maryyy 11.02.06, 15:21 wie ktos moze co mozna robic w szczecinku w weekendy i w ciagu tygodnia wieczorem? Sa moze jakies kluby w ktorych mozna sie bawic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: Imprezy w Szczecinku 11.02.06, 15:24 A gdzie można wyskoczyć wieczorem na browarek? Odpowiedz Link Zgłoś
maryyy Re: Imprezy w Szczecinku 11.02.06, 15:30 Jestem z Krakowa i nie mam wogole pojecia gdzie mozna pojsc :P a przyjazdzam jutro i chcialam jakos zaplanowac czas zeby sie nie nudzic ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Imprezy w Szczecinku 11.02.06, 16:18 Pogrzebałem w Google i choć w życiu nie byłem w Szczecinku to chyba nuda Ci nie grozi. Zobacz co piszą w Wikipedii: pl.wikipedia.org/wiki/Szczecinek Odpowiedz Link Zgłoś
tuhanka Re: Imprezy w Szczecinku 18.02.06, 17:54 Najwyższy więc czas odwiedzić nadjeziorne miasto :) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Imprezy w Szczecinku 18.02.06, 21:20 tuhanka napisała: > Najwyższy więc czas odwiedzić nadjeziorne miasto :) Niechno tylko zakwitna jabłonie. Odpowiedz Link Zgłoś
wwwandal1 Re: Imprezy w Szczecinku 18.02.06, 22:39 Czy to jest poważny wątek? Nie sądze aby ktoś o zdrowych zmysłach mogł by polecać miasto Szczecinek jak jaką kolwiek atrakcję!!!!!!!!!!! W weekend na piwo można pójść gdziekolwiek -ale to żadna atrakcja a tylko alternatywa jakich i w innych miastach i wsiach tysiące...nic więce j w weekend bo przecież nie polecicie chyba "impry" we "Młynie" nic nie dzieje się o przyjezdni w naszym zadupiu bo to miasto umarło już kilka-kilkanaście lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Imprezy w Szczecinku 11.02.06, 16:26 Już sama galeria zachęca do odwiedzenia Szczecinka: www.um.szczecinek.pl/foto_galerie_main.htm Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Imprezy w Szczecinku 17.02.06, 22:39 Jeśli tu jeszcze zajrzysz - opisz wrażenia. Odpowiedz Link Zgłoś