Dodaj do ulubionych

16-18 marca 2016

21.02.16, 22:50
Zapraszam do Kołobrzegu w dniach 16-18 marca 2016.
-=WSTĘP BEZPŁATNY=-
- Pokazy
- Degustacje
- Warsztaty
- Szkolenia
i wiele innych ciekawych rzeczy.
To wszystko na Targach Gastro-Hotel w Hali Millenium (ul. Łopuskiego 38)!

Więcej na profilu na facebooku:
web.facebook.com/Gastro-Hotel-109878219067524
(polub nasz fanpage! I otrzymuj powiadomienia o nowościach!)
oraz na stronie internetowej.

Zapraszamy Państwa na szkolenia i wykłady przeznaczone dla branży gastronomicznej dla lokali, restauracji, barów, pubów, piekarni, cukierni i innych obiektów gastronomicznych.

Koszt biletu to zaledwie 50 zł. Jeśli otrzymają Państwo zaproszenie na Targi Gastro-Hotel koszt spada o połowę i wynosi tylko 25 zł za szkolenie!

Szukaj zaproszenia na Targi w swojej skrzynce pocztowej lub w okolicy!

Targi Gastro-Hotel w Kołobrzegu odbędą się w dniach 16-18 marca 2016 w hali Millenium, ul. Łopuskiego 38.

Wstęp na Targi - bezpłatny.


Szkolenia oraz warsztaty, które mają Państwo do wyboru to:

- Szkolenie Chwastożercy - Chwasty jadalne w rytmie Slow Food

- Turystyka kulinarna i zjawisko szlaków kulinarnych

- Reedukacja naszej Gastronomii czyli na nowo odkrywamy to co już dawno znamy

- PR i dziennikarstwo w Gastronomii

- Metody pozyskiwania klienta w niskim i wysokim sezonie. Optymalizacja kosztów reklamy

- Internet to potęga! - Jak skutecznie reklamować obiekt noclegowy lub gastronomiczny. Jak nie dać się oszukać i jak wypowiedzieć umowę zawartą na odległość.

- Sylwetki hotelarza i gastronoma

- Determinan tsukcesu finansowego i marketingowego hotelu i restauracji hotelowej.


Szkolenia prowadzone będą przez:

Agnieszkę Hajbura-Michałowską - Wiceprezes Instytutu Sztuki Kulinarnej, cenionej szkoleniowiec i wykładowcy, dziennikarki kulinarnej oraz juror wielu konkursów kulinarnych w Polsce i za granicą;

Sebastiana Kwiatkowskiego - od 25 lat zajmującego marketingiem oraz marketingiem internetowym. Obecnie współpracuje z ponad 40 ośrodkami wypoczynkowymi w kraju zajmując się ich kompleksową pod względem przygotowania kampanii reklamowej oraz promocji w internecie.

Anna Juras - absolwentka Akademii Ekonomicznej we Wrocławiu oraz Wyższej Szkoły Zarządzania i Bankowości we Wrocławiu, obie uczelnie kończąc na kierunkach i specjalizacjach z zarządzania. Dyrektorka hotelu, wykładowca na Akademii Wychowania Fizycznego i w Wyższej Szkole Bankowej we Wrocławiu.

Anna Rumińska - Matka Chwastożercy, propagująca dobrze znane, polskie chwasty jadalne - rośliny nieuprawne, oswojone, pospolite, zwane czasem dzikimi.


Wstęp na szkolenia 50% ceny z zaproszeniem na Targi - szukaj ich w swoim mieście, w informacji turystycznej, urzędzie miasta, sprawdź skrzynkę pocztową!

UWAGA !!!

Ilość miejsc na każde szkolenia jest ograniczona, zapisz się wcześniej aby mieć pewność że nie zabraknie dla Ciebie miejsca.

Oprócz szkoleń na targach odbywać się będą pokazy, degustacje, a także będzie można poznać nowości rynkowe z branż hotelarskiej, gastronomicznej oraz cukierniczej.

Rezerwacje mailowe lub telefoniczne na poniższe dane:
tel: 32 376 08 60
mail: targi@gastro-hotel.pl

Więcej o targach, szkoleniach, atrakcjach oraz szczegółowy program targów już wkrótce na naszej stronie internetowej:
gastro-hotel.pl/

Oraz na facebooku - polub nasz fanpage!:
web.facebook.com/Gastro-Hotel-109878219067524/



Obserwuj wątek
    • ania_2-0 Re: 16-18 marca 2016 22.03.16, 22:49
      Serdecznie polecam artykuł opisujący 10 sposobów na to, by Klienci chętniej odwiedzali Twój hotel. Warto się z nim zapoznać, gdy mamy problem z mała ilością klientów lub gdy chcemy zwiększyć liczbę gości odwiedzających nasz hotel. Sposoby nie są trudne do wprowadzenia w życie, a co najważniejsze są skuteczne.
      www.horecatex.pl/10-sposobow-na-to-by-klienci-chetniej-odwiedzali-twoj-hotel

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka