Dodaj do ulubionych

Fajnej kobiety z Lublina.

24.10.13, 20:00
Mam 35 lat, świeżo po rozwodzie, mieszkam i pracuję w Lublinie. Szukam normalnej kobiety która już odrobiła tą lekcję.
Obserwuj wątek
    • organza7 Re: Fajnej kobiety z Lublina. 24.10.13, 20:59
      No a ja jak zwykle się nie łapięsuspicious
      • kira_koslin Re: Fajnej kobiety z Lublina. 24.10.13, 22:33
        A daleko masz? Pendolino juz w Polsce moze macie szanse?tongue_out
        • organza7 Re: Fajnej kobiety z Lublina. 25.10.13, 08:27
          Ale Lublin to nie wszystkie przeszkodytongue_out

Jestem niefajna, a pan szuka fajnejsuspicious A dwa - wszystkie lekcje odrabiałam zawsze "na kolanie"tongue_out
          • czytacz.1 Re: Fajnej kobiety z Lublina. 25.10.13, 13:52
            Czytając twój wpis można wywnioskować że chyba jesteś fajna.
            • 520marzena Re: Fajnej kobiety z Lublina. 25.10.13, 13:55
              i z Lublinasmile
    • maruda2 Re: Fajnej kobiety z Lublina. 25.10.13, 00:38
      czytacz.1 napisał:

> Mam 35 lat, świeżo po rozwodzie, mieszkam i pracuję w Lublinie. Szukam normalne
      > j kobiety która już odrobiła tą lekcję.

chyba "tę lekcję " i pytanie, czy aby Ty na pewno już ją odrobiłeś tongue_out
      • organza7 Re: Fajnej kobiety z Lublina. 25.10.13, 08:28
        Nie marudź Marudowinksmile A poważnie - obydwie formy są dopuszczalne, chociaż forma "tę" bardziej literacko poprawnasmile
      • czytacz.1 Re: Fajnej kobiety z Lublina. 25.10.13, 14:01
        A maruda robi swoje, mam techniczne wykształcenie, dużo czytam książek ale "tą lekcje" czy "tę lekcje" to dla mnie równie istotny problem jak " doszłem" czy "doszedłem bo nie wyszłem czy wyszedłem ale ja zdążam i pan zdąża"
        Należy stanąć w prawdzie, 95% polaków ma wiejskie pochodzenie i powinni mówić tak jak się nauczyli mówić w domu, maski są dobre ale podczas karnawału, w życiu szybko odpadają.
        • 520marzena Re: Fajnej kobiety z Lublina. 25.10.13, 14:08
          big_grin hmmm big_grin big_grin big_grin
          • czytacz.1 Re: Fajnej kobiety z Lublina. 25.10.13, 14:19
            no zabawny jestem, gdzie nie pójdę tam się ze mnie śmieją smile
            • 520marzena Re: Fajnej kobiety z Lublina. 25.10.13, 14:29
              Aktywuj profil, poczytamy, popatrzymy,smiac się nie będziemy, tolerancja to podstawa. choć mowie tu w sumie tylko za siebie. ale ze mnie się nikt nie smial, to i z ciebie nie powiniensmile
              • czytacz.1 Re: Fajnej kobiety z Lublina. 25.10.13, 15:12
                trochę to trwało, ale już coś tam naskrobałem, już długo używam tego profilu ale jako poczty i do pisania komentarzy, bo tak to na fejsie siedzę.
        • maruda2 Re: Fajnej kobiety z Lublina. 25.10.13, 15:18
          czytacz.1 napisał:

> A maruda robi swoje, mam techniczne wykształcenie, dużo czytam książek ale "tą
          > lekcje" czy "tę lekcje" to dla mnie równie istotny problem jak " doszłem" czy "
          > doszedłem bo nie wyszłem czy wyszedłem ale ja zdążam i pan zdąża"
          > Należy stanąć w prawdzie, 95% polaków ma wiejskie pochodzenie i powinni mówić t
          > ak jak się nauczyli mówić w domu, maski są dobre ale podczas karnawału, w życiu
          > szybko odpadają.

To pojadę teraz po bandzie, ale co tam... wink W końcu widzę, że już mnie po nicku zakwalifikowałeś do szufladki ...
          a jeśliby kogoś nie nauczyli w domu używać chusteczki, tylko smarkać w rękaw, to też należy tak czynić ? tongue_out
          • 520marzena Re: Fajnej kobiety z Lublina. 25.10.13, 15:36
            o jeeeesssuuuuu. w rękaw... bleh smile ja popieram w pełni rozwój i samoksztaucenie. zadnych rekawowbig_grin
          • czytacz.1 Re: Fajnej kobiety z Lublina. 25.10.13, 16:08
            tak masz rację ogłada jest potrzebna, kultura osobista to podstawa, ale język to żywe zwierze, słowniki i profesóry zabijają go, jeśli będzie używany wyłącznie tak jak w słownikach to będzie znaczyło że jest martwy tak jak łacina.
            • maruda2 Re: Fajnej kobiety z Lublina. 25.10.13, 17:01
              ech to nam raczej nie grozi
              ale ja jednak jestem za praktykowaniem ogłady także językowej, bo inaczej to właśnie zacznie nam grozić łacina, ta "podwórkowa " big_grin
              • czytacz.1 Re: Fajnej kobiety z Lublina. 25.10.13, 20:18
                ogłada językowa jest częścią kultury osobistej, ale jestem za prawem do mówienia gwarą chociażby nasze lubelskie "łoj"z którego reszta polski się śmieje
            • kira_koslin Re: Fajnej kobiety z Lublina. 25.10.13, 18:24

oła, ale bzdura. Przepraszam ale to co napisales nt języka jest okropne.
        • szarlotka_ja Re: Fajnej kobiety z Lublina. 25.10.13, 19:56
          > 95% polaków ma wiejskie pochodzenie

Skąd takie dane? suspicious

• organza7 Re: Fajnej kobiety z Lublina. 25.10.13, 20:03
            Szarlotto, mnie się wydaje, że sięgamy średniowiecza...
            • szarlotka_ja Re: Fajnej kobiety z Lublina. 25.10.13, 20:07
              Jak patrzę na niektórych naszych polityków/artystów to mam wrażenie, że mamy średniowiecze suspicious
              • organza7 Re: Fajnej kobiety z Lublina. 25.10.13, 20:24
                Chodzi Ci o fryzury?tongue_out
                • szarlotka_ja Re: Fajnej kobiety z Lublina. 25.10.13, 20:25
                  O całokształt twórczości tongue_out
                  • czytacz.1 Re: Fajnej kobiety z Lublina. 25.10.13, 20:30
                    Też mi się wydaje że nasi celebryci to wczesna jesień średniowiecza smile
    • 520marzena Re: Fajnej kobiety z Lublina. 25.10.13, 08:26
      sluze uprzejmie, choć co dla kogo fajne...? pogadać zawsze można. po to jest forumbig_grin
      • organza7 Re: Fajnej kobiety z Lublina. 25.10.13, 08:29
        Myślisz, że on za służącą się rozgląda?suspicious
        • czytacz.1 Re: Fajnej kobiety z Lublina. 25.10.13, 13:50
          Nie, nie szukam służącej, lubię i potrafię gotować może nie na poziomie Okrasy i innej Geslerowej, ale nawet mi wychodzi. Sprzątanie i pranie też nie jest problemem. Szukam jak napisałem normalnej kobiety, partnerki. Z którą mógłbym pogadać i pomilczeć, no po prostu żyć.
          • 520marzena Re: Fajnej kobiety z Lublina. 25.10.13, 13:52
            ooo, drzaliwi jesteśmysmile
            • czytacz.1 Re: Fajnej kobiety z Lublina. 25.10.13, 14:06
              nie, chyba nie, lubię pożartować smile
    • 520marzena Re: Fajnej kobiety z Lublina. 25.10.13, 15:39
      Mmm, ghotic big_grin
      • czytacz.1 Re: Fajnej kobiety z Lublina. 25.10.13, 16:11
        fajny też jest folk metal ale w tej chwili żadna kapela nie przychodzi mi do głowy
        • 520marzena Re: Fajnej kobiety z Lublina. 25.10.13, 16:40
          to ci mojego ukochanego Finntroll mogę polecić, i blackmore's night, ensiferum, więcej nie pamiętam, ale duuuzo tego
          • czytacz.1 Re: Fajnej kobiety z Lublina. 25.10.13, 20:33
            ensiferum super właśnie sobie puściłem,
        • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Fajnej kobiety z Lublina. 25.10.13, 16:57
          In Extremo, Omnia, Arkona (ta ruska), Tarja Turunen...
          • 520marzena Re: Fajnej kobiety z Lublina. 25.10.13, 17:39
            pzkpfw-vi-b-konigstiger napisała:

> In Extremo, Omnia, Arkona (ta ruska), Tarja Turunen...
            niom, jesteś genialna, tez ich lubie,ale omrocznosc mnie ogarnela. rany, tu sami swoi, a ja cale zycie jako wyrzutek spędzam, bo każdy, jak usłyszy jakiej muzyki słucham od razu uznaje mnie bezguściem, delikatnie mowiac...
            • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Fajnej kobiety z Lublina. 25.10.13, 20:34
              od lat namiętnie słucham w Trójce Ossowskiego i całej tej muzyki świata, którą wynajduje,
              od paru lat w Ossobliwościach wyraźnie wyewoluował w kierunku folk metalu i dla mnie jest to jeden z najciekawszych, najmilej brzmiących dla ucha rodzajów muzyki
            • czytacz.1 Re: Fajnej kobiety z Lublina. 25.10.13, 20:40
              arkona też niezła
      • czytacz.1 Re: Fajnej kobiety z Lublina. 25.10.13, 16:22
        ostatnio to tak raczej nostalgicznie Maleńczuk albo Marek Dyjak który notabene jest ze Świdnika
        • mayenna Re: Fajnej kobiety z Lublina. 25.10.13, 17:24
          Tango libido?smile
          A mnie zachwyciła Lubelska Federacja Bardów ostatnio i Budkę Suflera lubię wcześniejszą.
          • czytacz.1 Re: Fajnej kobiety z Lublina. 25.10.13, 20:15
            poszukaj na yotube 'jest taki dom' wykonany na koncercie w 1986r wtedy Cugowski śpiwał teraz tylko mruczy
            • torado czytaczu 25.10.13, 20:54
              już Cię kocham wink. Dyjaka uwielbiam....... muuaaaaaa Panie Marku
              • czytacz.1 Re: czytaczu 25.10.13, 20:59
                z tym sru to bym się wstrzymał, Dyjak ma super chrypę i poplątane życie,
                ale wszystko przed nami
                • organza7 Re: czytaczu 25.10.13, 21:03
                  Jaki napalony, ło matkosuspicious
                • torado Re: czytaczu 25.10.13, 21:05
                  czytacz.1 napisał:

> z tym sru to bym się wstrzymał, Dyjak ma super chrypę i poplątane życie,
                  > ale wszystko przed nami

Dyjak jest super gościem, po upadku dość dramatycznym umiał sie pozbierać i o nie boi się mówić o tym, o swoich słabościach i jest świetnym muzykiem....prawda i autentyczność z niego przebija, podobnie jak z Kasi Nosowskiej...smile
                • kaja.120 Re: czytaczu 26.10.13, 13:14
                  może to za szybko , ale trudno..., jak masz ochotę to napisz na : kaja.120@gazeta.pl, pozdrawiam
              • czytacz.1 Re: Fajnej kobiety z Lublina. 27.10.13, 14:38
                sorryy byłem poza zasięgiem internetu
                • 520marzena Re: Fajnej kobiety z Lublina. 27.10.13, 14:41
                  nic nie szkodzi. tu ludzie znikają i pojawiają się kiedy maja czas i ochote. pelna dowolność. zagladales w inne tematy? bo tu na wielu polach tocza się dyskusje smile
                  • czytacz.1 Re: Fajnej kobiety z Lublina. 27.10.13, 14:46
                    Znaczy że natarcie trwa na wielu frontach?
                    • 520marzena Re: Fajnej kobiety z Lublina. 27.10.13, 14:48
                      natarcie??? big_grin big_grin big_grin.
              • czytacz.1 Re: Fajnej kobiety z Lublina. 27.10.13, 14:42
                ta to jedyny teledysk na którym Cugowski tak śpiewa
                • 520marzena Re: Fajnej kobiety z Lublina. 27.10.13, 14:44
                  smile jak chcesz smile
    • kaja.120 Re: Fajnej kobiety z Lublina. 26.10.13, 13:02
      ja jestem fajna, ale z okolic Warszawy...
      • czytacz.1 Re: Fajnej kobiety z Lublina. 27.10.13, 21:32
        a dokładnie to gdzie mieszkasz?
    • szarlotka_ja Re: Fajnej kobiety z Lublina. 26.10.13, 17:24
      czytacz.1 napisał:

> Szukam normalnej kobiety

Teraz należałoby uściślić co rozumiemy pod pojęciem normalna tongue_out
      • czytacz.1 Re: Fajnej kobiety z Lublina. 27.10.13, 14:44
        no ciężko tak określić, jak się tak zastanowić to chyba każdy myśli że jest normalny, nawet jeśli je myszy w sosie koperkowym
        • szarlotka_ja Re: Fajnej kobiety z Lublina. 27.10.13, 20:23
          W koperkowym? No co Ty! W pietruszkowym są najsmaczniejsze suspicious
          • czytacz.1 Re: Fajnej kobiety z Lublina. 27.10.13, 20:41
            cholerka a ja je tyle lat jadłem w koperkowym
            • szarlotka_ja Re: Fajnej kobiety z Lublina. 27.10.13, 20:47
              Koniecznie spróbuj w pietruszkowym big_grin
              • 520marzena Re: Fajnej kobiety z Lublina. 27.10.13, 20:50
                takie rarytasy sosem psucsmile
                • czytacz.1 Re: Fajnej kobiety z Lublina. 27.10.13, 21:08
                  nie , no bez sosu nie bałdzo,
                • szarlotka_ja Re: Fajnej kobiety z Lublina. 27.10.13, 21:11
                  No właśnie, bez sosu jakieś mdłe.
                  Chyba, że z grilla suspicious
                  • czytacz.1 Re: Fajnej kobiety z Lublina. 27.10.13, 21:14
                    tak tylko przed grilowniem koniecznie zamarynować w whisky albo śliwowicy
                    • 520marzena Re: Fajnej kobiety z Lublina. 28.10.13, 09:59
                      ja widocznie jestem mniej cywilizowana. myszy tylko na surowo jadam. mrau.
                      • czytacz.1 Re: Fajnej kobiety z Lublina. 28.10.13, 16:18
                        no proszę onaturel (nie wiem, jak to się pisze po francusku) znaczy z podłogi smile
                        • 520marzena Re: Fajnej kobiety z Lublina. 28.10.13, 16:25
                          no nie, az taka dzika nie jestem. używam talerza i sztuccow. Dzis jednak nie myszy mi w glowie. Dostalam ukochane cukierki i jestem szczesliwa. Podwyzszyl mi się od nich poziom endorfin. Yeah!
                          • czytacz.1 Re: Fajnej kobiety z Lublina. 28.10.13, 16:35
                            a cóz to za cukierki?
                            • 520marzena Re: Fajnej kobiety z Lublina. 28.10.13, 16:37
                              samiakki. znasz?
                              • 520marzena Re: Fajnej kobiety z Lublina. 28.10.13, 16:38
                                520marzena napisał(a):

> samiakki. znasz?
                                literowka, kurde. powinno być Salmiakki
                                • czytacz.1 Re: Fajnej kobiety z Lublina. 28.10.13, 16:43
                                  ni cholery nie słyszałem
                                  • 520marzena Re: Fajnej kobiety z Lublina. 28.10.13, 16:47
                                    big_grin spoko, mało kto slyszal. u nas ich nie kupisz. sa z dość daleka. Na ilu drinkach wczoraj stanales? tez cie gorszy ze mogłam wypic 4piwa i ze mam mocna glowe?
                                    • czytacz.1 Re: Fajnej kobiety z Lublina. 28.10.13, 20:24
                                      nie, nie gorszy mnie to, a wczoraj skończyłem na tych dwóch drinkach bo nie miałem z kim pić. Tyle że ja piję ciężkie drinki, są w nim trzy kielonki whisky która najlepsza jest z 7up.
                                      • 520marzena Re: Fajnej kobiety z Lublina. 28.10.13, 20:44
                                        dobrze, ze dales się namowic na buszowanie po roznych watkachsmile
                                        • czytacz.1 Re: Fajnej kobiety z Lublina. 28.10.13, 21:01
                                          Bo tu sami fajni ludzie, brakowało mi takiej ferajny.
                                          • 520marzena Re: Fajnej kobiety z Lublina. 28.10.13, 21:06
                                            jak większości z tych, co tu bywajasmile. czasem urzadzaja spotkania forumowiczow. Sam tez możesz zglosic taki wniosek i cos zorganizować. Ja co prawda się na to nie pisze, ale większość chyba to lubi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka