szarlotka_ja 21.02.16, 11:20 ...mężczyźni wolą schabowe Prawda czy fałsz? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
silencjariusz Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 11:42 Kobieta nie może być chuda. Tyle wiem. Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 11:54 a mi sie ostatnio schudło. Prawie 5 kilo odeszło od mojej wagi którą miałam latami. długimi latami. a.... wcalę sie nie ruszłam. wręcz w drugą stronę słodkosci mi teraz nie smakują. za słodkie są. TYlko kawę słodką (mniej słodszą niż zawsze) lubię. Ha!! dzisiaj to musiałamsobie zapiac pasek o jedną dziurkę dalej w sumie... nie jest mi źle z taką wagą. a do chudości jeszcze troche brakuje. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 12:46 A mi się utyło. Opas chrum chrum zrobił się ze mnie. Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 14:06 dużo? metabolizm Ci się zwalnia wraz z wiekiem Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 15:30 oj tam. ciałka nigdy dość jeśli się nie przesadzi Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 15:34 Temu co jest w pierwszej części Twojej wypowiedzi zaprzeczyłaś w drugiej. Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 15:54 Bo się ciałka chce ? wiec ciałka nigdy dość przyzwyczajona jestem do większych ciał. moi genetyczni są sporawi. facet 90 parę kilo to nie jest dla mnie nowość. nawet normalność. Sporawi są lecz nie przytyci. Z resztą i ja mało kilogramów nie mam. Też sporawa i jednocześnie ponoć szczupła. Doktorki nieraz mi to mówili hmm może dlatego że wysmukła jestem. sie dopieszczam kawą. W niedzielę uwielbiam ^^ ale taką idealna. Nie za słodką. Inny teraz smak kawy lubię. no i do tego cheerioski nie są za słodkie. za słodkiego już nie lubię czekolada np nie smakuje. Nigdzie nie zaprzeczyłam. Ciałka nigdy dość jeszcze bym chciaaaała. no i po kawie a ochota nadal. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 18:54 A ja też i też prawie pięć kilo Ale jeszcze chcę i jeszcze z pięć kilo Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 19:24 Jakaś dieta? Szarlotta podpowie w jaki sposób kilogramów się pozbyła. Odpowiedz Link
sadgirl25 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 19:29 Dołączam sie do prośby,tez chcialabym zgubic z 5 kg,ale wiem ze to nierealne,wiec moze chociaż 2-3 kg zgubię Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 19:39 Nie, do diet to trzeba sumiennie podchodzić, a ja nie jestem sumienna Zrezygnowałam z obiadów w robocie bo jak się okazało mi nie służyły oraz ograniczyłam słodycze do minimum (z czym mam największe problemy bo jestem słodyczożercą ). No i więcej się zaczęłam ruszać, a przede wszystkim przestałam obsesyjnie myśleć, że mam nadwagę i jakoś tak samo poczułam, że ubrania odrobinkę luźniejsze się zrobiły No ale do swojej normalnej wagi mi jeszcze trochę zostało więc ciężka praca przede mną Odpowiedz Link
sadgirl25 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 19:50 Czyli musze zaczac sie ruszac i słodycze wywalić Oraz pewnie mniej jesc bo jem ostatnio bardzo dużo Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 19:56 To pewnie też zależy od Twojej przemiany materii Ja na przykład mam dość kiepską przemianę, a jeszcze przez kilka lat musiałam przyjmować sterydy, które niestety mi nie pomogły. No i tak mi się zwiększyła objętość a teraz baaardzo trudno jest wrócić do wagi sprzed terapii. Odpowiedz Link
sadgirl25 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 20:20 Mialam raczej dobra przemiane materii ale teraz chyba mi sie ona spowalnia.Fakt,mało sie ruszam tzn.nie ćwiczę,na sniadanie,obiad i kolacje jem dwa razy tyle co kiedyś jadłam.Slodycze wywaliłam,jem od czasu do czasu jedynie cukierki-galaretki w czekoladzie. Alkoholu i używek zero,kawy nie piję. Musze sie za siebie w końcu wziąć Zaczynam od jutra Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 20:32 No widzisz, ja na przykład mam bardzo dużo ruchu. W pracy na ten przykład to ciągle się ruszam Jadam też niewiele, ale niestety podjadałam między posiłkami No i cóż, ileż można zwalać winę na sterydy - moim zabójcą są słodycze - duuużo słodyczy. Gdyby nie te nieszczęsne słodycze to pewnie już bym była w swojej wadze Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 20:38 to ile to jest twoja waga? Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 21:02 Łeeeee, nie napiszę bo jak sadgirl napisała swoją wagę to już się wstydzę teraz Ale tak +/- to ze 20 kg bym musiała zrzucić jeszcze i będzie ideał Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 21:05 to chociaż wzrost podaj. już jestem w stanie oszacować, jak źle jest, to resztę sobie policzę Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 21:14 no to szacuję, że teraz jest 74 wszystko przed tobą Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 21:18 Ciut więcej jest na wadze, ale nie będę już komentować bo widzę, że koleżanki poniżej to mają większe problemy niż ja Tak więc przejdę do czynów i będę jeszcze mniej żreć Bo sam Tadeusz widzi, żem utuczona Odpowiedz Link
sadgirl25 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 21:25 Szarlotko ja myślę że gdybym Cię zobaczyła na żywo to stwierdziłabym że nie jest tak źle jak piszesz Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 21:59 To fakt. Kobiety zawsze przesadzają. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 22:20 Nie przesadzam Serio piszę Bym musiała kłamać a potem przychodzi do spotkania w realu i co? Wychodzi na jaw oszukaństwo Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 21:29 ej. Nasza waga nie tylko zależy od jedzenia. Dużą sprawę odgrywa metabolizm i hormony. Ja gdy byłam w niedoczynności tarczycy to za cholerę nie mogłam schudnąć a starałam się.... I nikt nie ma problemów ja nigdy nie narzekałam na swoją wagę. Poza etepem gdy byłam niedoczynna. a swój zimnokrwisty doł zaakceptowałam Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 21:33 jak już się uda go wcisnąć w te czarne spodnie a'la skóra, to wstydu nie ma Odpowiedz Link
nerw_rdzeniowy Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 20:48 Ja ostatnio trochę schudłem a prawie nic a nic się nie ruszałem. Ale za to miałem czas na porządne śniadanie i obiad w południe. Zeby schudnąć trzeba jeść ponoc. Może jesz za mało? Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 20:42 przecież ty to chuda szkapa jesteś... pardą *szczapa a mavika grubokoścista, wielka baba, poza konkurencją (wzory na nadwagę jej nie dotyczą). Odpowiedz Link
sadgirl25 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 20:49 Nie wiem która z nas to ta chuda szczapa,ale ja mam 56 kg.Troche mi za ciężko,nogi ok ale brzuch mam spory bo za duzo jem, chcialabym miec okolo 53-54 kg Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 20:53 chwalisz się czy żalisz? tu by 99% dziewczyn chciało zejść na 56kg. więc nie udawaj Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 20:56 nie chciałabym 1 % jestem Odpowiedz Link
sadgirl25 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 20:59 Tylko ze ja mam wzrostu tylko 164 prosze Pana,nie mam nawet 170 lub wiecej wiec troche mi ciężko jest.Zresztą nieważne,poradze sobie Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 21:01 proszę, bingo. nawet twój wzrost oszacowałem idealnie. w momencie jak ty napisałaś. byłoby szybciej, gdybym mavikę wcześniej przeczytał i nie odpisywał Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 21:03 jak dla faceta maksymalna waga to wzrost - 100 tak u kobiety to wzrost - 110. i wszyscy wiedzą, że to jest granica, po której facetowi łatwiej balansować niż kobiecie, bo czasem i te -110 to za mało. Odpowiedz Link
lesher Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 23.02.16, 11:55 No to "grubas" według Twojej definicji jestem ^^ Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 20:51 mam zimnokrwisty dół 173 to nie taka wielka i BMI 20,38 sam środeczek prawidłowej wagi (18,5 - 24,9). Ha! nawet blizej mi do niedowagi niż nadwagi. Pierwsza lepsza stronka do obliczenia BMI Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 20:58 to ile masz przy tych 173 że ci 20,38 wychodzi? nie strzelam, ale na moje oko, to przy twoim wzroście, powinnaś mieć 60 kg, żeby wyglądać poprawnie. no 63, jeśli chodzisz na siłownię i masz ten nadmiar w udach i pośladkach, ale nie chodzisz, bo jesteś leń a pewnie takie bmi to wychodzi przy 64-65? strzelam, szacuję, bez wpisywania w kalkulator Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 21:13 mam 61. Mówiłam że schudłam spodnie luźniejsze... źle mi z tym nie jest. wcześniej ważyło mi się ok 63- 65 a 67 to chyba moja maksymalna waga jaką kiedykolwiek osiągnęłam ale wtedy miałam wolniejszy metabolizm. źle oszacowałeś zrobiłam też BMI smutaskowi i.... niemalże takie same po 20. z tym że... ja o parę dziesiątych, a dokładnie o 5, mam mniejsze BMI. Ta wielka mavika Poniżej 60 już nie chcę schodzić Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 21:18 no to jest git. tak powinno być. facet 80 babka 60. średnia waga człowieka (nawet w windach zakładana) to 70kg. no ja mam trochę za dużo, nawet mam brzucho... szczególnie jak podjem albo popiję... ale my tu sobie teoretyzujemy słodko Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 21:21 dobra masz wagę Smutasku schudło mi się i Frip nie byłby zadowolony... dłonie mi zmalały a mój nadgarstek to 15 cm na lekkim luzie (musiałam zmierzyć ^^) Odpowiedz Link
sadgirl25 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 21:22 Czyli dobry mam ten BMI ? Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 21:25 jasne. Idealne. Tak jak ja Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 21:25 no jasne! dalej możesz wcinać galaretki fuj, nie lubię galaretek. wolę czekoladki, najchętniej nadziewane czymś płynnym Odpowiedz Link
sadgirl25 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 21:32 galaretki czym prędzej rzucę gdy tylko zjem te które mam schowane w szafie między ubraniami Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 21:33 Ja gdy na miesiac przeszło oderwałam się od słodkiego to teraz nie mogę wrócić. tzn. mi nie smakuję. Kiedyś jedne z ulubionych słodkości np kasztanki, czy tiki taki. Teraz strasznie słodkie Jak od czasu do czasu zdarza mi się wypić kawę i lubię ze słodkim, to się teraz zastanawiam z czym. Dzisiaj z cheeriosami wypiłam ^^ Odpowiedz Link
sadgirl25 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 21:45 No to Cię nie poczestuję skoro nie lubisz To galaretki w czekoladzie,producent Wawel Jem je tylko raz-dwa razy w miesiącu czekoladki też lubię,ale z czegos musialam zrezygnować Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 22:25 raz, dwa razy w miesiacu? rzadziutko. eee. na spróbowanie na pewno bym się skusiła czy nie lubię? na pewno mniej mi smakuje słodkość niż kiedyś. Odpowiedz Link
sadgirl25 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 22:32 Tak,staram się jak najrzadziej jeść slodycze,ograniczam jak i ile tylko moge Ale ta kawa z cziriosami to mnie kusi Odpowiedz Link
maruda2 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 22.02.16, 23:59 łeee, to BMI to trochę ściema. Przy moim wzroście wg. tych wzorów mogłabym ważyć nawet 58 kg ( czyli prawie 14 kg więcej niż teraz ) i nadal wskaźnik byłby prawidłowy Wskaźnik może tak, ale ja chyba nie Odpowiedz Link
lesher Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 23.02.16, 12:03 BMI jest tak naprawdę o kant tyłka potłuc... Ktoś aktywny fizycznie może mieć wysokie BMI (wysoka masa mięśniowa, mało tłuszczu), a leń kanapowy z niskim BMI (niska masa mięśniowa, za to spaślak) wcale nie świadczy o tym, że wszystko jest dobrze. Dużo wiarygodniejszy jest wskaźnik Body Fat triathlonbyjanusz.wordpress.com/2014/01/31/obliczanie-poziomu-tluszczu-body-fat-percentage-w-organizmie/ Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 18:53 Sil zmienia zeznania Niedawno pisał, że nie lubi jak kobieta ma nieco więcej ciałka Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 19:22 Nic nie zmieniam. Normalna budowa ciała - tak, duża nadwaga - nie. Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 19:34 normalna budowa a w domyśle - zgrabna Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 19:40 Dobrze, że dodał "duża" przed słowem nadwaga Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 19:42 Szarlottcie duża nadwaga u kandydata na kandydata by nie przeszkadzała? Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 19:50 Nie, bo sama nie jestem idealna Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 20:40 I pana w 9 miesiącu ciąży Szarlotta by nie pogoniła? Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 19:41 To przecież oczywiste. Odpowiedz Link
witrood Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 11:46 Nie wiem. Jakieś to podchwytliwe czy podstępne nie jest? Drugie dno ma mieć? :o Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 12:28 nie gustuję w schabowych ;] u mnie, przy niedzieli pierś - gęś posolona, namajerankowana, stoi w chłodzie i czeka aż się piekarnik nagrzeje, pod pierś pół jabłuszka i pół czerwonej cebuli (bo mam), a drugie pół jabłka pójdzie na wierzch, pod koniec na fazę rumienienia pod koniec jeszcze obok chlapnę se gęstego z kapuśniaku, na chwilę do piekarnika, żeby się zagrzało i będę miał danie Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 12:45 no to obiad za 2 - 2,5 godziny.. bez śniadania Odpowiedz Link
sadgirl25 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 13:15 To niedobrze że nie jesz sniadania,to najważniejszy posiłek dnia.Prawie nigdy jeszcze(a mam już prawie 34 lata)nie zdarzyło mi sie żebym nie zjadła czegoś,zwłaszcza rano przed wyjściem z domu,nawet gdyby miał to być tylko ugryziony w biegu kęs suchego chleba Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 13:20 nie mam apetytu rano. rano jako pierwsze to najlepsza jest ciepła woda z cytryną. Odpowiedz Link
sadgirl25 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 13:30 To ok,sorry,mialam kiedys sąsiada,który nic nie jadł aż do południa, pił tylko kawę i palił Ale jesli już masz zdrowszy sposób na przetrwanie rano to może sprobuj dodać do wody z cytryną łyżeczkę miodu,ja uwielbiam taki napój i też często rano Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 15:13 z miodem też zacnie a u mnie jeszcze chwileczka, momencik... 200 gramów wódeczki już czeka (resztki zarazków przy okazji wybije w paszczy), reszta dochodzi w piekarniku, potem tylko odlać tłuszcz i przełożyć danie albo i nie zobaczę jak będzie szło. czyli mam: 2 chochle wazowe gęstego z kapuśniaku (tam kapusta i ziemniak jako dodatek do kaczki i 'salata' to będzie robić całą pierś, 600g minus kość plus jabłko, pół cebuli i rodzynki. to ile będzie kalorii? wiem, że na pewno starczy mi do wieczora Odpowiedz Link
sadgirl25 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 15:38 A zapraszasz kogoś? Ja wczoraj mialam kaczke z jabłkami a dzis schabowe Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 15:42 z nikim się nie dzielę. sam to pochłaniam. wczoraj była kobita, sobotę mi zrobiła, pozmywała, pościel zmieniła, pranie rozwiesiła... o reszcie nie wspomnę a dziś sobie tu choruję sam.. na szpitalnej diecie Odpowiedz Link
sadgirl25 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 21.02.16, 16:22 Faktycznie,taTwoja dieta bardzo szpitalna Odpowiedz Link
tapatik Fałsz... 22.02.16, 09:17 Nie wiem co jest na obrazku, bo mi się nie otwiera, ale konsumpcja schabowego nie może się równać z konsumpcją blondynki. No ewentualnie może być szarlotka. Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 23.02.16, 10:14 sie nie śliń! bo ja mam swoją teorię co do takich wielbicieli drobnych ciałek Odpowiedz Link
maruda2 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 23.02.16, 13:05 aż strach chyba pytać jaką Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 23.02.16, 10:35 Ale widocznie ludzka perwersja nie zna granic... bo jakoś na brak adoratorów nie narzekam czasem tylko na ich jakość Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 23.02.16, 11:42 bo we warszawie to każdemu łatwiej... Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 23.02.16, 12:44 prawda? znasz to z autopsji Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 23.02.16, 10:46 O widzisz, o teorii niedowzrostu też mi ktoś już mówił Odpowiedz Link
zed-is-dead Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 23.02.16, 12:23 To by oznaczało, że świnia jest bliższa sercu (czy raczej żołądkowi) mężczyzny, niż kobieta... Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 23.02.16, 12:43 a pamiętając, że każdy facet to świnia to może to chodzi o tych o odmiennej orientacji Odpowiedz Link
anus-hka Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 23.02.16, 21:08 Dowcipy o blondynkach puszczają w obieg zazdrosne brunetki... ...po za tym blondynka to nie kolor włosów...to stan umysłu....jeden z żartów np Odpowiedz Link
maruda2 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 23.02.16, 23:29 lepiej nie, zwłaszcza, że sam kiedyś twierdził, że woli drobne dziewczyny Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 24.02.16, 11:24 jejciu. Drobniutka jesteś. a ile wzrostu? faceci lubią drobne wiem to... a ja taka wielka... Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 24.02.16, 12:09 to ty w foteliku musisz podróżować nie no żart.. fajnie, fajnie... lepsza taka malutka, pakowna (w sensie, wszędzie ją można zapakować) niż taka wielGa jak mavika Odpowiedz Link
maruda2 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 24.02.16, 12:16 w sensie ilości zajmowanego miejsca to faktycznie mała zapewne lepsza Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 24.02.16, 12:18 no łatwiej zwłok się pozbyć... Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 24.02.16, 13:15 Za to te większe trudniej uprowadzić Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 24.02.16, 13:34 z większej więcej do zjedzenia Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 24.02.16, 14:32 no wielga wielga. a faceci przy mnie to tacy nieduzi Pomyśl jak ubiore szpile (których nie noszę) to przebijam 180 w sierpniu na festynie wioskowym ubrałam buty na koturnie 9,5 cm. Miałam z 183 wtedy Młoda mi mówi ubierz te buty a miałąm na łapch baleriny i jeszcze dodała... Moze jakiegoś faceta znajdziesz (pomyślałam jakie dzieci są naiwne ) byłam tuż po rozstaniu. w fazie antymen. Ona tańczy z koleżanka. ja pod sceną. długo nie stałam.. jakiś koleś podszedł do mnie zapraszął do tańca, chwile zaprasza... Poszłam. świetnie sie tańczyło ale do senda sprawy... Był wyższy niz ja mimo że ja wielga (przeszło 180) To ten z którym pózniej dopiero po 3 miesiacach od tamtego festyny, przeszłam na smsy i wystarczyło mi max 20 by go sobie odpuściuć, by nawet nie reagować na jego smsy. To ten ortograf ^^ a na żywca mi w miarę podpasował..... Pisanie mi pokazało szerszy jego obraz. oczywiscie nie chodizło o same ortografy.... Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Mężczyźni wcale nie wolą blondynek... 24.02.16, 15:02 ja mam trzecią odpowiedź..... wolą święty spokój...bo kobiety potrafią namieszać w życiu Odpowiedz Link
tdf-888 kwestia zasadnicza dla początkujących aspirujących 28.02.16, 14:23 to tak w ramach uzupenienia oczekiwań kobiet, była mowa o esemeskach... dodam inną prawdę: najpóźniej na końcu spotkania powinniście mieć już ustalony następny, nieodległy termin. to jest po prostu mus! po co ma kobieta czekać na esemeska, że było fajnie i można by to powtórzyć... kiedyś... ;] nie kazać jej być w niepewności, schizować się i niecierpliwić... trzeba już ustalać kolejny termin oraz roztaczać bardziej dalekosiężne wizje... plany i marzenia... ona musi to widzieć, że ty jesteś pewien, że chcesz. inaczej przegrasz z pierwszym lepszym napalonym byczkiem. Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: kwestia zasadnicza dla początkujących aspiruj 28.02.16, 15:39 Yyy Tadeuszu... jednak nie znasz kobiet... Przed takim co nacdzien dobry roztacza dalekosiężne wizje to należy uciekać w podskokach Odpowiedz Link
tdf-888 Re: kwestia zasadnicza dla początkujących aspiruj 28.02.16, 15:24 założenie jest takie, że się świruje z osobą, z którą się chce waflować, tak że wszystko jest fair... reasumując: to była porada dla zdecydowanych, ale niegramotnych, żeby się jednak spięli w sobie. inaczej przejmie ją kto inny, szybko i na chwilę... a zostało tu ustalone, że nie lubimy łatwych. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: kwestia zasadnicza dla początkujących aspiruj 28.02.16, 15:42 "Czyli kto bardziej naściemnia kobiecie ten szybciej ją będzie miał" Jeśli tak by było, to raczej kiepsko świadczyłoby o kobiecie. Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: kwestia zasadnicza dla początkujących aspiruj 28.02.16, 16:56 Okazanie zainteresowania nie jest tożsame ze ściemnianiem... Mozecie mi wyjasnic skad 2 osoba ma wiedziec, że ktoś jest nią zainteresowany jeśli sie tego nie okazuje? Odpowiedz Link
tdf-888 Re: kwestia zasadnicza dla początkujących aspiruj 28.02.16, 23:30 ja pisalem o pierwszym i kazdym nastepnym. i przeciez nie chodzilo mi o deklaracje typu za rok slub tylko takie w stylu ze kiedys mozna by zrobic wspolnie jakas aktywnosc Odpowiedz Link