millefiori 06.06.05, 21:23 Gdyby zostaly jeszcze jakies fundusze po powrocie z Plutona, to proponuje zorganizowanie wycieczki zakladowej na podgladactwo nietoperzy: www.birdwatching.lviv.ua/bats.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan.kran Re: Voyeryzm naturalny 07.06.05, 02:02 No ja widzę że tu się jakoś naturalnie czy naturszczykowsko na tym forumie robi. Nietoperze, bociany , pokrzywy, szpinak, szpinak... Mlecz. Kran Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Voyeryzm naturalny 07.06.05, 07:44 A propos to z ksiegowosci dzwonili i kazali sobie dac jaka podkladke ze na Plutonie sa grzyby. Toby im pasowalo, bo maja superrate z zeszlego roku za niewykorzystane grzybobrania. I jeszcze pytaja czy ten Pluton to jest w EU, po nie wiedza co tma wpisac w jednym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Voyeryzm naturalny 07.06.05, 11:40 Kobialki i koziki, znaczy, brac jako siatke maskujaca? Podgladactwo nietoperzy pod haslem obserwacji ptactwa wzruszylo mnie niepomiernie, a do tego samego worka tematycznego wrzucono takze podgladactwo wilkow i niedzwiedzi, choc te ostatnie raczej sa malo lotne. Poza tym ta pewnosc - jedziemy ogladac: to znaczy: obserwatorzy przyjezdzaja, gong, kurtyna w gore i all creatures on the stage? Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: Voyeryzm naturalny 07.06.05, 11:41 Treba wpisac ten sam numer kodu co na wycieczke do Turcji. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Voyeryzm naturalny 07.06.05, 11:45 Sluchajcie, oni tam maja chyba jakies imieniny w ksiegowosci, bo dzwonili i pytali czy na tym Plutonie to my jedziemy nietoperze ogladac i czy ten Pluton to we Lwowie. Bo nie wiedza co NATO na to i czy jak na Ukrainie, to czy pani Kran, co moze nie wiej ze jest w Obronie Cywilinej nie musi podbic Ceryfikatu Tajnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: Voyeryzm naturalny 07.06.05, 11:50 Trzeba leciec i samemu druczek wypelnic w takim razie, tylko szybko, bo pani Andzelika musi podpisac zanim zasnie, a slaba glowe ma, bidulka. Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Voyeryzm naturalny 07.06.05, 12:19 A pytali się czy na ten Pluto to mozna dojechać autobusem? Może w tej księgowości pracuje ta sama urzędniczka która w Biurze Podróży w Jeleniej Górze znajomego chcącego jechać do Johannesburga i zapytała gdzie to miasto w erefenie leży , bo Ona nie moze znaleźć a autobusy mają do Muenchen i Stuttgartu i czy to J. leży gdzieś na trasie. No kurna jestem w OC , bo nikt się nie chciał zgłosić , bo DUCH Społecznikowski na hali zanika a ktos musiał bronić cywilnie i ja byłam najbardziej trzeżwa na szkoleniu więc mnie kazali podpisac. No jak przez ten certyfikat na nietoperze i grzybobranie na Plutonie sie nie załapię to mnie szlag trafi. P.S. Pani Fiori , Pani się nie orientuje jaka jest przebitka na te kożuchy na Plutonie? Kol. Gugel powiedział , że tam jest poniżej 200 stopni C , to chyba dobrze pójdą, nie. Kran. www.neufplanetes.org/systeme_solaire/pluto.html Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Voyeryzm naturalny 07.06.05, 12:49 Pani Kranowa, ale sensie my te kozuchy tam wiezc, czy ichnie do nas? Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Voyeryzm naturalny 07.06.05, 13:11 Przy -200, Panie Brezly, to czym by oni owce pasli? Owca sie latwo przeziebia i kaszle... Moze ochotnik opakowany w polary i bialy straznikowy kozuch pojedzie z misja zwiadowcza na Plutona i zrobi zdjecia Zorka Pani Kurzowej? Zorka powinna wytrzymac. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Voyeryzm naturalny 07.06.05, 13:14 Pani Kranowa, a kiedy to zebranie w/s OC bylo, bo nie pamietam??? Duch na hali jaki jest, kazdy widzi, bloczki startowe Pani szykuje do treningu, bo blisko, i termosik z wlasciwymi napojami. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Voyeryzm naturalny 07.06.05, 13:17 Pani Fíurko kochanienka, a kto mowi ze owce. Moze oni tam majo jakie foki, albo morsy ichnie plutonskie i ich strzygom? Taki kozuch z plutonskiej foki to by schodzil u nas chyba co? Ale mozna, fakt, zawiezc naszych na watolinie moze zagustojo. A pani Wudka toby mogla beretow nadziergac z mohairku, tam moze by poszly i by my jaki barter urzadzili.? W koncu tez tam chyba Radyjo odbieraja, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Voyeryzm naturalny 07.06.05, 13:36 Panie Brezly zlociutki, z takiej foki czy morsa kozucha sie nie da zrobic, bo to runiste stworzenie musi byc, np Yeti. Wlos ma miec puchowy i okrywowy, a poza tym o nieograniczonej mozliwosci wzrostu (poznaje sie po zakonczeniu wlosa: spiczaste maja okreslona, ograniczona dlugosc). Pan zadzwoni do kozuchow do Kurowa, jak Pan nie wierzy. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Voyeryzm naturalny 07.06.05, 13:39 PS. Runista foka by utonela sama z siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Voyeryzm naturalny 07.06.05, 13:39 Takie arkana, patrz pani, cale zycie sie czlek uczy. Aha, to znaczy ony tam w futrach chodza? A pani mysli ze na kroliki to byb byli lase, bo u nich to salaty nie ma, to skad maja miec kroliki. Swoja drogo to co onit am w przyzakladowej hoduja, ciekawe nie? Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Voyeryzm naturalny 07.06.05, 14:00 Nam wyszlo zalozenie przypadkowo, na zasadzie splontu. Krolikow nie dam na zmarnowanie, polarne nie sa. A, zaiste, ciekawe, co mozna hodowac. Np pola szadzi, kwiaty lodowe. Jeszcze musze sie dowiedziec, czy bardzo tam wieje. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Voyeryzm naturalny 07.06.05, 15:46 Z przeprowadzonych obliczen na podstawie znikomych danych wyszlo mi, ze mieszkancy Plutona musza miec starszna nadwage, a to z powodu zapasow tluszczu, zgromadzonego na okolicznosci natury: a- wlasciwosci izolacyjno-cieplne, b- wlasciwosci izolacyjno-antypotluczeniowe o te skaly, co ich tam az 70% Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Voyeryzm naturalny 07.06.05, 15:47 Czy przed wyjazdem mamy miec obowiazkowe zajecia dietetyczne na intencje gromadzenia tkanki tluszczowej? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Voyeryzm naturalny 07.06.05, 16:27 Eee, moze ony sie tam inaczej grzejom. Przecie tluszcz niezdrowy jest. Odpowiedz Link Zgłoś