xzarovichx 30.03.11, 21:41 Czy macie czasem tak, że próbujecie zajmować się dziedziną (także w życiu zawodowym) w której nie macie za bardzo uzdolnień, ale niestety to lubicie? Coś jak Ed Wood który z zapałem kręcił filmy ale niespecjalnie mu to wychodziło Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slayerhood-ka Re: Możliwości 30.03.11, 23:39 Jeszcze nie miałam, ale przy obecnym rynku pracy i mojej miłości do szefa - pewnie kiedyś/wkrótce zmienię. pracę i wybór maly zostanie i .....np. będę naprawiać auta, wymieniać czujniki położenia przepustnicy, napinacze tylnej belki itp. To bedzie ciekawe... dla właścicieli aut. Odpowiedz Link
sebtrom Re: Możliwości 30.03.11, 23:44 imponująca znajomosć nomenklatury warsztatowej...jak sadzę z autopsji ? Odpowiedz Link
slayerhood-ka Re: Możliwości 30.03.11, 23:54 taaa Kocham to choć zupełnie nie ogarniam Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: Możliwości 31.03.11, 15:41 dziewczyno, kto cię takich słów nauczył położenie przepustnicy, a fe Odpowiedz Link
jejek11 Re: Możliwości 31.03.11, 19:10 robię zdjęcia. I śpiewam. Ludzkość (zwłaszcza ta okoliczna) byłaby szczęśliwsza bez takich akcji z mojej strony. Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: Możliwości 31.03.11, 19:22 Jejek mam masochistyczne skłonności, we Wrocku coś mi zaśpiewasz Odpowiedz Link