aaapsik78 Re: Gdzie w góry? 22.08.16, 08:32 Polecam Ci Świeradów Zdrój. Byłam juz nie raz i zawsze wracam zadowolona, w pełni wypoczeta :) Jakbys szukala noclegu w przystepnej cenie- wygogluj ośrodek Kaja :) zawsze tam stacjonuję :D Odpowiedz Link Zgłoś
bekreska Re: Gdzie w góry? 29.11.16, 14:58 jeśli chodzi o stoki chociaż nie tylko to polecam zajrzeć tutaj: www.respoti.com/pl/dla-narciarza , można też wpisać ogólnie wybrane miasto i atrakcje też jakieś wyskoczą, warto skorzystać :) Odpowiedz Link Zgłoś
madzik986 Re: Gdzie w góry? 19.12.16, 09:15 Relacja z Zakopanego: mojpunktwidzeniablog.com/2016/12/18/atrakcje-i-ceny-w-zakopanem-co-trzeba-zobaczyc-jadac-do-zakopanego/ dużo zdjęć i porad, coś dla każdego myśle ;) Polecam Morskie Oko! Odpowiedz Link Zgłoś
odczepcie_sie Re: Gdzie w góry? 23.12.16, 10:32 To zależy, jakie góry ma się na widoku, ale generalnie w każdych jest co robić. Na przykład w Beskidzie Śląskim atrakcji jest co niemiara toczytam.pl/beskidy-dla-aktywnych-jak-spedzic-aktywnie-czas-w-beskidach/ i na nudę na pewno nie można narzekać. Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszek8101 Re: Gdzie w góry? 03.02.18, 08:22 ja zapraszam serdecznie do pięknego miasta, jakim jest Bielsko Biała, jest tam wiele ciekawych miejsc do zwiedzenia oraz piękne widoki, zapraszam też na bloga, gdzie opisałem te piękne miejsca mojebielskobiala.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
kornel-1 Re: Gdzie w góry? 03.02.18, 10:26 Bardzo Cię proszę, nie zakładaj kolejnych wątków z reklamą swojego bloga. Nie dopisuj informacji o swoim blogu w każdym istniejącym wątku. Jeśli masz ochotę, umieść link do bloga w stopce wiadomości. Forum "Góry" służy do DYSKUSJI o górach. Zapraszam. Kornel Odpowiedz Link Zgłoś
gameforus Re: Gdzie w góry? 04.04.18, 21:46 Nie wiem z jaką częstotliwością chodzić po górach i jak bardzo jesteś doświadczoną osobą ale mogę polecić Ci jeden ze szczytów po słowackiej stronie Tatr. Mam na myśli Krywań. Piękny widok z góry :) dentysta Pszczyna Odpowiedz Link Zgłoś
maciej.lisek Re: Gdzie w góry? 04.05.18, 00:23 Może to stary banał ale ja zawsze polecam Zakopane. Są widoki, nie jest drogo i można sobie przyjemnie odpocząć. Wiadomo, że jak ktoś ma możliwości to poleci gdzieś daleko ale Zakopane też jest przyjemne. Zwłaśzcza że od jakiegoś czasu można łatwiej dojechać, o czym zresztą nikt nic nie wie. buszakopane.eu/ Odpowiedz Link Zgłoś
zielona-galazka Re: Gdzie w góry? 17.10.18, 19:02 jolii8 napisał(a): > Niedawno szukałam dobrego i taniego (choć wiem, że to rzadko idzie w parze noclegu w miejscowości Zakopane, Znalazłam fajną stronkę www.findbed.pl/ > z zaskakująco dużą ilością noclegów . Znaleźliśmy świetny nocleg > Ożesz spamerze. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.zachwieja Re: Gdzie w góry? 24.10.18, 12:47 Zapraszam w małe a za to moim zdaniem najśliczniejsze góry w polsce;) Pieniny to Pirniński Park Narodowy ze swymi szczytami: Trzy Korony, Sokolica itp. oraz słynny na skalę świotową kanion rzeki Dunajec zwany Przełomem Dunajca , który można zwiedzać przez cały rok. Latem płynąc tratwami a Zimą spacerk ściżką rowerową lub rowerm a jest na co popatrzeć ;) Szczawnica to także uzdrowisko z zróżnicowaną bazą noclegową Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.zachwieja Re: Gdzie w góry? 03.12.18, 18:45 Nasze małe ale za to najśliczniejsze Pieniny polecam www.facebook.com/noclegPieniny Odpowiedz Link Zgłoś
caroline565 Re: Gdzie w góry? 11.12.18, 18:47 Bieszczady - moje ukochane Bieszczady. Mogłabym stamtąd nie wyjeżdżać. Odpowiedz Link Zgłoś
nat976 Re: Gdzie w góry? 30.09.24, 14:11 Jak Góry to tylko za granicą! Serdecznie polecam wyjazdy ze Snow Limits. Byłam i jestem zachwycona. integra-wyjazdy.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś