Dodaj do ulubionych

agnese zb Juszczyk Krakow

04.02.08, 19:40
agnese bylas u tego lekarza.?jakie wrazenie odnioslas?napisz cos bo
chcialabym cos o nim wiedziec.pozdrawiam pa
Obserwuj wątek
    • agnese_zb Re: agnese zb Juszczyk Krakow 05.02.08, 11:36
      Hej! Byłam u Juszczyka. Piszę dopiero dzisiaj, bo ciężko było u mnie z wolną
      chwilą w ostatnim czasie. Kolejka oczywiscie u niego była niesamowita. Ponad
      trzy godziny się wysiedziałam. Lekarz przyszedł już po 12 choć gabinet niby
      czynny od 15. Byłam u niego w gabinecie na Oświecenia. Przyjmuje do ostatniej
      pacjentki, nawet do 1, 2 w nocy. Od połowy lutego wprowadza na Oświecenia
      rejestracje( na Ruczaju jest od dawna), więc myślę że już bedziesz musiała się
      zarejestrować. Lekarz sympatyczny, ale raczej z tych co nie są zbyt wylewni. Ja
      uważam że dobrze, lepiej żeby za wiele nie nawijał a mało robił. Skierował mnie
      na badania (pomimo tego iż było to pierwsze poronienie), aby jak najlepiej
      przygotować się do kolejnej ciąży. Podejrzewa u mnie nadmierną krzepliwość. Ale
      wszystko wyjdzie po badaniach. Jestem dobrej myśli. Mam przeczucie, że następnym
      razem będzie wszystko dobrze, i oby tak było. O Juszczyku jeszcze za wiele nie
      mogę powiedzieć, ale opinie o nim słyszałam dobre. No i wrażenia po pierwszej
      wizycie są pozytywne. Jest mało lekarzy którzy kierują na badania po pierwszej
      stracie maleństwa. W następnym cyklu idę do niego z wynikami, dowiem się co
      dalej i liczę na zielone światełko.
      Po opiniach znajomych odnośnie Juszczyka i po wizycie u niego mogę Ci go
      spokojnie polecić.
      Pozdrawiam
      Aga

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka