiam Odpowiedz Link
ana-76 moje dziecko urodziłoby sie za 3 dni 24.09.06, 23:17 ale się nie urodzi we wrześniu, ale urodzi się w maju )) jak obaj moi starsi chłopcy )) Bądź dobrej mysli... Na mnie też dziwnie patrzyli w szpitalu gdy wyłam z bulu po stracie bo przecież juz mam 2 zdrowych dzieci. Lekarz który obil USG tez był "bardzo miły" kiedy prosilam zeby nie konczył tego co zaczol mówić i zaczelam płakać, kazał mi wstać i się ubrać bo on czasu nie ma , on tutaj pracuje( Ot taka służba zdrowia Odpowiedz Link