finka9 26.11.09, 16:44 żeby przekonać się jak przyszły mąż będzie nas traktował,należy uważnie przyjrzeć się jak traktuje swoją matkę . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
b.wicia Re: Podobno... 26.11.09, 17:29 Myślę, że wszystkie kobiety, ale szczególnie te Jemu najbliższe...relacje z Jego mamą, siostrą czy babcią dużo mówią na pewno o szacunku, i o wartościach jakie wynosi z domu. Odpowiedz Link
la_rana Re: Podobno... 26.11.09, 17:57 oj, ja się napatrzyłam! ;> teraz to sobie myślę, że szczęściara ze mnie i współczuję przyszłej żonie mojego ex! Odpowiedz Link
finka9 Re: Podobno... 26.11.09, 18:04 Och ,żebym miała tą wiedzę parę lat temu.Znaki były,nawet wytężać wzroku nie trzeba było. Odpowiedz Link
listopad02 Re: Podobno... 26.11.09, 21:26 Moja mama bardzo mnie kocha, ja tez ją kocham, pewnie żone tez będe kochał. Odpowiedz Link
kawamija Re: Podobno... 26.11.09, 22:25 .....dla mnie ważniejsze czy facet potrafi przeciąć pępowinę.... jako była zona jedynaka to dziś uważam za najważniejsze Odpowiedz Link
z_malej_litery Re: Podobno... 26.11.09, 22:32 Kawusiu, ale z jedynakami to jest ...hmmmm.... Sama już nie wiem? zauważam, ze w moim życiu nieustannie ich napotykam! w tym momencie sobie to uświadomiłam od zawsze jedynacy! Matko Boska! - czyżby wytłumaczenie? ale ja też jedynaczka... hmmm.... aleś mi ćwieka zadała minutę temu Odpowiedz Link
kawamija Re: Podobno... 26.11.09, 22:47 spokojnie, może Ty i jakiś jedynak to bedzie strzał w dziesiątkę....ja uważam, że para to dwoje ludzi ....i nijak nie było w naszej parze miejsca dla teściowej......jak się chce być z kobietą to z poprzednią trzeba się umieć rozstać - nawet jeśli to Matka.....co innego oczywiście należny Jej szacunek ....... Odpowiedz Link