mika_1 13.05.03, 14:55 Tymon - nic nie doszło:( Na dobry adres puściłeś??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tymon2 Re: Mail - nie ma:( 13.05.03, 15:03 mika_1 napisała: > Tymon - nic nie doszło:( Na dobry adres puściłeś??? Poczekaj chwilę to musi trochę potrwać Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Mail - nie ma:( 13.05.03, 15:37 tymon, ja zrobię próbę - puszczę Ci kontrolnego maila... Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Mail - nie ma:( 13.05.03, 15:44 Dobra, doszło, już mam - napiszę Ci potem... To dostęp do maila, rozumiem, masz na bieżąco, mimo odcięcia od netu... No i się kolejna sprawa wyjaśniła.... - też na AE studiowałeś???? A poza tym - nie strasz mnie!!!! Te groźby pod spodem są straszne!!!!! ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tymon2 Re: Mail - nie ma:( 13.05.03, 16:01 mika_1 napisała: > Dobra, doszło, już mam - napiszę Ci potem... Ale z gazety czy z pracy? > To dostęp do maila, rozumiem, masz na bieżąco, mimo odcięcia od netu... Tak cały czas mam otwartą skrzynkę :)) > No i się kolejna sprawa wyjaśniła.... - też na AE studiowałeś???? Przecież gdzieś o tym pisałem :) > A poza tym - nie strasz mnie!!!! Te groźby pod spodem są straszne!!!!! ;)))) A coś ciekawego dołączyli? Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Mail - nie ma:( 13.05.03, 21:15 tymon2 napisał: > > Ale z gazety czy z pracy? Z pracy - jakieś takie groźby, że aż strach!! Gdzie Ty pracujesz??? I nie boisz się??? ;)) > Tak cały czas mam otwartą skrzynkę :)) Eee, to nie jest najgorzej:) Nawet lepiej - Student nie będzie czytał;))))))) :P > > No i się kolejna sprawa wyjaśniła.... - też na AE studiowałeś???? > Przecież gdzieś o tym pisałem :) Kurcze, to na mnie przeszło ze studenta - NIE ZAUWAŻYŁAM;) Jaki wydział kończyłeś??? > > A poza tym - nie strasz mnie!!!! Te groźby pod spodem są straszne!!!!! ;)) > A coś ciekawego dołączyli? groźby nie są ciekawe:( Ani trochę;) Odpowiedz Link Zgłoś
tymon2 Re: Mail - nie ma:( 14.05.03, 07:52 mika_1 napisała: > > Ale z gazety czy z pracy? > Z pracy - jakieś takie groźby, że aż strach!! Gdzie Ty pracujesz??? I nie boisz > się??? ;)) Ale jakie groźby? Jeszcze nie? > > Eee, to nie jest najgorzej:)Nawet lepiej - Student nie będzie czytał;))))))) : > P Biedny student ;)) > > > Przecież gdzieś o tym pisałem :) > Kurcze, to na mnie przeszło ze studenta - NIE ZAUWAŻYŁAM;) Jaki wydział kończył > eś??? Myślę, że raczej nie będziesz miała problemów ze zgadnięciem;)) > > > A coś ciekawego dołączyli? > groźby nie są ciekawe:( Ani trochę;) Acha, aż tak bardzo odstraszają swoich potencjlanych klientów? > Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Mail - nie ma:( 14.05.03, 14:32 tymon2 napisał: > > Ale jakie groźby? Jeszcze nie? Jak przeczytałeś mojego maila, to pod spdem są i groźby...;) > Biedny student ;)) A mnie go tam wcale nie szkoda:P > > > Myślę, że raczej nie będziesz miała problemów ze zgadnięciem;)) Finanse???? > Acha, aż tak bardzo odstraszają swoich potencjlanych klientów? Postawą pań w okienkach odstraszają już wystarczająco:( > > Odpowiedz Link Zgłoś
tymon2 Re: Mail - nie ma:( 14.05.03, 14:38 mika_1 napisała: > Jak przeczytałeś mojego maila, to pod spdem są i groźby...;) Czytałem, i nie są takie groźne ;)) Przecież niczym groźnym nie straszyli ;)) > > > Myślę, że raczej nie będziesz miała problemów ze zgadnięciem;)) > Finanse???? Wiedziałem, że zgadniesz? > > Postawą pań w okienkach odstraszają już wystarczająco:( TO zależy od miejsca, akurat to jest mało groźne :( PS Coś się spóźniłaś ;))> > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Mail - nie ma:( 14.05.03, 14:42 tymon2 napisał: > Czytałem, i nie są takie groźne ;)) > Przecież niczym groźnym nie straszyli ;)) No, Ty już jesteś przyzwyczajony, ja nie.... ;) > > > Wiedziałem, że zgadniesz? U kogo się broniłeś?? > > > > Postawą pań w okienkach odstraszają już wystarczająco:( > TO zależy od miejsca, akurat to jest mało groźne :( Ale wredne i z wrednymi paniami nie mam zamiaru tracić czasu. Wolę inne miejsce... :) > > > > PS Coś się spóźniłaś ;))> > > Przepraszam, ale wytłumaczyłam się w innym poście !!!! > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
tymon2 Re: Mail - nie ma:( 14.05.03, 14:53 mika_1 napisała: > No, Ty już jesteś przyzwyczajony, ja nie.... ;) Przecież do siebie nie wysyłam informacji z mojej skrzynki ;)) > > > > > Wiedziałem, że zgadniesz? > U kogo się broniłeś?? Lincencjckie u P. dr. ... nie pamiętam ale uczyła Rynku Pieniężnego i Dewizowego Magisterski Prof. Górka > > > > Ale wredne i z wrednymi paniami nie mam zamiaru tracić czasu. Wolę inne miejsce > ... :) Wiesz, że ja też ;)) > > Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Mail - nie ma:( 14.05.03, 15:07 tymon2 napisał: > Przecież do siebie nie wysyłam informacji z mojej skrzynki ;)) Ale może ktoś z Twoich znajomych... Wiem przecież jakie bzdury rozsyła się po biurze.... ;) > Lincencjckie u P. dr. ... nie pamiętam ale uczyła Rynku Pieniężnego i Dewizowego Magisterski Prof. Górka Coś tam się o uczy obiło... Ja znam raczje innych wykładowców - z zarządzanai albo rachunkowości bardziej... Ale o Strabryle to chyba słyszałeś.... > > > > > > Ale wredne i z wrednymi paniami nie mam zamiaru tracić czasu. Wolę inne > miejsce > > ... :) > Wiesz, że ja też ;)) Nic dziwnego - szkoda zdrowia i czasu... A konkurencja tylko czyha na takie okazje;))) Odpowiedz Link Zgłoś
tymon2 Re: Mail - nie ma:( 14.05.03, 15:14 mika_1 napisała: > > Przecież do siebie nie wysyłam informacji z mojej skrzynki ;)) > Ale może ktoś z Twoich znajomych... Wiem przecież jakie bzdury rozsyła się po b > iurze.... ;) Ale w biurze nie się takie coś nie dopisuje ;)) > > > Lincencjckie u P. dr. ... nie pamiętam ale uczyła Rynku Pieniężnego i Dewi > zowego Magisterski Prof. Górka > Coś tam się o uczy obiło... Ja znam raczje innych wykładowców - z zarządzanai a > lbo rachunkowości bardziej... Ale o Strabryle to chyba słyszałeś.... Coś mi te nazwisko mówi jakiś skrypt czy coś w tym rodzaju a ty co kończyłaś? > > > > > > Nic dziwnego - szkoda zdrowia i czasu... A konkurencja tylko czyha na takie oka > zje;))) Wszędzie jest tak samo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Mail - nie ma:( 14.05.03, 15:20 tymon2 napisał: > Ale w biurze nie się takie coś nie dopisuje ;)) aaaa, no i sprawa się wyjaśniła.... ;) > Coś mi te nazwisko mówi jakiś skrypt czy coś w tym rodzaju > a ty co kończyłaś? Szek katedry zarządzania... Jedyny profesor , o którym można powiedzieć: Profesor:))) Facet z klasą.. U niego się broniłam:) A kończyłam zarządzanie firmą oraz rachunkowość > Wszędzie jest tak samo ;) Money... Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Mail - jest 14.05.03, 15:38 Tymon, czy u Was maile rozwożone są tramwajami???? Dopiero teraz doszedł!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tymon2 Re: Mail - jest 14.05.03, 15:44 mika_1 napisała: > Tymon, czy u Was maile rozwożone są tramwajami???? Dopiero teraz doszedł!!!!! U nas rano nie działała poczta, zaczęła działać ok. 14:00 A co do dostarczania poczty w związku z "cost cutting" jest to możliwe ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Mail - jest 14.05.03, 15:47 tymon2 napisał: > A co do dostarczania poczty w związku z "cost cutting" jest to możliwe ;)) Dramat - wszędzie tną... Tylko rządzącym przybywa... Jak to jest???? Odpowiedz Link Zgłoś
tymon2 Re: Mail - jest 14.05.03, 15:55 mika_1 napisała: Co do cięcia to teraz taka moda :( > Tylko rządzącym przybywa... Jak to jest???? Jednemu trzeba zabrać aby inny mógł mieć Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Mail - jest 14.05.03, 16:02 tymon2 napisał: > mika_1 napisała: > > > Co do cięcia to teraz taka moda :( > > > Tylko rządzącym przybywa... Jak to jest???? > > Jednemu trzeba zabrać aby inny mógł mieć I to jest takie smutne... :((( Odpowiedz Link Zgłoś
tymon2 Re: Mail - jest 14.05.03, 16:09 mika_1 napisała: > tymon2 napisał: > > > mika_1 napisała: > > > > > > Co do cięcia to teraz taka moda :( > > > > > Tylko rządzącym przybywa... Jak to jest???? > > > > Jednemu trzeba zabrać aby inny mógł mieć > > I to jest takie smutne... :((( > > :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Jestem:) 15.05.03, 10:07 tymon2 napisał: > czy już się wyprowadziłąś? Jestem, cały czas jestem, ale nie doczekałam się odpowiedzi na poprzednim wątku... Czekam od wczoraj, już trochę mi się zimno robi... :( I co teraz??? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Mania Re: Mail - nie ma:( IP: *.proxy.aol.com 18.05.03, 06:35 lepiej :) sie wyglada.... Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 MAIL Z INFORMACJĄ 19.05.03, 14:37 Tymon, maila dostałam, informację zrozumiała, ale niestety, nie odpiszę teraz. Zaraz musze spadać:( Napisz mi tylko, o co chodzi z tą siecią u Ciebie, bo już mam kompletny mętlik w głowie:| Odpowiedz Link Zgłoś