finka9 08.09.17, 08:19 ttps://wiadomosci.wp.pl/jak-posel-szczerba-okazal-immunitet-w-toalecie-nieoficjalna-relacja-z-krynicy-6163542163650689a Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
finka9 kurde jeszcze raz... 08.09.17, 08:20 wiadomosci.wp.pl/jak-posel-szczerba-okazal-immunitet-w-toalecie-nieoficjalna-relacja-z-krynicy-6163542163650689a Odpowiedz Link
behind_these_hazel_eyes Re: kurde jeszcze raz... 08.09.17, 09:23 Przecież posłowi nie przystoi stać w kolejce Odpowiedz Link
finka9 Re: kurde jeszcze raz... 08.09.17, 09:59 behind_these_hazel_eyes napisała: > Przecież posłowi nie przystoi stać w kolejce > Zwłasza takiego formatu . Ps. tak się uśmiałam,że musiałam pójść ... do toalety . Odpowiedz Link
behind_these_hazel_eyes Re: kurde jeszcze raz... 08.09.17, 10:31 Hahaha... Może miał ciśnienie? Ale teza z artykułu, że osoba kulturalna się nie stawia i nie wchodzi w interakcję z chamem mnie zaintrygowała, bo... ...stawiając opór do chama mogę sama zejść do poziomu jego... Odpowiedz Link
finka9 Re: kurde jeszcze raz... 08.09.17, 15:13 "nie wydawaj się w dyskusję z chamem ,bo cię sprowadzi do swojego poziomu i pokona doświadczeniem" Swoją drogą na miejscu tych ludzi chyba też bym nie zareagowała. Skoro pana Szczerbę nie potrafi trzymać fasonu przed kamerami to co dopiero bez ich udziału . Gotów rozpędzić pospólstwo szczotką klozetową zasłaniając się deską sedesową. Odpowiedz Link
behind_these_hazel_eyes Re: kurde jeszcze raz... 08.09.17, 15:17 Pokona doświadczeniem znane, ale właściwe w tej sytuacji... Wiesz... gotów wmówić, że to jego dzida i tarcza w walce o demokrację... No dobra... nieważne, bo ja to jednych i drugich nie poważam, ale w piątek o polityce to lepiej nie Odpowiedz Link
finka9 Re: kurde jeszcze raz... 08.09.17, 15:24 behind_these_hazel_eyes napisała: >.. No dobra... nieważne, > ale w piątek o polityce to lepiej nie : > D > Racja ,nie rób tego ,bo obudzisz forumowe demony Silu gotów jeszcze założyć jeden ze swoich chichoczących wątków. Odpowiedz Link