rafae Re: dLA Heli (proba bezz.) 23.06.10, 01:04 "A jak już będę dobrym człowiekiem Niczego nie będę się bał Zniszczę niewierność i kłamstwo zniszczę Taką siłę będę miał Ty się śmiejesz, a ja w to wierzę Moja wiara to wszystko, co mam A jak już będę dobrym człowiekiem Nigdy nie będę sam Zniszczę obłudy i zazdrość zniszczę Taką siłę będę miał A jak już będę dobrym człowiekiem Zapomne, kto ile wart Pomyślę o szczęściu i wiecznej miłości Taką siłę będę miał " Koleś, taki zwyszajny.. napisał ten tekst, zaśpiewał go.. i.. potem kupił sobie ferrari. i.. umarł.. Odpowiedz Link
uny Re: dLA Heli (proba bezz.) 23.06.10, 09:44 errata kupił sobie Pontiaca i pierd... w drzewo. potem umarł. Odpowiedz Link
uny Re: dLA Heli (proba bezz.) 23.06.10, 09:48 hmmm. patrz! a niektóre źródła podają że to był Chevrolet. "Tak czy inaczej jesteśmy wszyscy nieśmiertelni..." mawiał Bogdan Łyszkiewicz Odpowiedz Link
rafae Re: dLA Heli (proba bezz.) 23.06.10, 21:17 krzanić markę samochodu. Pewnie za dużo ruskiej wypił. Jakzwałtakzwał. Próby bez dwóch kropek trwają. "Ty tańcujesz na pismach zarządnych" , sorki Antek, ale mnie się ruskiej czcionki instalować nie ce. Odpowiedz Link
hellish.monster Re: dLA Heli (proba bezz.) 02.07.10, 23:01 Kontrowersyjne dziewczę, Może zbyt młode jeszcze wciąż, Kontrowersyjna dziewczynka, Nie boi się złego wilka, nie! Odpowiedz Link
aretah Re: dLA Heli (proba bezz.) 02.07.10, 23:06 Mocne Helka! a swoją drogą niech już Edyta wróci z nową muzą... Odpowiedz Link
rafae Re: dLA Heli (proba bezz.) 02.07.10, 23:06 dziekuję... chociaż jedna,, Moja TORI Odpowiedz Link
one.kozie.death Re: dLA Heli (proba bezz.) 02.07.10, 23:15 a nie wiedzący ? dałeś tyły w tamtym wątku ? bo i tu mogę muzę zarzucić czy zakumasz ? nie wiem Odpowiedz Link
rafae Re: dLA Heli (proba bezz.) 02.07.10, 23:46 Wszystko ju na ty forum bylo.. a ja sie tera powtzrzam.. chyba moge.. Odpowiedz Link
uny Re: dLA Heli (proba bezz.) 02.07.10, 23:49 eee panofie, jak nie ta to inna bedzie. tak jak zawsze. nie? Odpowiedz Link
hellish.monster Re: dLA Heli (proba bezz.) 03.07.10, 09:36 Uny, jaki Ty k... niemądry jednak jesteś! skoro tak twierdzisz... Odpowiedz Link
uny Re: dLA Heli (proba bezz.) 03.07.10, 12:03 bo widzisz piekielnico, życie k... takie. Odpowiedz Link
hellish.monster Re: dLA Heli (proba bezz.) 04.07.10, 19:25 If I go, would you wait, would you wander Would you know what I’m thinking and why Im ashamed Of the girl I am and the stranger that I became Hold tight to the heart of an angel youll never know Cause her face looks a little like mine And it keeps you going just knowing Im here tonight Odpowiedz Link
hellish.monster Re: dLA Heli (proba bezz.) 08.07.10, 20:05 o toto!! powiedzmy, żem dzisiaj rano w radio usłyszała Odpowiedz Link
aretah Re: dLA Heli (proba bezz.) 08.07.10, 23:07 jejuuu, Helaa, ale mi się przypomniało... dzięki za ten kawałek Odpowiedz Link
hellish.monster Belle 19.07.10, 12:41 I do my dance they clap their hands and pay me well But I pay more I pay in tears behind the scenes O lord! Forgive me please and always keep your eye on me One day I'll be the star I won't be sad no more One day I'll stop to cry And all my dreams will be gone!!! Odpowiedz Link