damianeq090 15.03.11, 13:06 Pytanie głównie do dziewczyn, czy myślałyście kiedyś o romansie przez internet? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ane-tal Re: Internetowy romans? 15.03.11, 13:38 Jak to technicznie ogarnąć, nie mam pojęcia Nie zdecydowanie NIE. Odpowiedz Link
beja_81 Re: Internetowy romans? 15.03.11, 13:40 Nie rozumiem, czemu miałoby to służyć... Na pewno nie dobremu samopoczuciu. Odpowiedz Link
robert.83 Re: Internetowy romans? 15.03.11, 14:28 A jak to jest "przez internet"? Idzie dziadek ulicą i widzi smutne dziewczę: -Hej dziewczynko, chcesz na pączka? -A jak to jest na pączka? Odpowiedz Link
nago.po.rosie Re: Internetowy romans? 15.03.11, 14:39 jak mogłoby być na pączka?? uruchom wyobraźnie! )) Odpowiedz Link
redolka Re: Internetowy romans? 29.03.11, 11:58 Na pączka to po prostu siadacie i jecie razem pączki Proste A co do romansu, to zdecydowanie NIE! Nie rozumiem osób, które krozystają z portali, wykupują abonamenty tylko po to, żeby skorzystać z internetowego romansu. Albo dla zabawy, chyba tylko po to, żeby się dowartościować, że ma powodzenie w internecie. Byłam na wielu portalach, niestety jest to częste zjawisko, któremu zdecydowanie się sprzeciwiam. I Tobie też tego odradzam. Przez te wszystkie fałszywe profile przeniosłam się na MD, gdzie też pewnie jest trochę oszustów, ale przynajmniej nie aż tak dużo, z tego co widzę. Chyba, że źle zrozumiałam, co miałaś na myśli. Ponieważ mi chodzi o to, że ktoś jest w stałym związku, a romans internetowy traktuje jedynie jak odskocznię od rzeczywistości. Odpowiedz Link