bad_habit 27.12.06, 22:18 Morfiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, ratunkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aanneett Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff fff 27.12.06, 22:21 wikinga? Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff ff 27.12.06, 22:22 nieee!!!Jakiś Algierczyk do mnie dzwonił przed chwilą i musiałam go zablokować... Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff f 27.12.06, 22:26 bad_habit napisała: > nieee!!!Jakiś Algierczyk do mnie dzwonił przed chwilą i musiałam go zablokować. > ... I powiedziałaś, niczym Dikembe Mutombo Mpolondo Mukamba Jean Jacques Wamutombo, "Not in my home"? Odpowiedz Link Zgłoś
aanneett Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff f 27.12.06, 22:26 e, aleś ty niekulturalna ;) nawiązać wspólprace pewnie chciał ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 27.12.06, 22:28 buuu, wiem że niekulturalna, nawet Polaków blokuję, co innego gdyby jaki Wiking napisał i taki w optymalnym wieku:-) Odpowiedz Link Zgłoś
aanneett Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 27.12.06, 22:31 a optymalny to jaki? :) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 27.12.06, 22:34 tak do 26:-) Odpowiedz Link Zgłoś
aanneett Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 27.12.06, 22:38 a już myślałm że koło 100 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 27.12.06, 22:45 nie, nie, aż tak wysoko nie mierzę;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aanneett Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 27.12.06, 22:58 ależ po co się ograniczać! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 27.12.06, 23:02 ależ wiesz...nie jestem wymagająca, wiek jest dla mnie ważny:-) Odpowiedz Link Zgłoś
aanneett Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 27.12.06, 23:09 ale kopytkowym chłopakom musi być przykro, tylko nekro się łapie na twoje wymagania... Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 27.12.06, 23:10 aanneett napisała: > ale kopytkowym chłopakom musi być przykro, tylko nekro się łapie na twoje > wymagania... nie zasnę dziś.... Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 27.12.06, 23:17 dlaczego nie zaśniesz???? Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 27.12.06, 23:18 szkoda czasu Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 27.12.06, 23:20 też tak myślaę, ale dziś jestem na nogach od 4 rano, więc chyba musze się przespac:-) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 27.12.06, 23:21 bad_habit napisała: > też tak myślaę, ale dziś jestem na nogach od 4 rano, więc chyba musze się przes > pac:-) wiking pościelił łoże już? Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 27.12.06, 23:22 yeep!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 27.12.06, 23:18 Dlaczego??? Wiem, że niektórym dogryzłam jakiś czas temu i się teraz do mnie nie odzywają... Odpowiedz Link Zgłoś
aanneett Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 27.12.06, 23:19 z zazdrości nie uśnie, z zazdrosci wikinga i nekro... Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 27.12.06, 23:21 ahhhh teraz to już dwa razy nie zasnę Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 27.12.06, 23:21 hmmmm, cóż, o Wikinga jest zazdosny???hmm, niom, ekhem, cóż! Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 27.12.06, 23:22 a do nekro już się przyzwyczaił (tak mi się przynajmniej wydaje...) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 27.12.06, 23:32 przyzwyczaił to ja się czornego Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 27.12.06, 23:35 ale do romansów na kopytku też się przyzwyczaiłes ale czemu do Wikinga nie???hmm, dziwne!:) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 27.12.06, 23:38 eee..jakich romansów? (ejj...nie róbcie z nas pederastów) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 27.12.06, 23:39 no bo anett mówi,że Ty zazdrosny o nekro jesteś:-D Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 27.12.06, 23:39 bad_habit napisała: > no bo anett mówi,że Ty zazdrosny o nekro jesteś:-D anet wiele rzeczy mówi... Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 27.12.06, 23:40 oooooo, to dobrze, hłehłe:) Odpowiedz Link Zgłoś
aanneett Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 27.12.06, 23:41 makbrajd napisał: > bad_habit napisała: > > > no bo anett mówi,że Ty zazdrosny o nekro jesteś:-D > > anet mądre rzeczy mówi... > zgadzam się z tobą maku. Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 27.12.06, 23:42 no to znaczy że Ci to nie przeszkadza, że jest i Wiking i Nekro, no to super:) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 27.12.06, 23:43 bad_habit napisała: > no to znaczy że Ci to nie przeszkadza, że jest i Wiking i Nekro, no to super:) cieszę się waszym szczęściem (czy Wiking i Nekro razem też...no ten tego tak jak ty z wikingiem i ty z nekro?) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 27.12.06, 23:45 Nekro wie o Wikingu, bo mu już kiedyś mówiłam i myślę,że nie ma nic przeciwko temu...sam możesz go też spytać o to... a czy Nekro i Wiking też????Może???nie sprawdzałam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 27.12.06, 23:52 bad_habit napisała: > Nekro wie o Wikingu, bo mu już kiedyś mówiłam i myślę,że nie ma nic przeciwko t > emu...sam możesz go też spytać o to... > a czy Nekro i Wiking też????Może???nie sprawdzałam:-) mamy XXI wiek w końcu... Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 28.12.06, 08:52 trzeba być postępowym sąsiedzi zaczęli nawet plotkować, że my nie razem jeszcze jak Bad pojedzie do Puław to może wtedy... Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 28.12.06, 08:54 nekroskop88 napisał: > trzeba być postępowym > sąsiedzi zaczęli nawet plotkować, że my nie razem jeszcze > jak Bad pojedzie do Puław to może wtedy... > > obyście byli szczęśliwi Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 28.12.06, 08:55 dzięki fajny jesteś Mak Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 28.12.06, 08:56 proszę fajny jesteś Nekro (aaa...nie pozwól tylko Wikingowi spać w łóżku od ściany) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 28.12.06, 09:01 czemu? (w napięciu czeka na odpowiedź) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 28.12.06, 09:04 nekroskop88 napisał: > czemu? > (w napięciu czeka na odpowiedź) > > myślę, że Wiking Cię zaskoczy jeszcze nie raz Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 28.12.06, 09:20 fajnie, lubię niespodzianki! Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 28.12.06, 09:49 ooooooo, tak, po nim możesz się wszystkiego spodziewać;) Chcesz wiedzieć, kiedy wyjeżdżam do Puław???:-D Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 28.12.06, 09:52 Mów:-) kupię kwiaty i zrobię kolację ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 28.12.06, 09:56 no to pewnie najszybciej w lutym;) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 28.12.06, 09:57 a kwiaty to dla mnie, tak???Bo moją miejscówę przy ścianie Ci udostępnię na kilka dni???:-D Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 28.12.06, 09:58 kwiaty dla wikinga! Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 28.12.06, 10:08 a dla mnie nic???<smutna> Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 28.12.06, 10:11 Tobie kupię bilety do Puław:D Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 28.12.06, 10:16 bilety dla mnie i Wikinga, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 28.12.06, 10:17 no coś Ty:-) tylko Tobie Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 28.12.06, 10:22 i chcesz mi go na złą drogę sprowadzić???No wiesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 28.12.06, 10:23 gdzie na złą? na właściwą Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 28.12.06, 10:29 to Ty chcesz z niego homo zrobić???EEEEEEEEEEEee, on się nie da!!!:-P Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 28.12.06, 10:32 już jest mój:-) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 28.12.06, 10:36 a nie bo mój!!!AAAAAAAAAAAAAAAAAAA, mój Vegi, mój, mniam!:) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 28.12.06, 10:37 nie wiesz co robimy, jak idziesz na wykłady na AM ;p Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 28.12.06, 10:40 a mam go o to spytać????a co na to Twoja kobieta???Nie zazdrosna???:) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 28.12.06, 10:41 już z nią nie jestem a on Ci nic nie powie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 28.12.06, 10:43 a skąd wiesz???;) aaaaaa:-(, no to mój Wiking może być spokojny,że żadna panna go nie zaatakuje z zazdrości;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 28.12.06, 10:43 nie ma żadnych panien jestem tylko ja i tylko on:-) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 28.12.06, 10:44 i ja!!!no dobra, myślę, że moge się nim z Tobą podzielić, ale ustalmy jakieś zasady... A tak w ogóle to nie wiem, czy on jest w Twoim typie... Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 28.12.06, 10:46 już niedługo będziemy tylko ja i tylko on Ty będziesz w Puławach, baj maj darling Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 28.12.06, 10:50 honey, nie tak szybko!!!;) póki co jestem jeszcze jaaaaaaaaa!!!hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 28.12.06, 10:57 na razie jeszcze jesteś:P Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 28.12.06, 12:50 miałam problemy z netem, dlatego tak mnie długo nie było...ja zawsze będę tam gdzie on!;) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 28.12.06, 12:50 miałam problemy z netem, dlatego tak mnie długo nie było...ja zawsze będę tam gdzie on!;) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 27.12.06, 23:42 aanneett napisała: > makbrajd napisał: > > > bad_habit napisała: > > > > > no bo anett mówi,że Ty zazdrosny o nekro jesteś:-D > > > > anet mądre rzeczy mówi... > > > > zgadzam się z tobą maku. tak, tak to miałem na myśli (kurna...zawsze wszyscy wiedzą lepiej co chcialem przez co wyrazić) Odpowiedz Link Zgłoś
aanneett Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 27.12.06, 23:43 to następnym razem sie zapytaj. Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 27.12.06, 23:44 się następnym razem spytam (jeno kogo?) Odpowiedz Link Zgłoś
aanneett Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 27.12.06, 23:45 makbrajd napisał: > się następnym razem spytam > (jeno kogo?) wszechwiedzącą anett ofkors Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 27.12.06, 23:47 aanneett napisała: > makbrajd napisał: > > > się następnym razem spytam > > (jeno kogo?) > > wszechwiedzącą anett ofkors a mądre ksiązki albo goole nie wystarczą? tylko tak odrazu mam biegać po interpretację? Odpowiedz Link Zgłoś
aanneett Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 27.12.06, 23:49 makbrajd napisał: > aanneett napisała: > > > makbrajd napisał: > > > > > się następnym razem spytam > > > (jeno kogo?) > > > > wszechwiedzącą anett ofkors > > a mądre ksiązki albo goole nie wystarczą? tylko tak odrazu mam biegać po > interpretację? > pamiętaj maku, kobieta wie zawsze lepiej... i lepiej powtarzaj to jak mantrę :P Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 27.12.06, 23:50 aanneett napisała: > makbrajd napisał: > > > aanneett napisała: > > > > > makbrajd napisał: > > > > > > > się następnym razem spytam > > > > (jeno kogo?) > > > > > > wszechwiedzącą anett ofkors > > > > a mądre ksiązki albo goole nie wystarczą? tylko tak odrazu mam biegać po > > interpretację? > > > > pamiętaj maku, kobieta wie zawsze lepiej... i lepiej powtarzaj to jak mantrę :P czy ja tego już gdzieś nie słyszałem ostatnio;) i nawet ćwiczyłem mantrę takową (hmm..ale mantra mantrą..a fakty faktami;) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff f 27.12.06, 23:03 bad_habit napisała: > nieee!!!Jakiś Algierczyk do mnie dzwonił przed chwilą i musiałam go zablokować. > .. może chciał sprzedać broń w cenach wyprzedażowych po świętach? Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 27.12.06, 23:03 taaaaaaaaaaaaa, na pewno! Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff fff 27.12.06, 23:23 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ciężko mi moja neta chodzić..kto cię chciał gwałcić albiończyk czy albańczyk ? Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff ff 27.12.06, 23:24 algierczyk mnie calling dzisiaj ja czekać aż Ty mnie uratować, WYBAWCOOOOOOOOOOOOO Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff f 27.12.06, 23:37 ja musieć ratować kardioloszkę coby ty mnie ratować za czas jakiś aloha! Odpowiedz Link Zgłoś