08.06.11, 21:30
Albo się mnie kocha, albo nienawidzi. Mówię co myślę, myślę co mówię - zawsze mam ku czemuś podstawy. Jedni mnie rozumieją, inni nie. Nie zamierzam przepraszać nikogo za to kim jestem, za to co myślę. Nienawidzę facetów, nie trawię alkoholików - tak, Lisico - zamierzam w tym tkwić, bo za dużo złego mnie spotkało. Przez to jestem zepsuta i nie dostrzegam dobra - wiem, że w ten sposób wyrządzam krzywdę przede wszystkim sobie. A Tobie życzę powodzenia - chciałabym mieć tyle wiary w drugiego człowieka.
Obserwuj wątek
    • ane-tal Re: Albo albo 08.06.11, 21:43

Zepsuta? Bez możliwości naprawy? Kropelka? -Co kropelka sklei, sklei, żadna siła nie rozklei! wink
      • hellish.monster Re: Albo albo 08.06.11, 21:51
        dzisiaj mi zaproponowano egzorcyzmy, by wypędzić ze mnie ZUO - więc nie może być dobrze wink
        • ane-tal Re: Albo albo 08.06.11, 21:54
          Zaintrygowałaś mnie big_grin
          • hellish.monster Re: Albo albo 08.06.11, 21:56
            domyślam się wink
        • flirting.shadow Re: Albo albo 08.06.11, 22:02
          hellish.monster napisała:
          > dzisiaj mi zaproponowano egzorcyzmy, by wypędzić ze mnie ZUO - więc nie może by
          > ć dobrze wink

Teraz to się nazywa egzorcyzmy? wink
          • hellish.monster Re: Albo albo 09.06.11, 05:35
            heh...
            akurat w tym przypadku nie może być mowy o niczym innym suspicious
    • green.amber Re: Albo albo 09.06.11, 09:04
      hmmm Helcia, tak sobie myślę, że byłabym za propagowaniem wersji, że albo się Ciebie kocha, albo się sobie jeszcze tego nie uświadomiło... (a przynajmniej ja tak mam... chyba... w każdą możliwą stronę... no miewam... ale znów coraz częściej winksmile)
      • hellish.monster Re: Albo albo 09.06.11, 09:14
        oh yeah! no nie powiem - uśmiechnęło mnie to bardzo big_grin
    • tygrysgreen Re: Albo albo 09.06.11, 14:32
      ani cię nie kocham, ani nienawidzę
      co teraz?
      • hellish.monster Re: Albo albo 09.06.11, 14:39
        jak zwykle przegięłam oczywiście, ale w sumie takie było zamierzenie - nie ma co brać na poważnie wink
        • tygrysgreen Re: Albo albo 09.06.11, 14:49
          uff, co za ulga smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka