Dodaj do ulubionych

Gosia fajna jest III

IP: *.polpak-karton.pl 13.08.02, 07:38
Ponieważ temat strasznie długo sie otwierał pozwoliłem sobie prrzenieść go na
inna stronę. Ale Gosiu myślę że od czwartku załatwiłaś sobie piekną pogodę,
jeśli nie to sie staraj a ja trzymam kciuki :)))))
Obserwuj wątek
    • gosia-s Re: Gosia fajna jest III 13.08.02, 08:40
      Z tą pogodąto chyba nie bardzo, jeszcze będzie padać, ale od wschodu się
      przejaśnia. Pojadę w piątek, jak będzie lało, to trudno...
    • aborys Re: Gosia fajna jest III 13.08.02, 09:54
      Nie może mnie tu zabraknąć.
      • gosia-s Re: Gosia fajna jest III 13.08.02, 09:57
        A co słychać w Krakowie? Piękna aura?
        • aborys Re: Gosia fajna jest III 13.08.02, 10:04
          Aura mieszana - w nocy lało, teraz nie, jest ciepło, ale nie ma słońca. Lubię
          tak.
          • gosia-s Re: Gosia fajna jest III 13.08.02, 10:21
            A ja liczę na słoneczko w Świnoujściu...
            • aborys Re: Gosia fajna jest III 13.08.02, 16:12
              gosia-s napisała:

> A ja liczę na słoneczko w Świnoujściu...
              Się wyboerasz? Będęw okolicy po 15. Będziemy mieli podobną pogodę...
              • gosia-s Re: Gosia fajna jest III 14.08.02, 08:34
                Nie mogę się doczekać! :)))
    • Gość: mixer Re: Gosia fajna jest III IP: *.*.*.* 14.08.02, 11:14
      Cz.III też otwiera się wolno.
      Jednak postęp polega na tym, że o ile Muminek nie wpadł
      ani razu do cz.II, to stał się "ojcem chrzestnym" cz.III.
      I chwała mu za to!
      • gosia-s Re: Gosia fajna jest III 14.08.02, 12:11
        O, mixerek też siętu wmiksował! :))) Witaj!
        • Gość: Muminek Re: Gosia fajna jest III IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.02, 12:57
          Z częścią II się zgadzam ale za to byłem w części I. Zresztą wszyscy wiedzą że
          Gosia fajna jest, a znowu jak jej będę to często powtarzał to może wpaść w
          samozachwyt ;))))
          • Gość: mixer Re: Gosia fajna jest III IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 16.08.02, 08:55
            Chyba nadmiar ostrozności. Takie numery nie z Gosią!!!!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: gosia-s Re: Gosia fajna jest III IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 16.08.02, 21:36
              Pewnie, że nie za mną. Ja Ci dam samozachwyt, Muminku...
              • Gość: Muminek Re: Gosia fajna jest III IP: *.polpak-karton.pl 17.08.02, 09:42
                Ot prawdziwa kobieta ... ;)))))
                • Gość: mixer Re: Gosia fajna jest III IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.02, 10:59
                  Nie tylko ona kobietą jest, ale i z HONOREM. Gdzie tu teraz takie znaleźć, no
                  chyba że w Swinoujsciu vel Warszawie.
                  A jak mija upalny sierpniowy piekny "łykend"?
                  • isoxazolidine Re: Gosia fajna jest III 18.08.02, 18:39
                    a my som ten tego nie znowu in Krakau i lipa nie ....

buziaki from isoxazolidine la'radomiensis to gosia-s ;-))))))))
                    • Gość: gosia-s Re: Gosia fajna jest III IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 19.08.02, 13:04
                      isoxazolidine napisał:

>
                      > buziaki from isoxazolidine la'radomiensis to gosia-s ;-))))))))

I wzajemnie!!!
                      • isoxazolidine Re: Gosia fajna jest III 19.08.02, 22:17
                        no to jeszcze raz ...
                        ;-))
                        • millennik1 Re: Gosia fajna jest III 20.08.02, 22:34
                          ...ja lubie gosie... ale bez przez przesady...rozkrecajmy lokalne loka...taka
                          jest moja myysl...
                          • Gość: Muminek Re: Gosia fajna jest III IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.02, 23:03
                            Ależ w tym nie ma wcale przesady,
                            Zobacz sam jak wyjechała
                            Liczba postów nam zmalała. :)))))
                            • gosia-s Re: Gosia fajna jest III 25.08.02, 22:47
                              Zmalała na pewno nie, a poza tym, ja liczyłam na Was!!! No i że wróci Ga...
                              • gofa Re: Gosia fajna jest III 26.08.02, 22:33
                                a ja....? ;)
                                • Gość: Muminek Re: Gosia fajna jest III IP: *.polpak-karton.pl 27.08.02, 10:24
                                  No nareszcie a już myslałem ze o nas całkiem zapomniałaś :))))
                                  • gofa Re: Gosia fajna jest III 27.08.02, 15:33
                                    o Was? zapomnialam???? no nie...nie da sie zapomniec, absolutnie, czy Ty wiesz
                                    jakie ja katusze cierpialam bez kompa i netu? umieralam z tesknoty! :) nawet
                                    wyslalam rodzinna delegacje w Wasze strony!
                                    • Gość: Muminek Re: Gosia fajna jest III IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.02, 22:04
                                      Ale transparentów nie mieli
                                      I żeśmy ich nie widzieli :))))
                                      • gofa Re: Gosia fajna jest III 28.08.02, 00:00
                                        bo to byla tajna misja ;)
                                        • Gość: mixer Re: Gosia fajna jest III IP: *.*.*.* 28.08.02, 07:28
                                          No to mamy co najmniej dwa poważne powody do wyraźnego
                                          podniesienia współczynnika optymizmu i ogólnego
                                          zadowolenia społecznego:
                                          1. Gosia-s fajna jest (niezmiennie zresztą)!
                                          2. Gofa wróciła, a jakże - hurra !
                                          • Gość: Muminek Re: Gosia fajna jest III IP: *.polpak-karton.pl 28.08.02, 15:56
                                            Ale Gosia przepadła :(((((
                                            • gofa Re: Gosia fajna jest III 30.08.02, 21:43
                                              ...wszyscy przepadli...koniec wakacji tuz tuz...wiec jest jakas szansa na
                                              ozywienie :)
                                              • wook Re: Gosia fajna jest III 30.08.02, 23:03
                                                -a my dwaj obacwaj, tak jak w piosence Szczepcia i Tońcia, ale tym razem Gofcia
                                                i Muminek na posterunku :)))
                                                • Gość: Muminek Re: Gosia fajna jest III IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 31.08.02, 18:40
                                                  W przyszłym roku wyjeżdżam razem z Wami sam tu nie zostaję :))))))
                                                  • wook Re: Gosia fajna jest III 31.08.02, 22:51
                                                    no jak to? a kto zostanie dyzurnym, chyba trzeba bedzie przeprowadzić jakieś
                                                    referendum ;)))
                                                  • wook Re: Gosia fajna jest III 31.08.02, 22:52
                                                    a pozatym, Ty miałeś juz swoje wolne 5 minut:)))
                                                  • gofa Re: Gosia fajna jest III 31.08.02, 22:51
                                                    eeee tam....do przyszlego roku to wszyscy sie zaopatrzymy w 'la ptoki' i
                                                    bedziemy nadawac z trasy ;)
                                                  • Gość: Muminek Re: Gosia fajna jest III IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.02, 10:15
                                                    Gosia to na pewno musi mieć Laptopika,
                                                    Bo jak w Ś-ciu bywa z forum nam umyka :))))
                                                  • gosia-s Re: Gosia fajna jest III 02.09.02, 10:38
                                                    Fakt, przydałby się laptopik. Z tak przeładowanego serwera jak w Ś-ciu, to
                                                    jeszcze nie korzystałam. Strona forum otwierała się 15 minut!
                                                  • Gość: Muminek Re: Gosia fajna jest III IP: *.polpak-karton.pl 02.09.02, 13:56
                                                    Bo to trzeba wcześnie rano siadac do kompa lub pod wieczór :)))
                                                    A może trzeba było sobie zrobić sesję nocną :))))))
                                                  • gosia-s Re: Gosia fajna jest III 02.09.02, 14:11
                                                    Wcześnie rano to ja wracałam z promenady. Pod wieczór tam szłam, a co za tym
                                                    idzie - nici z sesji nocnej. :)))
                                                  • wook Re: Gosia fajna jest III 02.09.02, 17:38
                                                    własnie miałaś sesję nocną tylko w troszkę innym wydaniu:))) ale Ci
                                                    zazdroszczę, chociaż u mnie tez występowały sesje nocne hihi po gwiazdami tylko
                                                    w innym otoczemiu :)))
                                                  • isoxazolidine Re: Gosia fajna jest III 02.09.02, 18:04
                                                    heeeeej sokooooooły ......

tralala ...
                                                  • wook Re: Gosia fajna jest III 02.09.02, 20:09
                                                    góry, lasy, doły omijaliśmy... prawda Gosiu?
                                                  • Gość: Muminek Re: Gosia fajna jest III IP: *.polpak-karton.pl 02.09.02, 21:03
                                                    A mnie dla Was kciuki ścierpły - niewdzięcznicy nawet posta nie przysłali ;))))
                                                  • wook Re: Gosia fajna jest III 02.09.02, 21:04
                                                    co? gdzie? kiedy? dlaczego?
                                                  • Gość: Muminek Re: Gosia fajna jest III IP: *.polpak-karton.pl 03.09.02, 07:03
                                                    A jak myślisz dzięki czemu taką piękną pogodę mieliście,
                                                    Że o forum i postach całkiem zapomnieliście ? :)))))))))))
                                                  • gosia-s Re: Gosia fajna jest III 03.09.02, 08:28
                                                    O pardon, ja posty słałam (w miarę możliwości)!
                                                  • Gość: Muminek Re: Gosia fajna jest III IP: *.polpak-karton.pl 03.09.02, 16:35
                                                    Ale ich ilością nie grzeszyłaś :))))))
                                                  • gofa Re: Gosia fajna jest III 04.09.02, 00:08
                                                    no no, przypominam Muminku ze Twoje trzymanie kciukow to byl rewanz za nasze
                                                    trzymanie kciukow! ale tak czy siak spisales sie na '5'...a moglabym na 10.09
                                                    zamowic sloneczko i cos kolo 24 stopni, co? da sie?
                                                  • Gość: Muminek Re: Gosia fajna jest III IP: *.polpak-karton.pl 04.09.02, 07:09
                                                    Wiez jesienne trzymanie kciuków nie jest takie pewne jak letnie ale się
                                                    postaram jeżeli jest to aż taka ważna impreza :)))))
                                                  • gosia-s Re: Gosia fajna jest III 04.09.02, 09:02
                                                    Pogoda się spisała, trzymanie kciuków pomogło, więc na przyszłość trzymajcie
                                                    też kciuki za sprawny serwer!
                                                  • wook Re: Gosia fajna jest III 04.09.02, 20:50
                                                    kochani! znawcy prognoz długoterminowych twierdzą że w tym roku bedziemy mieli
                                                    piękny, ciepły i słoneczny wrzesień, tak więc Gofa na 10.09 chyba sie załapiesz
                                                    na ładna pogodę, a jak pogoda podpasuje to nawet awaria serwera nie jest tak
                                                    uciążliwa:)))
                                                  • gofa Re: Gosia fajna jest III 05.09.02, 00:10
                                                    ...powinno byc dobrze...bo widzialam dzis tecze :)
                                                  • gosia-s Re: Gosia fajna jest III 05.09.02, 08:43
                                                    A póki co podobna ukraińcy dym nam sprezentowali. Kto zauważył ręka w górę, bo
                                                    ja nie widzę różnicy, w W-wie zawsze syf.
                                                  • Gość: Muminek Re: Gosia fajna jest III IP: *.polpak-karton.pl 05.09.02, 11:34
                                                    Będę się starał - biorę 10-go wolne i trzymam kciuki od rana :)))))))
                                                  • gofa Re: Gosia fajna jest III 05.09.02, 13:48
                                                    nooo...Muminek, wiedzialam ze moge na Ciebie liczyc :)
                                                  • gosia-s Re: Gosia fajna jest III 05.09.02, 15:06
                                                    Ja też będę trzymać kciuki, chociaż nie mam wolnego.
                                                  • Gość: Muminek Re: Gosia fajna jest III IP: *.polpak-karton.pl 05.09.02, 20:24
                                                    No to Cię z roboty wywalą jak zobaczą że siedzisz i nic nie robisz bo masz ręce
                                                    zajete :)))))
                                                  • gosia-s Re: Gosia fajna jest III 06.09.02, 08:38
                                                    Akurat, lata wprawy! Potrafię trzymając kciuki stukaćw klawiaturę i przewracać
                                                    kartki. ;)
                                                  • gofa Re: Gosia fajna jest III 06.09.02, 12:52
                                                    sluchajcie - mam dobra wiadomosc - nie musicie trzymac od rana, wystarczy tak
                                                    od 14 :)
                                                  • gosia-s Re: Gosia fajna jest III 06.09.02, 13:32
                                                    Dlaczego ok. 14? Gdzieś wybywasz? :)))
                                                  • Gość: Muminek Re: Gosia fajna jest III IP: *.polpak-karton.pl 06.09.02, 20:19
                                                    popołudniowy grillek?? :)))
                                                  • gofa Re: Gosia fajna jest III 07.09.02, 14:51
                                                    milo by bylo gdyby to byl grillek...ale to bedzie wazna rozmowa...i
                                                    podejrzewam ze nie bede w stanie myslec o jedzeniu...
                                                  • wook Re: Gosia fajna jest III 07.09.02, 18:05
                                                    ooo o!!!jestesmy zaniepokojeni, poważna rozmowa! gofciu uważaj na siebie;)
