Gość: XYZ IP: *.enter.net 23.02.02, 00:39 Czy ktos byl z Was w nowym pabie na Zwyciestwa.Slupszczanie pojezcie zobaczcie na czym polega zycie i elegancja. Niezbyt mile widziani Ci w KOMINIARKACH!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: KAPITAN NEMO 25.02.02, 08:39 Znów XYZ zaczynasz, odepnij się od ludzi ze Słupska, a jak Cię paluchy swędzą, to się gdzieś podrap. To tacy jak Ty nakręcają mechanizm wzajemnej niechęci pomiędzy tymi dwoma miastami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: KAPITAN NEMO IP: *.enter.net 25.02.02, 17:36 Bladzisz chlopie to nie moja opinia tylko lokalnej gazety na temat slupskich kominiarek zycia w miescie jej 35 % bezrobocia gwaltow lapownictwa skandali firm finansowych.Takie male logo Slupska w opinii prasy i politykow lokalnych!!! Zapewne jest to mala roznica w spojrzeniu na dogmaty wypowiedzi jej uczestnikow.A tak ogolnie to za duzo kolego pieprzysz chyba za duzo godzinek w lokalnych srodkach komunikacji miejskiej!!! Pomimo wszystko pozdrawiam XYZ Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: KAPITAN NEMO 26.02.02, 08:49 Oficjalnie w Koszalinie jest 38 % bezrobocia wśród ludności zawodowo czynnej. Aż 27 % ludzi w wieku 21-28 lat opuściłoby Koszalin w poszukiwaniu pracy, a 65 % z nich twierdzi, że Koszalin jest zawodowo nierozwojowy. Myślę, że w tej kwestii Koszalin i Słupsk są w identycznej sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: KAPITAN NEMO IP: *.enter.net 26.02.02, 14:07 i dales sobie odpowiedz na wojewodztwo srodkowo-pomorskie Jaka ekipa przy zdrowych zmyslach polaczy dwa regiony o tak wysokich wskaznikach bezrobocia.A ostatnio dowiedzialem sie iz zachodniopomorskie to raj dla ludzi ,tylko 187 chetnych na jedno stanowisko,w innych te wskazniki sa szokujace Lomza okolice 1121 chetnych Czestochowa 1376 i te wskazniki okreslaja dobitnie dobrobyt w naszym kraju.Z tego to powodu zycze normalnym ludzia szybkiej emigracji i przezycia chociaz paru lat w normalnosci/kupno domu nowego auta urlopu i bycia pewnym dnia jutrzejszego/a jak kasy duzo to do domku do ojczyzny na wiek emerytalny!!!nie wczesniej!!! A Kapitan Nemo jest super!!!I ludzie w Koszalinie tudziez!!! Koszalin przepiekny Ps.Co bys sadzil o miescie w ktorym na uczelnie zreszta jedyna chlopcy miejscowe czerstwiaki cwalowali konno wierzchem z pobliskiego gospodarstwa celem wywolania burdy???Ja to osobiscie tam przezylem Slupsk byl kiedys szokiem dla studentow WSP jak czytam dzien dzisiejszy nie jest lepszy nie wspomne o podpaleniach uczniow szkol srednich!!! Mam wielu wspanialych przyjaciol ze Slupska ale jak to oni powiadaja nie ta mniejszosc decyduje o wizerunku Slupska!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: KAPITAN NEMO IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.02, 01:18 Słuchajcie... to gdzie jest ten Kapitan Nemo??? Dokladnie, bo ze w Koszałkowie, to wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: KAPITAN NEMO 27.02.02, 08:13 Jakby nie był na Zwyciestwa, lub w promieniu 100 metrów od tej ulicy to byłbym w szoku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: KAPITAN NEMO IP: 195.205.239.* 01.03.02, 16:27 Dzięki. Już słyszałam, że tem jest całkiem niegłupio i pewnie się wybiorę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: KAPITAN NEMO IP: *.enter.net 11.06.02, 00:41 I jakie wrazenia z Knajpki??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: KAPITAN NEMO IP: 63.83.144.* 15.07.02, 23:22 Nikt tam nie zaglada czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: KAPITAN NEMO IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.02, 20:01 Mógłbyś napisać gdzie to dokładnie jest, bo numerów mi się nie chce szukać. Gdzieś koło dworca PKS, International House.... P.S. Obawiam się, że to jeden wielki shit, bo znam wszystkie najlepsze puby w Koszalinie, a przynajmniej tak mi się wydaje... Czekam na dokładne namiary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: KAPITAN NEMO IP: *.um.man.koszalin.pl 18.07.02, 12:37 ..a tak dokładnie to ten cały Nemo jest w piwnicach Boungiorno!! Odpowiedz Link Zgłoś
m_ona Re: KAPITAN NEMO 18.07.02, 12:43 ..czyli na przeciwko Cegielskiego? No dobra, a jaka srednia wieku stanowi klientela? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: KAPITAN NEMO IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.02, 01:04 No właśnie mnie też to ciekawi, choć pewnie jutro się tam wybiorę. Nie wiedziałem, że ta,m jest pub... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: KAPITAN NEMO IP: *.enter.net 19.07.02, 02:11 Mieli byc Faceci na ;rurkach;chyba maz ocknal sie w pore/wlascicielki/ Odpowiedz Link Zgłoś
m_ona Re: KAPITAN NEMO 19.07.02, 08:12 Bylabym wdzieczna za recenzje po wizycie. To za jakies 1,5 tygodnia, gdy odwiedze miasto lat dziecinnych, nieomieszkam zajzec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: KAPITAN NEMO IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.02, 17:29 No, no... Muszę powiedzieć, że jestem pod wrażeniem. Rzeczywiście najlepszy pub w Koszalinie (pod względem wystroju wnętrza). Spodziewałem się znacznie mniej, ale... No właśnie to byłoby zbyt piękne... Przychodzę z kumplem w piątek około 18-19. Najpierw rozejrzeliśmy się trochę, aż podchodzimy do barku. "Sambora proszę" - powiedziałem, a barman do mnie "Przepraszam, mieliście panowie rezerwację". "Yyyyyyyyyy. Eeeeeeeee. Nie" - odpowiedziałem, po czym dostałem od niego wizytówkę i zaproszenie na inny dzień. No comments. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: KAPITAN NEMO IP: *.enter.net 22.07.02, 20:15 no no taki kapitalizm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: KAPITAN NEMO IP: *.enter.net 26.07.02, 23:41 Nastepnym razem proponuje sie powolac na mnie tj na XYZ i mysle iz nie bedziecie mieli problemow z wejsciem bez rezerwacji Pozdrawiam XYZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: KAPITAN NEMO IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.07.02, 13:07 Dzięki. Wybiorę się tam chyba w najbliższym tygodniu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: KAPITAN NEMO IP: *.enter.net 05.08.02, 23:55 Gość portalu: XYZ napisał(a): > no i jak bylo??? a jak jestes w miare inteligentny a wizerunek Twoj nie przypomina Naszej szkapy to zbajeruj corke wlascicieli/niezla laska/ i bedzie bezproblemowo na przyszlosc i za darmoche!!! Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.koszalin Re: KAPITAN NEMO 06.08.02, 15:54 Jakoś nie mogę się tam wybrać... Jak już odwiedze to na pewno napiszę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: KAPITAN NEMO IP: *.enter.net 09.08.02, 00:25 Z kasiora cinko czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.koszalin Re: KAPITAN NEMO 10.08.02, 10:51 Raczej czasu... Choć na nadmiar kasy nie narzekam.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: KAPITAN NEMO IP: *.dialup.enter.net 05.11.02, 18:10 piotr.koszalin napisał: > Raczej czasu... Choć na nadmiar kasy nie narzekam.... To sie chwali jeden z KOszalina nie narzeka na kase to i chyba imigracji sie nie zachce!!! Ps.Co do rezerwacji to taki trik dla tych bardzo zle ubranych Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.koszalin Re: KAPITAN NEMO 07.11.02, 10:32 Gość portalu: XYZ napisał(a): > piotr.koszalin napisał: > > > Raczej czasu... Choć na nadmiar kasy nie narzekam.... > > > To sie chwali jeden z KOszalina nie narzeka na kase to i chyba imigracji sie > nie zachce!!! > > > Ps.Co do rezerwacji to taki trik dla tych bardzo zle ubranych Odwiedziłem NEMO kilka tygodni temu... Tylko szkoda, że mamy w Koszalinie jeden taki lokal i... że w toalecie leje się na ścianę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lejek Re: KAPITAN NEMO IP: 24.229.107.* 07.02.03, 14:56 piotr.koszalin napisał: > Gość portalu: XYZ napisał(a): > > > piotr.koszalin napisał: > > > > > Raczej czasu... Choć na nadmiar kasy nie narzekam.... > > > > > > To sie chwali jeden z KOszalina nie narzeka na kase to i chyba imigracji s > ie > > nie zachce!!! > > > > > > Ps.Co do rezerwacji to taki trik dla tych bardzo zle ubranych > Odwiedziłem NEMO kilka tygodni temu... > Tylko szkoda, że mamy w Koszalinie jeden taki lokal i... że w toalecie leje się > > na ścianę... Na dodatek maja fajny kibel a obrazki ciesza sie wielka popularnoscia wszystkie skradziono Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIKI Re: KAPITAN NEMO IP: 24.229.107.* 07.02.03, 16:16 Gość portalu: Lejek napisał(a): > piotr.koszalin napisał: > > > Gość portalu: XYZ napisał(a): > > > > > piotr.koszalin napisał: > > > > > > > Raczej czasu... Choć na nadmiar kasy nie narzekam.... > > > > > > > > > To sie chwali jeden z KOszalina nie narzeka na kase to i chyba imigra > cji s > > ie > > > nie zachce!!! > > > > > > > > > Ps.Co do rezerwacji to taki trik dla tych bardzo zle ubranych > > Odwiedziłem NEMO kilka tygodni temu... > > Tylko szkoda, że mamy w Koszalinie jeden taki lokal i... że w toalecie lej > e > się > > > > na ścianę... > > > Na dodatek maja fajny kibel a obrazki ciesza sie wielka popularnoscia > wszystkie skradziono nO I TE KROLESTWO RYBEK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PUB Re: KAPITAN NEMO IP: *.cmts.sth.ptd.net 28.02.03, 14:35 Na Owsiaka dali ponoc niezla kase za sprzedane Pizze Niezle Odpowiedz Link Zgłoś