blue73 03.10.08, 13:25 Czy gofry w Sopocie jeszcze są otwarte? Może ktoś ma ochotę sprawdzić to w przyszły weekend? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maybe36 Re: goferek 03.10.08, 16:49 moze bym sie wybral, chetnie poznam ludzi w mowym miejscu :) Odpowiedz Link Zgłoś
maybe36 Re: goferek 05.10.08, 11:24 Dziękuje za powitanie, na razie przepraszam za nieobecność. Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: goferek 06.10.08, 12:17 wszystkie znaki na niebie wskazują, że najbliższy piątek-wtorek spędzę w piernikowym mieście Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: goferek 07.10.08, 14:10 trzeba było widzieć, co tu się (nie)działo, zanim my tu przyszłyśmy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: goferek 07.10.08, 15:43 cóż, można przypuszczać, że wcześniejsi bywalcy tego forum mieli ciekawsze zajęca, gdyż w ciągu pięciu miesięcy porzedzających naszą "inwazję" na forum, powstało całe 17 postów ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
maybe36 Re: goferek 07.10.08, 19:30 Do lasu?!Żeby ich wilki pożarły?! Chociaż w sensie towarzyskim powinniśmy być ginącym gatunkiem, inaczej z Singli staniemy sie Longplayami,a to musicie przyznać, niezbyt wesoła perspektywa :( Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: goferek 07.10.08, 19:55 Nawet jeśli tak się stanie, to i tak nie znajdzie to odbicia w nazwie tego forum, gdyż Założyciel ew. Założycielka zniknął(ęła) bez wieści i nikt inny nie ma uprawnień do zmian ;-) Także, choćby tylko z nazwy, ale pozostaniemy singlami! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: goferek 07.10.08, 23:26 nazwa dziwna poniekąd a my z tego co pamiętam poznałyśy się na forum trojmiejskim bo tam jakaś kobita szukała koleżanek a potem chyba ja zaproponowalam przejscie tutaj bo to bylo jakies forum opuszczone ciche i o małym ruchu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
maybe36 Re: goferek 08.10.08, 12:30 Na razie mnie sie tu podoba ;) , tym bardziej , że mam towarzystwo dwóch pań ;). W sumie czy ta nazwa jest aż tak istotna, skoro można sobie porozmawiać? Jakby nie patrzeć, nazwa przyciąga tych co ciągle jeszcze szukają i czekają ;), albo tak poprostu chcą tylko pogadać :) wiec jeśli spełnia swoją funkcję, to zmiana jej byłaby nierozsądna i mogłaby wprowadzić tylko zamieszanie ;) Niech sobie Longplaye zakładają swoją! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nixie Re: goferek 08.10.08, 13:40 witam nowego kolegę :) Postanowiłam sie grzecznie przywitać mimo, że czestotliwosc moich wizyt i postów ostatnio drastycznie spadła. Zaczynam tu byc wspomnianym gatunkiem wymierającym z powodów róznych :) Mam jednak nadzieję, że trzecia pani nie zrobi panu większej różnicy... zwłaszcza, ze rzadko się odzywa :) A tak w ogóle to pozdrówka dla sąsiadek. Kiedy idziemy do Sopotu? Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: goferek 08.10.08, 14:04 ja bym baaaaaaardzo chętnie poszła, nawet zaraz, bo strasznie się jakiś gofer do mnie przyczepił i łazi za mną cąły czas ;-) ale na ten tydzień wygrałam zielony bilet na przymusowy pobyt w domu :-( więc nic z tego! ale w następny weekend chętnie bym się przyłączyła Odpowiedz Link Zgłoś
nixie Re: goferek 08.10.08, 14:29 > jakiś gofer do mnie przyczepił i łazi za mną cąły czas ;-) Niech sobie łazi, ale nie mów, że sie na dodatek gapi na Ciebie? ;) > ja bym baaaaaaardzo chętnie poszła > ale w następny weekend No, to zbieramy zatem chętnych na przyszły weekend. Ja moge zabrac opcjonalnie Teklę :) Za Colettką będzie szedł gofer... to jest juz nas 4 :) Ktoś jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
maybe36 Re: goferek 08.10.08, 14:25 Chyba tylko taką różnice , że jest jeszcze lepiej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: goferek 08.10.08, 18:46 tylko obiecajcie, że nie bedziecie z teklą i gofrem biec za szybko do sopotu jakbym wężem szła, hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: goferek 08.10.08, 19:55 a po co chcesz wziąć węża do Sopotu?? ja nie wiem, czy mój gofer jeszcze w przyszłym tygodniu będzie. Może teraz on za mną łazi, bo nie mogę wyjść?! ;-) @nixie: nie, jeszcze się na mnie nie gapi, ale parę kolejnych dni zamknięcia i izolacji i może zacząć ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: goferek 09.10.08, 08:06 no co? nie mogę? jedna z teklą, za druga gofer to ja za wężem :- )))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
miedzianowlosa Re: goferek 11.10.08, 13:26 Laptopku, zawitałaś do piernikowego grodu? Jak tam naszA Kopernik ;) Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: goferek 11.10.08, 23:46 Miedzianowłosa, Ty tu nam Kopernikiem oczu nie mydl, tylko się wypowiedz w kwestii przyszłotygodniowego gofra! Z góry dziękuję! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: goferek 09.10.08, 11:29 zapomniałam, że mam w piwnicy wózek z tesko :-) wsiądę do niego i tekla będzie mnie ciągnęła Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: goferek 09.10.08, 11:55 yyyyyyy........... mam czekać do Wigilii? potrenujemy z wózkiem teraz a potem, zimą, na sankach będzie nas ciągnęła. a jak się zmęczy to w domu będzie grzecznie leżała i nixie będzie zadowolona :-))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: goferek 09.10.08, 12:29 skoro tak mówisz... a reszta towarzystwa, to gdzie? proszę zgłaszać akces! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: goferek 09.10.08, 12:43 pracują może, co? bo to pora raczej pracowita. Odpowiedz Link Zgłoś
nixie Re: goferek 09.10.08, 13:02 > ciągnęła. a jak się zmęczy to w domu będzie grzecznie leżała i nixie będzie zadowolona :-))))))))))))) o tak, nixie będzie bardzo zadowlona, a sąsiedzi nixie jeszcze bardziej :))) Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: goferek 09.10.08, 13:05 no widzisz colette! wiedziałam że nixie sie spodoba ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: goferek 09.10.08, 17:07 ja tylko spytałam. Skoro wszyscy mają być dzięku temu szczęśliwi, to nie mam zamiaru protestować ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: goferek 09.10.08, 18:11 colette możesz wziąść ciekawską sąsiadkę to ja przewietrzymy :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: goferek 09.10.08, 19:33 dzięki, ale ona się sama wietrzy - wyniosła sobie kocyk na balkon i siedzi tam całymi dniami spowita kocykiem i z telefonem w ręku... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: goferek 09.10.08, 19:48 a ty obok na swoim balkoniku z laptopem na kolanach? Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: goferek 09.10.08, 20:13 jasne! jestem tak spragniona jej towarzystwa, że jak tylko słyszę jej głos to pędzę do niej ;-)choć właściwie nie muszę, bo słychać ją doskonale w całym moim mieszkaniu... Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: goferek 09.10.08, 20:15 postaw sobie koło balkonu radio w ramach zagłuszacza Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: goferek 09.10.08, 20:24 a wiesz, że chyba się już do niej przyzwyczajam. poza tym zrobi się zimno, to i kocyk nie pomoże, będzie musiała siedziec w domu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: goferek 09.10.08, 20:33 i tu sie możesz mylić koleżanko sympatyczna. a jak pani jest "morsem" i lubi zimne kąpiele i nacieranie śniegiem ? Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: goferek 09.10.08, 20:54 to by się już zeszłej zimy zdekonspirowała, a nie siedziała cichutko w domku ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: goferek 09.10.08, 20:56 może nie znała okolicy. a przez wiosne i lato zobaczyła że morze niedaleko ;-))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: goferek 09.10.08, 20:57 tym bardziej! jeżeli pójdzie nad morze, to nie będzie jej tutaj! ;-) a może właśnie dlatego tak cicho było zeszłej zimy?? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nixie Re: goferek 10.10.08, 11:06 Po co łazić nad morze, żeby sie oddawać morsowym uciechom? Ja na miejscu Twojej sąsiadki nalałabym wody na swojej werandzie skoro tak lubi na niej przebywać :) Zeszłej zimy pewnie nie wpadła na ten pomysł, ale w tym roku chętnie podzieliłabym się z Twoja sąsiadką tą mą złotą myślą :> Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: goferek 10.10.08, 12:29 a sąsiedzi ją zastrzelą bo pomyślą że to foka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: goferek 10.10.08, 14:41 Doskonały pomysł! Podoba mi się tak bardzo, że zaraz sama do niej pobiegnę i jej "sprzedam" tę rewelację! Niech kobieta nie traci czasu! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
miedzianowlosa Re: goferek 12.10.08, 15:57 Colette, nie można Tobie niczym ani nikim oczu mydlić - bystrzak z Ciebie :p A to gofrojedzene to w jakich godzinach. Chętna to jestem ale w najbliższą sb i ndz pracuję od 10 do 18 :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
mojave777 Re: goferek 13.10.08, 15:23 Jako, że nie mam nic do powiedzenia w powyższym temacie, ale mam tzw "parcie na szkło" to powiem... BUM! eM. ___ Here: every eye is a mirror Here: every act is a crime Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: goferek 15.10.08, 09:13 dzień dobry, wrociłem to jak i kiedy te gofry? a może piwo wieczorem? Lekarz, spiesząc się do pracy, zostawił swój stetoskop na stole kuchennym. Zorientowawszy się wraca i widzi swoją 4-letnią córeczkę, która ogląda tenże stetoskop z zainteresowaniem. - Moja krew!! Będzie lekarzem! Och, wzruszonym wielce, nie pożałuję grosza na naukę dla mojego słoneczka. Wchodzi do kuchni, szczęśliwy jak nigdy a córeczka mówi do stetoskopu patrząc na niego: - Witamy w McDonalds, czy mogę przyjąć od pana zamówienie? Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: goferek 15.10.08, 22:31 A wiesz, że dobre gofry są też w galerii bandyckiej?? I można tam sobie posiedzieć i pogawędzić, choć klimat tam żaden. A może w związku z coraz chłodniejszymi wieczorami wybierzemy się na herbatę po rosyjsku. Nie to, że chcę teraz wszystkich zdezorientować nadmiarem propozycji ;-) A jeżli spotkamy się wieczorem, to Miedzianowłosa będziesz mogła się z nami wybrać? Blue, Nixie, a co z Wami? Odpowiedz Link Zgłoś
nixie Re: goferek 16.10.08, 08:25 Dziewczynki, uważam pomysł Colette z herbata po rosyjsku za rewelacyjny i oczywiście zgłaszam swój udział w tejże herbatce :) Mam nadzieję, że jakoś sie zgramy czasowo, zeby sie spotkać. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
blue73 Re: goferek 16.10.08, 13:13 Może być i herbata. Z tym, że ja z racji zmotoryzowania - wezmę bez wkładki. Ewentualnie wezmę kawę. :-) Laptopek - obcięli zdolności kredytowe, nie kupię mieszkania na Żabiance :-( :-) Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: goferek 16.10.08, 17:09 tez sie pisze na herbate z wkladka lub bez. Odpowiedz Link Zgłoś
miedzianowlosa Re: goferek 16.10.08, 17:45 Herbatka z wkładką i to w tak intelektualnym towarzystwie..... mhhh Jeśli wieczorową porą to i mogę.O chęciach nie wspomnę, bo są oczywiste. Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: goferek 16.10.08, 18:12 zatem jak wszyscy chca? to kiedy sie spotykamy? w dzien czy wieczorowa pora? w weekend czy w tygodniu? PS: a męska część nie chce herbaty? Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: goferek 16.10.08, 19:04 Jeśli w weekend to po 18:00, żeby Miedzianowłosa mogła też sie napić herbatki. Proponuję sobotę o 18:00 - miejsce spotkania: Newska. No chyba, że jutro by wszystkim pasowało! Poproszę o Wasze propozycje @Miedzianowłosa, a daleko od Wrzeszcza pracujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: goferek 16.10.08, 19:41 Wole sobotę niż jutrzejszy dzień jeśli moge pomarudzić Odpowiedz Link Zgłoś
miedzianowlosa Re: goferek 16.10.08, 19:44 Dostosuję się do Szacownego Forumowego Grona :) Pracuję niedaleko od Wrzeszcza, bo we Wrzeszczu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: goferek 16.10.08, 19:52 miedzianowlosa zatem daleko nie masz :-) jak by co to jestem do 21-szej na naszym forum bo widze ze kazdy zaglada moze zrobimy mini czacik :-) Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: goferek 16.10.08, 20:06 No to jeśli pozostałe dwie uczestniczki potencjalnej libacji suto zakrapianej herbatą nie zgłoszą kontrpropozycji, to termin j.w. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
miedzianowlosa Re: goferek 16.10.08, 20:13 Laptopku, cóż za synchronizacja - Dobitna asymetria męskiej anatomii wzmaga w kobietach powłóczystą przychylność - J. Pilch Odpowiedz Link Zgłoś
miedzianowlosa Re: goferek 16.10.08, 20:12 "Primo po pierwsze" jak Was poznam? "Primo po drugie" a jeśli okaże się, że np. nosicie spodnie i bluzy dresowe i złote łańcuszki na pozostałościach po szyi? Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: goferek 16.10.08, 20:13 kurde wydalo sie. ale dresy fajne mamy. firmowe Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: goferek 16.10.08, 20:15 albo colette zrobi taki myk "na inteligenta" i będzie stała z książką jako znak rozpoznawczy Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: goferek 16.10.08, 20:16 No co Ty?! Dresy nie pasują do naszych kusych różowych bluzeczek i długich blond włosów. Już nie mówiąc o tym, że zakrywają całą złotą biżuterię i źle się komponują z tipsami... Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: goferek 16.10.08, 20:20 blue przed spotkaniem z nowa nieznajoma poszla na aerobik jak dojdzie do domu to zajrzy do nas. colette a ty nie myslalas zeby troche sie odchudzic :- )))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: goferek 16.10.08, 20:22 Myślałam, ale już nie zdążę!spróbuję się w sobotę ukryć, gdzieś za Wami i nie rzucać się w oczy... Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: goferek 16.10.08, 20:33 Nie, ale narysowałam uśmiechniętą buźkę dla pana listonosza ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: goferek 16.10.08, 20:36 tylko zeby listonosz nie chcial przyjsc na nasza herbatke Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: goferek 16.10.08, 20:37 Dlaczego? w końcu jakiś mężczyzna chciałby się z nami spotkać! Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: goferek 16.10.08, 20:41 płci odmiennej u mnie dostatek. moge odstąpić. Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: goferek 16.10.08, 20:43 Ja nie narzekam na jej brak, a jedynie stwierdzam fakt, że żaden mężczyzna nie chce iść z nami na herbatkę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: goferek 16.10.08, 20:58 nie pomyśl, że jestem wścibska albo coś, ale co masz zamiar robić z tą herbatą?? Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: goferek 16.10.08, 21:08 No tak, bo te czarne obwódki pod majtkoworóżowymi tipsami nie wyglądają dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: goferek 16.10.08, 21:10 nie, przyglądałam się ostatnim razem Twoim tipsom ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: goferek 16.10.08, 21:11 ja sobie dla niepoznaki czarne tipsy zarządziłam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: goferek 16.10.08, 21:13 poproszę 10 minut przerwy bo musze dresik do pracy na jutro wyprasować Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: goferek 16.10.08, 21:14 no koniecznie! bo jak Ty byś w wygniecionym dresiku wyglądała!? P/S mam nadzieję, że nie odstraszyłyśmy Miedzianowłosej Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: goferek 16.10.08, 21:26 juz wróciłem aj tam odstraszylismy... pewnie pobiegla dresik kupic do tesko i zapisac sie na zrobienie tipsow Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: goferek 16.10.08, 21:43 dopilnuj jutro Nixie i Blue, żeby się zadeklarowały ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: goferek 16.10.08, 21:44 Colette, koleżanko sympatyczna, zali wżdy konwersację skierujmy na sprawy duchowe a nie tak przyziemne i proste. Nie godzi się dziewczętom tak dobrze urodzonym takich dysput prowadzić Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: goferek 16.10.08, 21:48 Oczywiście Colette, będzie jak kazesz. Jutro zadzwonię bo teraz 22-ga się zbliża i nie godzi sie ciszy nocnej zakłocać Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: goferek 16.10.08, 21:51 Miałam na myśli, żebyś tu na forum ich dopilnowała, bo ja będę dopiero wieczorem. Nimniej z góry dziękuję! :-D Odpowiedz Link Zgłoś
miedzianowlosa Re: goferek 16.10.08, 21:51 Miłe Panie, zażywałam kąpieli odmładzająco- antycelulitusowo-jakiś tam Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: goferek 16.10.08, 21:53 No to juz jestem spokojniejsza! Tylko nie odmłodź się za bardzo tymi kąpielami, bo jak będziesz wyglądać za młodo to herbatki z wkładką nie dostaniesz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: goferek 16.10.08, 21:54 widzisz Colette, mówiłam że poszła sie na bostwo robic przed spotkaniem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: goferek 16.10.08, 21:56 Zapamiętam, żeby Ciebie w przyszłości słuchać, bo zawsze masz rację ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
miedzianowlosa Re: goferek 16.10.08, 21:56 aby tak się odmłodzić musiałabym moczyć się przynajmniej z tydzień A wtedy spotkanie przeszłoby koło nosa Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: goferek 16.10.08, 21:59 jeśli czujesz taka potrzebe tygodniową możemy spotkanie przełożyć :-) Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: goferek 16.10.08, 22:03 Pozwólcie Drogie Panie, że Was opuszczę. Udaję się w objęcia Morfeusza. Do zobaczenia soon! Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: goferek 16.10.08, 22:05 no cóż i ja chyba pójde zobaczyc czy morfeusz w moim lozku nie czeka ;-) jutro cięzki dzień mnie czeka. pozdrawiam i do zobaczenia w sobote mam nadzieję. Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: goferek 17.10.08, 09:22 Pani Colette, Melduje wykonanie zadania. Blue i Nixie poinformowane telefonicznie i przybędą w sobotę jak rowniez dzisiaj maja zajrzeć na forum Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: goferek 17.10.08, 14:24 powoli się oddalam i będę poza netem. jutro na 18-ta przybede. jakby zaszły jakies zmiany prosze o info na komorke moze nixie wdepniesz do mnie i pojdziemy razem? Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: goferek 17.10.08, 21:05 Bardzo Ci dziękuję, Dobra Kobieto! Zadzwonić to ja mogłam sama, ale myślałam, że się dziś do południa będziecie "widziały" tu na forum i to obgadacie :-) Tak, czy inaczej do zobaczenia jutro! Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek i po gofrach 19.10.08, 10:02 i juz po. była herbata z prądem i goferki. ci co nie byli niech żałują, colette stawiała :-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: i po gofrach 19.10.08, 11:35 parafrazując "miszcza": koniec i bomba, kto nie był ten trąba... Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: i po gofrach 20.10.08, 21:32 laptopek napisała: > jerychońska... ??? no, tu to Ci nie pomogę, bo nie wiem, którą trąbę miał autor na myśli... a odpowiadając, na Twój ostatni post: też pfff... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: i po gofrach 22.10.08, 14:44 podejrzana cisza. czyżby sumienie gryzlo? :-)))))))))))) wspaniałomyślnie wybaczam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: i po gofrach 22.10.08, 20:04 laptopek napisała: > podejrzana cisza. > czyżby sumienie gryzlo? :-)))))))))))) > > wspaniałomyślnie wybaczam :-) No nie żartuj! Nie bądź taka wspaniałomyślna, pofochaj jeszcze trochę, żeby następnym razem się bali(bały) nie przyjść ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
nixie Re: i po gofrach 22.10.08, 20:42 Laptopek, nie zmieniaj tematu tego posta z "i po gofrach" na "i po fochach" ;))) Colette ma rację :) Jeszcze troszkę foszków postrzelajmy :) PS. Witam was dziewczynki z domu (mam już net). Miałyscie rację z tymi usługami na telefon :) Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: i po gofrach 22.10.08, 20:53 hmmmm, "usługi na telefon" powiadasz?! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nixie Re: i po gofrach 22.10.08, 21:00 > hmmmm, "usługi na telefon" powiadasz?! ;-) nooooo... ;) A Ty juz dzwoniłaś? Nie? Polecam! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: i po gofrach 22.10.08, 21:14 Pewnie wkrótce zadzwonię i sprawdzę, czy utrzymują standard ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek znowu FOH :-) 22.10.08, 23:44 No to żeś nixie zaszalała. i przede wszystkim gratuluję szybkigo dodzwonienia sie do nich. Odpowiedz Link Zgłoś