laskabezpaska 08.08.17, 17:49 Chcę poczuć mega adrenalinę. Chcę pokonać swój strach. Chcę zrobić coś pierwszy raz w życiu. Skoczyć w tandemie ze spadochronem. A wy chcecie coś zrobić dla siebie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
psycho_but_cute Re: 08.08.17, 19:14 ja chce poglaskac rekina Reef Shark Nods Off After Nose Rub Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 08.08.17, 23:43 Myślę o kolejnych studiach podyplomowych. Ale: - szkoda mi kasy, - nie chce mi się uczyć, - nie chce mi się wstawać bladym świtem żeby do szkoły dojechać, - itp. itd. No ale myślę. Odpowiedz Link
painkillerowna Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 08.08.17, 23:56 laskabezpaska napisała: > Chcę poczuć mega adrenalinę. A ja wręcz odwrotnie - życie zawodowe czasami przynosi mi taką adrenalinę, że na całe szczęście istnieje takie miejsce jak pływalnia ☺ A tam kraul, żabka, grzbietowy i po półtorej godzinie jestem jak nowonarodzona. Odpowiedz Link
kevinjohnmalcolm Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 09.08.17, 00:16 Hmmm... nie mam tyle czasu i pieniędzy żeby to zrobić - skok z wingsuit i lot slalomem między drzewami. To nie jest zabawa dla amatorów, dojście do takiego poziomu zajmie trochę lat i grube setki skoków: youtu.be/RbcbjMhvjEs?t=30s Odpowiedz Link
inkaka75 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 09.08.17, 21:41 Lasko 😃 zabrzmiało jakbyś całe sto lat nie robiła nic dla siebie 😃 ja, po moich doświadczeniach życiowych zrozumiałam, że w granicach rozsądku należy być zdrowym egoistą i nie zapominać o sobie i swoich przyjemnościach, potrzebach 😃 na najbliższy czas nie mam ekstremalnych marzeń i czekam na wrzesień by wyruszyć w Bieszczady, szwendać się beztrosko po bezdrożach, karmić oczy wspaniałymi widokami 🙂 wypoczywać 😃 Odpowiedz Link
laskabezpaska Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 09.08.17, 22:09 inkaka75 napisała: > Lasko 😃 zabrzmiało jakbyś całe sto lat nie robiła nic dla siebie tak to chyba właśnie było ........... zero egoizmu, całkowite poświęcenie............ Odpowiedz Link
inkaka75 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 09.08.17, 22:12 W takim razie nadrabiaj stracony czas 😃 powodzenia!!! 😃 Odpowiedz Link
maregint Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 22.08.17, 21:54 Sama? Może wybierzesz się z przyjacielem? Odpowiedz Link
laskabezpaska Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 23.08.17, 08:22 maregint napisał: > Sama? Może wybierzesz się z przyjacielem? Jak na razie nie ma chętnych aby ze mną pojechać na półwysep helski a przyjaciel by się przydał od zaraz Odpowiedz Link
inkaka75 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 23.08.17, 08:59 Cześć lasko 😃 Piotra podkuś na ten Hel 😃 on lubi takie eskapady 😃nie wiem tylko czy już wrócił z roweru 😉😉😉 Odpowiedz Link
laskabezpaska Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 23.08.17, 09:56 myślisz, że mogę Piotrusia??? nooo nie wiem, nie wiem .... pojawia się i znika .... a jak mi tak zniknie z pola widzenia na Helu? to co ja wtedy zrobię? Odpowiedz Link
inkaka75 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 23.08.17, 10:03 No chyba się nie utopisz 😁😁😁 albo zabierz mu rower to posiedzi troszeczkę na tyłku 😉 Odpowiedz Link
laskabezpaska Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 23.08.17, 10:10 topić się nie będę ........ chyba ,że będę topić smutki w jakimś alkoholu , mówisz rower mu zabrać? hmm............a jak się chłop rozpłacze?? będę musiała go pocieszać? ja się już chyba do tego nie nadaję Odpowiedz Link
inkaka75 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 23.08.17, 10:28 No co Ty.... Piotr nie jest beksą 😃 przecież to duży i wesoły chłopak 😃 Odpowiedz Link
laskabezpaska Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 23.08.17, 10:49 a skąd wiesz,że duży ? Odpowiedz Link
inkaka75 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 23.08.17, 10:56 Ha ha ha... 😀 kobieca intuicja 😃 Odpowiedz Link
laskabezpaska Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 23.08.17, 11:18 czyli masz ten zmysł i się sprawdza? Odpowiedz Link
inkaka75 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 23.08.17, 11:35 Zawsze 😀😀😀 także wypad na Hel musi być udany 😃 jeszcze tylko ze dwie zdrowaśki żeby pogoda się poprawiła i będzie miodowo 😃 Odpowiedz Link
laskabezpaska Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 23.08.17, 11:53 oj tak , pogoda by się przydała ciut cieplejsza niż dziś Odpowiedz Link
inkaka75 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 23.08.17, 11:59 Może Piotr ma moc pogodową 😃 dowiemy się jak się pokaże 😃 może nawet się ucieszy na zorganizowany bez jego wiedzy wyjazd 😃 miejmy nadzieję, że niespodzianki lubi nie mniej niż rower 😉 Odpowiedz Link
laskabezpaska Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 23.08.17, 13:08 Cos pan Piotr omija ostatnio forum szerokim łukiem jedynie co go tłumaczy to jakaś mała kraksa na rowerze, i zwichnięty palec u prawej ręki Odpowiedz Link
inkaka75 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 23.08.17, 13:30 Hehehe.... Stęskni się za nieśmiałymi i samotnymi to zajrzy 😃 U mnie pada, a jak dzisiaj w stolicy? Odpowiedz Link
laskabezpaska Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 23.08.17, 13:39 raz chmury , raz słonko ale zimno ogólnie Odpowiedz Link
laskabezpaska Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 24.08.17, 08:48 ja??? nooo ba pewnie , inaczej bym na tym forum nie pisała Odpowiedz Link
inkaka75 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 24.08.17, 10:04 A może ja? 😃 Ja jestem najbardziej nieśmiała z najbardziej nieśmiałych 😊 Odpowiedz Link
laskabezpaska Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 24.08.17, 10:24 Inka a do czego się zgłaszasz? Odpowiedz Link
inkaka75 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 24.08.17, 10:30 He??? 😃 Mam zostać ochotnikiem? 😃 Odpowiedz Link
laskabezpaska Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 24.08.17, 10:32 myślę,że możesz zostać ochotnikiem wydaje się,że masz predyspozycje Odpowiedz Link
inkaka75 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 24.08.17, 10:39 Hmmm...niech pomyśle...😃 Czy ja się nadaje... Odpowiedz Link
laskabezpaska Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 24.08.17, 10:43 nigdzie się nie spieszymy , masz czas Odpowiedz Link
inkaka75 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 24.08.17, 11:01 Oczywiście, że pośpiech nie jest wskazany ale może warto przedstawić jakieś konkurencje😃 masz pomysły lasko? Może ktoś jeszcze z obecnych chętnie weźmie udział w ochotniczym przedsięwzięciu 😃 Odpowiedz Link
laskabezpaska Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 24.08.17, 11:47 masz pomysł na nowy watek? zakładaj = dołaczę Odpowiedz Link
inkaka75 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 24.08.17, 12:31 Lasko! Ja?!🤔 Ja jestem zbyt nieśmiała na nowe wątki 😊😊😊 Odpowiedz Link
laskabezpaska Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 24.08.17, 12:44 czekam (laska tu[ie nóżką) Odpowiedz Link
inkaka75 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 24.08.17, 12:56 I ja potrafię 😀 Tupac i piszczeć jednocześnie 😁 Jeśli tylko wpadnie mi pomysł na nowy wątek to go założę, obiecuje 😃 a póki co spotykajmy się u Ciebie 😃 mi tu dobrze 😃 Odpowiedz Link
laskabezpaska Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 24.08.17, 13:15 tupać i piszczeć jednocześnie ??? zdolna dziewczynka Odpowiedz Link
maregint Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 24.08.17, 23:34 Nieśmiała INKAKO75 może mógłbym Cię ośmielić Odpowiedz Link
inkaka75 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 25.08.17, 07:49 Jeśli masz śmiałość i ochotę... 😉 Odpowiedz Link
maregint Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 25.08.17, 16:21 Masz wątpliwości czy się droczysz? Odpowiedz Link
inkaka75 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 25.08.17, 16:25 Ha! Wątpliwości nie mam 😃Absolutnie!!! A podroczyć się lubię 😃 nawet bardzo lubię 😉 Odpowiedz Link
maregint Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 25.08.17, 19:03 Byle nie za długo, bo cierpliwość może się skończyć Ileż można biec za przynętą, która ucieka Odpowiedz Link
inkaka75 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 25.08.17, 19:15 Kondycję trzeba mieć i biec szybciej niż przynęta ucieka 😉 na pewno znasz takie sposoby by zaskoczyć 😉 Odpowiedz Link
tapatik Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 25.08.17, 22:28 inkaka75 napisała: > Kondycję trzeba mieć i biec szybciej niż przynęta ucieka 😉 > na pewno znasz takie sposoby by zaskoczyć 😉 O czym myśli stary kogut goniący młodą kurę? Daję obrazek żebyście nie podglądali odpowiedzi i mieli czas się zastanowić.... Dogonię, nie dogonię, ale zawsze sobie trochę pobiegam. A o czym myśli młoda kura uciekająca przed starym kogutem? Obrazek.... Jak by się ktoś pytał, to stworzenia z obrazka nazywają się kury jedwabiste. Proszę nie podglądać odpowiedzi! Ojej, czy ja nie za szybko uciekam? A teraz niech mi ktoś wytłumaczy dlaczego podczas szukania kury na duckduckgo wyskoczył mi ten pan: Odpowiedz Link
inkaka75 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 25.08.17, 22:33 Trafione 😃 Kura z mojej wersji mówi: ech...zrobię jeszcze jedno kółko niech kogut pomyśli, że jestem niedostępna 😀 Odpowiedz Link
psycho_but_cute Re: ten pan 25.08.17, 23:18 to chyba Ricky Martin - ale daaawno temu teraz wyglada tak: Odpowiedz Link
m.a.l.a_syrenka Re: ten pan 26.08.17, 10:02 I teraz nie wiadomo, czy tu chodzi tylko o lekkoatletykę, czy perspektywę prowadzania stada Odpowiedz Link
maregint Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 25.08.17, 20:44 Gdybym tylko miał urlop nie zwlekałbym ani chwili Odpowiedz Link
inkaka75 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 25.08.17, 21:01 Jak nie masz urlopu to możesz pozwlekać 😉 chyba, ze jesteś w gorącej wodzie kąpany to klapa 😉 Odpowiedz Link
maregint Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 25.08.17, 22:51 Chyba Cię przeceniłem... Jesteś jak ta Twoja kura. Każde kolejne okrążenie sprawia, że kura się opatrzy... nudzi. Z Twoimi wpisami jest podobnie Nie można mieć wszystkiego... a tu wszystkich. Odpowiedz Link
inkaka75 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 26.08.17, 07:14 Forum internetowe to takie miejsce gdzie wszyscy mogą pisać ze wszystkimi 😃 jeśli moje wpisy Ci nie odpowiadają to się pod nimi nie dopisuj 😃 a jeśli temat kury okazał się ciężki dla Ciebie to gratuluję dystansu i poczucia humoru. Szczerze gratuluję 😀 Odpowiedz Link
inkaka75 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 26.08.17, 07:18 To kilka słów dla kolegi maregint 😃 Odpowiedz Link
m.a.l.a_syrenka Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 26.08.17, 10:09 Zachłanny jesteś o Panie... A coś od siebie??? Coś aaambitnego dla podniesienia poziomu - wszak żeby coś wyjąć, trzeba trochę zainwestować. Każdy daje to, co ma w zanadrzu. Skoro ty masz tak wiele wspaniałości - nie zatrzymuj wszystkiego dla siebie (inaczej będzie ci doskwierać samotność w grupie). Odpowiedz Link
laskabezpaska Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 26.08.17, 10:12 oooooo!!!! podoba mi się tok Twojego rozumowania Odpowiedz Link
laskabezpaska Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 26.08.17, 10:14 maregint napisał: > Chyba Cię przeceniłem... Jesteś jak ta Twoja kura. Każde kolejne okrążenie spra > wia, że kura się opatrzy... nudzi. Z Twoimi wpisami jest podobnie Nie możn > a mieć wszystkiego... a tu wszystkich. A Ty byś chciał mieć Inkę tylko dla siebie??? guzik z pętelką - ONA jest nasza , wspólna, forumowa Odpowiedz Link
inkaka75 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 26.08.17, 10:34 Lasko Ty wiesz co w trawie piszczy😃 wszyscy dla wszystkich 😃 podzielam Twoje zdanie jeśli mówimy o forumowej paczce, a kura powinna uciekać ile sił przed kogutem ze smutną miną 😃 osobiście nie znoszą fochów i osaczania 😃 miłego dnia życzę dla wszystkich forumowiczów 😃 Odpowiedz Link
laskabezpaska Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 26.08.17, 10:48 przyjmuję życzenia - miłego dnia - przydadzą się Odpowiedz Link
maregint Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 26.08.17, 15:04 Ja ją już miałem... i nic się nie zmieniła. Wcina się tam, gdzie nie jej interes. Ineczka jest wszędzie. Niech doda swoje zdjęcie... Ciekawe czy będzie dalej taka aktywna w godzinach pracy Odpowiedz Link
laskabezpaska Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 27.08.17, 00:48 ej tam albo ją z kimś pomyliłeś albo jeszcze co innego ... trzymaj się cieplutko Maregint, będzie dobrze Odpowiedz Link
maregint Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 27.08.17, 22:53 Trzymam się dobrze. Pisałem do Ciebie. Nie wiem dlaczego INKAKA75 się w to zaangażowała? Ja jej o to nie prosiłem. Odpowiedz Link
laskabezpaska Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 28.08.17, 07:57 maregint napisał: > Trzymam się dobrze. Pisałem do Ciebie. Nie wiem dlaczego INKAKA75 się w to zaan > gażowała? Ja jej o to nie prosiłem. sorry w takim razie , nie zakumałam że to było do mnie ........ ale czasami tak mam ,że nie kumam i wtedy trzeba do mnie drukowanym literami pisać/mówić zapomnijmy o całej sprawie i piszmy dalej Odpowiedz Link
searam Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 27.08.17, 10:07 maregint... to jak eunuch w haremie sultana zawistny o wzgledy swojej pani...to nie wrozy jemu dobrze... wiecej luzu... Odpowiedz Link
maregint Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 27.08.17, 22:56 Jesteś jej adwokatem?Czy chcesz zapunktować? A może zgodnie z zasadą; każdy innych sądzi po sobie Odpowiedz Link
inkaka75 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 28.08.17, 06:42 Pozostawie bez komentarza 😃 Obrońcom z urzędu dziękuję 😉 Odpowiedz Link
laskabezpaska Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 28.08.17, 07:59 inkaka75 napisała: > Pozostawie bez komentarza 😃 > Obrońcom z urzędu dziękuję 😉 Stawiasz kawę i jesteśmy kwita Odpowiedz Link
inkaka75 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 28.08.17, 08:11 Stawiam bez żadnego "ale" 😃 Odpowiedz Link
laskabezpaska Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 28.08.17, 08:22 super zaoszczędzę na jednej kawie , hurraaaa !!! Odpowiedz Link
laskabezpaska Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 28.08.17, 07:59 maregint napisał: > Jesteś jej adwokatem?Czy chcesz zapunktować? A może zgodnie z zasadą; każdy inn > ych sądzi po sobie raczej napisał , to co zauważył każdy by tak zrobił............ ja też dorzuciłam swoje trzy grosze Odpowiedz Link
laskabezpaska Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 09.08.17, 22:08 kevinjohnmalcolm napisał: > Hmmm... nie mam tyle czasu i pieniędzy żeby to zrobić - skok z wingsuit i lot s > lalomem między drzewami. To nie jest zabawa dla amatorów, dojście do takiego p > oziomu zajmie trochę lat i grube setki skoków: super ma się wrażenie, że facet zaraz dotknie tych skał Odpowiedz Link
kevinjohnmalcolm Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 09.08.17, 23:27 To jest to co tygrysy lubią najbardziej Odpowiedz Link
laskabezpaska Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 10.08.17, 20:45 Podrapać za uszkiem ? Odpowiedz Link
laskabezpaska Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 10.08.17, 21:18 od razu widać,żeś rasowy tygrysek Odpowiedz Link
tapatik Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 15.08.17, 10:38 kevinjohnmalcolm napisał: > Hmmm... nie mam tyle czasu i pieniędzy żeby to zrobić - skok z wingsuit > i lot slalomem między drzewami. To nie jest zabawa dla amatorów, > dojście do takiego poziomu zajmie trochę lat i grube setki skoków: > youtu.be/RbcbjMhvjEs?t=30s Mi się robi zimno od samego oglądania. To nie lepsze? Wingsuit Rodeo - 00590 Swoją drogą ciekawe - kask na głowę potrzebny, ale długie spodnie już nie. Wystarczą skąpe majtasy. Odpowiedz Link
dreammaker Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 15.08.17, 11:40 A niech mnie...toż to wonder woman...tylko po co jej spadochron ??? Podziwiam za odwagę,sam osobiście nigdy bym nie skoczył Odpowiedz Link
laskabezpaska Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 15.08.17, 11:43 fajna ta laska nie wiem czy zauważyłeś , ale ona spadała na facecie Odpowiedz Link
dreammaker Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 15.08.17, 12:20 Zaskoczę Cię...trochę zauważyłem Odpowiedz Link
laskabezpaska Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 15.08.17, 20:02 dreammaker napisał: > Zaskoczę Cię...trochę zauważyłem nooooooooooo jestem zaskoczona Odpowiedz Link
olalalalaaa Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 11.08.17, 11:07 Laska to może zacznij jeździć komunikacją miejska na gapę, spróbuj zerwać pelargonie z miejskiego pasa zieleni.... jest tak wiele sposobów na podwyższenie stężenia tego hormonu na A, wystarczy otwarty umysł posiadać i bardziej żyć, a nie pierniczyć literkami głupoty Odpowiedz Link
laskabezpaska Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 12.08.17, 09:32 olalalalaaa napisała: > Laska to może zacznij jeździć komunikacją miejska na gapę, spróbuj zerwać pelar > gonie z miejskiego pasa zieleni.... jest tak wiele sposobów na podwyższenie stę > żenia tego hormonu na A, wystarczy otwarty umysł posiadać i bardziej żyć, a nie > pierniczyć literkami głupoty Nie wiem czy wiesz, ale namawiasz mnie abym popełniła wykroczenie Mnie jazda na gapę , ani zrywanie kwiatków z miejskich klombów jakoś nie bawi. Może gdybym miała 12 lat, to poczułabym jakąś adrenalinę i wiatr we włosach , uciekając przed kontrolerem albo Strażą Miejską . Jeżeli uważasz ,że te pomysły są extra to baw się w ten sposób widocznie posiadasz otwarty umysł i żyjesz bardziej od innych . A kto pierniczy literkami głupoty? No , właśnie .................kto? Nie wiem czemu tak bardzo próbujesz mi dokopać? Ale właściwie .......... nie powinnam się tym przejmować , bo tak jak ja dla ciebie jestem tylko nickiem tak ty dla mnie w takim razie też ( chociaż za każdym nickiem jest żywy człowiek podobno) . Mimo wszystko miłego dnia Olu Odpowiedz Link
heniek.8 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 11.08.17, 22:02 ale taką mega naprawdę adrenalinę? wybierz tego gościa do tandemu Odpowiedz Link
olalalalaaa Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 11.08.17, 23:49 Nasi faceci jeszcze grillują a ja i B chcemy wiedzieć co to za gość Odpowiedz Link
laskabezpaska Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 12.08.17, 09:21 heniek.8 napisał: > ale taką mega naprawdę adrenalinę? > wybierz tego gości > a do tandemu Heniu, nie mogę udawać, że tego wpisu nie widzę - jeżeli to miał być żart - to raczej bardzo kiepski. Nie wiem z kogo chciałeś się nabijać ? Ze mnie? Czy z tego chorego człowieka? Bo jeżeli ze mnie to wszystko ok, młody jesteś zapewne to i nie wiesz jak wygląda dobry żart. A jeżeli z tego chorego ( nie wnikajmy z jakiego powodu jest chory) to niestety bardzo źle o Tobie świadczy. Albo załóżmy ,że ten żart był wyjątkowo nieudany - i puśćmy w niepamięć Odpowiedz Link
heniek.8 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 12.08.17, 09:31 Nie kumam jak można coś takiego interpretować jako nabijanie się z kogokolwiek. No ale faktycznie młody jestem i stawiam pierwsze kroki na forum.Z czasem się wyrobie. Odpowiedz Link
laskabezpaska Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 12.08.17, 09:36 Ja jakoś to tak odebrałam , może całkiem nie potrzebnie.Nie miałam zamiaru ani na Ciebie naskakiwać ani nic z tych rzeczy. Trzy lata na forum , to nie są pierwsze kroki I na pewno jesteś wyrobiony pod tym względem . Puszczam w niepamięć , pasuje? Odpowiedz Link
justititi Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 13.08.17, 16:41 Jeżeli chcesz to zrób tak na prawdę pokonywanie naszych barier jest dużo łatwiejsze niż nam się wydaje. Ja co roku robię taką listę rzeczy, które chciałabym zrobić i tych wzniosłych i tych na pozór banalnych jak pójście samemu do kina czy teatru. Punktów jest tyle co moich wiosenek więc z każdym rokiem coraz więcej i z każdym rokiem większa frajda gdy uda się coś odhaczyć Odpowiedz Link
laskabezpaska Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 13.08.17, 16:54 fajny pomysł z tą listą na każdy kolejny rok chyba ściągnę od Ciebie, ja na ten rok zaplanowałam tylko trzy - jeden już zrealizowałam i mam na dzieję ,że pod koniec sierpnia będzie kolejny czyli skok Odpowiedz Link
piotrr38 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 14.08.17, 14:34 gratuluje spełnienia marzeń Odpowiedz Link
laskabezpaska Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 14.08.17, 16:59 moje jak na razie tylko jedno spełnione ..........wierzę,że uda się i kolejne dwa zrealizować Odpowiedz Link
piotrr38 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 15.08.17, 00:46 no jakie to te kolejne dwa ? trzymasz nas w tej niepewności od 08.08.17, 17:49 Odpowiedz Link
laskabezpaska Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 15.08.17, 08:30 nie mogę tak się całkowicie obnażyć Odpowiedz Link
tapatik Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 15.08.17, 10:59 BSR SUPER SLIDE - The Royal Flush in 4K Niestety jest w Teksasie. Odpowiedz Link
laskabezpaska Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 15.08.17, 11:44 a co stoi na przeszkodzie, wybudować u nas taką zjeżdżalnie Odpowiedz Link
tapatik Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 16.08.17, 16:47 Jak się dorobię drugiego miliona to zbuduję i zrobię wielkie forumowe zjeżdżanie. Na razie mi troszkę jeszcze brakuje. Odpowiedz Link
piotrr38 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 17.08.17, 10:54 piękna inicjatywa i będziemy sobie tak forumowo zjeżdżać wespół w zespół by żądz moc moc zmóc Odpowiedz Link
inkaka75 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 17.08.17, 11:19 Oby ta zjezdzalnia rozruszała forumowych "zjeżdżaczy" 😃 Odpowiedz Link
laskabezpaska Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 17.08.17, 11:48 tych forumowiczów nic nie rusza ........... więc i zjeżdżalnia nic nie wskóra Odpowiedz Link
piotrr38 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 17.08.17, 11:55 to już nie wiem jak ich rozruszać Odpowiedz Link
inkaka75 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 17.08.17, 11:57 Ha ha ha...może dajmy cynk koledze by nie zarabiał kolejnego miliona na zjeżdżalnię, bo jeśli ma być pusta...😃 Odpowiedz Link
piotrr38 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 17.08.17, 12:04 niech zarabia, ja idę na zjeżdżalnie, jeśli takowa bedzie Odpowiedz Link
inkaka75 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 17.08.17, 12:11 To i ja zjadę od czasu do czasu 😃 niech zarabia 😃 Odpowiedz Link
laskabezpaska Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 17.08.17, 12:18 proszę, proszę ... dwoje spragnionych atrakcji a ja wam fotki strzelę na tej zjeżdżalni Odpowiedz Link
piotrr38 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 17.08.17, 12:20 może byc bardzo miło , wsiadaj z nami Odpowiedz Link
inkaka75 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 17.08.17, 12:26 Fotki przed, w trakcie czy po zjeżdżaniu? 😃 Widzę kaszanka się robi, a jeszcze świniak nie zabity 😁😁😁 Odpowiedz Link
laskabezpaska Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 17.08.17, 12:29 przed, w trakcie i po dobra kaszanka nie jest zła , zwłaszcza z cebulką Odpowiedz Link
inkaka75 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 17.08.17, 12:31 Mniam 😀 jak kolega dobrze zarządzi milionem to i na kaszankę wystarczy 😃 z cebulką rzecz jasna 😉 Odpowiedz Link
laskabezpaska Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 17.08.17, 12:37 noooooooo teraz to się uśmiałam prawie do łez ... poprawiłaś mi humor Inka Odpowiedz Link
inkaka75 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 17.08.17, 12:42 Już taka jestem 😀 mi też się buziak śmieje 😃i nie wiem czy bardziej na zjeżdżalnie, fotki czy kaszankę 😂 Odpowiedz Link
laskabezpaska Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 17.08.17, 12:46 myslę ,że ogólnie na wszystko i na nasze towarzystwo bo nie wiem czy wiesz, ale my z Piotrrem jesteśmy bardzo towarzyscy Odpowiedz Link
inkaka75 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 17.08.17, 12:51 Piotr pojawia się i znika 😃 w sumie to nie miałam z nim jeszcze bliższej przyjemności 😃a Ty grasz tutaj pierwsze skrzypce 😃 Ja do aspołecznych nie należę także dziękuję za miłe towarzystwo i przyjemne rozmówki 😃 Odpowiedz Link
laskabezpaska Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 17.08.17, 12:54 mogę ustapić te skrzypce, wystarczy słowo tez nie znam Piotrra ........... dopiero się poznajemy na forum cieszę się,że możemy tak sobie miło poklikać Odpowiedz Link
inkaka75 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 17.08.17, 12:57 A czy ja wyglądam na skrzypaczkę??? 😄 Odpowiedz Link
inkaka75 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 17.08.17, 12:59 Chociaż Humoreskę Dvoraka możemy zagrać w duecie 😉 lubię kawałek 😃 Odpowiedz Link
laskabezpaska Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 17.08.17, 13:19 oj zupełnie nie wiem o czym teraz do mnie mówisz ... musze sobie wygooglać Odpowiedz Link
inkaka75 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 17.08.17, 13:37 Skoro wyglądam to niech będzie 😃 obym nie skrzypiała za dużo 😀 Odpowiedz Link
laskabezpaska Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 17.08.17, 13:47 myślisz,że się ktoś wystraszy?? eeeeeeeeeeee raczej nie, bo tu oprócz nas nie ma nikogo Odpowiedz Link
inkaka75 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 17.08.17, 13:52 Buahahaha...to mnie rozbawiłaś 😂😂😂 Odpowiedz Link
laskabezpaska Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 17.08.17, 13:56 ciesze się,ze mogę być w czymś pomocna Odpowiedz Link
inkaka75 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 17.08.17, 14:09 Gdybyś jeszcze miała moc zamiany czwartku na piątek 😃 to bardzo proszę 😉 Odpowiedz Link
laskabezpaska Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 17.08.17, 14:15 sory, ale cudów nie załatwiam od ręki Odpowiedz Link
inkaka75 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 17.08.17, 14:19 Chwilkę mogę poczekać 😃 oby tylko był już piątek, piąteczek, piątunio 😀 Odpowiedz Link
laskabezpaska Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 17.08.17, 14:42 nooooooooooo w sumie to dziś już jest taki "mały" piąteczek Odpowiedz Link
piotrr38 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 17.08.17, 15:04 jeśli chodzi o bliższa przyjemność to ja z przyjemnością Odpowiedz Link
piotrr38 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 17.08.17, 15:08 bo ja jestem towarzyski Odpowiedz Link
laskabezpaska Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 17.08.17, 15:53 a jaka to jest bliższa przyjemność??? Odpowiedz Link
piotrr38 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 17.08.17, 15:58 bliższa przyjemność to zawsze musi być przyjemna przyjemność Odpowiedz Link
inkaka75 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 17.08.17, 16:10 Na samą myśl o przyjemnościach robi się przyjemnie 😃 Odpowiedz Link
piotrr38 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 17.08.17, 16:12 napisałem Ci wiadomość na priv jeśli to jest przyjemna przyjemność to dopiero jest przyjemnie Odpowiedz Link
inkaka75 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 17.08.17, 16:33 Nie do wiary 😉 ile przyjemności 😃żeby tylko mi się w ... nie poprzewracało 😀 Odpowiedz Link
piotrr38 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 17.08.17, 16:37 a czemu ma nie być miło przyjemnie sympatycznie i z uśmiechem ? jest prawdopodobobieństwo że się poprzewraca ? Odpowiedz Link
inkaka75 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 17.08.17, 16:43 Prawdopodobieństwo zawsze istnieje 😉 Odpowiedz Link
piotrr38 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 17.08.17, 16:47 założyłem forum i wątek i wysłałem Wam zaproszenie Odpowiedz Link
laskabezpaska Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 17.08.17, 16:53 piotrr38 napisał: > założyłem forum i wątek i wysłałem Wam zaproszenie noooo to lecim na Szczecin ( to chyba na północ - tam też musi być jakaś cywilizacja ) Odpowiedz Link
laskabezpaska Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 17.08.17, 16:51 inkaka75 napisała: > Prawdopodobieństwo zawsze istnieje 😉 Inka , widzę że dobrze idzie Ci ta gra na skrzypcach i dobrze mnie zastępowałaś zdolna dziewczynka z Ciebie Odpowiedz Link
inkaka75 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 17.08.17, 17:09 Piotrze, czy potrzebujemy nowego forum w sytuacji gdy to jest jakby nasze? 😀 Laska stwierdziła, że tylko my tutaj jesteśmy 😄 a na marginesie to nie wiem skąd u koleżanki obiekcje do północy? Łasko czy znasz uroki Warmii i Mazur??? 😃 o smaku kaszanki nawet nie wspominam 😁 Odpowiedz Link
laskabezpaska Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 17.08.17, 20:13 znam Mazury a co ? masz jakąś ulubioną metę z kaszanką ? Odpowiedz Link
inkaka75 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 17.08.17, 22:08 Meta jak meta 😃 Warmia i Mazury to moja kraina 😃 Odpowiedz Link
laskabezpaska Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 17.08.17, 22:12 Twoja ??? to może kiedyś najadę tę krainę Odpowiedz Link
inkaka75 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 17.08.17, 22:35 Już darze Cię sympatią za humor i dystans do życia także do zobaczenia 😃 Odpowiedz Link
laskabezpaska Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 17.08.17, 22:37 inkaka75 napisała: > Już darze Cię sympatią za humor i dystans do życia także do zobaczenia 😃 i vice wersal Inko Odpowiedz Link
tomekzgor Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 17.08.17, 22:22 inkaka75 napisała: Warmia i Mazury to moja kraina 😃 No popatrz, a ja właśnie wróciłem z okolic Rucianego. Nie było cię tam (od razu bym wiedział), ale przecież mogłem gdzieś podjechać na tę kawę, czy coś w tym stylu. Odpowiedz Link
laskabezpaska Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 17.08.17, 22:28 toś Tomuś gapcio i taka kawa z taką dziewczyną Ci przepadła Odpowiedz Link
inkaka75 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 17.08.17, 22:36 G.A.P.A 😀 Tomasz gapa całą gęba 😃 Odpowiedz Link
laskabezpaska Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 17.08.17, 22:38 oj........... to ja delikatniej prztyczka dałam Odpowiedz Link
inkaka75 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 17.08.17, 22:43 Delikatniej, a ja konkretna jestem 😀 jeden bukiet kwiatów od Tomasza już mi przepadł 😉 Odpowiedz Link
inkaka75 Re: Chcę w końcu zrobić coś dla siebie 17.08.17, 22:44 Poza tym Tomasz nie lubi kobiet powyżej Bydgoszczy 😀 Odpowiedz Link