jackussi 12.04.04, 07:48 piekne słońce za oknem ) jcssi Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adhamah Re: Wstawać Śpiochy 12.04.04, 08:04 jackussi napisał: > piekne słońce za oknem > > ) > jcssi Witaj! U mnie też słoneczko ładnie świeci )) Odpowiedz Link
czarna33 Re: Wstawać Śpiochy 12.04.04, 08:05 U mnie też..ale pięknie świeciAle nie skuszę się ,żeby wyjść Odpowiedz Link
sloggi Re: Wstawać Śpiochy 12.04.04, 11:47 Od razu śpiochy. Musiałem sobie pospać trochę, w końcu święto! Odpowiedz Link
geograf Re: Wstawać Śpiochy 12.04.04, 11:58 czemu śpiochy?wczoraj porównywalnie pusto było...ludzie jedzą,albo wybierają się na jedzenie Święta. ja niedługo wychodzę. Odpowiedz Link
autowidol Re: Wstawać Śpiochy 12.04.04, 12:23 Ło Boże! Wstyd się przyznać, ale dopiero wstałem. Ale jestem usprawiedliwiony, wczoraj się okropnie zmęczyłem: najpierw piłka nożna, później nasiadówka rodzinna. W każdym bądź razie - dzieńdobry! Odpowiedz Link
asci Re: Wstawać Śpiochy 20.04.04, 07:27 Zamglone, lekko opromienione wstającym słońcem Gorce. Kto nie widział niech żałuje. Cudo Odpowiedz Link
mawyr Re: Wstawać Śpiochy 20.04.04, 07:50 Słońce wstając opromienia wszystkim ich okolice i to jest piekne czy to równina czy Beskidy ))) Odpowiedz Link
geograf Re: Wstawać Śpiochy 20.04.04, 08:24 słoneczna pogoda zapowiada się na dzień dzisiejszy...ładne słońce miłego dnia! Odpowiedz Link
diablica_28 Re: Wstawać Śpiochy 21.04.04, 11:09 hmmm ja w czoraj dostałam prezent imieninowy od znajomych z nieba - hahah piękną burze - cudownie. Odpowiedz Link
jackussi Re: Wstawać Śpiochy 23.04.04, 05:45 już 5:45 wstawać - weekend zaczynać szybciej Odpowiedz Link
mawyr Re: Wstawać Śpiochy 23.04.04, 06:52 I tak oto dzień pracy rozpoczęty, jeszcze 8 godzin i ......właśnie ? Co robicie ?? Odpowiedz Link
babik Re: Wstawać Śpiochy 23.04.04, 07:55 Aby do końca dnia się przebujać. Ledwie żyję , ten tydzień dał mi wyjatkowo w kość. Odpowiedz Link
mawyr Re: Wstawać Śpiochy 21.04.04, 08:26 Kazdy wschód słońca jest piekny jesli jeszcze możemy go zobaczyć Odpowiedz Link
adhamah Re: Wstawać Śpiochy 24.04.04, 08:59 WSTAWAĆ!!! To, że pada deszcz wcale Was nie usprawiedliwia Odpowiedz Link
geograf Re: Wstawać Śpiochy 24.04.04, 09:39 wstałem... za oknem szaro,buro i deszczowo. Sloggi dziś przyjeżdża do Łodzi-będą deszczowe piosenki miłego dnia! Odpowiedz Link
diablica_28 Re: Wstawać Śpiochy 24.04.04, 13:01 Ja dizs wstaam o 11.00- tyle dnia zmarnowanego- jednak pospac kiedyś trzeba, Tym bardziej ze za oknem takie chmury Odpowiedz Link
jackussi Re: Wstawać Śpiochy 25.04.04, 08:40 No już wstawać .Ja tu an was od 6:00 czekam a wy śpicie.Wstawać, robic śniadania,wychodzic do kościoła, z psem albo na spacer.No już ))) Odpowiedz Link
asci Re: Wstawać Śpiochy 25.04.04, 08:52 Dzięki za pozwolenie - to jakiś cud że moje latorośle jeszcze śpią i nie wyrzucają mnie od ekranu Odpowiedz Link
adhamah Re: Wstawać Śpiochy 25.04.04, 09:09 jackussi napisał: > No już wstawać .Ja tu an was od 6:00 czekam a wy śpicie.Wstawać, robic > śniadania,wychodzic do kościoła, z psem albo na spacer.No już > ))) Dzień Dobry! Wstałem, z psem byłem i w kościele też Odpowiedz Link
olga55 Re: Wstawać Śpiochy 25.04.04, 12:41 Nie śpię od 5 45.Nakarmiłam 30 koni.Przyjechałam do domu,śniadanko,wanna,komputer,potem lecę na Dzień Ziemi. Odpowiedz Link
jackussi Re: Wstawać Śpiochy 30.04.04, 04:56 szybciej do pracy wychodzić,szybciej wracać i szybciej gotować się na dłuuuugggiiiii weekend,grila odkurzyć,mięsiwo zaprawić, wódkę wino ,piwo kupić albo rowery napompować albo mnie zabrać ze sobą ) Odpowiedz Link
mawyr Re: Wstawać Śpiochy 30.04.04, 07:56 Ja tak sobie myślę, że jeśli na coś bardzo czekamy i pragniemy by to się stało jak najszybciej to sobie skracamy tą niecierpliwością życie, ale wstałem do pracy ( Odpowiedz Link
jackussi Re: Wstawać Śpiochy 01.05.04, 07:08 Noooo Panowie i Panie wstawajcie,jesteście w unii a leżycie jak za komuny Odpowiedz Link
adhamah Re: Wstawać Śpiochy 01.05.04, 07:32 jackussi napisał: > Noooo Panowie i Panie wstawajcie,jesteście w unii a leżycie jak za komuny Wszyscy śpią bo zapewne czekali do północy, aby powitać UE Odpowiedz Link
olga55 Re: Wstawać Śpiochy 01.05.04, 12:12 Witajcie w Unii!!Z racji oszczędności finał IX Symfonii zanućcie sobie sami!! Odpowiedz Link
sloggi Re: Wstawać Śpiochy 01.05.04, 12:13 olga55 napisał(a): > Witajcie w Unii!!Z racji oszczędności finał IX Symfonii zanućcie sobie sami!! Zawsze można tesz to z Mendellsohna - w ramach żałoby za utraconym.... Odpowiedz Link
olga55 Re: Wstawać Śpiochy 01.05.04, 12:20 Sloggi-Mendellshon napisał Marsza Weselnego-chyba,że on sie Tobie łączy z czymś smutnym jak utrata wolności (osobistej) hmmm... Odpowiedz Link
olga55 Re: Wstawać Śpiochy 01.05.04, 12:42 Hmmm,to znaczy,że mam braki muzyczne! Na razie nie będe nadrabiać w takim kierunku. Odpowiedz Link
sloggi Re: Wstawać Śpiochy 01.05.04, 13:02 Zapytam się na forum o muzyce klasycznej u Draconessy to podadzą mi szczegóły. Odpowiedz Link
jackussi Re: Wstawać Śpiochy 03.05.04, 05:57 3ci maja,wstawać.Już się chyba naspaliście przez pierwsze dwa dni dłuuuugiego weekendu. )))) Odpowiedz Link
wgfc Re: Wstawać Śpiochy 08.05.04, 10:46 Piekne słońce za oknem! Pora wstawać, ile będziecie jeszcze spać? Odpowiedz Link
adhamah Re: Wstawać Śpiochy 08.05.04, 10:47 wgfc napisał: > Piekne słońce za oknem! > Pora wstawać, ile będziecie jeszcze spać? Słońce?? Takim to dobrze. U mnie za oknem tylko szarobure chmury Odpowiedz Link
wgfc Re: Wstawać Śpiochy 08.05.04, 11:18 Zenta1 napisał: > leje, leje...pogoda dla wisielców. Ależ skąd - piękna, słoneczna, majowa pogoda! Odpowiedz Link
jackussi Re: Wstawać Śpiochy 08.05.04, 14:35 wgfc 08.05.2004 10:46 odpowiedz na list odpowiedz cytując Piekne słońce za oknem! Pora wstawać, ile będziecie jeszcze spać? adhamah 08.05.2004 10:47 odpowiedz na list odpowiedz cytując Słońce?? Takim to dobrze. U mnie za oknem tylko szarobure chmury Odpowiedz Link
zenta1 Re: Wstawać Śpiochy 09.05.04, 10:31 ...wstałem o 10.05, a co nie wolno ? Niedziela przcieeż... Odpowiedz Link
wgfc Re: Wstawać Śpiochy 10.05.04, 07:21 Za oknem piękne Słońce, właściwie to już jest wysoko... Odpowiedz Link
adhamah Re: Wstawać Śpiochy 10.05.04, 08:03 wgfc napisał: > Za oknem piękne Słońce, właściwie to już jest wysoko... Drogi Wgfc! Przestaje spogladać za okno. Po obserwacjach weekendowych już wiem, że jak u Ciebie jest słonecznie to u mnie jest zachmurzone, a teraz nawet pada Odpowiedz Link
jackussi Re: Wstawać Śpiochy 14.05.04, 05:26 szybciej dzień zaczynać i szybciej kończyć( a i szybciej na pifo lecieć ) ) Odpowiedz Link
asci Re: Wstawać Śpiochy 14.05.04, 07:28 Dzień Dobry! Pogoda barowa totalnie, a tu trzeba udawać że się bardzo intensywnie pracuje. Ale jak co tydzień powtarzam sobie "Dzięki Bogu już piątek" Odpowiedz Link
wgfc Re: Wstawać Śpiochy 17.05.04, 07:32 Wstawać Śpiochy! Koniec gnicia w łóżkach. Za oknem piękne słońce, zapowiada się ciepły dzień. Odpowiedz Link
adhamah Re: Wstawać Śpiochy 17.05.04, 07:33 wgfc napisał: > Wstawać Śpiochy! Koniec gnicia w łóżkach. > Za oknem piękne słońce, zapowiada się ciepły dzień. Pierwszy raz się zgadza! Pięknę słońce dzisiaj mamy )) Dzień Dobry! Odpowiedz Link
wgfc Re: Wstawać Śpiochy 17.05.04, 21:36 Adhamah napisał: > Pierwszy raz się zgadza! Pięknę słońce dzisiaj mamy )) > Dzień Dobry! Słońce już niestety zaszło Miesiąca u mnie nie widać. Odpowiedz Link
thomasch Re: Wstawać Śpiochy 17.05.04, 11:17 wgfc napisał: > Wstawać Śpiochy! Koniec gnicia w łóżkach. > Za oknem piękne słońce, zapowiada się ciepły dzień. Teraz już nie takie piękne. Ledwo trochę przebija zza chmur. Odpowiedz Link
adhamah Re: Wstawać Śpiochy 19.05.04, 07:22 Słońce świeci, nie jest tragicznie zimno, a Wy śpicie. Śniadanie można jeść przed kompem Odpowiedz Link
ulalka Re: Wstawać Śpiochy 19.05.04, 08:55 jackussi napisał: > piekne słońce za oknem > > ) > jcssi ulalka Odpowiedz Link
wgfc Re: Wstawać Śpiochy 22.05.04, 09:10 Śpią mimo, że już sobota, a na zegarze 09:10! Odpowiedz Link
diablica_28 Re: Wstawać Śpiochy 22.05.04, 09:21 Oj co krzyczysz?? Przeciez sniadanko trzeba zjeść i wypić kawusie. Odpowiedz Link
wgfc Re: Wstawać Śpiochy 22.05.04, 09:50 No tak. Płyny przy klawiaturze bywają niebezpieczne. Odpowiedz Link
jackussi Re: Wstawać Śpiochy 23.05.04, 06:13 Eee,i tak nie wstaniecie.Ale wyobraźcie sobie-parkowy lasek, ładnie przystżyzona trawka,wstaliście tak jak ja-o wariackiej porze,przebieracie się w odpowiedni strój,malutki jogging,do pierwszego potu,póxniej basenik,woda cieplutka no i najważniejsze - jacuzi(nie mylic z jackussi) a później czeka was sniadanko,szwedzki stół.Na śniadanku sery przerózniste,maślanki,jogurty,ogromny wybór pieczywa jasnego i ciemnego,owoce i warzywa no i tardycyjne kiebaski>qwszystko to pachnące i zachęcające do jedzenia.Nie musicie nic sprzątać ani pzygotowywać.....dalej juz nie będę pisał. Odpowiedz Link
adhamah Re: Wstawać Śpiochy 23.05.04, 06:33 jackussi napisał: > Eee,i tak nie wstaniecie.Ale wyobraźcie sobie-parkowy lasek, ładnie > przystżyzona trawka,wstaliście tak jak ja-o wariackiej porze,przebieracie się w > > odpowiedni strój,malutki jogging,do pierwszego potu,póxniej basenik,woda > cieplutka no i najważniejsze - jacuzi(nie mylic z jackussi) a później czeka was > > sniadanko,szwedzki stół.Na śniadanku sery przerózniste,maślanki,jogurty,ogromny > > wybór pieczywa jasnego i ciemnego,owoce i warzywa no i tardycyjne > kiebaski>qwszystko to pachnące i zachęcające do jedzenia.Nie musicie nic > sprzątać ani pzygotowywać.....dalej juz nie będę pisał. Fajnie! To opis Twojego snu czy na serio tak masz? Odpowiedz Link
ixtlilto Re: Wstawać Śpiochy 23.05.04, 18:14 Normalnie wstaję koło 8 w niedzielę; ale nigdy nie przyszło mi do głowy, żeby kogoś bombardować SMSami z netu o 8:49 :-0 Dziś chciałam sobie pospać dłużej... niestety... Chyba czas nauczyć się wyłączać dźwięk w telefonie na noc. Odpowiedz Link
wgfc Re: Wstawać Śpiochy 23.05.04, 19:10 Trzy noce temu obudził mnie SMS o 03:21. Wcale się nie zdenerwowałem, ale grzecznie odpisałem już po 4 minutach i poszedłem dalej spać Odpowiedz Link
jackussi Re: Wstawać Śpiochy 30.05.04, 07:45 adhamah napisał: > Nie szkoda Wam weekendu Śpiochy? > No fłaśnie nie szkoda? Odpowiedz Link
wgfc Re: Wstawać Śpiochy 31.05.04, 07:24 Wstałem, a właściwie nie wstałem, bo się nie kładłem Odpowiedz Link
jackussi Re: Wstawać Śpiochy 31.05.04, 07:56 wgfc napisał: > Wstałem, a właściwie nie wstałem, bo się nie kładłem No i tego Ci zazdroszczę.Tak żyją studenci,jedyny taki czas w życiu ) Odpowiedz Link
jackussi Re: Wstawać Śpiochy 05.06.04, 06:36 wstawać, wskoczyć na czata ze mną.Zycie pzresypiacie - nie będziecie wioelkimi ludźmi jak tak będziecie spać ) Odpowiedz Link
jackussi Re: Wstawać Śpiochy 13.06.04, 07:26 no, lato a wy śpicie.Zimą będziecie spać ! ) Odpowiedz Link
wgfc Re: Wstawać Śpiochy 13.06.04, 08:20 Ja już grzecznie wstałem (przed siódmą nawet). Pooglądałem "Zmienników" i spełniłem obywatelski obowiązek Co z resztą śpiochów? Odpowiedz Link
adhamah Re: Wstawać Śpiochy 13.06.04, 08:24 wgfc napisał: > Ja już grzecznie wstałem (przed siódmą nawet). > Pooglądałem "Zmienników" i spełniłem obywatelski obowiązek > Co z resztą śpiochów? Ja też już nie śpię dobre 20 minut Zjem i do nauki... Odpowiedz Link
czarna33 Re: Wstawać Śpiochy 13.06.04, 08:43 Pierwszy raz wstałam o 4.50.Popatrzyłam na świat przez okno,przetarłam oczęta i zawinęłam się w kołderkę ponownie.Ale teraz juz wstałam na mur Odpowiedz Link
wgfc Wstałem wcześnie! 22.08.04, 23:17 Dziś o siódmej udało mi się znów zobaczyć "Zmienników". Zaraz po włączeniu pomyślałem o Tobie - ale ostatecznie uznałem, że Cię nie obudzę i dam Ci pospać (w końcu dzień wcześniej obudził Cię doręczyciel) ) Odpowiedz Link
adhamah Re: Wstałem wcześnie! 22.08.04, 23:23 wgfc napisał: > Dziś o siódmej udało mi się znów zobaczyć "Zmienników". > Zaraz po włączeniu pomyślałem o Tobie - ale ostatecznie uznałem, że Cię nie > obudzę i dam Ci pospać (w końcu dzień wcześniej obudził Cię doręczyciel) ) Wstałem o 12:40. Jedna z pierwszych myśli po obudzeniu dotyczyła Ciebie i "Zmienników" Odpowiedz Link
wgfc Re: Wstałem wcześnie! 22.08.04, 23:42 Adhamah napisał: > Wstałem o 12:40. Jedna z pierwszych myśli po obudzeniu dotyczyła Ciebie > i "Zmienników" Ha! To miałem podobnie, tyle że dokładnie 5 h 40 min. wcześniej Oczy otworzyłem równo o 07:00. Włączyłem telewizor, zobaczyłem że są "Zmiennicy" i pomyślałem, że powinienem Cię obudzić na film ) Odpowiedz Link
adhamah Re: Wstałem wcześnie! 22.08.04, 23:47 wgfc napisał: > Adhamah napisał: > > > Wstałem o 12:40. Jedna z pierwszych myśli po obudzeniu dotyczyła Ciebie > > i "Zmienników" > > Ha! To miałem podobnie, tyle że dokładnie 5 h 40 min. wcześniej > Oczy otworzyłem równo o 07:00. Włączyłem telewizor, zobaczyłem że > są "Zmiennicy" i pomyślałem, że powinienem Cię obudzić na film ) Budzić możesz, ale wątpię abym wstał, bo położyłem się o 3. Odpowiedz Link
wgfc Re: Wstawać Śpiochy 14.06.04, 06:57 A dziś Śpiochy śpią. A za oknem słoneczko tak pięknie grzeje. Odpowiedz Link