                                                  • Gość: Muminek Re: Gosia fajna jest III IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.02, 21:37
                                                    Postaw twarde warunki - on zmywa gary a Ty siedzisz w necie :)))))))
                                                  • gosia-s Gofa, no i... 09.09.02, 08:54
                                                    Są jakieś wymierne efekty Twojej rozmowy? Może mieszkanie, trochę
                                                    utargowałaś? :)))
                                                  • Gość: Muminek Re: Gofa, no i... IP: *.polpak-karton.pl 09.09.02, 15:46
                                                    No to miała byc poważna rozmowa o mieszkaniu... ups :))))
                                                  • gosia-s Re: Gofa, no i... 09.09.02, 15:50
                                                    No to może nie rozmawiajmy o mieszkaniu, skoro gofa jest w trakcie szukania. A
                                                    nóż to przyniesie pecha... ;)
                                                  • Gość: Muminek Re: Gofa, no i... IP: *.polpak-karton.pl 09.09.02, 17:58
                                                    Chyba nie przyniesie!!! Ale jak tak mówisz to może o czymś innym
                                                    porozmawiamynp. czy w S-ciu jest w morzu dalej woda słona? :)))))
                                                    Albo jak dokładnie spędzałaś czas mając taką piękną pogodę :))))
                                                  • gofa Re: Gofa, no i... 09.09.02, 23:56
                                                    ale jestescie niecierpliwi...rozmowa jutro o 15.00....wiecej szczegolow jutro
                                                    wieczorem...:))) a mieszkania jeszcze brak....
                                                  • Gość: Muminek Re: Gofa, no i... IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 10.09.02, 07:10
                                                    No to czekamy cierpliwie... :)))))))
                                                  • gosia-s Re: Gofa, no i... 10.09.02, 08:56
                                                    W morzu woda dalej słona, jak byłam mała, to wmawiali mi, że to od śledzi. :)))
                                                  • Gość: Muminek Re: Gofa, no i... IP: *.polpak-karton.pl 10.09.02, 09:58
                                                    A to wszystko przez rybaków - sypią sól do morza,
                                                    Żeby śledź łowiony
                                                    Już był osolony
                                                  • gofa Re: Gofa, no i... 10.09.02, 10:08
                                                    o! zmieniamy temat na rybny? jadlam ostatnio okonie...co tam...okonki! pycha!
                                                  • Gość: Muminek Re: Gofa, no i... IP: *.polpak-karton.pl 10.09.02, 10:59
                                                    Chyba nie solone? bo to taka ruba,
                                                    Co to w słdkiej wodzie lubi sobie pływać :)))))
                                                  • gosia-s Re: Gofa, no i... 10.09.02, 11:00
                                                    No a ja pstrągi, przyprawione ziołami, polane winem i pieczone w folii. Pycha!
                                                  • Gość: Muminek Re: Gofa, no i... IP: *.polpak-karton.pl 10.09.02, 11:11
                                                    A ja Filety z ryb najlepiej lubię ,
                                                    Bo ości nie szkodzą gdy się ma już w czubie ;)))))
                                                  • wook Re: Gofa, no i... 10.09.02, 11:14
                                                    a ja niedawno jadłem gałki z karpia, pycha osci też nie szkodzą hihi są
                                                    zmielone:)))
                                                  • Gość: Muminek Re: Gofa, no i... IP: *.polpak-karton.pl 10.09.02, 11:21
                                                    Dobre są również ryby w occie, bo ości wtedy są bardzo miękie więc również nie
                                                    szkodzą :))))
                                                  • gosia-s Re: Gofa, no i... 10.09.02, 11:29
                                                    Ryby w occie? Jest coś takiego? :D
                                                  • Gość: Muminek Re: Gofa, no i... IP: *.polpak-karton.pl 10.09.02, 11:36
                                                    Oczywiście i to różnie przyrządzane:)))
                                                    Sam uwielbiam smarzone makrele w zalewie octowej z cebulka i przyprawami, a
                                                    jeszcze iinne w takiej zalewie lekko słodko kwaśnej z dodatkiem przecieru
                                                    pomidorowego i przetartych kiszonych ogórków... ślinka cieknie... słowo daję
                                                    pychota :)))))
                                                  • gosia-s Re: Gofa, no i... 10.09.02, 11:58
                                                    No to może przepis?... ;)
                                                  • Gość: Muminek Re: Gofa, no i... IP: *.polpak-karton.pl 10.09.02, 12:37
                                                    Postaram się go od jednej osoby wycisnąć, bo ja najczęściej jestem z tych co
                                                    dbają o linię i żarcie dają robić innym, bo jak bym ja to robił to inni by sie
                                                    nie najedli a ja bym miał kłopoty z wagą ;))))
                                                  • gosia-s Re: Gofa, no i... 10.09.02, 12:48
                                                    Gość portalu: Muminek napisał(a):

> Postaram się go od jednej osoby wycisnąć, bo ja najczęściej jestem z tych co
                                                    > dbają o linię i żarcie dają robić innym, bo jak bym ja to robił to inni by
                                                    sie
                                                    > nie najedli a ja bym miał kłopoty z wagą ;))))

Ja, z racji, że dbam o linię wolę sama sobie zrobić żarcie, bo wiem ile czego.
                                                    To teraz się wyjaśnia, dlaczego to przeważnie kobieta przy garach waruje!!! :)))
                                                  • Gość: Muminek Re: Gofa, no i... IP: *.polpak-karton.pl 10.09.02, 12:55
                                                    Ale Gosiu nie wiem jakie wyjaśnienie przyjełaś moje czy Twoje. A wogóle czy ja
                                                    powiedziałem że to kobieta I jeszcze jedno nie słyszałas że podobno njlepszymi
                                                    kucharzami są mężczyźni... a i pewnie nie wiesz dlaczego :))))
                                                  • gosia-s Re: Gofa, no i... 10.09.02, 13:03

> nie słyszałas że podobno njlepszymi
                                                    > kucharzami są mężczyźni... a i pewnie nie wiesz dlaczego :))))

Słyszałam, ale nie zgadzam się!!! :))) Choćby dlatego, że nie spotkałam
                                                    kucharza mężczyzny, któremy udało się zachować linię. Ja w domu gotuję i jakoś
                                                    nie mam z tym problemów.
                                                  • aborys Re: Gofa, no i... 10.09.02, 14:09
                                                    gosia-s napisała:

> nie spotkałam kucharza mężczyzny, któremy udało się zachować linię.
                                                    Musimy się spotkać.
                                                  • gosia-s Re: Gofa, no i... 10.09.02, 14:17
                                                    No proszę, gotujesz zawodowo czy dla rodziny?
                                                  • aborys Re: Gofa, no i... 10.09.02, 14:20
                                                    gosia-s napisała:

> No proszę, gotujesz zawodowo czy dla rodziny?
                                                    Dla rodziny. Ale ponoć nieźle.
                                                  • gosia-s Re: Gofa, no i... 10.09.02, 14:37
                                                    aborys napisał:

> gosia-s napisała:
                                                    >
                                                    > > No proszę, gotujesz zawodowo czy dla rodziny?
                                                    > Dla rodziny. Ale ponoć nieźle.

No tak, jak większość. Ale ci gotujący zawodowo w znakomitej większości
                                                    odznaczają się pokaźną tuszą. Czy ktoświe dlaczego tak jest? :)))
                                                  • aborys Re: Gofa, no i... 10.09.02, 14:45
                                                    gosia-s napisała:

> No tak, jak większość. Ale ci gotujący zawodowo w znakomitej większości
                                                    > odznaczają się pokaźną tuszą. Czy ktoświe dlaczego tak jest? :)))
                                                    Wina dawnej kuchni.
                                                    Ze współczesnych istotnych tylko Kuroń jest gruby - po tatusiu, nie od
                                                    gotowania.
                                                    Kurt Scholler z Wawy, Burdon z Krakowa czy krakowscy "młodzi zdolni" kucharze
                                                    wyglądają normalnie.
                                                    Tłuste były przeważnie stare kuchary na koloniach albo w stołówkach studenckich.
                                                  • gosia-s Re: Gofa, no i... 10.09.02, 14:54
                                                    aborys napisał:

> Wina dawnej kuchni.
                                                    > Ze współczesnych istotnych tylko Kuroń jest gruby - po tatusiu, nie od
                                                    > gotowania.
                                                    > Kurt Scholler z Wawy, Burdon z Krakowa czy krakowscy "młodzi zdolni" kucharze
                                                    > wyglądają normalnie.
                                                    > Tłuste były przeważnie stare kuchary na koloniach albo w stołówkach
                                                    studenckich
                                                    > .

Może to efekt "kosztowania"?
                                                  • Gość: Muminek Re: Gofa, no i... IP: *.polpak-karton.pl 10.09.02, 16:12
                                                    Z tymi kucharami to się całkowicie zgadzam z Borysem, dodałbym jeszcze te co
                                                    gotowały w wojsku ale ich posiłków nie nazwałbym jedzeniem zrobinym przez
                                                    kucharza :)))))
                                                  • wook Re: Gofa, no i... 10.09.02, 19:06

> Z tymi kucharami to się całkowicie zgadzam z Borysem, dodałbym jeszcze te co
                                                    > gotowały w wojsku ale ich posiłków nie nazwałbym jedzeniem zrobinym przez
                                                    > kucharza :)))))

Muminku, do wszystkiego trzeba mieć powołanie i jedzenie w wojsku może być
                                                    pyszne, ja tego doświadczyłem, mogę podac gdzie, a np. na poligonie to z
                                                    żarciem mozna swawolić do woli wg. uznania, ale pod jednym warunkiem!... jak
                                                    jest się przy korycie :)))
                                                  • wook Re: Gofa, no i... 10.09.02, 19:02
                                                    aborys napisał:

> gosia-s napisała:
                                                    >
                                                    > > nie spotkałam kucharza mężczyzny, któremy udało się zachować linię.
                                                    > Musimy się spotkać.

Właśnie musimy się spotkać :)
                                                  • Gość: Muminek Re: Gofa, no i... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.02, 06:51
                                                    No to jak Wy wszyscy tak dobrze gotujecie... to napewno musimy się spotkać :))))
                                                  • gosia-s Re: Gofa, no i... 11.09.02, 09:02
                                                    A jak już się spotkamy, to nikomu nie będzie się chciało gotować, skończy sięna
                                                    kiełbasie z ogniska i pieczonych ziemniakach. Racja? :)))
                                                  • wook Re: Gofa, no i... 11.09.02, 12:12
                                                    no pewnie, a pozatym cała sprawa oprze się o bufet :))
                                                  • gosia-s Re: Gofa, no i... 11.09.02, 12:17
                                                    Raczej o browar... :)))
                                                  • wook Re: Gofa, no i... 12.09.02, 07:28
                                                    a browar w bufecie, który sobie sami stworzymy, kultura musi być :)))
                                                  • gosia-s Re: Gofa, no i... 12.09.02, 09:13
                                                    Masz na myśli bufet polowy, przy ognisku? :))) Popieram!
                                                  • gofa Re: Gofa, no i... 12.09.02, 10:21
                                                    no to jesli chcemy byc w komplecie przy bufecie to musimy sie pospieszyc, bo
                                                    wook nam jutro ucieka!!!
                                                  • gosia-s Re: Gofa, no i... 12.09.02, 14:34
                                                    Jak to ucieka, ja nic nie wiem!!! :(((
                                                  • gofa Re: Gofa, no i... 12.09.02, 21:23
                                                    no wiec...jesli wook nie zagladnie do jutra to ... to zagladnie dopiero w
                                                    grudniu... :'(
                                                  • Gość: Muminek Re: Gofa, no i... IP: *.polpak-karton.pl 13.09.02, 08:48
                                                    A ja Wam uciekne od poniedziałku :(
                                                  • gofa Re: Gofa, no i... 15.09.02, 00:54
                                                    no ladnie...wszyscy uciekaja...
                                                  • Gość: Muminek Re: Gofa, no i... IP: *.polpak-karton.pl 15.09.02, 08:34
                                                    Nie wszyscy, dziewczyny zostają :))))
    • Gość: +/- Re: Gosia fajna jest III IP: *.*.*.* 14.10.02, 19:20
      ♥♥♥
      • isoxazolidine Re: Gosia fajna jest III 14.10.02, 19:40
        Oł je ;-)

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka