Dodaj do ulubionych

Chcę w końcu zrobić coś dla siebie

08.08.17, 17:49
Chcę poczuć mega adrenalinę.
Chcę pokonać swój strach.
Chcę zrobić coś pierwszy raz w życiu.

Skoczyć w tandemie ze spadochronem.

A wy chcecie coś zrobić dla siebie? smile
Obserwuj wątek
    • silencjariusz Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 08.08.17, 23:43
      Myślę o kolejnych studiach podyplomowych. Ale:
      - szkoda mi kasy,
      - nie chce mi się uczyć,
      - nie chce mi się wstawać bladym świtem żeby do szkoły dojechać,
      - itp. itd.
      No ale myślę.wink
    • painkillerowna Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 08.08.17, 23:56
      laskabezpaska napisała:

> Chcę poczuć mega adrenalinę.
      A ja wręcz odwrotnie - życie zawodowe czasami przynosi mi taką adrenalinę, że na całe szczęście istnieje takie miejsce jak pływalnia ☺ A tam kraul, żabka, grzbietowy i po półtorej godzinie jestem jak nowonarodzona.
    • kevinjohnmalcolm Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 09.08.17, 00:16
      Hmmm... nie mam tyle czasu i pieniędzy żeby to zrobić - skok z wingsuit i lot slalomem między drzewami. To nie jest zabawa dla amatorów, dojście do takiego poziomu zajmie trochę lat i grube setki skoków:
      youtu.be/RbcbjMhvjEs?t=30s
      • inkaka75 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 09.08.17, 21:41
        Lasko 😃 zabrzmiało jakbyś całe sto lat nie robiła nic dla siebie 😃 ja, po moich doświadczeniach życiowych zrozumiałam, że w granicach rozsądku należy być zdrowym egoistą i nie zapominać o sobie i swoich przyjemnościach, potrzebach 😃 na najbliższy czas nie mam ekstremalnych marzeń i czekam na wrzesień by wyruszyć w Bieszczady, szwendać się beztrosko po bezdrożach, karmić oczy wspaniałymi widokami 🙂 wypoczywać 😃
        • laskabezpaska Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 09.08.17, 22:09
          inkaka75 napisała:

> Lasko 😃 zabrzmiało jakbyś całe sto lat nie robiła nic dla siebie

tak to chyba właśnie było ........... zero egoizmu, całkowite poświęcenie............
          • inkaka75 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 09.08.17, 22:12
            W takim razie nadrabiaj stracony czas 😃 powodzenia!!! 😃
            • laskabezpaska Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 09.08.17, 22:15
              Dziękuję smile
        • maregint Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 22.08.17, 21:54
          Sama? Może wybierzesz się z przyjacielem?
          • laskabezpaska Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 23.08.17, 08:22
            maregint napisał:

> Sama? Może wybierzesz się z przyjacielem?

Jak na razie nie ma chętnych aby ze mną pojechać na półwysep helski smile
            a przyjaciel by się przydał big_grin od zaraz
            • inkaka75 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 23.08.17, 08:59
              Cześć lasko 😃 Piotra podkuś na ten Hel 😃 on lubi takie eskapady 😃nie wiem tylko czy już wrócił z roweru 😉😉😉
              • laskabezpaska Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 23.08.17, 09:56
                myślisz, że mogę Piotrusia??? nooo nie wiem, nie wiem ....
                pojawia się i znika .... a jak mi tak zniknie z pola widzenia na Helu? to co ja wtedy zrobię? uncertain
                • inkaka75 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 23.08.17, 10:03
                  No chyba się nie utopisz 😁😁😁 albo zabierz mu rower to posiedzi troszeczkę na tyłku 😉
                  • laskabezpaska Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 23.08.17, 10:10
                    topić się nie będę ........ chyba ,że będę topić smutki w jakimś alkoholu , mówisz rower mu zabrać?
                    hmm............a jak się chłop rozpłacze?? będę musiała go pocieszać? ja się już chyba do tego nie nadaję tongue_out
                    • inkaka75 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 23.08.17, 10:28
                      No co Ty.... Piotr nie jest beksą 😃 przecież to duży i wesoły chłopak 😃
                      • laskabezpaska Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 23.08.17, 10:49
                        a skąd wiesz,że duży ? big_grin
                        • inkaka75 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 23.08.17, 10:56
                          Ha ha ha... 😀 kobieca intuicja 😃
                          • laskabezpaska Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 23.08.17, 11:18
                            czyli masz ten zmysł i się sprawdza? wink
                            • inkaka75 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 23.08.17, 11:35
                              Zawsze 😀😀😀 także wypad na Hel musi być udany 😃 jeszcze tylko ze dwie zdrowaśki żeby pogoda się poprawiła i będzie miodowo 😃
                              • laskabezpaska Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 23.08.17, 11:53
                                oj tak , pogoda by się przydała ciut cieplejsza niż dziś
                                • inkaka75 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 23.08.17, 11:59
                                  Może Piotr ma moc pogodową 😃 dowiemy się jak się pokaże 😃 może nawet się ucieszy na zorganizowany bez jego wiedzy wyjazd 😃 miejmy nadzieję, że niespodzianki lubi nie mniej niż rower 😉
                                  • laskabezpaska Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 23.08.17, 13:08
                                    Cos pan Piotr omija ostatnio forum szerokim łukiem big_grin
                                    jedynie co go tłumaczy to jakaś mała kraksa na rowerze, i zwichnięty palec u prawej ręki big_grin
                                    • inkaka75 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 23.08.17, 13:30
                                      Hehehe.... Stęskni się za nieśmiałymi i samotnymi to zajrzy 😃
                                      U mnie pada, a jak dzisiaj w stolicy?
                                      • laskabezpaska Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 23.08.17, 13:39
                                        raz chmury , raz słonko ale zimno ogólnie
                                      • maregint Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 23.08.17, 21:48
                                        Jesteś nieśmiała?
                                        • laskabezpaska Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 24.08.17, 08:48
                                          ja??? nooo ba pewnie , inaczej bym na tym forum nie pisała big_grin
                                          • inkaka75 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 24.08.17, 10:04
                                            A może ja? 😃
                                            Ja jestem najbardziej nieśmiała z najbardziej nieśmiałych 😊
                                            • laskabezpaska Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 24.08.17, 10:24
                                              Inka a do czego się zgłaszasz? big_grin
                                              • inkaka75 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 24.08.17, 10:30
                                                He??? 😃
                                                Mam zostać ochotnikiem? 😃
                                                • laskabezpaska Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 24.08.17, 10:32
                                                  myślę,że możesz zostać ochotnikiem smile
                                                  wydaje się,że masz predyspozycje big_grin
                                                  • inkaka75 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 24.08.17, 10:39
                                                    Hmmm...niech pomyśle...😃
                                                    Czy ja się nadaje...
                                                  • laskabezpaska Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 24.08.17, 10:43
                                                    nigdzie się nie spieszymy , masz czas
                                                  • inkaka75 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 24.08.17, 11:01
                                                    Oczywiście, że pośpiech nie jest wskazany ale może warto przedstawić jakieś konkurencje😃 masz pomysły lasko? Może ktoś jeszcze z obecnych chętnie weźmie udział w ochotniczym przedsięwzięciu 😃
                                                  • laskabezpaska Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 24.08.17, 11:47
                                                    masz pomysł na nowy watek? zakładaj = dołaczę
                                                  • inkaka75 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 24.08.17, 12:31
                                                    Lasko! Ja?!🤔
                                                    Ja jestem zbyt nieśmiała na nowe wątki 😊😊😊
                                                  • laskabezpaska Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 24.08.17, 12:44
                                                    czekam (laska tu[ie nóżką)
                                                  • inkaka75 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 24.08.17, 12:56
                                                    I ja potrafię 😀 Tupac i piszczeć jednocześnie 😁
                                                    Jeśli tylko wpadnie mi pomysł na nowy wątek to go założę, obiecuje 😃 a póki co spotykajmy się u Ciebie 😃 mi tu dobrze 😃
                                                  • laskabezpaska Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 24.08.17, 13:15
                                                    tupać i piszczeć jednocześnie ???
                                                    zdolna dziewczynka smile
                                            • maregint Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 24.08.17, 23:34
                                              Nieśmiała INKAKO75 może mógłbym Cię ośmielić wink
                                              • inkaka75 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 25.08.17, 07:49
                                                Jeśli masz śmiałość i ochotę... 😉
                                                • maregint Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 25.08.17, 16:21
                                                  Masz wątpliwości czy się droczysz?
                                                  • inkaka75 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 25.08.17, 16:25
                                                    Ha! Wątpliwości nie mam 😃Absolutnie!!! A podroczyć się lubię 😃 nawet bardzo lubię 😉
                                                  • maregint Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 25.08.17, 19:03
                                                    Byle nie za długo, bo cierpliwość może się skończyć wink Ileż można biec za przynętą, która ucieka sad
                                                  • inkaka75 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 25.08.17, 19:15
                                                    Kondycję trzeba mieć i biec szybciej niż przynęta ucieka 😉 na pewno znasz takie sposoby by zaskoczyć 😉
                                                  • tapatik Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 25.08.17, 22:28
                                                    inkaka75 napisała:

> Kondycję trzeba mieć i biec szybciej niż przynęta ucieka 😉
                                                    > na pewno znasz takie sposoby by zaskoczyć 😉

O czym myśli stary kogut goniący młodą kurę?

Daję obrazek żebyście nie podglądali odpowiedzi i mieli czas się zastanowić....

https://www.freakingnews.com/pictures/89500/Poodle-Rooster--89673.jpg

Dogonię, nie dogonię, ale zawsze sobie trochę pobiegam.

A o czym myśli młoda kura uciekająca przed starym kogutem?

Obrazek....

https://dziwowisko.pl/wp-content/uploads/2014/04/kury-jedwabiste-2.jpg

Jak by się ktoś pytał, to stworzenia z obrazka nazywają się kury jedwabiste.

Proszę nie podglądać odpowiedzi!

https://lokomotywabis.files.wordpress.com/2010/11/kura4.jpg

Ojej, czy ja nie za szybko uciekam?

A teraz niech mi ktoś wytłumaczy dlaczego podczas szukania kury na duckduckgo wyskoczył mi ten pan:

https://i1.sndcdn.com/avatars-000226680807-59ouzu-t500x500.jpg
                                                  • inkaka75 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 25.08.17, 22:33
                                                    Trafione 😃
                                                    Kura z mojej wersji mówi: ech...zrobię jeszcze jedno kółko niech kogut pomyśli, że jestem niedostępna 😀
                                                  • psycho_but_cute Re: ten pan 25.08.17, 23:18
                                                    to chyba Ricky Martin - ale daaawno temuwink
                                                    teraz wyglada tak:
                                                    https://bi.gazeta.pl/im/1d/40/ff/z16728093IE,Ricky-Martin-z-synami.jpg
                                                  • m.a.l.a_syrenka Re: ten pan 26.08.17, 10:02
                                                    I teraz nie wiadomo, czy tu chodzi tylko o lekkoatletykę, czy perspektywę prowadzania stada wink
            • maregint Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 25.08.17, 20:44
              Gdybym tylko miał urlop nie zwlekałbym ani chwili smile
              • inkaka75 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 25.08.17, 21:01
                Jak nie masz urlopu to możesz pozwlekać 😉 chyba, ze jesteś w gorącej wodzie kąpany to klapa 😉
                • maregint Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 25.08.17, 22:51
                  Chyba Cię przeceniłem... Jesteś jak ta Twoja kura. Każde kolejne okrążenie sprawia, że kura się opatrzy... nudzi. Z Twoimi wpisami jest podobnie sad Nie można mieć wszystkiego... a tu wszystkich.
                  • inkaka75 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 26.08.17, 07:14
                    Forum internetowe to takie miejsce gdzie wszyscy mogą pisać ze wszystkimi 😃 jeśli moje wpisy Ci nie odpowiadają to się pod nimi nie dopisuj 😃 a jeśli temat kury okazał się ciężki dla Ciebie to gratuluję dystansu i poczucia humoru. Szczerze gratuluję 😀
                    • inkaka75 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 26.08.17, 07:18
                      To kilka słów dla kolegi maregint 😃
                  • m.a.l.a_syrenka Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 26.08.17, 10:09
                    Zachłanny jesteś o Panie...
                    A coś od siebie??? Coś aaambitnego dla podniesienia poziomu - wszak żeby coś wyjąć, trzeba trochę zainwestować. Każdy daje to, co ma w zanadrzu. Skoro ty masz tak wiele wspaniałości - nie zatrzymuj wszystkiego dla siebie (inaczej będzie ci doskwierać samotność w grupie).
                    • laskabezpaska Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 26.08.17, 10:12
                      oooooo!!!!
                      podoba mi się tok Twojego rozumowania big_grin
                  • laskabezpaska Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 26.08.17, 10:14
                    maregint napisał:

> Chyba Cię przeceniłem... Jesteś jak ta Twoja kura. Każde kolejne okrążenie spra
                    > wia, że kura się opatrzy... nudzi. Z Twoimi wpisami jest podobnie sad Nie możn
                    > a mieć wszystkiego... a tu wszystkich.

A Ty byś chciał mieć Inkę tylko dla siebie???
                    guzik z pętelką - ONA jest nasza , wspólna, forumowa big_grin
                    • inkaka75 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 26.08.17, 10:34
                      Lasko Ty wiesz co w trawie piszczy😃 wszyscy dla wszystkich 😃 podzielam Twoje zdanie jeśli mówimy o forumowej paczce, a kura powinna uciekać ile sił przed kogutem ze smutną miną 😃 osobiście nie znoszą fochów i osaczania 😃 miłego dnia życzę dla wszystkich forumowiczów 😃
                      • laskabezpaska Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 26.08.17, 10:48
                        przyjmuję życzenia - miłego dnia - przydadzą się big_grin
                    • maregint Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 26.08.17, 15:04
                      Ja ją już miałem... i nic się nie zmieniła. Wcina się tam, gdzie nie jej interes. Ineczka jest wszędzie. Niech doda swoje zdjęcie... Ciekawe czy będzie dalej taka aktywna w godzinach pracy wink
                      • laskabezpaska Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 27.08.17, 00:48
                        ej tam wink
                        albo ją z kimś pomyliłeś albo jeszcze co innego ...
                        trzymaj się cieplutko Maregint, będzie dobrze smile
                        • maregint Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 27.08.17, 22:53
                          Trzymam się dobrze. Pisałem do Ciebie. Nie wiem dlaczego INKAKA75 się w to zaangażowała? Ja jej o to nie prosiłem.
                          • laskabezpaska Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 28.08.17, 07:57
                            maregint napisał:

> Trzymam się dobrze. Pisałem do Ciebie. Nie wiem dlaczego INKAKA75 się w to zaan
                            > gażowała? Ja jej o to nie prosiłem.

sorry w takim razie , nie zakumałam że to było do mnie ........ ale czasami tak mam ,że nie kumam i wtedy trzeba do mnie drukowanym literami pisać/mówić big_grin

zapomnijmy o całej sprawie smile i piszmy dalej
                      • searam Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 27.08.17, 10:07
                        maregint... to jak eunuch w haremie sultana zawistny o wzgledy swojej pani...to nie wrozy jemu dobrze... wiecej luzu...
                        • maregint Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 27.08.17, 22:56
                          Jesteś jej adwokatem?Czy chcesz zapunktować? A może zgodnie z zasadą; każdy innych sądzi po sobie smile
                          • inkaka75 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 28.08.17, 06:42
                            Pozostawie bez komentarza 😃
                            Obrońcom z urzędu dziękuję 😉
                            • laskabezpaska Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 28.08.17, 07:59
                              inkaka75 napisała:

> Pozostawie bez komentarza 😃
                              > Obrońcom z urzędu dziękuję 😉

Stawiasz kawę i jesteśmy kwita big_grin
                              • inkaka75 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 28.08.17, 08:11
                                Stawiam bez żadnego "ale" 😃
                                • laskabezpaska Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 28.08.17, 08:22
                                  super big_grin
                                  zaoszczędzę na jednej kawie , hurraaaa !!!
                                  • inkaka75 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 28.08.17, 08:30
                                    Zajrzyj do Piotra 😉
                          • laskabezpaska Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 28.08.17, 07:59
                            maregint napisał:

> Jesteś jej adwokatem?Czy chcesz zapunktować? A może zgodnie z zasadą; każdy inn
                            > ych sądzi po sobie smile

raczej napisał , to co zauważył
                            każdy by tak zrobił............ ja też dorzuciłam swoje trzy grosze
      • laskabezpaska Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 09.08.17, 22:08
        kevinjohnmalcolm napisał:

> Hmmm... nie mam tyle czasu i pieniędzy żeby to zrobić - skok z wingsuit i lot s
        > lalomem między drzewami. To nie jest zabawa dla amatorów, dojście do takiego p
        > oziomu zajmie trochę lat i grube setki skoków:

super smile ma się wrażenie, że facet zaraz dotknie tych skał
        • kevinjohnmalcolm Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 09.08.17, 23:27
          To jest to co tygrysy lubią najbardziej smile
          • laskabezpaska Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 10.08.17, 20:45
            Podrapać za uszkiem ? smile
            • kevinjohnmalcolm Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 10.08.17, 21:16
              Mrrrrr... wink
              • laskabezpaska Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 10.08.17, 21:18
                od razu widać,żeś rasowy tygrysek wink
      • tapatik Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 15.08.17, 10:38
        kevinjohnmalcolm napisał:

> Hmmm... nie mam tyle czasu i pieniędzy żeby to zrobić - skok z wingsuit
        > i lot slalomem między drzewami. To nie jest zabawa dla amatorów,
        > dojście do takiego poziomu zajmie trochę lat i grube setki skoków:
        > youtu.be/RbcbjMhvjEs?t=30s

Mi się robi zimno od samego oglądania.

To nie lepsze?

Swoją drogą ciekawe - kask na głowę potrzebny, ale długie spodnie już nie.
        Wystarczą skąpe majtasy.
        • dreammaker Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 15.08.17, 11:40
          A niech mnie...toż to wonder woman...tylko po co jej spadochron ???

Podziwiam za odwagę,sam osobiście nigdy bym nie skoczył tongue_out
          • laskabezpaska Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 15.08.17, 11:43
            fajna ta laska smile
            nie wiem czy zauważyłeś , ale ona spadała na facecie big_grin
            • dreammaker Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 15.08.17, 12:20
              Zaskoczę Cię...trochę zauważyłem smile
              • laskabezpaska Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 15.08.17, 20:02
                dreammaker napisał:

> Zaskoczę Cię...trochę zauważyłem smile

nooooooooooo jestem zaskoczona big_grin
    • olalalalaaa Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 11.08.17, 11:07
      Laska to może zacznij jeździć komunikacją miejska na gapę, spróbuj zerwać pelargonie z miejskiego pasa zieleni.... jest tak wiele sposobów na podwyższenie stężenia tego hormonu na A, wystarczy otwarty umysł posiadać i bardziej żyć, a nie pierniczyć literkami głupoty big_grin big_grin big_grin
      • laskabezpaska Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 12.08.17, 09:32
        olalalalaaa napisała:

> Laska to może zacznij jeździć komunikacją miejska na gapę, spróbuj zerwać pelar
        > gonie z miejskiego pasa zieleni.... jest tak wiele sposobów na podwyższenie stę
        > żenia tego hormonu na A, wystarczy otwarty umysł posiadać i bardziej żyć, a nie
        > pierniczyć literkami głupoty big_grin big_grin big_grin

Nie wiem czy wiesz, ale namawiasz mnie abym popełniła wykroczenie smile
        Mnie jazda na gapę , ani zrywanie kwiatków z miejskich klombów jakoś nie bawi.
        Może gdybym miała 12 lat, to poczułabym jakąś adrenalinę i wiatr we włosach , uciekając przed kontrolerem albo Strażą Miejską . Jeżeli uważasz ,że te pomysły są extra to baw się w ten sposób widocznie posiadasz otwarty umysł i żyjesz bardziej od innych .
        A kto pierniczy literkami głupoty? No , właśnie .................kto?
        Nie wiem czemu tak bardzo próbujesz mi dokopać?
        Ale właściwie .......... nie powinnam się tym przejmować , bo tak jak ja dla ciebie jestem tylko nickiem tak ty dla mnie w takim razie też ( chociaż za każdym nickiem jest żywy człowiek podobno) . Mimo wszystko miłego dnia Olu smile
    • heniek.8 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 11.08.17, 22:02
      ale taką mega naprawdę adrenalinę?
      wybierz tego gościa do tandemu big_grin
      • olalalalaaa Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 11.08.17, 23:49
        Nasi faceci jeszcze grillują a ja i B chcemy wiedzieć co to za gość wink
      • laskabezpaska Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 12.08.17, 09:21
        heniek.8 napisał:

> ale taką mega naprawdę adrenalinę?
        > wybierz tego gości
        > a
        do tandemu big_grin

Heniu, nie mogę udawać, że tego wpisu nie widzę - jeżeli to miał być żart - to raczej bardzo kiepski.
        Nie wiem z kogo chciałeś się nabijać ? Ze mnie? Czy z tego chorego człowieka?
        Bo jeżeli ze mnie to wszystko ok, młody jesteś zapewne to i nie wiesz jak wygląda dobry żart.
        A jeżeli z tego chorego ( nie wnikajmy z jakiego powodu jest chory) to niestety bardzo źle o Tobie świadczy.
        Albo załóżmy ,że ten żart był wyjątkowo nieudany - i puśćmy w niepamięć wink
        • heniek.8 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 12.08.17, 09:31
          Nie kumam jak można coś takiego interpretować jako nabijanie się z kogokolwiek. No ale faktycznie młody jestem i stawiam pierwsze kroki na forum.Z czasem się wyrobie.
          • laskabezpaska Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 12.08.17, 09:36
            Ja jakoś to tak odebrałam , może całkiem nie potrzebnie.Nie miałam zamiaru ani na Ciebie naskakiwać ani nic z tych rzeczy.
            Trzy lata na forum , to nie są pierwsze kroki smile
            I na pewno jesteś wyrobiony pod tym względem .
            Puszczam w niepamięć , pasuje? smile
    • justititi Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 13.08.17, 16:41
      Jeżeli chcesz to zróbsmile tak na prawdę pokonywanie naszych barier jest dużo łatwiejsze niż nam się wydaje. Ja co roku robię taką listę rzeczy, które chciałabym zrobić i tych wzniosłych i tych na pozór banalnych jak pójście samemu do kina czy teatru. Punktów jest tyle co moich wiosenek więc z każdym rokiem coraz więcej i z każdym rokiem większa frajda gdy uda się coś odhaczyć smile
      • laskabezpaska Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 13.08.17, 16:54
        fajny pomysł z tą listą na każdy kolejny rok smile
        chyba ściągnę od Ciebie,
        ja na ten rok zaplanowałam tylko trzy - jeden już zrealizowałam smile
        i mam na dzieję ,że pod koniec sierpnia będzie kolejny czyli skok
        • piotrr38 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 14.08.17, 14:34
          gratuluje spełnienia marzeń smile
          • laskabezpaska Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 14.08.17, 16:59
            moje jak na razie tylko jedno spełnione ..........wierzę,że uda się i kolejne dwa zrealizować smile
            • piotrr38 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 15.08.17, 00:46
              no jakie to te kolejne dwa ?
              trzymasz nas w tej niepewności od 08.08.17, 17:49
              smile
              • laskabezpaska Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 15.08.17, 08:30
                nie mogę tak się całkowicie obnażyć wink
    • tapatik Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 15.08.17, 10:59

Niestety jest w Teksasie.
      • laskabezpaska Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 15.08.17, 11:44
        a co stoi na przeszkodzie, wybudować u nas taką zjeżdżalnie
        • tapatik Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 16.08.17, 16:47
          Jak się dorobię drugiego miliona to zbuduję i zrobię wielkie forumowe zjeżdżanie.
          Na razie mi troszkę jeszcze brakuje.
          • piotrr38 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 17.08.17, 10:54
            piękna inicjatywa smile
            i będziemy sobie tak forumowo zjeżdżać
            wespół w zespół by żądz moc moc zmóc smile
            • inkaka75 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 17.08.17, 11:19
              Oby ta zjezdzalnia rozruszała forumowych
              "zjeżdżaczy" 😃
              • laskabezpaska Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 17.08.17, 11:48
                tych forumowiczów nic nie rusza ........... więc i zjeżdżalnia nic nie wskóra
                • piotrr38 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 17.08.17, 11:55
                  to już nie wiem jak ich rozruszaćsad
                • inkaka75 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 17.08.17, 11:57
                  Ha ha ha...może dajmy cynk koledze by nie zarabiał kolejnego miliona na zjeżdżalnię, bo jeśli ma być pusta...😃
                  • piotrr38 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 17.08.17, 12:04
                    niech zarabia, ja idę na zjeżdżalnie, jeśli takowa bedzie smile
                    • inkaka75 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 17.08.17, 12:11
                      To i ja zjadę od czasu do czasu 😃 niech zarabia 😃
                      • laskabezpaska Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 17.08.17, 12:18
                        proszę, proszę ... dwoje spragnionych atrakcji big_grin
                        a ja wam fotki strzelę na tej zjeżdżalni big_grin
                        • piotrr38 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 17.08.17, 12:20
                          może byc bardzo miło , wsiadaj z nami smile
                          • inkaka75 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 17.08.17, 12:26
                            Fotki przed, w trakcie czy po zjeżdżaniu? 😃
                            Widzę kaszanka się robi, a jeszcze świniak nie zabity 😁😁😁
                            • laskabezpaska Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 17.08.17, 12:29
                              przed, w trakcie i po big_grin
                              dobra kaszanka nie jest zła , zwłaszcza z cebulką big_grin
                              • inkaka75 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 17.08.17, 12:31
                                Mniam 😀 jak kolega dobrze zarządzi milionem to i na kaszankę wystarczy 😃 z cebulką rzecz jasna 😉
                                • laskabezpaska Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 17.08.17, 12:37
                                  big_grin noooooooo teraz to się uśmiałam prawie do łez ... poprawiłaś mi humor Inka wink
                                  • inkaka75 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 17.08.17, 12:42
                                    Już taka jestem 😀 mi też się buziak śmieje 😃i nie wiem czy bardziej na zjeżdżalnie, fotki czy kaszankę 😂
                                    • laskabezpaska Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 17.08.17, 12:46
                                      myslę ,że ogólnie na wszystko smile i na nasze towarzystwo
                                      bo nie wiem czy wiesz, ale my z Piotrrem jesteśmy bardzo towarzyscy big_grin
                                      • inkaka75 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 17.08.17, 12:51
                                        Piotr pojawia się i znika 😃 w sumie to nie miałam z nim jeszcze bliższej przyjemności 😃a Ty grasz tutaj pierwsze skrzypce 😃
                                        Ja do aspołecznych nie należę także dziękuję za miłe towarzystwo i przyjemne rozmówki 😃
                                        • laskabezpaska Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 17.08.17, 12:54
                                          mogę ustapić te skrzypce, wystarczy słowo smile
                                          tez nie znam Piotrra ........... dopiero się poznajemy na forum
                                          cieszę się,że możemy tak sobie miło poklikać smile
                                          • inkaka75 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 17.08.17, 12:57
                                            A czy ja wyglądam na skrzypaczkę??? 😄
                                            • inkaka75 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 17.08.17, 12:59
                                              Chociaż Humoreskę Dvoraka możemy zagrać w duecie 😉 lubię kawałek 😃
                                              • laskabezpaska Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 17.08.17, 13:19
                                                oj zupełnie nie wiem o czym teraz do mnie mówisz ... musze sobie wygooglać big_grin
                                            • laskabezpaska Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 17.08.17, 13:18
                                              tak big_grin
                                              • inkaka75 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 17.08.17, 13:37
                                                Skoro wyglądam to niech będzie 😃 obym nie skrzypiała za dużo 😀
                                                • laskabezpaska Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 17.08.17, 13:47
                                                  myślisz,że się ktoś wystraszy??
                                                  eeeeeeeeeeee raczej nie, bo tu oprócz nas nie ma nikogo big_grin
                                                  • inkaka75 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 17.08.17, 13:52
                                                    Buahahaha...to mnie rozbawiłaś 😂😂😂
                                                  • laskabezpaska Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 17.08.17, 13:56
                                                    ciesze się,ze mogę być w czymś pomocna smile
                                                  • inkaka75 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 17.08.17, 14:09
                                                    Gdybyś jeszcze miała moc zamiany czwartku na piątek 😃 to bardzo proszę 😉
                                                  • laskabezpaska Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 17.08.17, 14:15
                                                    sory, ale cudów nie załatwiam od ręki
                                                  • inkaka75 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 17.08.17, 14:19
                                                    Chwilkę mogę poczekać 😃 oby tylko był już piątek, piąteczek, piątunio 😀
                                                  • laskabezpaska Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 17.08.17, 14:42
                                                    nooooooooooo w sumie to dziś już jest taki "mały" piąteczek
                                                  • inkaka75 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 17.08.17, 14:50
                                                    Wigilia 😉
                                        • piotrr38 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 17.08.17, 15:04
                                          jeśli chodzi o bliższa przyjemność to ja z przyjemnością smile
                                          • piotrr38 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 17.08.17, 15:08
                                            bo ja jestem towarzyski smile
                                            • laskabezpaska Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 17.08.17, 15:53
                                              a jaka to jest bliższa przyjemność??? big_grin
                                              • piotrr38 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 17.08.17, 15:58
                                                bliższa przyjemność to zawsze musi być przyjemna przyjemność smile
                                                • inkaka75 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 17.08.17, 16:10
                                                  Na samą myśl o przyjemnościach robi się przyjemnie 😃
                                                  • piotrr38 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 17.08.17, 16:12
                                                    napisałem Ci wiadomość na priv

jeśli to jest przyjemna przyjemność to dopiero jest przyjemnie smile
                                                  • inkaka75 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 17.08.17, 16:33
                                                    Nie do wiary 😉 ile przyjemności 😃żeby tylko mi się w ... nie poprzewracało 😀
                                                  • piotrr38 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 17.08.17, 16:37
                                                    a czemu ma nie być miło przyjemnie sympatycznie i z uśmiechem ?
                                                    jest prawdopodobobieństwo że się poprzewraca ?
                                                  • inkaka75 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 17.08.17, 16:43
                                                    Prawdopodobieństwo zawsze istnieje 😉
                                                  • piotrr38 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 17.08.17, 16:47
                                                    założyłem forum i wątek i wysłałem Wam zaproszenie smile
                                                  • laskabezpaska Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 17.08.17, 16:53
                                                    piotrr38 napisał:

> założyłem forum i wątek i wysłałem Wam zaproszenie smile

noooo to lecim na Szczecin smile ( to chyba na północ - tam też musi być jakaś cywilizacja )

• laskabezpaska Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 17.08.17, 16:51
                                                    inkaka75 napisała:

> Prawdopodobieństwo zawsze istnieje 😉

Inka , widzę że dobrze idzie Ci ta gra na skrzypcach wink
                                                    i dobrze mnie zastępowałaś big_grin zdolna dziewczynka z Ciebie
                                                  • inkaka75 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 17.08.17, 17:09
                                                    Piotrze, czy potrzebujemy nowego forum w sytuacji gdy to jest jakby nasze? 😀 Laska stwierdziła, że tylko my tutaj jesteśmy 😄 a na marginesie to nie wiem skąd u koleżanki obiekcje do północy? Łasko czy znasz uroki Warmii i Mazur??? 😃 o smaku kaszanki nawet nie wspominam 😁
                                                  • laskabezpaska Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 17.08.17, 20:13
                                                    znam Mazury smile a co ? masz jakąś ulubioną metę z kaszanką ? smile
                                                  • inkaka75 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 17.08.17, 22:08
                                                    Meta jak meta 😃 Warmia i Mazury to moja kraina 😃
                                                  • laskabezpaska Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 17.08.17, 22:12
                                                    Twoja ??? to może kiedyś najadę tę krainę
                                                  • inkaka75 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 17.08.17, 22:35
                                                    Już darze Cię sympatią za humor i dystans do życia także do zobaczenia 😃
                                                  • laskabezpaska Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 17.08.17, 22:37
                                                    inkaka75 napisała:

> Już darze Cię sympatią za humor i dystans do życia także do zobaczenia 😃
                                                    i vice wersal big_grin Inko
                                                  • tomekzgor Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 17.08.17, 22:22
                                                    inkaka75 napisała:
                                                    Warmia i Mazury to moja kraina 😃

No popatrz, a ja właśnie wróciłem z okolic Rucianego. Nie było cię tam (od razu bym wiedział), ale przecież mogłem gdzieś podjechać na tę kawę, czy coś w tym stylu.
                                                  • laskabezpaska Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 17.08.17, 22:28
                                                    toś Tomuś gapcio wink
                                                    i taka kawa z taką dziewczyną Ci przepadła
                                                  • inkaka75 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 17.08.17, 22:36
                                                    G.A.P.A 😀 Tomasz gapa całą gęba 😃
                                                  • laskabezpaska Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 17.08.17, 22:38
                                                    oj........... to ja delikatniej prztyczka dałam tongue_out
                                                  • inkaka75 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 17.08.17, 22:43
                                                    Delikatniej, a ja konkretna jestem 😀 jeden bukiet kwiatów od Tomasza już mi przepadł 😉
                                                  • inkaka75 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 17.08.17, 22:44
                                                    Poza tym Tomasz nie lubi kobiet powyżej Bydgoszczy 😀