Dodaj do ulubionych

Drodzy Mieszkańcy Zabrza !!

06.02.12, 15:34
Jeśli uważacie ,że dziś jest źle w waszym mieście to przygotujcie się na to ,że będzie jeszcze gorzej .
www.rmf24.pl/ekonomia/news-resort-finansow-zmusza-samorzady-do-zaciskania-pasa,nId,432831
PO dziękujmy im !!!
Obserwuj wątek
    • strefas Re: Drodzy Mieszkańcy Zabrza !! 06.02.12, 15:35
      www.rmf24.pl/ekonomia/news-resort-finansow-zmusza-samorzady-do-zaciskania-pasa,nId,432831
      • 1-smieszek Re: Drodzy Mieszkańcy Zabrza !! 06.02.12, 17:10
        Drogi strefasie, nic nowego nam nie powiedzialeś, jestesmy przygotowanie na to od dawna.
        • strefas Re: Drodzy Mieszkańcy Zabrza !! 06.02.12, 17:20
          Chciałem uczulić ,ze nie wszystko może być winą samorządu.
          • 1-smieszek Re: Drodzy Mieszkańcy Zabrza !! 06.02.12, 17:26
            Nie uczulaj na nic.
            Uczulenia kończą się wizytą u lekarza.
            • strefas Re: Drodzy Mieszkańcy Zabrza !! 06.02.12, 17:29
              Lepiej by było wcześniej udać się na wizytę przy urnach wyborczych :)
        • Gość: zabrzanin Dość PO!!! IP: *.zabrze.vectranet.pl 06.02.12, 17:27
          1-smieszek - mów za siebie!!! Dosyć już tych nieudolnych rządów PO!!! Dawno już nie było tak żałosnego rządu. Nawet SLD potrafiło obywatelom zapewnić godny byt.
          • strefas Re: Dość PO!!! 07.02.12, 09:26
            Zgadzam się w 100%
            • Gość: obserwator. Re: Strefas ty smieciu! IP: *.dip.t-dialin.net 07.02.12, 10:26
              Z tarn- Gor Cie wykopali i zaczynasz w naszym Zabrzu mieszac ? Debili takich jak ty i macicieli to nam w Zabrzu nie potrzeba , won ty GNOJU z naszego forum .
              • demon-to-ja Re: obserwator ty smieciu! 07.02.12, 11:22
                Gnojem to od ciebie czuć prostaczku.
                • Gość: ACTA Re: obserwator ty smieciu! IP: *.dip.t-dialin.net 07.02.12, 11:52
                  Drugi GNOJEK Demon-To -Ja sie znalazl na tym forum ,debile pasujecie razem z Strefasem !
                • strefas Re: wszyscy jesteśmy śmieciami dla PO i PiS! 07.02.12, 11:56
                  Nikt mnie z TG nie wykopał ,wręcz przeciwnie to wykopano jednego użytkownika o wielu nickach z Zabrza ,który nigdy nie przeprowadził jakiejkolwiek merytorycznej dyskusji z kimkolwiek ,jest obdarzony wyjątkowym talentem do prowokacji a gdy przegrywa to wspiera się innymi nickami ,to rodzaj perfidii własnie rodem z komuny (propaganda).Moja znajoma psycholog zrobiła mi portret psychologiczny tego osobnika ,jest to prawdopodobnie emeryt który nie jest lubiany wśród swoich sąsiadów (taki anty społecznik) bardzo w przeszłości lubił donosy ,lub współpracował z ORMO ,ogólnie bardzo lubi być za władzą jakakolwiek by nie była, on misi być gwiazdą .To taki osobnik który do pracy w kopalni jeździł z neseserem (a w nim śniadanie ) a teraz napiszcie z kim się to wam kojarzy ?
                  • figa-fidze Re: wszyscy jesteśmy śmieciami dla PO i PiS! 07.02.12, 12:20
                    Jestem psychologu niepiśmienny.
                    ZONK !
                    Fantazja i bezsilna złość poniosła biedaczka nielubianego.
                    Teraz zacznie jadem strzykać strefuś.

• Gość: gladiator Re: wszyscy jesteśmy śmieciami dla PO i PiS! IP: *.adsl.inetia.pl 07.02.12, 18:39
                    jad jest potrzeby w umiarkowanych dawkach jest leczniczy
                  • Gość: Ferdek Re: wszyscy jesteśmy śmieciami dla PO i PiS! IP: *.mdnx.net 07.02.12, 19:18
                    Twój opis pasuje mi do Amadeo24 - ten gościu przeszedł samego siebie. Był czas, kiedy na jego temat wrzało na forum. Ktoś zagroził doniesieniem na policję. Można poczytać archiwalne jego wpisy - totalnie pomylony jegomość.
                    Czy o tego zakompleksionego emerytowanego górnika chodzi?
                    • kot_kociamber Re: wszyscy jesteśmy śmieciami dla PO i PiS! 07.02.12, 19:46
                      Na zabrzańskim forum jest jeszcze kilku stałych zakompleksionych forumowiczów. Oni to dopiero skutecznie rozwalają to forum, wiecznie wtrącają się do wszystkich wątków, zawsze mają coś do powiedzenia. Nie dopuszczają krytyki na swój temat. Ale sami wszechwiedzący i nieomylni zawsze i wszędzie innych pouczają, napiętnują, oczerniają. Już kiedyś na forum był taki ranking oszołomów, łatwo go odszukać. Więc jak widać problem z oszołomami na forum jest nadal aktualny. Szkoda bo oni skutecznie zniechęcają innych do aktywnego uczestnictwa w wielu ciekawych tematach. Mam wrażenie, że większość zabrzan szerokim łukiem omija to forum - w zasadzie się im nie dziwię.
                      • Gość: . Re: nie jestem śmieciem dla nikogo IP: *.zabrze.vectranet.pl 07.02.12, 20:15
                        Forum jest dla wszyskich kocie_kociambrze i nie tobie decydować kto moze pisac, a kto nie.
                        Jak ci się wpis nie podoba, nie komentuj. Ja tak robirę.
                        Jezeli ktos nie podziela twojego zdania, to jest oszolomem? Czy ty masz monopol na rację?
                        "Ne dopuszczają krytyki na swój temat".
                        Ja ciebie teraz krytykuje, oczywiście ty zgodzosz się z moja krytyką.
                        Pokaż mi miejsce gdzie oczerniają. W wielu postach widziałam, ze przeciwstawiają sie plotkom i oczernianiu oraz wyciąganie osobistych spraw na fotum.
                        Jak protestowali przecieko takiemu niegodnemu zachowaniu, tez byłi nazywani oszołomami.
                        Wspólne opluwanie kogokolwiek wg, jest dobre?
                        Robienie bzurnych rankingów, to zabawa dobra dla uczniaka.
                        Na koniec, kto dał ci prawo do oceniania innych.
                        Czy oszolomem nie jest tylko ten, kto ma zdanie na dany temat podobnie do takiego, jak ty głosisz ?
                        • Gość: zabrzanin Re: nie jestem śmieciem dla nikogo IP: *.zabrze.vectranet.pl 07.02.12, 21:03
                          mam pytania - Ty chyba nie umiesz czytać ze zrozumieniem!!! Kot_kociamber ukazał jedynie problem tego forum, zwrócił uwagę na to co, niepokojącego się tutaj dzieje. A ty od razu na człowieka naskakujesz. Poczytaj jeszcze ze dwa razy jego post, zrób małą przerwie, prześpij się z tym i może jutro rano zrozumiesz, co autor wypowiedzi miał na myśli.Podpowiem Ci - mówił między innymi o podobnych do Twojego zachowaniach.
                          • Gość: zabrzanin Re: nie jestem śmieciem dla nikogo IP: *.zabrze.vectranet.pl 07.02.12, 21:04
                            ups... mała poprawka, post powyżej tyczy się anonimowego "kropka", "kropki"?
                            • Gość: zabrzanka Re: nie jestem śmieciem dla nikogo IP: *.zabrze.vectranet.pl 07.02.12, 22:19
                              Proponuje zabrzaninie żebyś ty raczej, przespał się, pomyślał, a pózniej kropkę krytykował.Od dawna widzę, se posty, które semsacyjkami pachą mają najliczniejsze komentarze.
                              Powiedz mi jeszcze, czy jak ty naskoczysz na kogoś, to ja też muszę to robi.
                              Odmienne zdanie albo żart = oszołom.
                        • strefas Re: nie jestem śmieciem dla nikogo 08.02.12, 00:12
                          Gość portalu: . napisał(a):

> Forum jest dla wszyskich kocie_kociambrze i nie tobie decydować kto moze pisac,
                          > a kto nie.
                          > Jak ci się wpis nie podoba, nie komentuj. Ja tak robirę.
                          > Jezeli ktos nie podziela twojego zdania, to jest oszolomem? Czy ty masz monopo
                          > l na rację?
                          > "Ne dopuszczają krytyki na swój temat".
                          > Ja ciebie teraz krytykuje, oczywiście ty zgodzosz się z moja krytyką.
                          > Pokaż mi miejsce gdzie oczerniają. W wielu postach widziałam, ze przeciwstawiaj
                          > ą sie plotkom i oczernianiu oraz wyciąganie osobistych spraw na fotum.
                          > Jak protestowali przecieko takiemu niegodnemu zachowaniu, tez byłi nazywani osz
                          > ołomami.
                          > Wspólne opluwanie kogokolwiek wg, jest dobre?
                          > Robienie bzurnych rankingów, to zabawa dobra dla uczniaka.
                          > Na koniec, kto dał ci prawo do oceniania innych.
                          > Czy oszolomem nie jest tylko ten, kto ma zdanie na dany temat podobnie do takie
                          > go, jak ty głosisz ?
                          Ja myślę ,że niektórzy zapomnieli co to znaczy wymiana poglądów ,wiedzą jak zagłuszyć czyjeś poglądy ,ale nie potrafią przekonać do swoich i tak tworzą się konflikty .
                      • strefas Re: wszyscy jesteśmy śmieciami dla PO i PiS! 08.02.12, 00:14
                        kot_kociamber napisała:

> Na zabrzańskim forum jest jeszcze kilku stałych zakompleksionych forumowiczów.
                        > Oni to dopiero skutecznie rozwalają to forum, wiecznie wtrącają się do wszystki
                        > ch wątków, zawsze mają coś do powiedzenia. Nie dopuszczają krytyki na swój tema
                        > t. Ale sami wszechwiedzący i nieomylni zawsze i wszędzie innych pouczają, napię
                        > tnują, oczerniają. Już kiedyś na forum był taki ranking oszołomów, łatwo go ods
                        > zukać. Więc jak widać problem z oszołomami na forum jest nadal aktualny. Szkod
                        > a bo oni skutecznie zniechęcają innych do aktywnego uczestnictwa w wielu ciekaw
                        > ych tematach. Mam wrażenie, że większość zabrzan szerokim łukiem omija to forum
                        > - w zasadzie się im nie dziwię.
                        Ja to samo obserwuje na TG .Pozdrawiam.
                    • strefas Re: wszyscy jesteśmy śmieciami dla PO i PiS! 08.02.12, 00:02
                      Gość portalu: Ferdek napisał(a):

> Twój opis pasuje mi do Amadeo24 - ten gościu przeszedł samego siebie. Był czas,
                      > kiedy na jego temat wrzało na forum. Ktoś zagroził doniesieniem na policję. Mo
                      > żna poczytać archiwalne jego wpisy - totalnie pomylony jegomość.
                      > Czy o tego zakompleksionego emerytowanego górnika chodzi?
                      Bingo !!!
                  • Gość: mam pytania Re: wszyscy jesteśmy śmieciami dla PO i PiS! IP: *.zabrze.vectranet.pl 07.02.12, 19:43
                    do strefasa.
                    ta twoja znajoma to, psycholog czy jasnowidz?
                    jak psycholog, to jaką wyższą uczelnię kończyła ?
                    może jest psychologiem samoukiem ?

• strefas Re: wszyscy jesteśmy śmieciami dla PO i PiS! 08.02.12, 00:03
                      A dlaczego pytasz ? chcesz zapisać w notesiku ?
                      • Gość: Sasiad! Re: Cala prawda o Strefasie!! IP: *.dip.t-dialin.net 08.02.12, 10:28
                        Strefas to czlowiek o wielu nikach,jest mieszkancem Tarn-Gor ,i mieszka na os. Jana jest to czlowiek ktory w stanie wojennym byl w ROMO byl oddelegowany z kopalni do tej sluzby .Kiedys w czasie interwencji na sluzbie poczul sie bardzo wazna osobistoscia wczasie legitymowania pewnej pary wyjal Palke i udezyl kobiete ktora chciala mu wytlumaczyc ze idzie po 22.00 na pogotowie z mezem .Doszlo to do sluchu Plk.Jozefa Kubsia bylego szefa R.U.S.W.Tarn-Gory gdzie Strefas zostal kopniety w Dupe za nadgorliwosc i dlugo o tym kolku byl spokoj i teraz znowu pokazujwe sie na niektorych Forach i zaczyna siac niepokoj. Taka to prawda o Strefasie Wariacie!
                        • strefas Re: Cala prawda o Strefasie!! 08.02.12, 11:50
                          :) Pragnę powiedzieć ,że na kopalnię nie przyjmowali nigdy 15 letnich dzieci (tyle miałem jak komuna się kończyła) a jak był stan wojenny czyli w 1981r miałem 6 lat :) :: pałki miałem ,w żołnierza się bawiłem ,ale nikogo nie pobiłem :))
                          • strefas Re: Cala prawda o Strefasie!! 08.02.12, 11:52
                            piszę tak około żeby mi mktoś nie pisał ,że wiek się nie zgadza :))
                            • Gość: to prawda Re: Cala prawda o Strefasie!! IP: *.zabrze.vectranet.pl 08.02.12, 14:58
                              sąsiad pisze prawde o tobie, a ty nie ściemniaj strefas i nie podjudzaj ludzi przeciwko sobie. nie jesteś wiarygodny. za dużo żółci wylewsz wszędzie i dlatego nie lubią ciebie.
                              • strefas Re: Cala prawda o Strefasie!! 08.02.12, 15:01
                                Życzę ci powrotu do zdrowia :)
                                • Gość: to prawda Re: Cala prawda o Strefasie!! IP: *.zabrze.vectranet.pl 08.02.12, 15:15
                                  a ten ciągle swoje. olać facia jest daremny.
                                  • kot_kociamber Re: Cala prawda o Strefasie!! 08.02.12, 15:53
                                    to prawda - mów za siebie!. Jak czytam Twoje wypowiedzi to mam wrażenie, że to z Tobą jest coś nieteges...
                                    • Gość: normalny Re: Cala prawda o Strefasie!! IP: *.protonet.pl 08.02.12, 16:23
                                      sąsiad -" ROMO byl oddelegowany z kopalni" ,a co to takiego to ROMO ?
                                      • Gość: Giniol! Re: Cala prawda o Strefasie!! IP: *.dip.t-dialin.net 08.02.12, 16:29
                                        Niewiesz co to ROMO.

Robotnicze oddzialy Milicji Obywatelskiej czyli rezerwisci powolani do sluzby w MO.
                                        • strefas Re: Cala prawda o Strefasie!! 08.02.12, 16:33
                                          Człowiek uczy się całe życie :) też o tym pierwszy raz słyszę ,może dlatego ,że nie jestem górnikiem. :))
                                          • Gość: Sasiad! Re: Cala prawda o Strefasie!! IP: *.dip.t-dialin.net 08.02.12, 16:35
                                            Strefas ?Ale PEPKA znasz?co Moze on wiecej o Tobie napisac!
                                            • strefas Re: Cala prawda o Strefasie!! 08.02.12, 16:46
                                              A..... pisz :)pobawimy się wszyscy :))
                                            • strefas Re: Cala prawda o Strefasie!! 08.02.12, 17:08
                                              Gość portalu: Sasiad! napisał(a):

> Strefas ?Ale PEPKA znasz?co Moze on wiecej o Tobie napisac!
                                              Jeśli brakło ci już w tej pustej główce pomysłów to ja sam napiszę o rzekomej postaci .
                                              Która nigdy z kopalnią nie miała nic do czynienia :) a legendy były różne na jego temat i nie zawsze były śmieszne.

www.mrachacz.com/
                                        • Gość: . Re: Cala prawda o Strefasie!! IP: *.zabrze.vectranet.pl 08.02.12, 16:45
                                          Wreszcie sąsiad uświadomł nam, jakie są przyczyny cięzkiej frustracji osobnika, który kryje się pod nickiem strefas.
                                          Należy traktować go ze zroztumieniem i przymrużeniem oka. Wykopanie do ROMO musiało być dla niego cięzkim przeżyciem. Taka trauma czasami pozostawia ślad na całe życie.
                                          • strefas Re: Cala prawda o Strefasie!! 08.02.12, 16:47
                                            komu nam ? :)
                                            • Gość: Sasiad! Re: Cala prawda o Strefasie!! IP: *.dip.t-dialin.net 08.02.12, 17:31
                                              Oczywiscie Strefas ze ten pan Mrachacz byl twoim dzielnicowym i duzo o tobie wie i nawet wiemy ze byles informatorem milicyjnym i miales teczke o kryptonimie DZIKUS3 wiec zamknij morde bo wyjdzie wiele wiecej i po co Ci to.
                                              • strefas Re: Cala prawda o Strefasie!! 08.02.12, 17:33
                                                Mordo ty moja :) zmieniasz fabułę ? choroba przez ciebie przemawia ...pusto głowie ?
                                              • kot_kociamber Re: Cala prawda o Strefasie!! 08.02.12, 17:39
                                                Sasiad! - skoro jesteś taki zorientowany, wszechwiedzący - dlaczego ukrywasz się pod serwerem proxy? Widać człowieku, że Twoje intencje są nieszczere, nie mówiąc już o Twoich wypowiedziach. Mam wrażenie, że jesteś jednym z tych wielu troli na forum, którzy skutecznie rozwalają fora i zniechęcają innych do aktywnego w nich udziału! Daruj sobie te Twoje osobiste nagonki na Strefasa - nikogo to nie obchodzi jakie wobec tego człowieka masz uprzedzenia - wież mi. Nie tolerujemy chamstwa i podobnego zachowania na zabrzańskim forum. Będziemy skutecznie takich jak ty napiętnować - wież mi.
                                                • strefas Re: Cala prawda o Strefasie!! 08.02.12, 17:51
                                                  Tak trzymać .
                                                • Gość: Sasiad! Re: Cala prawda o Strefasie!! IP: *.dip.t-dialin.net 08.02.12, 17:52
                                                  A co to jestes z nim rodzina ?
                                                  • Gość: . Re: Cala prawda o Strefasie!! IP: *.zabrze.vectranet.pl 08.02.12, 18:31
                                                    WIERZ mi, że strefas zaczyna pękać.
                                                    Na WIEŻE, to mozna tylko wejść.
                                                    Kto byki ortograficzne stale robi ?
                                                  • strefas Re: Cala prawda o Strefasie!! 08.02.12, 20:03
                                                    Szkoda mi czasu na coś takiego jak ty .Jesteś wizerunkiem elektoratu PO:)
                                                  • Gość: Greg Re: Cala prawda o Strefasie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.12, 20:07
                                                    Tow. Strefasku czy coś podobnego, pytam się ciebie jak temat wątku ma się do tego co wypisujesz ?
                                                    forum.gazeta.pl/forum/w,120,133094815,133094815,Drodzy_Mieszkancy_Zabrza_.html
                                                    Prowokujesz czy znowu się nudzisz, jak raz już komuś napisałes odnośnie profilu na NK ?
                                                    Co do byków to "miszczemem" jest ten co ma "PUSTO GŁOWIE"
                                                    Kiedyś ,dawno temu pisano "pustogłowie", ale to było dawno i "nie prawda"
                                                  • strefas Re: Cala prawda o Strefasie!! 08.02.12, 20:12
                                                    Ja nie zmieniłem tego tematu ,ja tobie i pozostałym twoim wcieleniom odpowiadam na głupie zaczepki :)
                                                  • strefas Re: Cala prawda o Strefasie!! 08.02.12, 20:13
                                                    Ale już dojść nie mam umowy z NFZ :))
                                                  • amadeo214 Re: Cala prawda o Strefasie!! 08.02.12, 20:39
                                                    Twej choroby nie ma w wykazie NFZ .
                                                  • Gość: ' Re: Cala prawda o Strefasie!! IP: *.zabrze.vectranet.pl 08.02.12, 20:54
                                                    amadeo214 napisał:
                                                    >Twojej choroby nie ma w wykazie NFZ.

Ach, to wszystko tłumaczy, dlatego on tu ciągle jest.

• Gość: normalny Re: Cala prawda o Strefasie!! IP: *.protonet.pl 08.02.12, 21:17
                                                    JESTEM PEWNY ,ŻE WASZE DOLEGLIWOŚCI BIORĄ SIĘ Z POSTKI W GŁOWIE
                                                  • net.kielonek Re: Cala prawda o Strefasie!! 08.02.12, 22:56
                                                    Lub pustki w butelce.
                                                  • demon-to-ja Re: Cala prawda o Strefasie!! 08.02.12, 23:17
                                                    Uwierz mi picie wódki w tym towarzychu nie skończyło by się na zabawie (nie dotyczy strefasa którego znam osobiście)
                                                  • Gość: ' Re: Cala prawda o Strefasie!! IP: *.zabrze.vectranet.pl 08.02.12, 23:40
                                                    Co więcej, my wierzymy, że jesteś samym strefasem.
                                                    SKOŃCZYŁOBY - należy pisać.
                                                    Byki pana dwa w jednym.
                                                  • amadeo214 Re: Cala prawda o Strefasie!! 09.02.12, 09:18
                                                    Tu kolejny dowód QLTURY ludzia o ksywie STREFAS.
                                                    blog.szmaterlok.pl/#komentarze
                                                  • Gość: . Re: Cala prawda o Strefasie!! IP: *.zabrze.vectranet.pl 09.02.12, 09:37
                                                    Tow. strefas, "kulturalny" inaczej zawsze i wszędzie, a byki strzela równo z zapałem, w kazdym miejscu i o każdej porze.
                                                    Tow. do pracy nad sobą.
                                                  • strefas Re: ty chory człowieku !! 09.02.12, 11:51
                                                    :) gdzie i kogo to obchodzi tępa pało ,to nie sprawia mi "bulu" a bynajmniej zawsze mam "nadzijieje" taka analogia do pewnej BARDZIEJ ZNANEJ OSOBY która się skompromitowała w księdze kondolencyjnej Japonii .Zastanów się jak piszę twoi ulubieni politycy z PO ? pamiętasz "popisy" w RMF24 jak pisali dyktanda ? PO to najbardziej dyslektyczni politycy w Polsce ,a może wkleić ci linka ?
                                                  • Gość: hi hi :) Re: cala prawda o strefasie IP: *.zabrze.vectranet.pl 09.02.12, 12:23
                                                    Tow. strefas, my teraz nie prowadzimy dywagacji politycznych, rozmawiamy o was tow. strefas i o waszych skanaliczych bykach.
                                                    Tow. przynosicie wstyd swojej partii. Powinniście wiedzieć, że mądry bierze przyklad od lepszych od siebie.
                                                    Poprawcie się tow. strefas.
                                                  • amadeo214 Re: ty chory człowieku !! 09.02.12, 12:52
                                                    strefas napisał:

> :) gdzie i kogo to obchodzi tępa pało

Ot "grzeczność" godna potomka nieboszczki PZPR.
                                                    Tak trzymaj!!!
                                                  • strefas Re: ty chory człowieku !! 09.02.12, 14:05
                                                    Oj ...Oj ...takie ...rzeczy ...:)
                                                  • amadeo214 Re: ty chory człowieku !! 09.02.12, 14:08
                                                    Swymi pomówieniami , swym obrażaniem innych, udowadniasz że "takie rzeczy" nie są Tobie obce.
                                                  • Gość: mieszkaniec Re: Cala prawda o Strefasie!! IP: *.zabrze.vectranet.pl 09.02.12, 14:45
                                                    amadeo24 czepia się jak zawsze. STREFAS w swoim komentarzu wykazał się znajomością tematu. W żadnym jego słowie nie dostrzegłem by kogoś obraził, zwyzywał, ośmieszył. Życzył bym sobie by każdy forumowicz wykazywał się taką kulturą. Tego nie można powiedzieć o chociażby amadeo24 - wystarczy przypomnieć sobie jego wpisy.
                                                  • Gość: . Re: Cala prawda o Strefasie!! IP: *.zabrze.vectranet.pl 09.02.12, 16:38
                                                    mieszkańcu naucz się czytać ze zrozumieniem, co drugi post tow. strfasa, to wyzwiska,znajomość tematu, to wypisywanise komunałów. kultura - pożalowania godna. dziwne, że tego nie widzisz.
                                                    kup sobie moze okulary, to zobaczysz więcej.
                                                  • strefas Re: Cala prawda o Strefasie!! 09.02.12, 17:14
                                                    A ty co robisz ? dlaczego próbujesz obrazić kogoś kto ma inne zdanie niż ty ? czy to nie chamstwo?
                                                  • amadeo214 Re: Cala prawda o Strefasie!! 09.02.12, 19:17
                                                    Udowodnij to CHAMSTWO .
                                                    Ja też inaczej piszę po kropce , zawsze z dużej litery.
                                                    Czy tym też próbuje obrazić Twój "intelekt" ?
                                                  • strefas Re: Cala prawda o Strefasie!! 09.02.12, 19:42
                                                    Mścicielu !!!,nic ci nie będę udowadniać ,jak widzisz czytelnicy tego forum maja na twój temat podobne zdanie ,moja osoba nie ma tu żadnego znaczenia , natomiast twój intelekt po mimo ,że piszesz ze wzorową ortografią jest zupełnie płytki i masz problemy z samodzielna percepcją rzeczywistości i nie piszę tego żeby zrobić z ciebie bałwana .Ja naprawdę chce dla ciebie jak najlepiej i pomału zaczynam wątpić w to ,że jesteś w ogóle emerytem i czy kiedykolwiek pracowałeś na kopalni ,bardziej stawiałbym na zdolnego ,ale mającego problemy z osobowością młodzieńca .
                                                  • amadeo214 Re: Cala prawda o Strefasie!! 09.02.12, 19:50
                                                    "Po mimo" ????
                                                  • strefas Re: Cala prawda o Strefasie!! 09.02.12, 19:55
                                                    jakieś zaczątki autyzmu też masz .
                                                  • amadeo214 Re: Cala prawda o Strefasie!! 09.02.12, 20:14
                                                    Powtórzę "PO MIMO" , a Ty dalej nie kumasz.
                                                  • strefas Re: Cala prawda o Strefasie!! 09.02.12, 20:23
                                                    " pomimo ,że piszesz ze wzorową ortografią jest zupełnie płytki i masz problemy z samodzielna percepcją rzeczywistości"
                                                    nic poza tym się nie zmienia:)
                                                  • amadeo214 Re: Cala prawda o Strefasie!! 09.02.12, 20:25
                                                    strefas napisał:

> " pomimo ,że piszesz ze wzorową ortografią jest zupełnie płytki i masz problemy
                                                    > z samodzielna percepcją rzeczywistości"
                                                    > nic poza tym się nie zmienia:)
                                                    Kto JEST. Pisz wyrazniej
                                                  • amadeo214 Re: Cala prawda o Strefasie!! 09.02.12, 21:13
                                                    forum.gazeta.pl/forum/w,261,133182235,133182858,Re_Wstyd_mi_.html
                                                    Kolejny kwiatek "kulturalny" tow.strefasa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka