sagala1 23.03.09, 11:11 Szukam odpowiedzialnej i pogodnej niani dla 8-miesięcznego chłopca od września w Swarzędzu.Mile widziane doświadczenie w pracy z niemowlakami:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kleopatra1976 Re: Szukam niani SWARZĘDZ 17.09.09, 11:51 DZIEN DOBRY JA MAM PYTANIE CZY OGLOSZENIE NADAL AKTUALNE JEST Z POWARZANIEM MAGDALENA I JAK TAK TO PROSZE O JAKIS NUMER CZY KONTAKT Odpowiedz Link
akademia.akuku.swarzedz Re: Szukam niani SWARZĘDZ 01.02.10, 22:24 Zapraszamy do skorzystania z naszej oferty www.akademiaakuku.pl Proponujemy opiekę nad dziećmi już od 6 miesiąca oraz wiele ciekawych zajęć dla dzieci (joga, balet, nauka gry na pianinie, zajęcia przedprzedszkolne, maluchowanie, urodzinki itp.) oraz dla dorosłych (kreatywna relaksacja, szkoła rodzenia, joga itp.) Nasi animatorzy na pewno zadbają o to aby pobyt w naszej Akademii był pełen wrażeń. ZAPRASZAMY Odpowiedz Link
paulaikacper Re: Szukam niani SWARZĘDZ 30.09.10, 23:25 witam serdecznie byłabym zainteresowana opieką nad Pani synkiem mieszkam w Swarzędzu i mam 16 miesięcznego synka mam 25 lat jestem dyspozycyjna od pn do pt paula721@gamil.com pozdrawiam Paulina Odpowiedz Link
maalinkaa55 Re: Szukam niani SWARZĘDZ 02.08.12, 15:58 Witam jestem zainteresowana pani ofertą pracy. Proszę o kontakt pod numerem 725 927 727 Pozdrawiam Hania Odpowiedz Link
marlenafibner Re: Szukam niani SWARZĘDZ 24.07.14, 23:02 Dzień Dobry:) Szukam pracy jako niania:) Sama mam córeczkę dziewięciomiesięczną i wiem ile jest pracy przy takim dziecku. Jak najbardziej jestem odpowiedzialna, pogodna a dzieci bardzo szybko się do mnie przywiązują:) Uwielbiam spędzać czas z dziećmi i wymyślać im zabawy:) Ukończyłam szkołę gastronomiczną dlatego gdyby była taka potrzeba mogę również ugotować obiad, posprzątać:). Oczekuję na odpowiedź i Serdecznie pozdrawiam:) Nr tel: 724562495 mail: marlenka199320@wp.pl Odpowiedz Link