Dodaj do ulubionych

dobry fryzjer w Zabrzu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 21:10
Hej, szukam dobrego fryzjera w Zabrzu. Czekam na opinie. Dzięki!
Obserwuj wątek
    • mysza_23 Re: dobry fryzjer w Zabrzu 18.11.05, 19:39
      dobry fryzjerka jest w maciejowie-w hali targowej(tam gdzie przystanek
      tramwajowy), w hali jest zakład fryzjerski, pytaj o Patrycję,zawsze dorzadzi, a
      przy tym mozna mile pogadać:)polecam...
      • Gość: JK Re: dobry fryzjer w Zabrzu IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 19.11.05, 13:32
        W Trendy na ul Dworcowej - Pani Basia - super strzyze i farbuje wogole jest bardzo dobra w swoim fachu. Potrafi tez dobrze doradzic, albo zrobic fryzure jak sama nei wiesz czego chcesz - zrobi Ci taka, ze bedzie Ci sie zawsze podobalo, bo ja do Ciebei dopasuje... :)
        • Gość: ania Re: dobry fryzjer w Zabrzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 15:02
          Spokojna 5 super fryzjerka i niedroga.
        • Gość: kasia Re: dobry fryzjer w Zabrzu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.05, 11:42
          dwie SUPER fryzjerki pracuja w CAMILLE ALBANE w platanie(Aneta i Karolina)
          dziewczyny maja profesjonalne szkolenia,sa stylistkami i zawsze cos fajnego
          doradza zarowno w kwestii strzyzenia jak i koloru.z reszta caly salon jest b
          przyjemny.obsluga pierwsza klasa,bardzo mila atmosfera wytworzona przez
          dziewczyny.polecam goraco:)
        • Gość: asik Re: dobry fryzjer w Zabrzu IP: *.ca.pl.renault.com / *.crowley.pl 29.11.05, 16:54
          popieram-BASIA (Trendy na ul.Dworcowej) jest the best!!! :)))
    • Gość: wrc Re: dobry fryzjer w Zabrzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 18:25
      Agata z grom-fryzu
    • Gość: Ola Re: dobry fryzjer w Zabrzu IP: *.stk.net.pl 20.11.05, 08:24
      Ja polecam Wiesię z zakładu naprzeciwko Urzędu Stanu Cywilnego,A może teraz
      ktoś sie wypowie -kogo unikać? Gdzie przyjmuja najgorsi fryzjerzy???
    • Gość: milka Re: dobry fryzjer w Zabrzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 13:02
      dziękuję dziewczyny za opinie.napewno skorzystam z Waszych rad :-)
      jestem w trakcie zmiany fryzjera poniewaz moja fryzjerka ostatnio przestała sie
      starac :-(
    • Gość: Wiesiek Re: dobry fryzjer w Zabrzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 21:37
      A ciekaw jestem ile płacicie za tego Waszego dobrego fryzjera i czy zostawiacie
      (a jeżeli tak to jakiej wysokości) napiwki?
      Pozdrawiam
      • Gość: Jadźka Re: dobry fryzjer w Zabrzu IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 21.11.05, 08:22
        Piotr Rubik był w Zabrzu u fryzjera!
        W TOP STYL obok SORENTO (ul, K.Miarki)
        • Gość: pipi :) Re: dobry fryzjer w Zabrzu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.05, 12:55
          ja też polecam panią Wiesię z Cayenne - naprzeciw Urzędu Stanu Cywilnego,
          czasem trzeba się wcześniej zapisać ale warto :)
        • anita46 Re: dobry fryzjer w Zabrzu 21.11.05, 16:18
          TOP STYL to mój styl. Widziałam tam Rubika osobiście.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka