pzkpfw_vi_b_konigstiger Re: Humor z zeszytów :) 29.04.10, 17:25 Cześć, Gubiś Wszystkie są rozczulające, ale chyba o wymordowaniu samoobsługi najbardziej... Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Humor z zeszytów :) 29.04.10, 17:38 Cześć Tygryska ) Też mnie urzekł. Kiedyś za komuny jeszcze widziałem jakieś branżowe pisemko nauczycielskie i tam było tego ze 30 stron. Wyłem godzinami jak ranny łoś Odpowiedz Link
mappi Re: Humor z zeszytów :) 29.04.10, 17:31 hehe a mi się podoba takie jedno...co sobie zapisałam nawet bo kiepsko z pamiecią u mnie ostatnio Doktor Judym, ponieważ współżył z chłopami, często znajdował się na czworakach. Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Humor z zeszytów :) 29.04.10, 17:39 No pięęęęęękneee ))))) Jeśli młody geniusz(ka) nie dostał 6-tki za to dziełko sztuki, tzn że nauczyciel jest ostatnim smutasem Odpowiedz Link
bugelka Re: Humor z zeszytów :) 29.04.10, 17:40 Wspaniałości ciekawam czy i ja robiłam takie wtopy... hmmm... Odpowiedz Link
claire.ampres Re: Humor z zeszytów :) 29.04.10, 18:04 Ja postawiłam na penisy chociaż nie wiem, czemu moja odpowiedź się nie wyświetliła Odpowiedz Link
claire.ampres Re: Humor z zeszytów :) 29.04.10, 18:09 Coooś Ty... Buuugiii... mi...? (ale już dłużej zaprzeczać nie będę! ) Odpowiedz Link
claire.ampres Re: Humor z zeszytów :) 29.04.10, 18:15 No skoro nalegasz... Ale chyba nie trafiłam w oczko przy głosowaniu... a jeszcze nie poczęstowałaś mnie żadnym procentem... hmmm... Na razie daję się wsiorbać ważnym sprawom ale jeszcze tu wrócę Odpowiedz Link
bugelka Re: Humor z zeszytów :) 29.04.10, 18:27 Rum z kolą raz. Wcząśnięty niezmięszany barman podaje Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Humor z zeszytów :) 29.04.10, 23:34 No to mam dla Was coś utrzymanego w tej tonacji : 'Kochali się do utraty tchu, lecz bez wzajemności' Odpowiedz Link
aretah Re: Humor z zeszytów :) 29.04.10, 18:19 do dzis pamiętam polski w liceum i kolegę z klasy, który oznajmił, ze "Antek zdradzał Borynę z Jagną" oraz koleżankę, która powiedziała, ze "w Egipcie były sofiksy" a tu linka, żeby młodzieży przypomnieć moje czasy img33.picoodle.com/img/img33/3/2/11/f_sofixsm_6bea064.jpg Odpowiedz Link
konwaliowa1 Re: Humor z zeszytów :) 29.04.10, 19:52 Środkiem płatniczym w Rosji są wróble. Strażacy śpią w kalesonach i maja tam dzwonki alarmowe. Niektórzy Murzyni chodzą poubierani w nago. Odpowiedz Link
puch_atek Re: Humor z zeszytów :) 29.04.10, 19:52 hihi trudno wybrac, a glosowanie jest anonimowe wiec sie nie przyznam (patrz casus Claire)! a znacie ten sklep? Odpowiedz Link
uny Re: Humor z zeszytów :) 29.04.10, 20:36 pamiętam jakąś akcje z Wojskim (ten od Tadeusza Pana) co to według pewnego ucznia szkoły podstawowej: "przyłożył róg bawoli do ust i .... wypalił" dziękuje za wypowiedź Odpowiedz Link
kawamija Re: Humor z zeszytów :) 29.04.10, 21:20 a ja sobie myslę, że jakby tak "całymi dniami pić po nocach" .......to dopiero byłaby impreza Odpowiedz Link
aretah Re: Humor z zeszytów :) 29.04.10, 21:59 Ludzie pierwotni mieli narządy z kamienia. Wokulski pragnął od Izabeli tylko uśmiechu i uścisku ręki, dlatego ona wolała innych mężczyzn. Pan Dulski był sterylizowany przez żonę. mój ulubiony Chłop doił krowę nad stawem, a w wodzie wyglądało to odwrotnie i wiele, wiele innych budowniczy.net/humor/humor-szkolny.php Odpowiedz Link