minneapolis 12.02.02, 10:18 Witaj w bajce, z Tobą łatwiej się naprawi Mieszkańców Zielonego Lasu i Łąki Krowicch Placków. Tylko musisz jedno: mów co czujesz! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yess Re: dzeki i nuka 12.02.02, 10:21 tak tak. mow co czujesz i jakie masz sny. zrobimy ci szybka terapie hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: dzeki i nuka 12.02.02, 10:27 dzeki to wiem ale tez i nuka guza szuka??? Odpowiedz Link Zgłoś
minneapolis Re: dzeki i nuka 12.02.02, 10:31 Yess się nie boi prawdy o sobie, stawia czoła okrutnemu losowi, ale światło może jej wskazać tylko dzeki. Brawo yess, będziesz chyba leaderką grupy terapeutycznej! Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: dzeki i nuka 12.02.02, 11:23 dziekuja bardzo za wyroznienia ale ja juz skonczylam terapie hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
minneapolis Re: dzeki i nuka, 12.02.02, 10:29 Only masz raka, to do onlykologa, a nie się dziwisz an moim wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: dzeki i nuka, 12.02.02, 10:30 a nawet jesli mam raka to co z tego???? zawsze dobrze miec przyjaciela..... Odpowiedz Link Zgłoś
minneapolis Re: dzeki i nuka, 12.02.02, 10:36 Rak to nie jest przyjaciel ryb, ale pozostań w naiwności i kleszczach... Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: dzeki i nuka, 12.02.02, 10:49 pozostac mam w naiwnosci i kleszczach doktora raka???? z kleszczami to sie moge domyslac co on robi, a co on z ta naiwnoscia robi???? desynsekcje???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x®♂∞♀ Re: dzeki i nuka, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 16:47 tak, desynsekcje, cokolwiek to znaczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: dzeki i nuka IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 10:31 czuje....ze musze isc siusiu;) Odpowiedz Link Zgłoś
minneapolis Re: dzeki i nuka 12.02.02, 10:34 Maslow jest świadom Twoich możliwości, piękna afirmacja swego apogeum, samantko. Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: dzeki i nuka 12.02.02, 10:35 dzeki to wiem ale i nuka to tez niezla suka.... co zreszta nadal guza szuka.... Odpowiedz Link Zgłoś
minneapolis Re: dzeki i nuka 12.02.02, 10:47 Only tu już jesteś prześwietlona. Mało się napłakałaś, żeby odzyskać łaskę pańską? Siedź cicho, bo poznasz co to przemiana adiabatyczna. Oświecam Cię! Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: dzeki i nuka 12.02.02, 10:51 oj, juz mi oczka fluorescenzuja!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: dzeki i nuka 12.02.02, 10:34 zatrzymaj! dzeki lubi zloty deszczyk:)))) Gość portalu: samanta napisał(a): > czuje....ze musze isc siusiu;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: dzeki i nuka IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 10:36 Emperor..grzeszne mysli nachodza Cie od rana?;)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: dzeki i nuka 12.02.02, 10:39 od urodzenia:) chociaz za tym nie przepadam;) Gość portalu: samanta napisał(a): > Emperor..grzeszne mysli nachodza Cie od rana?;)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
minneapolis Re: dzeki i nuka 12.02.02, 10:42 emperor napisał(a): > od urodzenia:) > chociaz za tym nie przepadam;) poczucie winy... zrozumiałe Odpowiedz Link Zgłoś
minneapolis Re: dzeki i nuka 12.02.02, 10:39 Emperor olewusie, Twoje doświadczenie z dzeki dało Ci spełnienie, a teraz frymarczysz swym szczęściem? Zachowanie niegodne porzuconego, trzymaj klasę! Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: dzeki i nuka 12.02.02, 10:47 sorry winethou, jestem prawdziwy, klase mam dla tych ktorzy tez ja maja, i nie olewusie prosze, bo mam rowniez honor, pozdrawiam minneapolis napisał(a): > Emperor olewusie, Twoje doświadczenie z dzeki dało Ci spełnienie, a teraz > frymarczysz swym szczęściem? Zachowanie niegodne porzuconego, trzymaj klasę! Odpowiedz Link Zgłoś
minneapolis Re: dzeki i nuka 12.02.02, 10:54 Dobra dobra, tak się xiążę sadzi, że kłaniam mu się. Mały niuanSIK: klasę się ma wyłącznie dla siebie - jeśliś podły w jakości dla sukinsynów, to mylisz klasę ze skutecznością. Choć skuteczność bywa elementem klasy. Odpowiedz Link Zgłoś
minneapolis DZEKI NIE PRZYSZŁA. 12.02.02, 10:59 ALE BĘDĘ TĘSKNIŁ ZA ŻYWIOŁEM. Nuka. Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: dzeki i nuka 12.02.02, 11:23 byc moze rozumiesz cos innego pod pojeciem "klasy". pod pojeciem twojej "klasy" rozumiem szacunek dla siebie. klase dla siebie mam, bo jak bym mogl nie miec? w koncu jestem najwazniejsza osoba w swoim zyciu, innych ludzi dziele na 3 grupy: 1. przyjaciele - stoje murem za nimi, skacze w ogien, chwale i czcze. 2. neutralni - jesli jest OK to jest OK, a jesli cos nie pasuje to niech sie ciagnie. 3. wrogowie - "przyjaciol trzymaj blisko, wrogow jeszcze blizej", a poznie trzeba ich zniszczyc, wzrok za oko, szczeka za zab. w swoim rozumowaniu pojecia "klasy", to dla wszystkich w/w grup osob mam taka klase jaka oni okazuja wobec mnie. minneapolis napisał(a): > Dobra dobra, tak się xiążę sadzi, że kłaniam mu się. Mały niuanSIK: klasę się > ma wyłącznie dla siebie - jeśliś podły w jakości dla sukinsynów, to mylisz > klasę ze skutecznością. Choć skuteczność bywa elementem klasy. Odpowiedz Link Zgłoś
minneapolis Re: dzeki i nuka 12.02.02, 11:33 No tak - z zasadami - zgoda. Mówiąc o jakości miałem na myśli styl. To taki dodatek estetyczny, rodzaj charyzmy, bo zasady, to nie klasa i polot, to nie klasa. Połączenie, to jest to. Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: dzeki i nuka 12.02.02, 11:54 wiec jesli masz cos do mojego stylu to przykro mi bardzo:( taki jestem i sie nie zmienie. mam swoj wlasny styl ktory sie kreowal i kreuje sie od wielu lat, poprzez wplyw otoczenia, zyciowe wzloty i ziemskie grawitacje, niestety nie da sie go zmienic jednym postem na forum. minneapolis napisał(a): > No tak - z zasadami - zgoda. > Mówiąc o jakości miałem na myśli styl. To taki dodatek estetyczny, rodzaj > charyzmy, bo zasady, to nie klasa i polot, to nie klasa. Połączenie, to jest to > . Odpowiedz Link Zgłoś
minneapolis Re: dzeki i nuka 12.02.02, 12:33 wszystko gra, teraz ja tylko rozpatruję pojęcie klasy, a używałem jedynie przeciwko "niegodnemu zachowaniu porzuconego urynofila" :o) Odpowiedz Link Zgłoś
dzeki Re: dzeki i nuka 12.02.02, 12:42 Jedno pytanko DLACZEGO PIEPRZYCIE TAKIE FARMAZONY od tego na wymioty większość normalnych ludzi zbiera PS No i po południu kij wam w ryj Dzeki M Odpowiedz Link Zgłoś
minneapolis Re: dzeki i nuka 12.02.02, 12:55 tak, widać, że jest Ci niedobrze, należysz do większości normalnych ludzi? PS świnio parszywa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x®♂∞♀ Re: dzeki i nuka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 16:41 w tym jak sęk: pęknięty fiut, to Twój narząd oto prosta historia o tym jak dzeki ocipiała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x®♂∞♀ Re: dzeki i nuka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 16:43 ptaku nie lataj? mario nie bluźnij? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: dzeki i nuka 12.02.02, 16:46 XP- czy Ty nie przesadzasz? :o))) nie zawsze i nie we wszystkim bluznie. Nie moj styl - nie moj charakter .... HUMANISTY :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x®♂∞♀ Re: dzeki i nuka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 16:49 no co? a ptaki to niby cały czas latają? nie mówię kurach, strusiach i pingwinach tylko o tych, co na drutach Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: dzeki i nuka 12.02.02, 16:51 te na drutach to tez caly czas nie lataja. Co z tymi drutami robia?- ich slodka tajemnica! Odpowiedz Link Zgłoś