Dodaj do ulubionych

ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff fffff

27.12.06, 22:18
Morfiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, ratunkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Obserwuj wątek
    • aanneett Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff fff 27.12.06, 22:21
      wikinga?
      • bad_habit Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff ff 27.12.06, 22:22
        nieee!!!Jakiś Algierczyk do mnie dzwonił przed chwilą i musiałam go zablokować...
        • zewsi Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff f 27.12.06, 22:26
          bad_habit napisała:

> nieee!!!Jakiś Algierczyk do mnie dzwonił przed chwilą i musiałam go zablokować.
          > ...

I powiedziałaś, niczym Dikembe Mutombo Mpolondo Mukamba Jean Jacques Wamutombo,
          "Not in my home"?
        • aanneett Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff f 27.12.06, 22:26
          e, aleś ty niekulturalna ;) nawiązać wspólprace pewnie chciał ;)
          • bad_habit Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 27.12.06, 22:28
            buuu, wiem że niekulturalna, nawet Polaków blokuję, co innego gdyby jaki Wiking napisał i taki w optymalnym wieku:-)
            • aanneett Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 27.12.06, 22:31
              a optymalny to jaki? :)
              • bad_habit Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 27.12.06, 22:34
                tak do 26:-)
                • aanneett Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 27.12.06, 22:38
                  a już myślałm że koło 100 ;)
                  • bad_habit Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 27.12.06, 22:45
                    nie, nie, aż tak wysoko nie mierzę;-)
                    • aanneett Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 27.12.06, 22:58
                      ależ po co się ograniczać! ;)
                      • bad_habit Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 27.12.06, 23:02
                        ależ wiesz...nie jestem wymagająca, wiek jest dla mnie ważny:-)
                        • aanneett Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 27.12.06, 23:09
                          ale kopytkowym chłopakom musi być przykro, tylko nekro się łapie na twoje
                          wymagania...
                          • makbrajd Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 27.12.06, 23:10
                            aanneett napisała:

> ale kopytkowym chłopakom musi być przykro, tylko nekro się łapie na twoje
                            > wymagania...

nie zasnę dziś....
                            • bad_habit Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 27.12.06, 23:17
                              dlaczego nie zaśniesz????
                              • makbrajd Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 27.12.06, 23:18
                                szkoda czasu
                                • bad_habit Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 27.12.06, 23:20
                                  też tak myślaę, ale dziś jestem na nogach od 4 rano, więc chyba musze się przespac:-)
                                  • makbrajd Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 27.12.06, 23:21
                                    bad_habit napisała:

> też tak myślaę, ale dziś jestem na nogach od 4 rano, więc chyba musze się
                                    przes
                                    > pac:-)

wiking pościelił łoże już?
                                    • bad_habit Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 27.12.06, 23:22
                                      yeep!:-)
                          • bad_habit Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 27.12.06, 23:18
                            Dlaczego??? Wiem, że niektórym dogryzłam jakiś czas temu i się teraz do mnie nie odzywają...
                            • aanneett Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 27.12.06, 23:19
                              z zazdrości nie uśnie, z zazdrosci wikinga i nekro...
                              • makbrajd Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 27.12.06, 23:21
                                ahhhh
                                teraz to już dwa razy nie zasnę
                              • bad_habit Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 27.12.06, 23:21
                                hmmmm, cóż, o Wikinga jest zazdosny???hmm, niom, ekhem, cóż!
                              • bad_habit Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 27.12.06, 23:22
                                a do nekro już się przyzwyczaił (tak mi się przynajmniej wydaje...)
                                • makbrajd Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 27.12.06, 23:32
                                  przyzwyczaił to ja się czornego
                                  • bad_habit Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 27.12.06, 23:35
                                    ale do romansów na kopytku też się przyzwyczaiłes ale czemu do Wikinga nie???hmm, dziwne!:)
                                    • makbrajd Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 27.12.06, 23:38
                                      eee..jakich romansów?
                                      (ejj...nie róbcie z nas pederastów)
                                      • bad_habit Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 27.12.06, 23:39
                                        no bo anett mówi,że Ty zazdrosny o nekro jesteś:-D
                                        • makbrajd Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 27.12.06, 23:39
                                          bad_habit napisała:

> no bo anett mówi,że Ty zazdrosny o nekro jesteś:-D

anet wiele rzeczy mówi...
                                          • bad_habit Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 27.12.06, 23:40
                                            oooooo, to dobrze, hłehłe:)
                                          • aanneett Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 27.12.06, 23:41
                                            makbrajd napisał:

> bad_habit napisała:
                                            >
                                            > > no bo anett mówi,że Ty zazdrosny o nekro jesteś:-D
                                            >
                                            > anet mądre rzeczy mówi...
                                            >

zgadzam się z tobą maku.
                                            • bad_habit Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 27.12.06, 23:42
                                              no to znaczy że Ci to nie przeszkadza, że jest i Wiking i Nekro, no to super:)
                                              • makbrajd Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 27.12.06, 23:43
                                                bad_habit napisała:

> no to znaczy że Ci to nie przeszkadza, że jest i Wiking i Nekro, no to super:)

cieszę się waszym szczęściem
                                                (czy Wiking i Nekro razem też...no ten tego tak jak ty z wikingiem i ty z
                                                nekro?)
                                                • bad_habit Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 27.12.06, 23:45
                                                  Nekro wie o Wikingu, bo mu już kiedyś mówiłam i myślę,że nie ma nic przeciwko temu...sam możesz go też spytać o to...
                                                  a czy Nekro i Wiking też????Może???nie sprawdzałam:-)
                                                  • makbrajd Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 27.12.06, 23:52
                                                    bad_habit napisała:

> Nekro wie o Wikingu, bo mu już kiedyś mówiłam i myślę,że nie ma nic przeciwko
                                                    t
                                                    > emu...sam możesz go też spytać o to...
                                                    > a czy Nekro i Wiking też????Może???nie sprawdzałam:-)

mamy XXI wiek w końcu...
                                                  • nekroskop88 Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 28.12.06, 08:52
                                                    trzeba być postępowym
                                                    sąsiedzi zaczęli nawet plotkować, że my nie razem jeszcze
                                                    jak Bad pojedzie do Puław to może wtedy...
                                                  • makbrajd Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 28.12.06, 08:54
                                                    nekroskop88 napisał:

> trzeba być postępowym
                                                    > sąsiedzi zaczęli nawet plotkować, że my nie razem jeszcze
                                                    > jak Bad pojedzie do Puław to może wtedy...
                                                    >
                                                    >

obyście byli szczęśliwi
                                                  • nekroskop88 Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 28.12.06, 08:55
                                                    dzięki
                                                    fajny jesteś Mak
                                                  • makbrajd Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 28.12.06, 08:56
                                                    proszę
                                                    fajny jesteś Nekro

(aaa...nie pozwól tylko Wikingowi spać w łóżku od ściany)
                                                  • nekroskop88 Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 28.12.06, 09:01
                                                    czemu?
                                                    (w napięciu czeka na odpowiedź)
                                                  • makbrajd Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 28.12.06, 09:04
                                                    nekroskop88 napisał:

> czemu?
                                                    > (w napięciu czeka na odpowiedź)
                                                    >
                                                    >

myślę, że Wiking Cię zaskoczy jeszcze nie raz
                                                  • nekroskop88 Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 28.12.06, 09:20
                                                    fajnie, lubię niespodzianki!
                                                  • bad_habit Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 28.12.06, 09:49
                                                    ooooooo, tak, po nim możesz się wszystkiego spodziewać;)
                                                    Chcesz wiedzieć, kiedy wyjeżdżam do Puław???:-D
                                                  • nekroskop88 Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 28.12.06, 09:52
                                                    Mów:-)
                                                    kupię kwiaty i zrobię kolację ;)
                                                  • bad_habit Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 28.12.06, 09:56
                                                    no to pewnie najszybciej w lutym;)
                                                  • bad_habit Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 28.12.06, 09:57
                                                    a kwiaty to dla mnie, tak???Bo moją miejscówę przy ścianie Ci udostępnię na kilka dni???:-D
                                                  • nekroskop88 Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 28.12.06, 09:58
                                                    kwiaty dla wikinga!
                                                  • bad_habit Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 28.12.06, 10:08
                                                    a dla mnie nic???<smutna>
                                                  • nekroskop88 Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 28.12.06, 10:11
                                                    Tobie kupię bilety do Puław:D
                                                  • bad_habit Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 28.12.06, 10:16
                                                    bilety dla mnie i Wikinga, tak?
                                                  • nekroskop88 Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 28.12.06, 10:17
                                                    no coś Ty:-)
                                                    tylko Tobie
                                                  • bad_habit Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 28.12.06, 10:22
                                                    i chcesz mi go na złą drogę sprowadzić???No wiesz???
                                                  • nekroskop88 Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 28.12.06, 10:23
                                                    gdzie na złą? na właściwą
                                                  • bad_habit Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 28.12.06, 10:29
                                                    to Ty chcesz z niego homo zrobić???EEEEEEEEEEEee, on się nie da!!!:-P
                                                  • nekroskop88 Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 28.12.06, 10:32
                                                    już jest mój:-)
                                                  • bad_habit Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 28.12.06, 10:36
                                                    a nie bo mój!!!AAAAAAAAAAAAAAAAAAA, mój Vegi, mój, mniam!:)
                                                  • nekroskop88 Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 28.12.06, 10:37
                                                    nie wiesz co robimy, jak idziesz na wykłady na AM ;p
                                                  • bad_habit Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 28.12.06, 10:40
                                                    a mam go o to spytać????a co na to Twoja kobieta???Nie zazdrosna???:)
                                                  • nekroskop88 Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 28.12.06, 10:41
                                                    już z nią nie jestem
                                                    a on Ci nic nie powie :-)
                                                  • bad_habit Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 28.12.06, 10:43
                                                    a skąd wiesz???;)

aaaaaa:-(, no to mój Wiking może być spokojny,że żadna panna go nie zaatakuje z zazdrości;-)
                                                  • nekroskop88 Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 28.12.06, 10:43
                                                    nie ma żadnych panien
                                                    jestem tylko ja i tylko on:-)
                                                  • bad_habit Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 28.12.06, 10:44
                                                    i ja!!!no dobra, myślę, że moge się nim z Tobą podzielić, ale ustalmy jakieś zasady...

A tak w ogóle to nie wiem, czy on jest w Twoim typie...
                                                  • nekroskop88 Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 28.12.06, 10:46
                                                    już niedługo będziemy tylko ja i tylko on
                                                    Ty będziesz w Puławach, baj maj darling
                                                  • bad_habit Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 28.12.06, 10:50
                                                    honey, nie tak szybko!!!;) póki co jestem jeszcze jaaaaaaaaa!!!hehehe
                                                  • nekroskop88 Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 28.12.06, 10:57
                                                    na razie jeszcze jesteś:P
                                                  • bad_habit Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 28.12.06, 12:50
                                                    miałam problemy z netem, dlatego tak mnie długo nie było...ja zawsze będę tam gdzie on!;)
                                                  • bad_habit Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 28.12.06, 12:50
                                                    miałam problemy z netem, dlatego tak mnie długo nie było...ja zawsze będę tam gdzie on!;)
                                            • makbrajd Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 27.12.06, 23:42
                                              aanneett napisała:

> makbrajd napisał:
                                              >
                                              > > bad_habit napisała:
                                              > >
                                              > > > no bo anett mówi,że Ty zazdrosny o nekro jesteś:-D
                                              > >
                                              > > anet mądre rzeczy mówi...
                                              > >
                                              >
                                              > zgadzam się z tobą maku.

tak, tak
                                              to miałem na myśli
                                              (kurna...zawsze wszyscy wiedzą lepiej co chcialem przez co wyrazić)
                                              • aanneett Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 27.12.06, 23:43
                                                to następnym razem sie zapytaj.
                                                • makbrajd Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 27.12.06, 23:44
                                                  się następnym razem spytam
                                                  (jeno kogo?)
                                                  • aanneett Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 27.12.06, 23:45
                                                    makbrajd napisał:

> się następnym razem spytam
                                                    > (jeno kogo?)

wszechwiedzącą anett ofkors
                                                  • makbrajd Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 27.12.06, 23:47
                                                    aanneett napisała:

> makbrajd napisał:
                                                    >
                                                    > > się następnym razem spytam
                                                    > > (jeno kogo?)
                                                    >
                                                    > wszechwiedzącą anett ofkors

a mądre ksiązki albo goole nie wystarczą? tylko tak odrazu mam biegać po
                                                    interpretację?
                                                  • aanneett Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 27.12.06, 23:49
                                                    makbrajd napisał:

> aanneett napisała:
                                                    >
                                                    > > makbrajd napisał:
                                                    > >
                                                    > > > się następnym razem spytam
                                                    > > > (jeno kogo?)
                                                    > >
                                                    > > wszechwiedzącą anett ofkors
                                                    >
                                                    > a mądre ksiązki albo goole nie wystarczą? tylko tak odrazu mam biegać po
                                                    > interpretację?
                                                    >

pamiętaj maku, kobieta wie zawsze lepiej... i lepiej powtarzaj to jak mantrę :P
                                                  • makbrajd Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 27.12.06, 23:50
                                                    aanneett napisała:

> makbrajd napisał:
                                                    >
                                                    > > aanneett napisała:
                                                    > >
                                                    > > > makbrajd napisał:
                                                    > > >
                                                    > > > > się następnym razem spytam
                                                    > > > > (jeno kogo?)
                                                    > > >
                                                    > > > wszechwiedzącą anett ofkors
                                                    > >
                                                    > > a mądre ksiązki albo goole nie wystarczą? tylko tak odrazu mam biegać po
                                                    > > interpretację?
                                                    > >
                                                    >
                                                    > pamiętaj maku, kobieta wie zawsze lepiej... i lepiej powtarzaj to jak
                                                    mantrę :P

czy ja tego już gdzieś nie słyszałem ostatnio;) i nawet ćwiczyłem mantrę takową
                                                    (hmm..ale mantra mantrą..a fakty faktami;)
                                                  • bad_habit Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 27.12.06, 23:45
                                                    mnie!
        • makbrajd Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff f 27.12.06, 23:03
          bad_habit napisała:

> nieee!!!Jakiś Algierczyk do mnie dzwonił przed chwilą i musiałam go
          zablokować.
          > ..

może chciał sprzedać broń w cenach wyprzedażowych po świętach?
          • bad_habit Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 27.12.06, 23:03
            taaaaaaaaaaaaa, na pewno!
    • morfeusz_1 Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff fff 27.12.06, 23:23
      aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ciężko mi moja neta chodzić..kto cię chciał
      gwałcić albiończyk czy albańczyk ?
      • bad_habit Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff ff 27.12.06, 23:24
        algierczyk mnie calling dzisiaj ja czekać aż Ty mnie uratować, WYBAWCOOOOOOOOOOOOO
        • morfeusz_1 Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff f 27.12.06, 23:37
          ja musieć ratować kardioloszkę coby ty mnie ratować za czas jakiś aloha!
          • bad_habit Re: ale się wystraszyłam...ufffffffffffffffff 27.12.06, 23:38
            :)
    • morfeusz_1 >>>>>>>>>>>>>> 28.12.06, 01:08

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka