tygrysgreen 09.06.11, 10:10 pamiętacie czarną wołgę, czarną rękę, opowieści z dreszczykiem na koloniach? ucięte głowy które gadały i tym podobne? no to teraz wersja współczesna telefon w zaświaty Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madalenka25 Re: horror! 09.06.11, 10:21 Ty sie nie nabijaj miałam rozwalona pamięć w telefonie i pól roku po śmierci Mamy dostałam sms od niej ze mam jechać ostrożnie, że mnie kocha i czeka na mnie - mało zawału nie dostałam - potem kolega mi wytłumaczyć, że były też problemy w centrum wiadomości i że zdarzyło się że ludzie podostawali po raz kolejny sms-y Odpowiedz Link
slayerhood-ka Re: horror! 09.06.11, 15:41 dzień po jego śmierci siedziałam w naszym ukochanym miejscu i jarałam fajkę za fajką. Nagle dzwoni telefon, na wyświetlaczu jest on - jego i mię i zdjęcie. Zdrętwiałam. lecę na górę do domu gdzie maluch był z mamą. Wpadam. Mały w łożeczku bawi się telefonem taty. Nie wiem czy mi ulżyło czy byłam zawiedziona... Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: horror! 09.06.11, 23:00 ok dziewczyny, ale ja się nie nabijam ze śmierci naszych bliskich tylko z takich durnych historyjek. no naprawdę, to co zalinkowałam zdecydowanie kojarzy mi się z kolonijnymi opowiastkami gdy wszyscy piszczeli pod kołdrami a nie z tragediami z życia. jeżeli kogoś uraziłam to nie chcący. Odpowiedz Link
slayerhood-ka Re: horror! 10.06.11, 08:08 ależ przynajmniej ja (bo nie wiem o kogo chodzi) nie czuję się urazona, no co ty kolezanko?! sama z tym telefonem moim dałam sie ponieśc czemus naiwnemu Ale...kolonie...... czary...duchy..... wiecie, uwielbiałam to. człowiek się nie cieszył "bo jedzie na kolonie" tylko "bo duchy będziemy wywoływac". Echhh co za czasy to były... A tak nawiązując do tematu... mam kolegę, wysoko postawiony, ostatnimi czasu radiowca owego często w tv widac - racjonalista, zimny typek itd. a do dziś się upiera i zawsze po kilku głębszych opowiada jak na biwaku z drewnianego kibelka UFO zobaczył! I nie ma szans się sprzeciwiac, podważac bo w szał wpada. Wie co widział i już Aaaa no i juz nie był wówczas w kolonijnym wieku - chłop dorosły. Odpowiedz Link
user0001 Re: horror! 10.06.11, 08:40 Drewniany kibelek... Kiedyś na wyjeździe do takiego kibla wpadła nam latarka. Ruska plastikowa, bezwartościowa. Ustała na sztorc, świeciła do góry. W ciągu godziny, może półtorej wstała mgła. W pewnym momencie, koleżanka, która nic o latarce nie wiedziała. Biegnie do nas od wygódki krzycząc: "Objawienie w kiblu"... Odpowiedz Link