alex.4 08.09.03, 18:17 Ignorancie gratuluję rozwoju forum. Powodzenia Pozdr Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alex.4 Re: 3000 08.09.03, 18:18 widzę, że się pośpieszyłem... to była 7 a nie 9.... chyba muszę iść do okulisty.... ))) Pozdr Odpowiedz Link
ignorant11 Mamy dynamikę największą wśród forów tematycznych. 09.09.03, 09:38 Sława! I bynajmniej nie dzięki mnie, ale dzięki grupie uczestników.... Chcę być tylko portierem tego forum. Zaspokoi to moją próżność... Pozdrawiam i zapraszam, choć nie muszę zgadzać się z Tobą w szczególach... Odpowiedz Link
ignorant11 Re: 30 000 12.09.03, 22:59 alex.4 napisał: > Ale teraz to 3000 już jest... > Pozdr Sława! A kiedyś będzie 30 000... Odpowiedz Link
ignorant11 Re: 4000 29.09.03, 01:02 Sława! No i okazuje się, że nie na kulturze ale i w kategorii Polska i świat mamy już pierwszeństwo, bo wkrótce przegonimy Polki w USA... Robię sobie prywatne rankingi w obu kategoriach, bo przy wyborze zastanawiałem się nad umieszczeniem F.S w jednej z tych kategorii, ostatecznie wybór padł na kulturę, gdyż wcześniejsze dyskusje najbardziej podpadały pod tę kategorię... Odpowiedz Link
gesiek1 Re: 4000 29.09.03, 12:40 Gratuluję twórcy tego forum.Znakomite.Niektóre wątki na wysokim poziomie,acz kontrowersyjne nieraz,duża wiedza dyskutantów,jestem pod wrażeniem.Oby tak dalej! Odpowiedz Link
utah75 ho ho juz ponad 3000... 29.09.03, 12:59 a na poczatku bylo tak niemrawo....gratulacje. zreszta rowniez dla wszystkich piszacych...no poza paroma wyjatkami ... Odpowiedz Link
ignorant11 Re: ho ho juz ponad 3000... 29.09.03, 20:04 utah75 napisał: > a na poczatku bylo tak niemrawo....gratulacje. zreszta rowniez dla wszystkich > piszacych...no poza paroma wyjatkami ... Sława! Wyjatki zawsze będą, więc staram się byc tolerancyjny... Na początku zawsze jest niemrawo, a teraz w październiku wróca studenci, więc jestem dobrej mysli... Odpowiedz Link
ignorant11 Udało sie wreszcie! 05.10.03, 14:07 Sława! Własnie wyprzedzilismy "Polki w Stanach"... Zawsze uważałem ich forum za dynamiczne i wzorzec rozwoju... Teraz chyba jesteśmy juz największym forum na kulturze oraz na Polska i świat.... Oby tak dalej! Odpowiedz Link
pawelekok1 Re: Udało sie wreszcie! 05.10.03, 21:45 ignorant11 napisał: > Sława! > > Własnie wyprzedzilismy "Polki w Stanach"... > Zawsze uważałem ich forum za dynamiczne i wzorzec rozwoju... > > Teraz chyba jesteśmy juz największym forum na kulturze oraz na Polska i > świat.... > > Oby tak dalej! Pozostaje tylko pogratulować!!! Odpowiedz Link
ignorant11 Re: Udało sie wreszcie! 05.10.03, 21:50 pawelekok1 napisał: > ignorant11 napisał: > > > Sława! > > > > Własnie wyprzedzilismy "Polki w Stanach"... > > Zawsze uważałem ich forum za dynamiczne i wzorzec rozwoju... > > > > Teraz chyba jesteśmy juz największym forum na kulturze oraz na Polska i > > świat.... > > > > Oby tak dalej! > > Pozostaje tylko pogratulować!!! Sława! To Wam należą się gratulacje... Odpowiedz Link
ignorant11 Re: 5000 22.10.03, 15:20 Sława! I kolejny kamień milowy! Wygląda na to, że nasze Forum słowiańskie okrzepło już stjąc się największymi najdynamiczniejszym forum w działach kultura oraz Polska i Świat, bo to co nas interesuje mieści się w obu kategoriach Pozdrawiam i zapraszam na: Forum Słowiańskie Ignorant Odpowiedz Link
eliot Re: 5000 Gratulacje! 22.10.03, 15:33 ignorant11 napisał: > Sława! > > > I kolejny kamień milowy! > > Wygląda na to, że nasze Forum słowiańskie okrzepło już stjąc się największymi > najdynamiczniejszym forum w działach kultura oraz Polska i Świat, bo to co nas > interesuje mieści się w obu kategoriach > > Pozdrawiam i zapraszam na: > Forum Słowiańskie > > > Ignorant Gratuluję! Pozwolę sobie jednak zauważyć, że ostatnio Twoje Forum Słowiańskie nieco przygasło. Rozumiem, że konkurencja ze strony popisów Michnika, ale nawet borebitsy ze swiecą ostatnio szukać, a wątki istotnie "słowianskie" jakoś przywiędły. Panie! Panowie! Do roboty!!! )) Pozdr. Odpowiedz Link
ignorant11 Re: 5000 Gratulacje! 22.10.03, 16:42 eliot napisał: > ignorant11 napisał: > > > Sława! > > > > > > I kolejny kamień milowy! > > > > Wygląda na to, że nasze Forum słowiańskie okrzepło już stjąc się > największymi > > najdynamiczniejszym forum w działach kultura oraz Polska i Świat, bo to co > > nas > > interesuje mieści się w obu kategoriach > > > > Pozdrawiam i zapraszam na: > > Forum Słowiańskie > > > > > > Ignorant > > > Gratuluję! Pozwolę sobie jednak zauważyć, że ostatnio Twoje Forum Słowiańskie > nieco przygasło. Rozumiem, że konkurencja ze strony popisów Michnika, ale nawet > > borebitsy ze swiecą ostatnio szukać, a wątki istotnie "słowianskie" jakoś > przywiędły. Panie! Panowie! Do roboty!!! > )) > Pozdr. Odpowiedz Link
borebitsy nieatety iloąść nie przechodzi w jakość 10.11.03, 19:17 nieatety iloąść nie przechodzi w jakość Wręcz przeciwnie. Forum ma mankameny techniczne. Proponuję przenieść dyskusje do innego gospodarza. Forum to ludzie. Nie widzę powodu by forum słowianskie miało dłuzej gościć w antypolskiej i antysłowinskiej gw. Sadzę ze nalezy rozważyc możliwosci jak i kiedy zdrade i potwarze wytrzebic. Nie ma nic gorszego niż wrog ustrojony w narodowe pióra. Sądze że gw jest gniazdem zła i nalezy to gniazdo całkowicie wyeliminować. Najlepszą metodą byłby bojkot. Jednak przy finanansowaniu z boku poczwara przezuje długo brzydząc niepotrebnie. Jak rozległy jest kompleks przemysłowy gdzie powstaje gw ? i jakie nakłady są potrzrbne na jego eliminację. Np wykup i wyburzenie. Lub bez wykupu. Ktorzy ludzie i ilu decyduje o kierunku w jakim idzie gw. Czy niektórych z nich powinnismyo chronić gdyż mogą ulegać tylko czasowym wpływm i ich antysłowiańskie nastawienie nie jest przesądzone? Sądzę że dyskusje można już prowadzic otwarcie. Skoro jesteśmy zdeterminowani walczyć o swoje nie ma sensu się z tym kryć tylko jawnie eliminować zło. Przy czym wybór najbardziej ekonomicznej metody to problem który daję pod rozważenie waszmości mądrości i przezorności. Jeżeli ktoś by zarzucałconspiracy teory to ślepy. Jestrem po lekturze "czarna legenda" i odsylam dyskusje do tej pozycji. > ignorant11 napisał: > > > > > Odpowiedz Link
alex.4 Re: 3000 28.11.03, 18:49 dzisiaj chyba wymroziło wszystkich, choć mrozu nie widać.... Pozdr Odpowiedz Link