19.11.06, 21:21
najczesciej piszecie o obfitym okresie po poronieniu!

pierwszy okres dostalam 4tyg po trzecim czyszczeniu,byla slaba @@,4dni i po
wszystkim,obylo sie bez tabletek przeciwbolowych!

minelo kolejne 5tyg,nadszedl okres,popoludniu,wzielam tabletkę anty,bo mialam
w pierwszy dzien zaczac!drugi dzien-bol brzucha mocny,ale krwawienie male,a
teraz wieczorem w ogole!i co to ma byc?okres czy nie okres?
Obserwuj wątek
    • asiak76 Re: okres cd 19.11.06, 21:32
      Ja dostałam miesiączkę wczoraj 5 tygodni po zabiegu nic mnie nie boli ale tak
      obfitej nigdy nie miałam zobaczymy ile dni potrwa i kiedy dostanę następną mam
      nadzieję że normalnie bo ponoć to ważne aby mieć normalną @ aby znowu mieć
      zielone światło
    • mentafolia Re: okres cd 19.11.06, 21:33
      Cześć Aguś

Moim zdaniem to @.
      Nie ma reguły na to jaki powinien byc po zabiegu.A zwłaszcza,że Ty jestes nie po
      jednym ale po 4!

pozdrawiam smile)
      • agulka1001 Re: okres cd 19.11.06, 21:34
        no ale ja juz nie wiem,co o tym myslec!moze mi sie sluzowka niezbyt
        odbudowuje,bo kurde nie ma co sie zluszczac?ja tez mysle,ze to powinna byc
        @@,dokladnie 2tyg wczesniej mialam owu,mierzylam temp!balam sie,ze mnie
        zaleje,i jak ja dam rade w pracy,a tu ledwo co leci...
        • asiak76 Re: okres cd 19.11.06, 21:38
          Każdy organizm jest inny ja też myślę że to jest @ wszystko będzie ok pozdrawiam
        • mentafolia Re: okres cd 19.11.06, 21:58
          Lepsza za skąpa niz za obfita.Wiem co mówię,bo miałam istne krwotoki i ciągły
          stres,że "przeciekam".No a po tabletkach anty na ogół są niewielkie małpy.
    • papuga_5 Re: okres cd 20.11.06, 01:09
      Agulka nic sie jeszcze nie martw, ja tez mialam pierwsza miesiaczke bardzo skapa, a spodziewalam sie
      obfitej i tez panikowalam ze cos nie tak, po 2 dniach mi sie calkiem skonczyla i nic nie mialam przez dwa
      dni, az tu nagle w trzecim dniu powrocila i sie strasznie tym wystraszylam, tez lecialo skapo ale przez
      kilka ladnych dni, az do sluzu owulacyjnego i potem przeszlo. Dzwonilam wtedy do gina a on powiedzial
      ze nigdy po zabiegu pierwsza miesiaczka nie jest normalna, ze nastepna powinna byc normalna. Potem
      mialam nastepna tez skapa, ale juz troche bardziej zblizona do normalnej. Cykle mam teraz zupelnie
      nieregularne, a zawsze mialam regularne.
    • aneczka002 Re: okres cd 20.11.06, 09:23
      agulko nie martw sie kochana... nie każada @ u każdej musi być taka sama .. u
      mnie pierwsza była taka normlana wręcz bardziej skapa niz zawsze... druga była
      krwotoczna.. tzrecia i kolejna juz normalna jak przed zabiegiem.. moja gina
      nie dała mi tabletek anty bo stwierdziła ze lepiej niech sie endo odbudowuje
      szybko a tabletki je osłabiaja chyba ze chciałabym zrobic przerwe z kolejnymi
      straniami na rok to wtedy by mi dała a jak chciałam po 3 @ to nie ma sensu
      brać... ale Ty pewnie odczekać musisz troche.. życze spokoju i powodzenia
      • agulka1001 Re: okres cd 20.11.06, 10:52
        dzieki dziewczyny za odpowiedzi!dzisiaj 3dzien i tylko plamienie delikatne!nie
        wiem,co tym myslec!ale antyki juz zaczelam brac!mysle,ze ciaza tez
        wykluczona,bo bylo tylko raz,i z zabezpieczeniem,i to po owu!aneczko,co do
        antykow,to ja dostalam wlasnie dlatego,zeby sie endo odbudowywalo regularnie,co
        28dni,bo moje cykle to bywają rozne,ale ponad 35dni!i za 3m-ce mam odstawic i
        probowac!widzisz,co lekarz,to inny pomysl!mysle,ze tez sie boją,że znowu za
        szybko mi wyjdzie hehehe a te 3 m-ce to minimum!pozdrawiam!
        • aneczka002 Re: okres cd 20.11.06, 15:22
          a widzisz jak masz długie cykle to moze i wksazane anty.. ja ma po 30 dni z
          zegarkiem w ręku.. Życze Ci powodzeniasmile i mocno sciskam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka