niunia9949 07.02.07, 12:29 dziekwczyny a podawalyscie cos swoim facetom na polepszenie nasienia jak tak to co prosze o szybka odp pozdrawiam goraco niunia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mellago Re: NASIENIE!! 07.02.07, 19:16 Ja profilaktycznie daję mojemu macę i żeńszeń, folik i magnez + wit. B6. Nie robiliśmy mu badań, bo w pierwszą ciążę zaszłam odrazu ale niestety poroniłam a teraz nie mogę zajść już dość długo. Witaminki napewno nie zaszkodzą a może pomogą, bo gdzieś czytałam, że działają przeciwzapalnie i poprawiają kondycję co napewno dobrze wpływa na plemniki. Pozdrawiam Odpowiedz Link
niunia9949 Re: NASIENIE!! 07.02.07, 19:51 dziekuje za odpowiedz my tez jeszcze nie robilismy badan ale wczoraj przeszlam sie do lekarza ktory powiedzial ze mu sie wydaje ze to moze byc powodem poronien w naszym przypadku poniewaz moj maz wlasie profilaktycznie bral witamine A+E i cynk i porownujac ostatnia ciaze z poprzednimi to bylo naprawde lepiej.A pytam o inne leki bo nie zaszkodzi brac czegos lepszego moze naprawde pomoze .A wiecie cos na temat leku SALFAZIN?? Odpowiedz Link