Gość: mania IP: *.proxy.aol.com 19.05.03, 20:24 Ciesze sie mysla,ze sie niedlugo zobaczymy.....czynie wszelkie przygotowania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mika_1 Re: Tak daleko, a tak blisko 19.05.03, 21:55 to kiedy ma to nastąpić????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mania Re: Tak daleko, a tak blisko IP: *.proxy.aol.com 20.05.03, 21:23 Wkrotce...za dwa tygodnie i ciut ciut....:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.M. Re: Tak daleko, a tak blisko IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 20.05.03, 21:22 Gość portalu: mania napisał(a): > Ciesze sie mysla,ze sie niedlugo zobaczymy.....czynie wszelkie przygotowania Czy szampan w lodówce? Bo ja już prawie na walizkach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.M. Tu jestem! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 20.05.03, 21:25 Gość portalu: J.M. napisał(a): > Gość portalu: mania napisał(a): > > > Ciesze sie mysla,ze sie niedlugo zobaczymy.....czynie wszelkie przygotowan > ia > > > Czy szampan w lodówce? Bo ja już prawie na walizkach... Czekaj na mnie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mania Re: Tak daleko, a tak blisko IP: *.proxy.aol.com 20.05.03, 21:30 I to nie jeden....i jeszcze cos....takie cosik (????)..niespodzianka Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Tak daleko, a tak blisko 21.05.03, 13:27 Ależ Wam fajnie:)))) I co? Spotkanie się na molo???? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mania Re: Tak daleko, a tak blisko IP: *.proxy.aol.com 22.05.03, 06:34 Hmm...hmm...:):):)..dzieki za podpowiedz (dobra mysl)....moze nawet przy swietle ksiezyca byloby romantyczniej :) Odpowiedz Link Zgłoś