Gość: j.k IP: *.acn.pl 08.03.03, 21:21 Nie myśl stary, że srasz smalcem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Niech Re: Do towarzysza Niecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.03, 21:24 Jest tylko jedna rzecz, ktora na pewno nie sram. Nie sram toba. Moje kiszki by tego nie wytrzymaly. Wspolczuje twojej starej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j.k Re: Do towarzysza Niecha IP: *.acn.pl 08.03.03, 21:31 A lubisz tak wogóle sobie posrać? Zapewne najbardziej pndzlowi do buzi. Pedały! Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Do towarzysza Niecha 08.03.03, 21:39 Dlaczego piszesz z "NIKIM" :-( , pewne pierwiastki sa dla mnie osobiscie proznia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Do towarzysza Niecha IP: *.proxy.aol.com 08.03.03, 22:14 Gość portalu: j.k napisał(a): > Nie myśl stary, że srasz smalcem........ i nie wycieraj dupy palcem ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dgfhdfsg Re: Do towarzysza Niecha IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.03.03, 22:46 Panowie, z kim my dyskutujemy. "Niech" to głupi smarkacz, ukrywający swoje kompleksy i odreagowujący swe szkolne problemy. Nie zna się na niczym, nie ma swojego zdania ale zawsze musi się wymądrzać i pokazywać jaki to on jest kutong sterczący z majteczek w samochodziki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: breh Re: Do towarzysza Niecha IP: *.toya.net.pl 08.03.03, 23:26 niech to jebany kutas, a smalec zamiast wazeliny, zeby mu dupe przepchac! Odpowiedz Link Zgłoś
omar1 Re: Do towarzysza Niecha 09.03.03, 12:50 Gość portalu: breh napisał(a): > niech to jebany kutas, a smalec zamiast wazeliny, zeby mu dupe przepchac! Breh wazeliniarzu,masz na Niecha ochote co? Nie musisz odpowiadac to sie czuję,frajerze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dada Re: Do towarzysza Niecha IP: *.sympatico.ca 10.03.03, 05:02 Jestescie zli ! Jak tak mozna na niecha? Tak sobie mysle, ze niech, pyndzelek i homar1 to sa bracia, trojaczki! Pisza, ze sie spotkaja (wigiliia), maja taki sam poziom intelektualny, no i slownictwo ( te wszystkie k***y, c***e, pedaly itd, itp) Musi to byc z jednego domu. Zostawcie ich w spokoju, prosze. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
glory Re: Do towarzysza Niecha 10.03.03, 07:20 Tak jest !.Prosze odpierdolcie sie od Niecha. To jest moj dobry kolezka od kieliszka! Co za podle teksty. Jestem oburzony. Odpowiedz Link Zgłoś