09.06.11, 10:10
pamiętacie czarną wołgę, czarną rękę, opowieści z dreszczykiem na koloniach? ucięte głowy które gadały i tym podobne? no to teraz wersja współczesna
telefon w zaświaty
Obserwuj wątek
    • madalenka25 Re: horror! 09.06.11, 10:21
      Ty sie nie nabijaj

miałam rozwalona pamięć w telefonie i pól roku po śmierci Mamy dostałam sms od niej ze mam jechać ostrożnie, że mnie kocha i czeka na mnie - mało zawału nie dostałam - potem kolega mi wytłumaczyć, że były też problemy w centrum wiadomości i że zdarzyło się że ludzie podostawali po raz kolejny sms-y
      • tygrysgreen Re: horror! 09.06.11, 10:26
        też coś podobnego mi się zdarzyło
        • slayerhood-ka Re: horror! 09.06.11, 15:41
          dzień po jego śmierci siedziałam w naszym ukochanym miejscu i jarałam fajkę za fajką. Nagle dzwoni telefon, na wyświetlaczu jest on - jego i mię i zdjęcie. Zdrętwiałam. lecę na górę do domu gdzie maluch był z mamą. Wpadam. Mały w łożeczku bawi się telefonem taty. Nie wiem czy mi ulżyło czy byłam zawiedziona...
          • tygrysgreen Re: horror! 09.06.11, 23:00
            ok dziewczyny, ale ja się nie nabijam ze śmierci naszych bliskich tylko z takich durnych historyjek. no naprawdę, to co zalinkowałam zdecydowanie kojarzy mi się z kolonijnymi opowiastkami gdy wszyscy piszczeli pod kołdrami a nie z tragediami z życia. jeżeli kogoś uraziłam to nie chcący.
            • slayerhood-ka Re: horror! 10.06.11, 08:08
              ależ przynajmniej ja (bo nie wiem o kogo chodzi) nie czuję się urazona, no co ty kolezanko?! sama z tym telefonem moim dałam sie ponieśc czemus naiwnemu big_grin Ale...kolonie...... czary...duchy..... wiecie, uwielbiałam to. człowiek się nie cieszył "bo jedzie na kolonie" tylko "bo duchy będziemy wywoływac". Echhh co za czasy to były...

A tak nawiązując do tematu...

mam kolegę, wysoko postawiony, ostatnimi czasu radiowca owego często w tv widac - racjonalista, zimny typek itd. a do dziś się upiera i zawsze po kilku głębszych opowiada jak na biwaku z drewnianego kibelka UFO zobaczył! I nie ma szans się sprzeciwiac, podważac bo w szał wpada. Wie co widział i już big_grin Aaaa no i juz nie był wówczas w kolonijnym wieku - chłop dorosły.
              • user0001 Re: horror! 10.06.11, 08:40
                Drewniany kibelek...

Kiedyś na wyjeździe do takiego kibla wpadła nam latarka. Ruska plastikowa, bezwartościowa. Ustała na sztorc, świeciła do góry. W ciągu godziny, może półtorej wstała mgła.

W pewnym momencie, koleżanka, która nic o latarce nie wiedziała. Biegnie do nas od wygódki krzycząc: "Objawienie w kiblu"...
                • tygrysgreen Re: horror! 11.06.11, 15:08
                  uuuuaaahahaha!
                • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: horror! 11.06.11, 16:24
                  big_grin cenne big_grin
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka