alex_78_2006 30.07.09, 10:39 hej marbus, co u ciebie , jakoś nic nie piszesz.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marbus Re: marbus 30.07.09, 12:58 hej Alex....no nie pisze,bo wpadam rzadko tu. A u mnie...jestem w ciazy,dzis konczy sie 8tc.Byłam na usg i widziałam bijace serduszko.Ale wiesz jak jest.Schiza na maksa,stres i to ciagłe zastanawianie sie czy uda sie tym razem.Staram sie byc dobrej mysli.A u Ciebie kochana? Odpowiedz Link
alex_78_2006 Re: marbus 30.07.09, 13:24 ależ się cieszę - gratuluję ci bardzo, mam nadzieję że i ja niedługo zobaczę moją kruszynkę na usg, wczoraj byłam u gina, ale jeszcze wcześnie, beta ciążowa - 3-4 tydzień, na usg widział tylko pogrubione ednometrium i powiedział że "coś" się zaczyna dziać, nie będę biegała co tydzień - postaram się wytrzymać i mam przyjść pod koniec sierpnia, mam nadzieje że będzie dobrze. A ty marbus miałaś wcześniej robione usg czy też troszkę później? jak się czujesz? ja nie mam żadnych narazie dolegliwości i wiesz że schizuje na maxa, choć gin uspokaja , że wcześnie i że wcale nie muszę mieć, z córką miałam słabiutkie, ale nie wiem kiedy się zaczęły. Aby było ok, miałam nosa że razem zaciążymy aby pozytywnie i do przodu, ściskam Odpowiedz Link
marbus Re: marbus 30.07.09, 17:20 ja byłam na usg w 7tc-ciezko było wytrzymac ten czas do wizyty,ale jakos zleciało.A czuje sie w sumie ciazowo.Juz prze terminem @ miałam mdłosci,potem jakis czas ich nie miałam,potemz znow wrociły.Bola mnie piersi,ael nie wiem czy to od ciazy czy od dupka,czasem troche brzuch.I tyle.Aaa i sikanie milion razy.Ta ciaza jest podobna do ciazy z corką.Czas płynie za wolno jak dla mnie- chciałabym juz czuc ruchy,moze byłabym troche spokojniejsza,a tak nie wiem co sie tam dzieje.Pozostaje wierzyc,ze bedzie dobrze wreszcie. Odpowiedz Link
monika3411 Re: marbus 30.07.09, 13:44 Marbus trzymam kciuki. Pamiętam Cię z forum wrześniowego. Będzie dobrze. Bo przecież nie ma innej możliwości.... Odpowiedz Link