czarny.onyks 16.06.13, 19:24 popołudnie ..........na forumowaniu... człowiek wpadnie na chwilę myśląc...i tak nikogo nie ma... a tu się rozpisało towarzystwo... jak walczyć z ochotą na pisanie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
duza_madzia Re: I tak minęło 16.06.13, 19:27 alkoholem zwalczać.... traci się wtedy pewne zdolności (manualne też) Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: I tak minęło 16.06.13, 19:33 czy ja wiem... można być wtedy.....rozkosznym do bólu Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: I tak minęło 16.06.13, 19:27 czarny.onyks napisała: > > jak walczyć z ochotą na pisanie? > hmmm nie wiem ale w ostateczności poproszę by mnie zabanowali ) Odpowiedz Link
torado Re: I tak minęło 16.06.13, 19:29 witamina_b12 napisała: > czarny.onyks napisała: > > > > jak walczyć z ochotą na pisanie? > > > hmmm nie wiem ale w ostateczności poproszę by mnie zabanowali ) > . Cudna jesteś Odpowiedz Link
beja_81 Re: I tak minęło 16.06.13, 19:33 zawsze możesz zacząć bluzgać ale chyba nie taki obrót spraw Cię interesuje Odpowiedz Link
beja_81 Re: I tak minęło 16.06.13, 19:52 niewypróbowane ja jak chcę skończyć, to po prostu wyłączam komputer Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: I tak minęło 16.06.13, 20:07 ja tam się na tym nie znam bo skąd mnie popołudnie minęło na spanku, bo rano musiałam wstać o jakiejś dzikiej porze żeby pojechać na egzamin i zdać oczywiście na 5 niniejszym pozdrawiam wszystkich niedzielnie i miłego wieczorku życzę Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: I tak minęło 16.06.13, 20:16 dziękuję teraz trudniejszy egzamin- zacząć korzystać z tego, czego się nauczyłam. Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: I tak minęło 16.06.13, 20:40 gratulacje to budujące, że ktoś na tym świecie robi coś mądrego Odpowiedz Link
beja_81 Re: I tak minęło 16.06.13, 20:20 a proszę bardzo... jak trzeba czymś jeszcze zaimponować, daj znać Odpowiedz Link
wyszeptany-o-zmroku Re: I tak minęło 18.06.13, 08:48 czarny.onyks napisała: > > jak walczyć z ochotą na pisanie? > Żeby aż tak??że walczyć??ee tam.. Ja to se pisze na forach tylko będąc w pracy,no bo tylko tu mam na to czas,no chyba że w wolny dzień zdarzy mi się poczte sprawdzać albo inne potrzebne informacje,ale to rzadko kiedy..bo jeśli mając wolne odpalam kompa to znaczy że rezygnuje z innych rzeczy,a ja strasznie nie lubie marnować swojego cennego czasuznaczy,wolę wykorzystać go w najlepszy dla siebie sposób....dziękuje. Odpowiedz Link
bez.pokory Re: I tak minęło 18.06.13, 14:38 ale po co z tym walczyć??? ktoś musi pisac, by czytac mógł ktoś Odpowiedz Link