nekroskop88 18.01.06, 19:20 jest przeciwwagą forum na stronce 4Łomża, tam chyba jacyś sami frustraci z Łomży się zebrali:-) Jakaś taka niezdrowa atmosfera tam jest (w stosunku do Białegostoku), natomiast tu jest sympatycznie ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maggpie Re: To forum 18.01.06, 19:57 Tak, masz (niestety) rację. Weszłam tam wczoraj na chwilę, bo chciałam zachęcić ich do udziału tutaj, ale po przeczytaniu kilku wątków zwątpiłam we właściwość tego postępku;(( [Jeszcze zwabiłabym jakieś licho:]] Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: To forum 18.01.06, 20:04 Ja, Koczisss i Zewsi od czasu do czasu tam piszemy w obronie Białegostoku (a właściwie w ich slangu - Sledziowa) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
maggpie Re: To forum 18.01.06, 20:32 Cóż, zawsze się znajdzie kilku z chorymi pretensjami. Nigdy nie zrozumiem, jak można kogoś nie lubić, tylko z powodu miasta z jakiego pochodzi i w którym mieszka. Albo oceniać tylko na tej podstawie.. Głupota. (I szkoda słów, na takie oczywistości:)) Pozdrawiam z Londynu;) Odpowiedz Link Zgłoś
dean84 Re: To forum 06.02.06, 23:52 sympatycznie tylko spokojnie jak na ulicach Lomzy w niedziele :p ale moze z czasem podrosniemy :) Odpowiedz Link Zgłoś
maggpie Re: To forum 07.02.06, 02:03 taa, przydałyby się jeszcze takie ze cztery sympatyczne osoby jak my;) Odpowiedz Link Zgłoś
dean84 Re: To forum 08.02.06, 00:24 ile wlasciwie jest 'nas', miejsowych aktywnych? widze ze stalymi bywalcami jestescie Wy, Ela i Maggpie, oraz Bystrzynka, ostatnio rowniez moja skromna osoba;) ktos jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
maggpie Re: To forum 08.02.06, 00:27 Jeszcze Nekro.. Pozostali sporadycznie. A Bystrzynka, to ja;) Odpowiedz Link Zgłoś
wedrowny_grajek Re: To forum 08.02.06, 09:41 A ja to co??:D Przyznaję się bez bicia,że odzywam się sporadycznie, ale zaglądam dość często... Odpowiedz Link Zgłoś
dean84 Re: To forum 08.02.06, 11:36 owszem:) ja tu jestem tez roznie dlatego sie wlasnie pytam bo nie znam wszystkich;) takze jesli kogos nie wymienilem to tylko z niewiedzy;) pamietam oczywiscie o nekro, czasem koczisie;) Odpowiedz Link Zgłoś
maggpie Re: To forum 08.02.06, 14:42 wedrowny_grajek napisała: > A ja to co??:D > Przyznaję się bez bicia,że odzywam się sporadycznie, ale zaglądam dość często.. Wszyscy milczący czytający wystąp..!;) A ty pisz, pisz, pisz:)) Odpowiedz Link Zgłoś
bystrzynka.popiolek Re: To forum 29.03.06, 20:11 Wciąż jest takie. I niech już tak zostanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
pawellomza Re: To forum 25.04.06, 12:45 No sympatyczne macie to forum łomżyńskie - sześć osób w tym połowa ze Śled... przepraszam ze stolicy podlasia no i nekroskop i koczis - panowie z kompleksami swojeg o miasta . Nie dziwię się że panowie ze stolicy pisza u nas bo to forum mnie usypia Do widzenia Odpowiedz Link Zgłoś
maggpie Re: To forum 25.04.06, 15:04 Bosshe, co to za naród? ;) (Skąd oni się wszyscy biorą??) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: To forum 25.04.06, 15:55 Ojciec zakompleksiony, matka zakompleksiona, to i potem takie dzieci się rodzą ;-) Ot i wyszło skąd się biorą tacy ludzie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
e-moll Re: To forum 25.04.06, 15:50 widzę, że sie gorąco coś zrobiło ostatnio na naszym sielskim forum:-) Odpowiedz Link Zgłoś