Dodaj do ulubionych

noooooo dzien dobry pan doktor przybywa.....

17.07.07, 20:49
...i wita sie ze wszystkimi...no wprawdzie mnie trochę w progu jakas blond
pani swym śpiewem zmroziła ale dam radę...smile))
Obserwuj wątek
    • kochanica2 Re: noooooo dzien dobry pan doktor przybywa..... 17.07.07, 20:52
      debest3 napisał:

> ...i wita sie ze wszystkimi...no wprawdzie mnie trochę w progu jakas blond
      > pani swym śpiewem zmroziła ale dam radę...smile))

Witaj Debeściak, Doktorze Kochany big_grinDD
      • debest3 Re: noooooo dzien dobry pan doktor przybywa..... 17.07.07, 20:56
        mhmmm witam moja jedna z ulubionych pacjentek...to na czym żeśmy skonczyli mhm..?
        • kochanica2 Re: noooooo dzien dobry pan doktor przybywa..... 17.07.07, 20:57
          debest3 napisał:

> mhmmm witam moja jedna z ulubionych pacjentek...to na czym żeśmy skonczyli
          mhm.
          > .?

Nie pamiętam, ale wiem, że jak zwyl było ciekawie, Doktorze wink)))
    • skorpionica11 Re: noooooo dzien dobry pan doktor przybywa..... 17.07.07, 20:57
      ja tam zadnego doktora nie widze tongue_out
      • debest3 Re: noooooo dzien dobry pan doktor przybywa..... 17.07.07, 21:07
        znaczy źle sie przyjrzałas....obrócić sie na piecie?
        • jenifer1 Re: noooooo dzien dobry pan doktor przybywa..... 17.07.07, 21:39
          W nocy też przyjmujesz?smile))
          • monnia3 dobry wieczór:))) 17.07.07, 21:43
            A Ty Debeściaczku jak sie czujesz po rozrywkowym weekendzie?wink
            już uleczony?winkP
            • debest3 Re: dobry wieczór:))) 17.07.07, 21:51
              ...a czy bylem chory?smile)
              • monnia3 Re: dobry wieczór:))) 17.07.07, 21:59
                debest3 napisał:

> ...a czy bylem chory?smile)

A nie?wink głowa nie bolała?winkP
                • debest3 Re: dobry wieczór:))) 17.07.07, 22:01
                  a taka drobna dolegliwość...ale po rozmowie z toba przeszła ha ha
                  • monnia3 Re: dobry wieczór:))) 17.07.07, 22:03
                    debest3 napisał:

> a taka drobna dolegliwość...ale po rozmowie z toba przeszła ha ha

Taaa po rozmowiewink
                    smile
                    • debest3 Re: dobry wieczór:))) 17.07.07, 22:04
                      taka jest moja wersja i tego będe sie trzymał
                      • monnia3 Re: dobry wieczór:))) 17.07.07, 22:06
                        debest3 napisał:

> taka jest moja wersja i tego będe sie trzymał

Alez ja nie neguję Twojej wersjismile
                        wręcz przeciwniesmile
                        • debest3 Re: dobry wieczór:))) 17.07.07, 22:59
                          ...a ja nie bede naciskałsmile))
                          • monnia3 Re: dobry wieczór:))) 17.07.07, 23:02
                            debest3 napisał:

> ...a ja nie bede naciskałsmile))

Cóż...szkodawink zmiękłeś?winkP
                            • debest3 Re: dobry wieczór:))) 17.07.07, 23:10
                              ..nie liczyłbym na to...
                              • monnia3 Re: dobry wieczór:))) 17.07.07, 23:12
                                debest3 napisał:

> ..nie liczyłbym na to...

Uff bo juz myslalam ze ktos sie pod Ciebie podszyłwink
                                a Ty ten samwink
                                • debest3 Re: dobry wieczór:))) 17.07.07, 23:14
                                  ..pokazac hologram...?
                                  • monnia3 Re: dobry wieczór:))) 17.07.07, 23:15
                                    A Ty gustujesz w klonach?wink wirtualność jak widze Ci odpowiadawink
                                    zatem wkleje sobie jakąś seksi fotkę do wizytówkiwink
                                    • debest3 Re: dobry wieczór:))) 17.07.07, 23:17
                                      nie nie odpowiada mi...ale jak sie nie ma co sie lubi...
                                      • monnia3 Re: dobry wieczór:))) 17.07.07, 23:19
                                        debest3 napisał:

> nie nie odpowiada mi...ale jak sie nie ma co sie lubi...

Tiaaa i kto jest debeściak?wink
                                        • debest3 Re: dobry wieczór:))) 17.07.07, 23:25
                                          ...pan Waski
                                          • monnia3 Re: dobry wieczór:))) 17.07.07, 23:26
                                            A inteligencja Cie czasem nie męczy?winkP
                                            normalnie masakra jakaśwink
                                            • debest3 Re: dobry wieczór:))) 17.07.07, 23:27
                                              nie wiem czy jestem inteligentny...zmeczony napewno...
                                              • monnia3 Re: dobry wieczór:))) 17.07.07, 23:31
                                                Czyzbys mial za duzo pacjentek dziś?
                                                wyloniłes juz swa pomoc tj uroczą pielęgniareczkę?wink
                                                • debest3 Re: dobry wieczór:))) 17.07.07, 23:33
                                                  hmmm a co reflektujesz?
                                                  • monnia3 Re: dobry wieczór:))) 17.07.07, 23:37
                                                    Obawiam sie ze nie spełniam oczekiwań tj wymogów Pana DrwinkP
                                                  • debest3 Re: dobry wieczór:))) 17.07.07, 23:39
                                                    no nie obawiaj sie....ja niczego nie oczekuje..zmęczony jestem
                                                  • monnia3 Re: dobry wieczór:))) 17.07.07, 23:41
                                                    Taa i potem sa efekty widoczne w słuzbie zdrowiawink bo inerviu było przy
                                                    zmeczeniu przeprowadzonewink
                                                    to ja wolę nie brać na swe drobne barki takiej odpowiedzialnościwink
                                                    cóż widac upał daje sie wszystkim we znakismile może cos podac dla ochlody?wink
                                                    chociaż...lody juz chyba zjadłeś?winkP
                                                  • debest3 Re: dobry wieczór:))) 17.07.07, 23:43
                                                    nie ...tylko o nich gadałem...ale nie dane mi bylo spróbowac
                                                  • monnia3 Re: dobry wieczór:))) 17.07.07, 23:45
                                                    Nie miałeś ochoty?wink
                                                  • debest3 Re: dobry wieczór:))) 17.07.07, 23:48
                                                    ja wiem....moze nie....sam nie wiem
                                                  • monnia3 Re: dobry wieczór:))) 17.07.07, 23:50
                                                    debest3 napisał:

> ja wiem....moze nie....sam nie wiem

Widzę ze serio jestes zmeczony bo niezdecydowanie jakos do Ciebie nie
                                                    pasuje...wink
                                                  • debest3 Re: dobry wieczór:))) 17.07.07, 23:55
                                                    tak twierdzisz.....to chyba wiesz co mówisz?
                                                  • monnia3 Re: dobry wieczór:))) 17.07.07, 23:57
                                                    Tylko przypuszczam....myle się?
                                                  • debest3 Re: dobry wieczór:))) 18.07.07, 00:00
                                                    ...sam nie wiem...
                                                  • monnia3 Re: dobry wieczór:))) 18.07.07, 00:02
                                                    debest3 napisał:

> ...sam nie wiem...

Chyba łóżko Cię wzywawink
                                                    jak wypoczniesz to będziesz wiedziałwinkP
          • debest3 Re: noooooo dzien dobry pan doktor przybywa..... 17.07.07, 21:52
            no wiesz jak nagły wypadek....
            • jenifer1 Re: noooooo dzien dobry pan doktor przybywa..... 17.07.07, 21:57
              debest3 napisał:

> no wiesz jak nagły wypadek....

czyli nie strajkujesz?smile))
              • debest3 Re: noooooo dzien dobry pan doktor przybywa..... 17.07.07, 21:58
                ...prywatnie przyjmuje..
                • jenifer1 Re: noooooo dzien dobry pan doktor przybywa..... 17.07.07, 22:07
                  debest3 napisał:

> ...prywatnie przyjmuje..

A już muślałam, że przysięga Hipokratesa coś dla Ciebie znaczy...winksmile)))
                  • debest3 Re: noooooo dzien dobry pan doktor przybywa..... 17.07.07, 22:51
                    a znasz ją.....przeczytaj dokładnie...
    • khinga Re: noooooo dzien dobry pan doktor przybywa..... 17.07.07, 21:49
      Witam, witamsmile)))

A w czym sie specjalizowałeś doktorku?wink)
      • debest3 Re: noooooo dzien dobry pan doktor przybywa..... 17.07.07, 21:51
        to zalezy od sytuacji....czasem nawet lecze dusze....
        • khinga Re: noooooo dzien dobry pan doktor przybywa..... 17.07.07, 21:53
          Nie mów,że we wszystkim jesteś dobrywink))
          • debest3 Re: noooooo dzien dobry pan doktor przybywa..... 17.07.07, 21:57
            ..nie mówie....
            • khinga Re: noooooo dzien dobry pan doktor przybywa..... 17.07.07, 22:04
              czyli doktorek bez specjalizacjiwink)
              • debest3 Re: noooooo dzien dobry pan doktor przybywa..... 17.07.07, 22:05
                taaaaaaaa .....ginekologia
                • khinga Re: noooooo dzien dobry pan doktor przybywa..... 17.07.07, 22:39
                  może być i ginekologiawink) mamy tutaj dużo kobietsmile
                  • debest3 Re: noooooo dzien dobry pan doktor przybywa..... 17.07.07, 22:51
                    ...no jako młody lekarz...bedem siem starał...
                    • khinga Re: noooooo dzien dobry pan doktor przybywa..... 17.07.07, 22:53
                      w końcu jesteś debestwink)
                      • debest3 Re: noooooo dzien dobry pan doktor przybywa..... 17.07.07, 22:55
                        hmmm albo bym chciał taki być
                        • khinga Re: noooooo dzien dobry pan doktor przybywa..... 17.07.07, 23:01
                          to byłoby nudne...
                          • debest3 Re: noooooo dzien dobry pan doktor przybywa..... 17.07.07, 23:03
                            prawda?ideały przypominają nam że mamy wady...bezduszne sa po prostu..
                            • khinga Re: noooooo dzien dobry pan doktor przybywa..... 17.07.07, 23:22
                              Dla mnie ideał to ktoś nudny...one po prostu nie istanieją.
                              • debest3 Re: noooooo dzien dobry pan doktor przybywa..... 17.07.07, 23:25
                                i bardzo dobrze...
                                • khinga Re: noooooo dzien dobry pan doktor przybywa..... 17.07.07, 23:37
                                  to stwierdzenie to pierwszej czy drugiej części mojej wypowiedzi?
                                  • debest3 Re: noooooo dzien dobry pan doktor przybywa..... 17.07.07, 23:45
                                    do drugiej...
                                    • khinga Re: noooooo dzien dobry pan doktor przybywa..... 17.07.07, 23:51
                                      zawsze można starać się naprawić wady np. w drugiej osobie...
                                      • debest3 Re: noooooo dzien dobry pan doktor przybywa..... 18.07.07, 00:01
                                        tak ,a potem z kukła zyć...
                                        • khinga Re: noooooo dzien dobry pan doktor przybywa..... 18.07.07, 00:08
                                          co nie oznacza, że potem będzie to ideał...ideał moze tak,ale własny
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka