kruwsko66 26.06.06, 09:31 co robilisce przez łikennd nikogo nieblo cicho wszedzie glucho wszedzie co to bedzie co to bedzie opowidajcie;))))))))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pluskat Re: co robiliscie 26.06.06, 10:02 polewanie lip spacer z psem mycie psa internet kosciol/targ internet obiad photoshop ksiazka tv /rower stacjonarny internet internet internet ksiazka :)) Odpowiedz Link
kicior99 Re: co robiliscie 26.06.06, 11:43 Bylem w Cardiff bylem w Taunton ogladalem mecz czytalem ksiazke sluchalem muzyki itd. Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: co robiliscie 26.06.06, 12:29 A ja cały czas w robocie po remontach.Dzis mycie "wystawowego"szkła .Przepraszam za wyrazenie ale szlag mnie przy tym trafia.szczegolnie przy nigdy nie lubianych przeze mnie kryształach.Sama nie kupiłam ani jednego .Mąż na stare lata ocipiał na ich punkcie.Kupił na poczatku 90 lat. Odpowiedz Link
kicior99 Re: co robiliscie 26.06.06, 12:54 szczere wspolczucie. Nienawidze remontow i poczucia tymczasowosci. Odpowiedz Link
d.su Re: co robiliscie 26.06.06, 18:21 Piatek: praca, odsypianie Sobota: praca, potem spotkanie z dawno nie widzianym przyjacielem Niedziela: praca, kosciol, spotkanie towarzyskie. Moj weekend zaczyna sie dzis po pracy, mam 2 dni off... Odpowiedz Link
kruwsko66 Re: co robiliscie 26.06.06, 20:29 to mieeliscie pracowty łikend jednym slowem w łikend czeba odpoczywac a nie pracowac .DSU za miesac przyjezdzam do angli to przyjedziemy do ciebie moim samochodem Odpowiedz Link
kruwsko66 Re: co robiliscie 28.06.06, 16:57 a u was co sychc tesz macie takie problemy jak ja czy inne Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: co robiliscie 29.06.06, 18:59 Dzisiejszy dzień nie robiłam nic .Od rana czułam sie jakaś śnięta,a mały deszczyk popadał dopiero przed chwilą.Gdzie mu do nocnej ulewy,która była minionej nocy.Od jutra muszę się już za coś wziąć bo rozleniwie sie na dobre a krasnoludków jakos nie widac. Odpowiedz Link
kruwsko66 Re: co robiliscie 29.06.06, 20:50 ja tesz caly dzien bylem snienty widocznie to cisnienie ale caly dzin mialem skopany bo u mechanika siedzialem jutro bedzie to samo Zapraszam do mnie! Odpowiedz Link