Dodaj do ulubionych

Trudne sprawy..;)

29.08.11, 17:52
dzis akcja w posen winkszymon (25 lat) wybzykal na majorce kornelie (39 l.), a ta mu w ramach niespodzianki zlozyla wizyte na kwadraciewinkszymon sie wqrwilwink
Obserwuj wątek
    • lezka_z_posen Re: Trudne sprawy..;) 29.08.11, 17:56
      "w starej beczce najlepsze ogorki sie kisi" - by damian (23 lata), frendziarz szymonawink
    • anna_geras Re: Trudne sprawy..;) 29.08.11, 18:05
      lezka_z_posen napisała:

> dzis akcja w posen winkszymon (25 lat) wybzykal na majorce kornelie (39 l.), a ta
      > mu w ramach niespodzianki zlozyla wizyte na kwadraciewinkszymon sie wqrwilwink

arbuza z tej majorki też przywiozła;??
      • lezka_z_posen Re: Trudne sprawy..;) 29.08.11, 18:09
        na razie o arbuzie z majorki nic nie komunukowalawinka wyglada na 5 dychwink
      • lezka_z_posen Re: Trudne sprawy..;) 29.08.11, 18:19
        39-latka daje czadu - wlasnie zgodzila transport ciezarowy do szymona, aby zabral meble dla potrzebujkacych, nastepnie wjechala dostawa 15 pizz (duzych)wink
      • lezka_z_posen Re: Trudne sprawy..;) 29.08.11, 18:22
        szymon wlasnie przeczytal w gazecie swoj nekrologsmileepizod poznanski czyma poziom, bardzo dobrywink
      • lezka_z_posen Re: Trudne sprawy..;) 29.08.11, 18:24
        szymon list od 39-latki dostal z wydrukiem fasolki z USG-Twoja intuicja byla dobra gieraswink
        • felek_flaszka Re: Trudne sprawy..;) 29.08.11, 19:17
          Posen w z tego epizodu niepokojąco do WRO podobne
          • lezka_z_posen Re: Trudne sprawy..;) 29.08.11, 19:19
            felek_flaszka napisał:

> Posen w z tego epizodu niepokojąco do WRO podobne

nie wnikajmy w urbanistyke - odcinek byl cudnywinkniestety z arbuzem byla podpucha - to zdjecie z USG to byla fasolka laury, coriki 39-latkiwink
            • kred-ka Re: Trudne sprawy..;) 29.08.11, 22:10
              lezka_z_posen napisała:

>to byla fasolka laury, coriki 39-latkiwink

Którą też Szymon wybzykał? wink Żałuję że nie luknęłam tego epizodu wink
              • lezka_z_posen Re: Trudne sprawy..;) 29.08.11, 22:15
                kred-ka napisała:

> lezka_z_posen napisała:
                >
                > >to byla fasolka laury, coriki 39-latkiwink
                >
                > Którą też Szymon wybzykał? wink Żałuję że nie luknęłam tego epizodu wink

nie - metnie napisalam.to byla laura w stanie fasolkowym, w lonie matki swej, kornelii (39 lat)
    • lezka_z_posen Re: Trudne sprawy..;) 06.09.11, 08:29
      no i dupasad"trudne sprawy" (zdecydowanie wole od "dlaczego ja?") leco o 14.45.
      wiem gieras, mozna nagracwink
    • lezka_z_posen Re: Trudne sprawy..;) 21.10.11, 19:16
      riplej dlaszszego ja lukam - pam w ogrodniczkach mega talent aktorski, naorawde goscsmile
    • anna_geras Re: Trudne sprawy..;) 10.11.11, 17:29
      Dlaczego ja - Karol zakochał się w sprzątace (32l), która pracuje w szalecie na dworcusmile
      • lezka_z_posen Re: Trudne sprawy..;) 10.11.11, 18:47
        anna_geras napisała:

> Dlaczego ja - Karol zakochał się w sprzątace (32l), która pracuje w szalecie na
        > dworcusmile

bo zona karola to zla kobieta byla, zasluzyla na poroze - zalezalo jej tylko na kasie, drogich ciuchach i zagranicznych wycieczkachwink
        • anna_geras Re: Trudne sprawy..;) 10.11.11, 19:01
          lezka_z_posen napisała:

> anna_geras napisała:
          >
          > > Dlaczego ja - Karol zakochał się w sprzątace (32l), która pracuje w szale
          > cie na
          > > dworcusmile
          >
          > bo zona karola to zla kobieta byla, zasluzyla na poroze - zalezalo jej tylko na
          > kasie, drogich ciuchach i zagranicznych wycieczkachwink

jakaś taka sukowata byłasmile nie to co sprzątaczka, schabowy, ziemniaki i kapusta kiszonasmile
          • lezka_z_posen Re: Trudne sprawy..;) 10.11.11, 19:09
            anna_geras napisała:

nie to co sprzątaczka, schabowy, ziemniaki i kapusta
            > kiszonasmile

mniamwink
    • lezka_z_posen Re: Trudne sprawy..;) 28.11.11, 21:43
      nowa gwiazda na celebryckim firmamenciewink
      www.plotek.pl/plotek/1,111757,10723750,Dariusz_z__Trudnych_spraw__udzielil_wywiadu__PIERWSZEGO.html#opinions
      tylko jedna role pana dariusza widzialam - kiedy w TS "gral" zakochaneo w poznanej na dyskotece (i od razu wyzbzykanej) pani.pani uznala to za jednorazowoa przygode - "ciemno bylo" - ale dariusz nie odpuszczal.spiewal serenady pod oknem, a nawet pod nieobecnosc wybranki w chacie wlazl do jej mieszkania, zaladowal sie do wanny z piano i gral na gitarze milosne kawalki - wroze mu duza karierewink
      • lezka_z_posen Re: Trudne sprawy..;) 28.11.11, 21:55
        obejrzalam sobie wywiad z panem dariuszem - bardzo sympatyczny czlowiek z jego osoby.i nieglupi, matma na ubniwerku skonczona, podyplomowo ekonomia, fajny koles.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka