just_yna0608
28.02.15, 17:49
Witam wszystkich forumowiczów :) jestem tu co0 prawda nowa ale chciałam się podzielić swoimi wrażeniami a tym samym chciałam polecić ośrodek wypoczynkowy FARYS w Krynicy Zdrój. Co prawda byłam tam pierwszy raz ale samo to że w ośrodku jest sauna i jacuzzi przekonało mnie do wypróbowania ich oferty. Całkowitym zaskoczeniem było dla mnie to że Ośrodek położony jest w centrum Krynicy i wszędzie jest blisko i do Centrum i na stoki narciarskie Po prostu super :D a co lepsze moi znajomi przyjechali z małym dzieckiem i nie musieli targać ze sobą łóżeczka, bo było dostępne w ośrodku. Jedzenie super, warzywa gotowane na parze takie jak lubię, wszystko świeże, regionalne i takie pyszne, zresztą każdy kto był w tym ośrodku powie to samo :) Ośrodek jest przygotowany nawet pod najbardziej wymagających klientów, są apartamenty, koleżanka z dzieckiem mogła nie siedzieć w pokoju tylko zejść do sali w którym jest kącik malucha, a ile radości dziecko miało co nie miara wyszalało się jak nigdy :) a wieczorem można się było jeszcze odstresować w siłowni, bądź wyjść wieczorem na deptak i pospacerować :) także Ośrodek FARYS jest godny polecania każdemu, kto chce odpocząć, a mimo to spędzić aktywnie czas :) gdyby ktoś chciał moge podac ich strone internetową, bądź każdy kto wpisze w wyszukiwarke OWS FARYS znajdzie ich i zobaczy ale dla ułatwienia wpisze :) www.farys-krynica.pl/ Pozdrawiam gorąco wszystkich :) Justyna