Dodaj do ulubionych

Mężczyźni wcale nie wolą blondynek...

21.02.16, 11:20
...mężczyźni wolą schabowe big_grin
Prawda czy fałsz? tongue_out
Obserwuj wątek
    • silencjariusz Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 11:42
      Kobieta nie może być chuda. Tyle wiem.
      • mavika_88 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 11:54
        a mi sie ostatnio schudło. Prawie 5 kilo odeszło od mojej wagi którą miałam latami. długimi latami. a.... wcalę sie nie ruszłam. wręcz w drugą stronę tongue_out
        słodkosci mi teraz nie smakują. za słodkie są. TYlko kawę słodką (mniej słodszą niż zawsze) lubię.
        Ha!! dzisiaj to musiałamsobie zapiac pasek o jedną dziurkę dalej suspicious
        w sumie... nie jest mi źle z taką wagą. a do chudości jeszcze troche brakuje.
        • silencjariusz Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 12:46
          A mi się utyło.tongue_out Opas chrum chrum zrobił się ze mnie.
          • mavika_88 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 14:06
            dużo? suspicious
            metabolizm Ci się zwalnia wraz z wiekiem tongue_out wink
            • silencjariusz Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 15:27
              Dużo.
              • mavika_88 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 15:30
                oj tam. ciałka nigdy dość wink jeśli się nie przesadzi suspicious
                • silencjariusz Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 15:34
                  Temu co jest w pierwszej części Twojej wypowiedzi zaprzeczyłaś w drugiej.tongue_out
                  • mavika_88 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 15:54
                    Bo się ciałka chce ? wiec ciałka nigdy dość suspicious
                    przyzwyczajona jestem do większych ciał. moi genetyczni są sporawi. facet 90 parę kilo to nie jest dla mnie nowość. nawet normalność. Sporawi są lecz nie przytyci. Z resztą i ja mało kilogramów nie mam. Też sporawa i jednocześnie ponoć szczupła. Doktorki nieraz mi to mówili big_grin hmm może dlatego że wysmukła jestem.
                    sie dopieszczam kawą. W niedzielę uwielbiam ^^ ale taką idealna. Nie za słodką. Inny teraz smak kawy lubię. no i do tego cheerioski smile nie są za słodkie. za słodkiego już nie lubię uncertain czekolada np nie smakuje.
                    Nigdzie nie zaprzeczyłam. Ciałka nigdy dość wink
                    jeszcze bym chciaaaała. no i po kawie suspiciousa ochota nadal.
        • szarlotka_ja Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 18:54
          A ja też i też prawie pięć kilo wink
          Ale jeszcze chcę i jeszcze z pięć kilo tongue_out
          • silencjariusz Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 19:24
            Jakaś dieta? Szarlotta podpowie w jaki sposób kilogramów się pozbyła.
            • sadgirl25 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 19:29
              Dołączam sie do prośby,tez chcialabym zgubic z 5 kg,ale wiem ze to nierealne,wiec moze chociaż 2-3 kg zgubię
            • szarlotka_ja Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 19:39
              Nie, do diet to trzeba sumiennie podchodzić, a ja nie jestem sumienna tongue_out
              Zrezygnowałam z obiadów w robocie bo jak się okazało mi nie służyły oraz ograniczyłam słodycze do minimum (z czym mam największe problemy bo jestem słodyczożercą tongue_out). No i więcej się zaczęłam ruszać, a przede wszystkim przestałam obsesyjnie myśleć, że mam nadwagę i jakoś tak samo poczułam, że ubrania odrobinkę luźniejsze się zrobiły wink
              No ale do swojej normalnej wagi mi jeszcze trochę zostało więc ciężka praca przede mną smile
              • sadgirl25 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 19:50
                Czyli musze zaczac sie ruszac i słodycze wywalić sad
                Oraz pewnie mniej jesc bo jem ostatnio bardzo dużo sad
                • szarlotka_ja Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 19:56
                  To pewnie też zależy od Twojej przemiany materii smile
                  Ja na przykład mam dość kiepską przemianę, a jeszcze przez kilka lat musiałam przyjmować sterydy, które niestety mi nie pomogły. No i tak mi się zwiększyła objętość a teraz baaardzo trudno jest wrócić do wagi sprzed terapii.
                  • sadgirl25 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 20:20
                    Mialam raczej dobra przemiane materii ale teraz chyba mi sie ona spowalnia.Fakt,mało sie ruszam tzn.nie ćwiczę,na sniadanie,obiad i kolacje jem dwa razy tyle co kiedyś jadłam.Slodycze wywaliłam,jem od czasu do czasu jedynie cukierki-galaretki w czekoladzie. Alkoholu i używek zero,kawy nie piję. Musze sie za siebie w końcu wziąć sad
                    Zaczynam od jutrasmile
                    • szarlotka_ja Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 20:32
                      No widzisz, ja na przykład mam bardzo dużo ruchu. W pracy na ten przykład to ciągle się ruszam tongue_out
                      Jadam też niewiele, ale niestety podjadałam między posiłkami suspicious
                      No i cóż, ileż można zwalać winę na sterydy - moim zabójcą są słodycze - duuużo słodyczy. Gdyby nie te nieszczęsne słodycze to pewnie już bym była w swojej wadze tongue_out
                      • tdf-888 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 20:38
                        to ile to jest twoja waga? suspicious
                        • szarlotka_ja Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 21:02
                          Łeeeee, nie napiszę bo jak sadgirl napisała swoją wagę to już się wstydzę teraz big_grin
                          Ale tak +/- to ze 20 kg bym musiała zrzucić jeszcze i będzie ideał wink
                          • tdf-888 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 21:05
                            to chociaż wzrost podaj.
                            już jestem w stanie oszacować, jak źle jest, to resztę sobie policzę wink
                            • szarlotka_ja Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 21:10
                              163 cm suspicious
                              • tdf-888 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 21:14
                                no to szacuję, że teraz jest 74

wszystko przed tobą wink
                                • szarlotka_ja Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 21:18
                                  Ciut więcej jest na wadze, ale nie będę już komentować bo widzę, że koleżanki poniżej to mają większe problemy niż ja tongue_out
                                  Tak więc przejdę do czynów i będę jeszcze mniej żreć big_grin
                                  Bo sam Tadeusz widzi, żem utuczona suspicious
                                  • sadgirl25 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 21:25
                                    Szarlotko ja myślę że gdybym Cię zobaczyła na żywo to stwierdziłabym że nie jest tak źle jak piszesz smile
                                    • silencjariusz Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 21:59
                                      To fakt. Kobiety zawsze przesadzają.
                                      • sadgirl25 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 22:05
                                        Ciekawa teoria smile
                                    • szarlotka_ja Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 22:20
                                      Nie przesadzam suspicious
                                      Serio piszę tongue_out
                                      Bym musiała kłamać a potem przychodzi do spotkania w realu i co? Wychodzi na jaw oszukaństwo tongue_out
                                  • mavika_88 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 21:29
                                    ej. Nasza waga nie tylko zależy od jedzenia. Dużą sprawę odgrywa metabolizm i hormony. Ja gdy byłam w niedoczynności tarczycy to za cholerę nie mogłam schudnąć sad a starałam się....

I nikt nie ma problemów suspicious ja nigdy nie narzekałam na swoją wagę. Poza etepem gdy byłam niedoczynna. a swój zimnokrwisty doł zaakceptowałam smile
                                    • tdf-888 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 21:33
                                      jak już się uda go wcisnąć w te czarne spodnie a'la skóra, to wstydu nie ma big_grin
                                      • mavika_88 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 21:36
                                        suspicious
                      • nerw_rdzeniowy Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 20:48
                        Ja ostatnio trochę schudłem a prawie nic a nic się nie ruszałem.
                        Ale za to miałem czas na porządne śniadanie i obiad w południe.
                        Zeby schudnąć trzeba jeść ponoc. Może jesz za mało?
                    • tdf-888 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 20:42
                      przecież ty to chuda szkapa jesteś... pardą *szczapa wink
                      a mavika grubokoścista, wielka baba, poza konkurencją (wzory na nadwagę jej nie dotyczą).
                      • sadgirl25 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 20:49
                        Nie wiem która z nas to ta chuda szczapa,ale ja mam 56 kg.Troche mi za ciężko,nogi ok ale brzuch mam spory bo za duzo jem, chcialabym miec okolo 53-54 kg
                        • tdf-888 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 20:53
                          chwalisz się czy żalisz?
                          tu by 99% dziewczyn chciało zejść na 56kg. więc nie udawaj tongue_out
                          • mavika_88 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 20:56
                            nie chciałabym smile
                            1 % jestem suspicious
                          • sadgirl25 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 20:59
                            Tylko ze ja mam wzrostu tylko 164 prosze Pana,nie mam nawet 170 lub wiecej wiec troche mi ciężko jest.Zresztą nieważne,poradze sobie
                            • tdf-888 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 21:01
                              proszę, bingo. nawet twój wzrost oszacowałem idealnie.
                              w momencie jak ty napisałaś.
                              byłoby szybciej, gdybym mavikę wcześniej przeczytał i nie odpisywał
                        • mavika_88 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 20:58
                          a ile wzrostu?
                          • tdf-888 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 20:59
                            smutna?
                            164
                          • tdf-888 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 21:03
                            jak dla faceta maksymalna waga to wzrost - 100
                            tak u kobiety to wzrost - 110.
                            i wszyscy wiedzą, że to jest granica, po której facetowi łatwiej balansować niż kobiecie, bo czasem i te -110 to za mało.
                            • lesher Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 23.02.16, 11:55
                              No to "grubas" według Twojej definicji jestem ^^
                      • mavika_88 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 20:51
                        mam zimnokrwisty dół suspicious
                        173 tongue_out to nie taka wielka
                        i BMI 20,38 sam środeczek prawidłowej wagi (18,5 - 24,9). Ha! nawet blizej mi do niedowagi niż nadwagi.

Pierwsza lepsza stronka do obliczenia BMI
                        • tdf-888 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 20:58
                          to ile masz przy tych 173 że ci 20,38 wychodzi? nie strzelam, ale na moje oko, to przy twoim wzroście, powinnaś mieć 60 kg, żeby wyglądać poprawnie. no 63, jeśli chodzisz na siłownię i masz ten nadmiar w udach i pośladkach, ale nie chodzisz, bo jesteś leń tongue_out
                          a pewnie takie bmi to wychodzi przy 64-65? strzelam, szacuję, bez wpisywania w kalkulator
                          • mavika_88 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 21:13
                            mam 61.
                            Mówiłam że schudłam suspicious spodnie luźniejsze... źle mi z tym nie jest.
                            wcześniej ważyło mi się ok 63- 65 a 67 to chyba moja maksymalna waga jaką kiedykolwiek osiągnęłam ale wtedy miałam wolniejszy metabolizm.
                            źle oszacowałeś tongue_out

zrobiłam też BMI smutaskowi i.... niemalże takie same po 20. z tym że... ja o parę dziesiątych, a dokładnie o 5, mam mniejsze BMI. Ta wielka mavika tongue_out

Poniżej 60 już nie chcę schodzić uncertain
                            • tdf-888 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 21:18
                              no to jest git.
                              tak powinno być. facet 80 babka 60. średnia waga człowieka (nawet w windach zakładana) to 70kg.
                              no ja mam trochę za dużo, nawet mam brzucho... szczególnie jak podjem albo popiję... ale my tu sobie teoretyzujemy słodko smile
                              • mavika_88 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 21:24
                                smile
                            • mavika_88 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 21:21
                              dobra masz wagę Smutasku smile

schudło mi się i Frip nie byłby zadowolony... dłonie mi zmalały big_grin
                              a mój nadgarstek to 15 cm na lekkim luzie big_grin (musiałam zmierzyć ^^)
                            • sadgirl25 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 21:22
                              Czyli dobry mam ten BMI ?
                              • mavika_88 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 21:25
                                jasne. Idealne.
                                Tak jak ja tongue_out
                              • tdf-888 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 21:25
                                no jasne!
                                dalej możesz wcinać galaretki big_grin

fuj, nie lubię galaretek. wolę czekoladki, najchętniej nadziewane czymś płynnym smile
                                • sadgirl25 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 21:32
                                  galaretki czym prędzej rzucę
                                  gdy tylko zjem te które mam schowane w szafie między ubraniami smile
                                • mavika_88 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 21:33
                                  Ja gdy na miesiac przeszło oderwałam się od słodkiego to teraz nie mogę wrócić. tzn. mi nie smakuję. Kiedyś jedne z ulubionych słodkości np kasztanki, czy tiki taki. Teraz strasznie słodkie uncertain Jak od czasu do czasu zdarza mi się wypić kawę i lubię ze słodkim, to się teraz zastanawiam z czym. Dzisiaj z cheeriosami wypiłam ^^
                                • sadgirl25 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 21:45
                                  No to Cię nie poczestuję skoro nie lubisz smile
                                  To galaretki w czekoladzie,producent Wawel
                                  Jem je tylko raz-dwa razy w miesiącu
                                  czekoladki też lubię,ale z czegos musialam zrezygnować smile
                                  • mavika_88 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 22:25
                                    raz, dwa razy w miesiacu? big_grin

rzadziutko.
                                    eee. na spróbowanie na pewno bym się skusiła wink
                                    czy nie lubię? na pewno mniej mi smakuje słodkość niż kiedyś.
                                    • sadgirl25 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 22:32
                                      Tak,staram się jak najrzadziej jeść slodycze,ograniczam jak i ile tylko mogesmile
                                      Ale ta kawa z cziriosami to mnie kusi smile
                        • maruda2 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 22.02.16, 23:59
                          łeee, to BMI to trochę ściema. Przy moim wzroście wg. tych wzorów mogłabym ważyć nawet 58 kg ( czyli prawie 14 kg więcej niż teraz ) i nadal wskaźnik byłby prawidłowy suspicious Wskaźnik może tak, ale ja chyba nie tongue_out
                        • lesher Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 23.02.16, 12:03
                          BMI jest tak naprawdę o kant tyłka potłuc...
                          Ktoś aktywny fizycznie może mieć wysokie BMI (wysoka masa mięśniowa, mało tłuszczu), a leń kanapowy z niskim BMI (niska masa mięśniowa, za to spaślak) wcale nie świadczy o tym, że wszystko jest dobrze.

Dużo wiarygodniejszy jest wskaźnik Body Fat triathlonbyjanusz.wordpress.com/2014/01/31/obliczanie-poziomu-tluszczu-body-fat-percentage-w-organizmie/

• szarlotka_ja Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 18:53
        Sil zmienia zeznania suspicious
        Niedawno pisał, że nie lubi jak kobieta ma nieco więcej ciałka tongue_out
        • silencjariusz Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 19:22
          Nic nie zmieniam. Normalna budowa ciała - tak, duża nadwaga - nie.
          • mavika_88 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 19:34
            normalna budowa a w domyśle - zgrabna tongue_out
            • szarlotka_ja Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 19:40
              Dobrze, że dodał "duża" przed słowem nadwaga tongue_out
              • silencjariusz Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 19:42
                Szarlottcie duża nadwaga u kandydata na kandydata by nie przeszkadzała?wink
                • szarlotka_ja Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 19:50
                  Nie, bo sama nie jestem idealna wink
                  • silencjariusz Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 20:40
                    I pana w 9 miesiącu ciąży Szarlotta by nie pogoniła?
            • silencjariusz Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 19:41
              To przecież oczywiste.tongue_out
    • witrood Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 11:46
      Nie wiem. Jakieś to podchwytliwe czy podstępne nie jest? Drugie dno ma mieć? :o
    • tdf-888 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 12:28
      nie gustuję w schabowych ;]

u mnie, przy niedzieli wink pierś - gęś posolona, namajerankowana, stoi w chłodzie i czeka aż się piekarnik nagrzeje, pod pierś pół jabłuszka i pół czerwonej cebuli (bo mamtongue_out), a drugie pół jabłka pójdzie na wierzch, pod koniec na fazę rumienienia big_grin
      pod koniec jeszcze obok chlapnę se gęstego z kapuśniaku, na chwilę do piekarnika, żeby się zagrzało i będę miał danie big_grin
      • tdf-888 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 12:45
        no to obiad za 2 - 2,5 godziny..
        bez śniadaniatongue_out
        • sadgirl25 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 13:15
          To niedobrze że nie jesz sniadania,to najważniejszy posiłek dnia.Prawie nigdy jeszcze(a mam już prawie 34 lata)nie zdarzyło mi sie żebym nie zjadła czegoś,zwłaszcza rano przed wyjściem z domu,nawet gdyby miał to być tylko ugryziony w biegu kęs suchego chleba
          • tdf-888 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 13:20
            nie mam apetytu rano.
            rano jako pierwsze to najlepsza jest ciepła woda z cytryną.
            • sadgirl25 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 13:30
              To ok,sorry,mialam kiedys sąsiada,który nic nie jadł aż do południa, pił tylko kawę i palił smile
              Ale jesli już masz zdrowszy sposób na przetrwanie rano to może sprobuj dodać do wody z cytryną łyżeczkę miodu,ja uwielbiam taki napój i też często rano smile
              • tdf-888 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 15:13
                z miodem też zacnie smile

a u mnie jeszcze chwileczka, momencik... 200 gramów wódeczki już czeka (resztki zarazków przy okazji wybije w paszczy), reszta dochodzi w piekarniku, potem tylko odlać tłuszcz i przełożyć danie albo i nie wink zobaczę jak będzie szło.
                czyli mam: 2 chochle wazowe gęstego z kapuśniaku (tam kapusta i ziemniak jako dodatek do kaczki i 'salata' to będzie robić wink
                całą pierś, 600g minus kość
                plus jabłko, pół cebuli i rodzynki.
                to ile będzie kalorii? tongue_out wiem, że na pewno starczy mi do wieczora wink
                • sadgirl25 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 15:38
                  A zapraszasz kogoś? smile
                  Ja wczoraj mialam kaczke z jabłkami a dzis schabowesmile
                  • tdf-888 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 15:42
                    z nikim się nie dzielę. sam to pochłaniam.
                    wczoraj była kobita, sobotę mi zrobiła, pozmywała, pościel zmieniła, pranie rozwiesiła... o reszcie nie wspomnę wink
                    a dziś sobie tu choruję sam.. na szpitalnej diecie big_grin
                    • sadgirl25 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 16:22
                      Faktycznie,taTwoja dieta bardzo szpitalna smile
    • tapatik Fałsz... 22.02.16, 09:17
      Nie wiem co jest na obrazku, bo mi się nie otwiera, ale konsumpcja schabowego nie może się równać z konsumpcją blondynki.
      No ewentualnie może być szarlotka.
    • tdf-888 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 23.02.16, 10:14
      sie nie śliń!
      bo ja mam swoją teorię co do takich wielbicieli drobnych ciałek suspicious
      • maruda2 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 23.02.16, 13:05
        aż strach chyba pytać jaką suspicious
    • witamina_b12 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 23.02.16, 10:33
      https://iqkartka.pl/cards/1852.png
      suspicious
      • witamina_b12 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 23.02.16, 10:35
        Ale widocznie ludzka perwersja nie zna granic... bo jakoś na brak adoratorów nie narzekam wink czasem tylko na ich jakość tongue_out
        • tdf-888 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 23.02.16, 11:42
          bo we warszawie to każdemu łatwiej...
          • witamina_b12 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 23.02.16, 12:44
            prawda? znasz to z autopsji wink
      • szarlotka_ja Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 23.02.16, 10:46
        O widzisz, o teorii niedowzrostu też mi ktoś już mówił tongue_out
    • zed-is-dead Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 23.02.16, 12:23
      To by oznaczało, że świnia jest bliższa sercu (czy raczej żołądkowi) mężczyzny, niż kobieta...
      • witamina_b12 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 23.02.16, 12:43
        a pamiętając, że każdy facet to świnia wink to może to chodzi o tych o odmiennej orientacji suspicious
    • anus-hka Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 23.02.16, 21:08
      Dowcipy o blondynkach puszczają w obieg zazdrosne brunetki...suspicious
      ...po za tym blondynka to nie kolor włosów...to stan umysłusmile....jeden z żartów np
    • maruda2 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 23.02.16, 23:29
      lepiej nie, zwłaszcza, że sam kiedyś twierdził, że woli drobne dziewczyny suspicious
      • mavika_88 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 24.02.16, 11:24
        jejciu. Drobniutka jesteś.
        a ile wzrostu?

faceci lubią drobne suspicious wiem to...
        a ja taka wielka...
        • maruda2 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 24.02.16, 12:04
          153 suspicious
          • tdf-888 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 24.02.16, 12:09
            to ty w foteliku musisz podróżować wink
            nie no żart.. fajnie, fajnie... lepsza taka malutka, pakowna (w sensie, wszędzie ją można zapakować) niż taka wielGa jak mavika tongue_out
            • maruda2 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 24.02.16, 12:16
              w sensie ilości zajmowanego miejsca to faktycznie mała zapewne lepsza wink
              • witamina_b12 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 24.02.16, 12:18
                no łatwiej zwłok się pozbyć... suspicious wink
                • maruda2 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 24.02.16, 12:52
                  też wink
                • szarlotka_ja Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 24.02.16, 13:15
                  Za to te większe trudniej uprowadzić tongue_out
                  • tdf-888 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 24.02.16, 13:34
                    z większej więcej do zjedzenia big_grin
            • mavika_88 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 24.02.16, 14:32
              no wielga wielga.
              a faceci przy mnie to tacy nieduzi suspicious
              Pomyśl jak ubiore szpile (których nie noszę) to przebijam 180 tongue_out
              w sierpniu na festynie wioskowym ubrałam buty na koturnie 9,5 cm. Miałam z 183 big_grin wtedy Młoda mi mówi ubierz te buty a miałąm na łapch baleriny i jeszcze dodała... Moze jakiegoś faceta znajdziesz big_grin (pomyślałam jakie dzieci są naiwne ) byłam tuż po rozstaniu. w fazie antymen. Ona tańczy z koleżanka. ja pod sceną. długo nie stałam.. jakiś koleś podszedł do mnie zapraszął do tańca, chwile zaprasza... Poszłam. świetnie sie tańczyło ale do senda sprawy... Był wyższy niz ja tongue_out mimo że ja wielga (przeszło 180) To ten z którym pózniej dopiero po 3 miesiacach od tamtego festyny, przeszłam na smsy i wystarczyło mi max 20 by go sobie odpuściuć, by nawet nie reagować na jego smsy. To ten ortograf ^^ a na żywca mi w miarę podpasował..... Pisanie mi pokazało szerszy jego obraz. oczywiscie nie chodizło o same ortografy....
    • czarny.onyks Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 24.02.16, 15:02
      ja mam trzecią odpowiedź.....

wolą święty spokójwink...bo kobiety potrafią namieszać w życiuwink
    • tdf-888 kwestia zasadnicza dla początkujących aspirujących 28.02.16, 14:23
      to tak w ramach uzupenienia oczekiwań kobiet, była mowa o esemeskach...
      dodam inną prawdę: najpóźniej na końcu spotkania powinniście mieć już ustalony następny, nieodległy termin. to jest po prostu mus! po co ma kobieta czekać na esemeska, że było fajnie i można by to powtórzyć... kiedyś... ;] nie kazać jej być w niepewności, schizować się i niecierpliwić...
      trzeba już ustalać kolejny termin oraz roztaczać bardziej dalekosiężne wizje... plany i marzenia...
      ona musi to widzieć, że ty jesteś pewien, że chcesz.
      inaczej przegrasz z pierwszym lepszym napalonym byczkiem.
      • witamina_b12 Re: kwestia zasadnicza dla początkujących aspiruj 28.02.16, 15:39
        Yyy Tadeuszu... jednak nie znasz kobiet...
        Przed takim co nacdzien dobry roztacza dalekosiężne wizje to należy uciekać w podskokach wink
    • tdf-888 Re: kwestia zasadnicza dla początkujących aspiruj 28.02.16, 15:24
      założenie jest takie, że się świruje z osobą, z którą się chce waflować, tak że wszystko jest fair...

reasumując: to była porada dla zdecydowanych, ale niegramotnych, żeby się jednak spięli w sobie.

inaczej przejmie ją kto inny, szybko i na chwilę... a zostało tu ustalone, że nie lubimy łatwych.
    • silencjariusz Re: kwestia zasadnicza dla początkujących aspiruj 28.02.16, 15:42
      "Czyli kto bardziej naściemnia kobiecie ten szybciej ją będzie miał"

Jeśli tak by było, to raczej kiepsko świadczyłoby o kobiecie.tongue_out
      • witamina_b12 Re: kwestia zasadnicza dla początkujących aspiruj 28.02.16, 16:56
        Okazanie zainteresowania nie jest tożsame ze ściemnianiem...
        Mozecie mi wyjasnic skad 2 osoba ma wiedziec, że ktoś jest nią zainteresowany jeśli sie tego nie okazuje?
    • tdf-888 Re: kwestia zasadnicza dla początkujących aspiruj 28.02.16, 23:30
      ja pisalem o pierwszym i kazdym nastepnym. i przeciez nie chodzilo mi o deklaracje typu za rok slub tylko takie w stylu ze kiedys mozna by zrobic wspolnie jakas aktywnosc

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka