Dodaj do ulubionych

do szukających

16.09.13, 19:37
podoba mi się, że jeszcze Wam się chce....szukać wink
Obserwuj wątek
    • organza7 Re: do szukających 16.09.13, 19:50
      A tam, z tym szukaniem to taka chwilowa werwatongue_out Mnie podpuściła Witamina, Witaminę chyba ten co poważnej szuka, a jeszcze był taki co szuka dla siebie, brata i taty (ja biorę tatęsuspicious)), a po mnie załapała Sleyerka, a potem to już nie wiem, bo mi zabrakło alko, żeby to ogarnąćtongue_outbig_grin
      • torado Re: do szukających 16.09.13, 19:53
        organza7 napisała:

> A tam, z tym szukaniem to taka chwilowa werwatongue_out Mnie podpuściła Witamina, Witam
        > inę chyba ten co poważnej szuka, a jeszcze był taki co szuka dla siebie, brata
        > i taty (ja biorę tatęsuspicious)), a po mnie załapała Sleyerka, a potem to już nie
        > wiem, bo mi zabrakło alko, żeby to ogarnąćtongue_outbig_grin

był taki, co szuka dla siebie i brata, to jeśli brat jest starszy, to ja brata biorę wink
        • czarnamajka75 Re: do szukających 16.09.13, 19:55
          Torado bo zawsze ktoś czegoś/kogoś szuka to i temat zawsze na czasie czy znajduje to inna sprawa....jakoś bardzo poważnie dzisiaj tutaj
          • torado Re: do szukających 16.09.13, 19:59
            czarnamajka75 napisała:

> Torado bo zawsze ktoś czegoś/kogoś szuka to i temat zawsze na czasie czy zna
            > jduje to inna sprawa....jakoś bardzo poważnie dzisiaj tutaj

poważnie? poważnie...ja nie zauważyłam wink
        • organza7 Re: do szukających 16.09.13, 19:55
          Zarezerwowany dla Onyksa, a ja będę jej teściowątongue_out
          • torado Re: do szukających 16.09.13, 19:59
            organza7 napisała:

> Zarezerwowany dla Onyksa, a ja będę jej teściowątongue_out

Onyksia jest ode mnie młodsza to bierze tego, który poszukuje, a dla mnie zostaje brat tongue_out
            • organza7 Re: do szukających 16.09.13, 20:52
              To i Twoją teściową zostanęsuspiciousbig_grin Bój się , bójtongue_out
    • zajonc.o.poranku Re: do szukających 17.09.13, 20:18
      Kto i czego tak ciągle szuka?
      • torado Re: do szukających 18.09.13, 19:59
        zajonc.o.poranku napisał:

> Kto i czego tak ciągle szuka?

a różnych rzeczy szukają i ludzi...wystarczy rozjerzeć się na forum wink
        • zajonc.o.poranku Re: do szukających 19.09.13, 17:10
          Wszystko trzeba przeczytać żeby wiedzieć? Może jakiś skrót?
          • hashimotka88 Re: do szukających 19.09.13, 17:32
            Z tego co się orientuję to szukało się wszelakości wszelakich smile
            Z racji, że zimniej się robi to niektórzy szukali piecyka... kurtki ze sztucznego materiału a inni prawdziwej skóry ale nie kurtki wink innym endo był potrzebny czy dobre słowo. Aaa i rachunków za gaz szukano oraz kogoś by móc przy nim zwiększyć rachunki.
            Hmmm a zaczęło się być może od szukania dziewczyny poważnej życie.... a wyszło, że inni widzieli tam znudzonej a nawet styranej wink Przynajmniej od tego momentu, innych intensywniej na poszukiwania wzięło.
            Głównie to szuka się motywacji do szukania, by całkowicie nie odpuścić...
            • zajonc.o.poranku Re: do szukających 21.09.13, 00:22
              Dziękuję bardzo. To ja przysiądę tu na chwilę i popatrzę jak Wam idzie. Jeśli można.

(Zresztą i tak niewiele innych rzeczy mam do roboty)
          • torado Re: do szukających 19.09.13, 17:56

> Wszystko trzeba przeczytać żeby wiedzieć? Może jakiś skrót?

nie ma skrótów...life is brutal...także to wirtualne wink
            • zajonc.o.poranku Re: do szukających 21.09.13, 00:20
              Life nie jest brutal. Life po prostu jest. Różne rzeczy się nam przytrafiają ale to nie ma nic wspólnego z life, losem, przeznaczeniem. Głównie raczej z przypadkiem.
              • torado Re: do szukających 21.09.13, 15:24

> Life nie jest brutal. Life po prostu jest. Różne rzeczy się nam przytrafiają al
                > e to nie ma nic wspólnego z life, losem, przeznaczeniem. Głównie raczej z przyp
                > adkiem.
                >
                dla każdego z czymś innym to ma wspólnego....a czyżbyś nie zauważył mojego przumrużonego oka suspicious
                • zajonc.o.poranku Re: do szukających 21.09.13, 15:38
                  Zauważyłem, a jakże. Ale stało przy "wirtualnego także". Co wytłumaczyłem sobie tak, że wirtualne życie - w przeciwieństwie do prawdziwego - usłane różami jest. (swoją drogą kto by chciał dobrowolnie chodzić po różach, kłują przecież)
                  • torado Re: do szukających 21.09.13, 15:45

> (swoją drogą kto by chciał dobrowolnie chodzić po różach, kłują przecież)
                    >
                    >
                    ale jakie są piękne wink
                    • zajonc.o.poranku Re: do szukających 21.09.13, 15:48
                      torado napisała:

> zajonc.o.poranku napisał:
                      >
                      > > (swoją drogą kto by chciał dobrowolnie chodzić po różach, kłują przecież
                      > )
                      > >
                      > >
                      > ale jakie są piękne wink
                      >

Piękne są w wazonie na stole. Obok butelki czerwonego wina.
                      Jak leżą na ziemi to są tylko kłującym zielskiem. Rzekłem. (jak mawiał stary dobry Indianin - Winnetou)
                      • torado Re: do szukających 21.09.13, 15:53

> torado napisała:
                        >
                        > > zajonc.o.poranku napisał:
                        > >
                        > > > (swoją drogą kto by chciał dobrowolnie chodzić po różach, kłują pr
                        > zecież
                        > > )
                        > > >
                        > > >
                        > > ale jakie są piękne wink
                        > >
                        >
                        > Piękne są w wazonie na stole. Obok butelki czerwonego wina.
                        > Jak leżą na ziemi to są tylko kłującym zielskiem. Rzekłem. (jak mawiał stary do
                        > bry Indianin - Winnetou)
                        >

a kto powiedział, że leżą na ziemi ? suspicious
                        • zajonc.o.poranku Re: do szukających 21.09.13, 16:00
                          torado napisała:

> > > zajonc.o.poranku napisał:
                          > > > > (swoją drogą kto by chciał dobrowolnie chodzić po różach, kł
                          > ują przecież
                          > > > >
                          > > > ale jakie są piękne wink
                          > >
                          > > Piękne są w wazonie na stole. Obok butelki czerwonego wina.
                          > > Jak leżą na ziemi to są tylko kłującym zielskiem. Rzekłem. (jak mawiał st
                          > ary dobry Indianin - Winnetou)
                          > >

> a kto powiedział, że leżą na ziemi ? suspicious

Ja, parę wierszy wcześniej. Usłane różami itd. Muszą leżeć na ziemi się dało chodzić po nich. No chyba, że jesteś Spidermanem. Jesteś?
                          • torado Re: do szukających 21.09.13, 16:16

>
                            > Ja, parę wierszy wcześniej. Usłane różami itd. Muszą leżeć na ziemi się dało ch
                            > odzić po nich. No chyba, że jesteś Spidermanem. Jesteś?
                            >

to nie wiesz, że Spiderman był mężczyzną big_grin big_grin A co do róż......mogą też rosnąć w ogrodzie...smile
                            • zajonc.o.poranku Re: do szukających 21.09.13, 16:47
                              torado napisała:

> to nie wiesz, że Spiderman był mężczyzną big_grin big_grin A co do róż......mogą też rosn
                              > ąć w ogrodzie...smile

No proszę Cię, przecież chodziła w masce. Właśnie po to superbohaterowie noszą maski żeby nie było wiadomo kim są. Róże w ogrodzie? Możliwe że tam właśnie zaczynają zanim staną się kaleczycielami czyich stóp wink
                              • hashimotka88 Re: do szukających 21.09.13, 19:01
                                Róże w ogrodzie? Możliwe że tam właśnie zac
                                > zynają zanim staną się kaleczycielami czyich stóp wink

A co jakby takie płatki róż, nie były pod stopami a leżały sobie swobodnie na ciele....?
                                O tak

https://farm9.staticflickr.com/8532/8512713141_194fb1c955_z.jpg

hehe wiem, najlepiej jakby ich tam w ogóle nie było tongue_out wink

Z tego filmu spodobała mi się jedna scenka i utkwiła w pamięci. Gdy chłopak nagrał pewien filmik kamerką i powiedział, że jest dla niego najpiękniejszy. Na nim była... wirująca.... foliowa torebka na wietrze a zamiast płatków róż, ziemia była usłana liśćmi. Worek mimo, że pusty, to taki nie był, potrafił pokazać "życie". Każdy z nas w różny sposób odbiera piękno smile
                                • zajonc.o.poranku Re: do szukających 22.09.13, 16:03
                                  hashimotka88 napisała:

> A co jakby takie płatki róż, nie były pod stopami a leżały sobie swobodnie na c
                                  > iele....?

Płatki róż to zupełnie insza inszość. Ale ile róż musiało ponieść śmierć żeby jedna pani mogła się w ich płatkach wylegiwać? Chlip.
                              • torado Re: do szukających 22.09.13, 14:59

> torado napisała:
                                >
                                > > to nie wiesz, że Spiderman był mężczyzną big_grin big_grin A co do róż......mogą te
                                > ż rosn
                                > > ąć w ogrodzie...smile
                                >
                                > No proszę Cię, przecież chodziła w masce. Właśnie po to superbohaterowie noszą
                                > maski żeby nie było wiadomo kim są. Róże w ogrodzie? Możliwe że tam właśnie zac
                                > zynają zanim staną się kaleczycielami czyich stóp wink
                                >

no cóż ludzkość też zaczęła się w ogrodzie wink....zwanym Eden....Adam....potem Ewa...potem wąż i jabłko a potem już jakoś dalej pojszło big_grin big_grin
                                • organza7 Re: do szukających 22.09.13, 15:12
                                  "Jakoś" jest tu słowem kluczowym niestetysuspicious
                                  • torado Re: do szukających 22.09.13, 15:19
                                    organza7 napisała:

> "Jakoś" jest tu słowem kluczowym niestetysuspicious

oj tam Kochana za jakość naszego życia odpowiadamy my sami...więc na to "jakoś" mamy wpływ smile
                                    • organza7 Re: do szukających 22.09.13, 15:22
                                      Teoretycznie masz absolutną racjęsmile
                                      • torado Re: do szukających 22.09.13, 15:25
                                        organza7 napisała:

> Teoretycznie masz absolutną racjęsmile

praktycznie, jak mniemam też tak można smile
                                        • organza7 Re: do szukających 22.09.13, 15:30
                                          Praktycznie jestem cieniara, więc się nie wypowiemwink
                                          • torado Re: do szukających 22.09.13, 15:39
                                            organza7 napisała:

> Praktycznie jestem cieniara, więc się nie wypowiemwink

to trenuj Kochana smile...a jak wiadomo trening czyni mistrza smile
                                            • organza7 Re: do szukających 22.09.13, 15:41
                                              Jak mi tak świetnie wyjdzie, jak zabijanie, to rzeczywiścietongue_out
                                              • torado Re: do szukających 22.09.13, 15:44
                                                organza7 napisała:

> Jak mi tak świetnie wyjdzie, jak zabijanie, to rzeczywiścietongue_out

zabijać to nic trudnego wink...ej Kochana stać Cię na coś więcej ...wierzę kiss
                                                • organza7 Re: do szukających 22.09.13, 15:47
                                                  Co? jakieś wymyślne tortury?suspiciousbig_grin
                                                  • torado Re: do szukających 22.09.13, 16:20
                                                    organza7 napisała:

> Co? jakieś wymyślne tortury?suspiciousbig_grin

tortury i fizyczna przemoc to dla mięczaków wink
    • raziel24 Re: do szukających 21.09.13, 10:16
      No właśnie szukam... tego zawiązanego krawatu i nie mogę znaleźć chyba przyjdzie mi w końcu nauczyć się wiązaćuncertain Ahhh jak bardzo chciałbym by się znalazł
      • hashimotka88 Re: do szukających 21.09.13, 10:32
        Zawsze jest opcja by sie nauczyc czegos nowego suspicious
        Ostatnio ja wiazalam krawat... No ale nie sobie wink choc na sobie probowalam. Wlaczylam filmik na yt i jak malpka powtarzalam wink
        Bez tego nawet swoim sposobem wiazlam ale sam splot byl jakis cienki, po swojemu mniej przeplatalam.
        Hmmm chyba ufaja moim rekom skoro mi sie poddali wink no ale lubie czesem reczne robotki. Krawat tez polubilam wiazac wink

Powedzenia w rozsuplaniu zagdki lub zasuplania nowego krawatu wink
        • mery1mery1 Re: do szukających 21.09.13, 16:28
          wiążąc krawat facetowi można go trochę przydusić jak cię wkurza tongue_out
          • raziel24 Re: do szukających 21.09.13, 17:40
            To Ci motywacja do naukismile
          • hashimotka88 Re: do szukających 21.09.13, 18:31
            > wiążąc krawat facetowi można go trochę przydusić jak cię wkurza tongue_out

No właśnie... to są te same geny uncertain więc nie byłoby to rozsądne, pozbywać się swojego sojusznika, skoro ma podobną pulę genową jak ja suspicious mimo, że wkurzyć potrafi wink
            hehhe wszyscy braćmi jesteśmy smile

P.S To kiedy Mery, wybieramy się na basen? wink Też dawno nie byłam, z rok już chyba... a za młodu pływałam nałogowo ^^ całe gim i liceum, praktycznie co tydzień: ja vs basen wink
            A do biegania to np. pies dobrze mobilizuje wink
            • mery1mery1 Re: do szukających 22.09.13, 14:02
              Też chętnie dowiem się na czym to jeszcze grasz? suspicious

P.S.hashimotka88 piszesz, że za młodu pływałaś nałogowo. Już nie rób z siebie takiej staruchy, wieje od ciebie młodością na całego tongue_out No ale fakt, trzeba dbać o formę cały rok, ale jak pomyślę, że mam wejść do tej zimnej basenowej wody to mam ciary uch!!! Jeśli chodzi o bieganie, to nie mam miejsca na psa póki co, ale od czego jest siostra tongue_out
              • hashimotka88 Re: do szukających 22.09.13, 14:55
                > P.S.hashimotka88 piszesz, że za młodu pływałaś nałogowo. Już nie rób z siebie
                > takiej staruchy, wieje od ciebie młodością na całego tongue_out

Ty to również jesteś stara tongue_out w profilu też wspomniałaś chyba, że za młodu pływałaś suspicious smile

Aż tak odczuwasz moje zawirowania powietrza ? suspicious
                Za młodu nałogowo, bo to było... 12 - 6 lat temu. Potem zostało pływanie okazjonalnie. Kilka razy do roku... by przejść nawet na raz sad
                Za to nauczyłam się nowej dyscypliny. W tenisa ziemnego od tamtego roku zaczęłam grać i to właśnie jest mój nowy nałóg ^^ Czasem w siatkę się zagra... ciekawi mnie czy dzisiaj panowie nas zechcą i zaproponują wspólną grę... Ja na pewno chętna będę smile

ale jak pomyślę, że mam wejść do tej zimnej basenowej wody
                > to mam ciary uch!!!

Eee no co Ty, zimna jest tylko w pierwszej minucie smile Mnie to wystarczy postawić przed taką wodą i wiadomo, że do niej wskoczę. Najgorsze to, żeby tam do niej dotrzeć - to jest wyzawanie (lenistwo) a skok i pływanie to pikuś.

Jeśli chodzi o bieganie, to nie mam miejsca na psa póki co,
                > ale od czego jest siostra tongue_out

Nie zalecam big_grin Ostanio przebiegnęłam się z bratem i siostrą. Niby fajnie, bo była rywalizacja, jednak oni mieli szybsze tempo niż ja, szczególnie brat i musiałam więcej dać z siebie niż normalnie suspicious Nawet się zmęczyłam big_grin. No ale przynajmniej psina mi się podporządkowuje wink
                Może Twoja siostra jest wolniejsza jednak suspicious więc nie czekaj - bierz ją smile

• raziel24 Re: do szukających 21.09.13, 17:42
          Oj jestem cieniutki w takich "robótkach ręcznych" to dziwne, że nie przeszkadza mi to grać na instrumentachsmile
          • hashimotka88 Re: do szukających 21.09.13, 18:34
            > Oj jestem cieniutki w takich "robótkach ręcznych" to dziwne, że nie przeszkadza
            > mi to grać na instrumentachsmile

hmmm ile ich masz ? suspicious mi tylko było wiadomo o jednym instrumencie Twym, o gitarce wink Coś więcej Ci przybyło? suspicious
            No chyba, że struny głosowe za instrument można uznać wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka