Dodaj do ulubionych

Place zabaw

11.08.07, 10:40
Mam pytanko. Gdzie w Lesznie jest plac zabaw w stylu tego koło lotniska? Wiem, ze gdzieś jeszcze jest taki zamknięty. CZy tam też są stoliczki dla rodziców i można kawkę wypić? Lepszy, gorszy, porównywalny z tym przy lotnisku? W jakich godzinach otwarty ten o który pytam i ten przy lotnisku?
Obserwuj wątek
    • bolo703 Re: Place zabaw 12.08.07, 12:10
      Na ul. Dekana przy Sekpolu.Miejsce dla rodziców jest,kawa
      też.Dzieciaki mówią że jest lepiej niż na
      lotnisku.www.tygrysek.info.pl/ Jest świeże powietrze.
      • khaldum Re: Place zabaw 13.08.07, 21:47
        kangurek przy lotnisku jest zlikwidowany, od jesieni ubiegłego roku.
        Właścicielka buduje nowy, klimatyzowany z większą ilością atrakcji zarówno dla
        dzieci jak i rodziców - wieść z 1 ręki, właścicielka ma dziecko w tej samej
        grupie w przedszkolu co ja.

bajkolandia na 55 pułku zlikwidowana, teraz jest tam żłobek na godziny.

co do tygryska na dekana, sala wybitnie dla dzieci 5+ - mniejsze zostaną albo
        stratowane przez starszaków, albo zanudzą się na śmierć. Są tam typowe zabawki
        do skakania, znikoma atrakcja dla 3 latka.
        Ceny też takie sobie, np urodziny w Tygrysku to 13 PLN od dziecka, w tym chipsy,
        popcorn, soki 0,5 l na głowę i 2 godziny zabawy. Tort w gestii rodziców -
        robiłam imprezę w ubiegłym miesiącu.

pozostaje czekać na ponowne otwarcie Kangurka...

pozdrawiam
    • ratajaga Re: Place zabaw 13.08.07, 22:04
      Dzięki wielkie za odpowiedź. Byłam w tym przy lotnisku w zeszłym roku pare razy i synek był bardzo zadowolony. Myślałam, że w jakiś deszczowy dzień będziemy mogli pojechać do Leszna i młody wyszaleje się.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka