Gość: Zaniepok IP: *.uoks.uj.edu.pl 25.06.01, 00:00 Szczecinek, pora wstawac! Marsz do klawiatury! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wojciech Re: Szczecinek, obudz sie! IP: 213.76.192.* 28.06.01, 22:27 Pozdrawiam wszystkich mieszkańców Szczecinka, miasta w którym spędziłem swoje dziecięce wakacje i w którym mieszka wieksza część mej rodziny. Czy wieża Bismarcka jeszcze stoi??? Odpowiedz Link Zgłoś
alicjab Re: Szczecinek, obudz sie! 13.07.01, 16:52 Wieża stoi, a jakże :) Co prawda nie byłam na niej od zeszłego lata, bowiem ja - szczecinecczanka z krwi i kości - na co dzień mieszkam w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wioleta Re: Szczecinek, obudz sie! IP: *.baildon.com.pl 17.07.01, 08:24 Mieszkam teraz na �lšsku, ale uczyłam się w Szczecinku w Ekonomiku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojciech Re: Szczecinek, obudz sie! IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 19.07.01, 20:20 Gość portalu: wioleta napisał(a): > Mieszkam teraz na �lšsku, ale uczyłam się w Szczecinku w Ekonomiku. Mieszkasz w Chorzowie :) A ja urodziłem się w Połczynie-Zdroju, tylko dlatego, że w tym odział połozniczy Szczecinieckiego szpitala pozostawał zamknięty z powodu remontu.W Szczecinku mam większą część rodziny i spędziłem w tym niezwykłym mieście dziecięce wakacje, których nie zapomnę do końca swych dni (choć kto to wie? :) Pozdrawiam. Wojciech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xavras Re: Szczecinek, obudz sie! IP: *.esus.pl 18.07.01, 15:12 stoi stoi i stac bedzie po wsze czasy pozdrawiam - szczecinekczanin z poznania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: St Re: Szczecinek, obudz sie! IP: 150.254.215.* 30.07.01, 16:24 jako Polak i patriota mam do wiezy Bismarcka (ksywa Przemuslaw...) szczegolny sentyment. Niestety, podczas ostatniej mojej wizyty w Szczecinku (a bylo to we wrzesniu 2000, podczas zjazdu absolwentow ogolniaka) nie zauwazylem wiezy! Moze za duzo przyjalem bryny na balu? PS. Mieszkam teraz w Poznaniu (a bryna to po tutejszemu wiecie co...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ile Re: Szczecinek, obudz sie! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.01, 02:28 Ja tez urodzilam sie w Szczecinku - niestety kilka dni pozniej brutalnie przewieziono mnie do Krakowa i tu juz pozostalam...Buuu... Mam w Szczecinku dwie babcie i kuzynow, wiec przynajmniej moge tam bywac - Szczecinek, do zobaczenia za tydzien:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Szczecinek, obudź się! Święta za pasem!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.03.02, 00:40 Chciałem przypomnieć, że trzeci miesiąc nowego roku już leci. A Święta za trzy tygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Szczecinek, obudź się! Święta za pasem!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.03.02, 12:55 Rozumiem czemu jeszcze śpicie. U nas też zima wróciła. Pozdrowienia. :))) Odpowiedz Link Zgłoś