saq 19.02.05, 09:20 :) warto - nie warto ? poznań i wrocław tak samo daleko - tam wiem, że zabawa dobra jest. a tutaj ? oszczędzają się chłopaki ? publiczność dopisuje i daje czadu? Sebastian Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucieg Re: kult w lesznie 01.03.05, 07:41 WARTO!!!! Nikt się nie oszczędza, ani chłopaki (ostatnio grali 3h!!), ani publiczność. Chyba, że wolisz bardzo duże sale, no to klops, bo pewnie wiesz, jak jest w kolejarzu. Ale ja gorąco polecam! Lucyna Odpowiedz Link Zgłoś
saq Re: kult w lesznie 02.03.05, 19:56 no to pewnie do zobaczenia :) pozdrawiam Sebastian Odpowiedz Link Zgłoś
kuba_cz Re: kult w lesznie 13.03.05, 13:59 Opowiedzcie coś więcej o tej sali, bo ja z Poznania się wybieram a nie mam pojęcia ani gdzie to jest, ani jak tam w śrdoku wygląda... A tak żeby zachęcić: Kult daje (patrząc zupełnie obietkywnie ;) ) najlepsze koncerty rockowe z polskich zespołów... natomiast jeśli chodzi o czas gry to niesądze zeby powyżej 3h dali radę, podejrzewam że będzie koło 2,5h - 2,45h. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś