Dodaj do ulubionych

Doblianioć Podwórećko !

18.07.12, 23:13
Ja baldzio psiepliasiam
Obserwuj wątek
    • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 18.07.12, 23:13
      zie tak zmieńkciam
      • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 18.07.12, 23:14
        Nie myślcie, zie tio ś powodu jakiejś katastliofy
        • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 18.07.12, 23:14
          Ja jeśtem taki ciulły po pliostu !
          • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 18.07.12, 23:15
            S tej ciulości Wasej jestem taki ciuly
            • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 18.07.12, 23:16
              No bo psiesionkłem waselinom
              • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 18.07.12, 23:16
                zie zaciołem tak zmieńkcać
                • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 18.07.12, 23:17
                  No to na doblianioć jeście złoziem Wam zycienia
                  • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 18.07.12, 23:17
                    Kareneczko, zyciem Ci dobliej noci
                    • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 18.07.12, 23:18
                      I ziebyś miala jesce wienksie sukciesy oglodnicie
                      • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 18.07.12, 23:18
                        Hardećku - Tobie zyciem pienknej pogodi
                        • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 18.07.12, 23:19
                          Zebyś sobie mógł dlugutko pobiegać i poplywać i pobyć na swiezutkim łoniku naturci.
                          • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 18.07.12, 23:20
                            A Tobie Ulissesicku zyciem
                            • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 18.07.12, 23:21
                              zieby Wam wiatry wschodniutkie dmuchały
                              • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 18.07.12, 23:21
                                i zieby łodecki nie psewróciły
                                • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 18.07.12, 23:22
                                  i zieby rejsik zieglarski sie udał
                                  • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 18.07.12, 23:23
                                    i ognisko zieby sie paliło
                                      i zieby kielbasecki sie grillowały
                                        ale nie traktuj tych zycień jako waselinki
                                        • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 18.07.12, 23:24
                                          to tylko sierdecność zwycajna na Podwórecku moja
                                          • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 18.07.12, 23:25
                                            i te zdrobnionka som tylko wyrazem troski
                                            • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 18.07.12, 23:25
                                              A Kosmicie zyciem kolejnych wiersyków wakacyjnych
                                              • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 18.07.12, 23:26
                                                A Mirecce zeby Jej cukinie cukiniali
                                                • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 18.07.12, 23:27
                                                  Szaliczeczce zyciem, zieby udała jej sie jajecnicka na kureckach zebranych w lesiku
                                                  • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 18.07.12, 23:28
                                                    Illmatareczko, Deriadezeczko - Wam zyciem kolejnych pienknych rysunecków
                                                  • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 18.07.12, 23:29
                                                    A Tobie Kicho_noreczku - zyciem cystych pomyj, zebyś nie musiał sie po nich abluować
                                                  • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 18.07.12, 23:30
                                                    A Tobie Sakraleczku zycie Renkopisiku sfajndowanego w Saragossiku w kolorach !
                                                  • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 18.07.12, 23:30
                                                    Azembeczko - i Tobie pienknych sneczków !
                                                  • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 18.07.12, 23:32
                                                    Jokkereczku i Trebunieczko Zwichrowana - KOMIKSIKÓW ! KOMIKSIKÓW !
                                                  • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 18.07.12, 23:32
                                                    A jeśli kto ma żal, ze o Nim zapomniałem
                                                  • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 18.07.12, 23:33
                                                    To ma gratsi waselinki bezimiennej.
                                                  • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 18.07.12, 23:33
                                                    "Gratsi" mawiało moje dzieciontko
                                                  • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 18.07.12, 23:34
                                                    Ale teras już mówi "gratis"
                                                  • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 18.07.12, 23:35
                                                    Ale nie będę jus dłuzej psytacał Wam, co jesce mówiło i robiło moje dziedzko - ani dawniej ani teras
                                                  • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 18.07.12, 23:36
                                                    Na Lozi jest wspaniały quisik
                                                  • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 18.07.12, 23:37
                                                    Tam Illmatareczka wkleiła obrazecki
                                                  • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 18.07.12, 23:37
                                                    z prośbutkom o skojarzonka
                                                  • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 18.07.12, 23:38
                                                    Było mnóstewko ciekawiutkich propozycyjek
                                                  • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 18.07.12, 23:38
                                                    Ale nikciusieńko nie podał własciwiutkiej odpowiedzi
                                                  • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 18.07.12, 23:39
                                                    A brzmi oniutka :
                                                  • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 18.07.12, 23:40
                                                    TO OCIEKAJONCA WASELINIUTKOM LOŻA !
                                                  • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 18.07.12, 23:41
                                                    I tym cieplutkim akcencikiem całuję Was na dobranockę !
                                                  • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 18.07.12, 23:41
                                                    I niech ten uroczy wąteczek
                                                  • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 18.07.12, 23:42
                                                    zastąpi Wam jasiecki
                                                    podusecki
                                                    oraz koluderecki ( jak mawiało dziedzko )
                                                  • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 18.07.12, 23:43
                                                    bo psecies najlepiej śni się na
                                                  • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 18.07.12, 23:43
                                                    WASELINIE !
                                                  • janzpola Re: Doblianioć Podwórećko ! 20.07.12, 18:50
                                                    wscieklyuklad napisał:

A Tobie Sakraleczku zycie Renkopisiku sfajndowanego w Saragossiku w kolorach !

------------------------------------------------------------------------(m.podkreślenia)-----------------

WU

ładnie napisałeś,dziękuje

Sakral

kilka sekund dla przypomnienia

• wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 20.07.12, 20:06
                                                    W ruinach hiszpańskiego miasteczka stoi ocalały krzyż z przybitym Chrystusem.
                                                    Żołnierze we wnętrzu budynku nie szukają łupów.
                                                    Księga to najcenniejszy skarb, Sakralu....
                                                  • janzpola Re: Doblianioć Podwórećko ! 20.07.12, 21:30

WU

zapewne jesteś pasjonującym rozmówcą
                                                    może tu nie miejsce i czas na muzykę,a
                                                    może jednak

Pasja wg.św.Jana

Masaaki Suzuki

pozdrowienia dla
                                                    Szanownej Małżonki

Sakral

a ja odpływam w lepszy świat
                                                    świat muzyki
                                                  • k.karen Re: Doblianioć Podwórećko ! 20.07.12, 22:37
                                                    Sakralu smile Na Podwórku zawsze jest miejsce i czas na muzykę smile
                                                  • sorel.lina Re: Doblianioć Podwórećko ! 21.07.12, 00:04
                                                    może tu nie miejsce i czas na muzykę,a
                                                    może jednak

Na początku było słowo... i słowo ciałem się stało...
                                                    Była muzyka... i ciało stało się człowiekiem...

Dobrej nocy, Sakralu! Dobrej nocy, Podwórko!

• hardy1 Re: Doblianioć Podwórećko ! 21.07.12, 01:01
                                                    Dobrej nocy Wszystkim smile
                                              • k.karen Re: Doblianioć Podwórećko ! 18.07.12, 23:30
                                                Doblanoć WU najmilejsi i na dobly sien to ja Tobie taką ładną tląbę
                                                ź waty ciuklowej wkleję...pa pa...do jutla i uciałuj boldzio moćno ode mnie Sorellinę big_grin

https://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS5bkwGj6ouBBKS9Oz6Mxjj5r-iQPLVA8CSXAcV63J2PtLhMnmhAg
                                                • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 18.07.12, 23:53
                                                  Dzienkuje Ci Kareneczko !
                                                  • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 18.07.12, 23:53
                                                    za tę ciudownią tląbę
                                                  • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 18.07.12, 23:54
                                                    WASELINY !
                                                  • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 18.07.12, 23:55
                                                    I dla Sorellineczki tesz starcy !
                                                  • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 18.07.12, 23:55
                                                    Ojej, starcy ?
                                                  • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 18.07.12, 23:56
                                                    Jacy znowu starcy ?
                                                  • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 18.07.12, 23:56
                                                    Jak widać - co za waselinowo, to niezdrowo !
                                                  • ulisses-achaj Re: Doblianioć Podwórećko ! 19.07.12, 10:57
                                                    Wściekły, dziękuję za wymienienie mojej skromnej osoby... smile smile poczułem się "naoliwiony" .. smile
                                                • kkkkosmita Re: Doblianioć Podwórećko ! 19.07.12, 00:05
                                                  I jaaa i jaaa. ślicnie dolanoc Ci Wściekły zaśpiewam...
                                                  I... poplosię o następne ślićne zycenia...
                                                  nalepiej... to zieby mnie zielonym nie kalmili! big_grin
                                                  Bo mówiom, zie to zdlowo i zie powinienem być wdzięcny za tloskę.
                                                  Ale ja nie jestem.
                                                  Klową tez nie jestem
                                                  a zielone musę zjadać!
                                                  Wspalcie duchowe mi jest potsebne!
                                                  Zycenia doble tez!
                                                  big_grinbig_grinbig_grin
                                                  http://wstaw.org/m/2012/03/26/k%C3%B3%C5%84_AWATAR.jpg
                                                  • hardy1 Re: Doblianioć Podwórećko ! 19.07.12, 08:54
                                                    Dzienkuje za zycenia toprej pogody. Prose jesce aby zycenia stały sie ciałem.
                                                  • sza.aliczek Re: Doblianioć Podwórećko ! 19.07.12, 09:11
                                                    WU!!!! - jesteś The Best! : ))))))))))))))))))))))
                                                    Ja proszę o więcej wazeliny!

: )))
                                                  • sza.aliczek Re: Doblianioć Podwórećko ! 19.07.12, 09:12
                                                    .... i proszę, się nie pogniewaj ... ale ja muszę podkraść Ci ten wątek i zakopiować na Loży. No muszę! : D : ))))))))
                                                  • hardy1 Re: Doblianioć Podwórećko ! 19.07.12, 12:48
                                                    Kradziejka! big_grin Naszą wazelinę...a jak u nas zabraknie? suspicious
                                                  • k.karen Re: Doblianioć Podwórećko ! 19.07.12, 13:46
                                                    Nie zabraknie bo jak zapasy się skończą to ściągniemy z Zachodu tongue_out
                                                    D big_grin big_grin
                                                  • sza.aliczek Re: Doblianioć Podwórećko ! 19.07.12, 13:55
                                                    Zrobię zrzutkę pod kościołem i dokupię w aptece! : D
                                                  • hardy1 Re: Doblianioć Podwórećko ! 19.07.12, 14:01
                                                    ...proponuję od kandydatów na polityków przed wyborami...rozdają za darmo! big_grin
                                                  • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 19.07.12, 15:20
                                                    Jak ja sie wzliusiłem stlasnie
                                                  • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 19.07.12, 15:21
                                                    Chociaz nikt mnie nie nazwał Wsciekleńkim Układziczkiem
                                                  • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 19.07.12, 15:21
                                                    Bo według mnie osobiście
                                                  • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 19.07.12, 15:22
                                                    to najwięcej zdrowiutkiej waselineczki
                                                  • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 19.07.12, 15:22
                                                    kryje sie w zdronionkach imioneczek
                                                  • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 19.07.12, 15:23
                                                    oraz w zdrobnionkach niczeczków
                                                  • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 19.07.12, 15:24
                                                    Końcowecki "eczko" i "eczku" to najcudniejse zdlobnionka z punktu wicenia waseliniarstwa
                                                  • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 19.07.12, 15:24
                                                    Taki jestem uradowany
                                                  • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 19.07.12, 15:25
                                                    że moja ciułość i sympatia do Was
                                                  • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 19.07.12, 15:25
                                                    spotkała się z tak ciepliutkim psyjęciem zWaszej stronecki
                                                  • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 19.07.12, 15:26
                                                    a tak wielu z Was
                                                  • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 19.07.12, 15:26
                                                    podzieliło sie ze mną i Sorellineczkom
                                                  • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 19.07.12, 15:27
                                                    właśniutkim naddateckiem waselinki
                                                  • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 19.07.12, 15:28
                                                    i sami zobaccie - na tle takiego strasnego chamstewka na forach
                                                    u nas cieplutko
                                                    mileńko
                                                    i naturalniutko
                                                  • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 19.07.12, 15:29
                                                    A propoziutko
                                                    Jak tam z pogódecką ?
                                                    Descyk leje ?
                                                  • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 19.07.12, 15:30
                                                    Słonecko świci ?
                                                  • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 19.07.12, 15:30
                                                    wiaterecek dyma ?
                                                  • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 19.07.12, 15:31
                                                    gradzik jaj wielkości tłuce ?
                                                    Uwazajcie na siebie - prosę
                                                    paczcie pod nóski
                                                  • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 19.07.12, 15:32
                                                    a zwłasca uwazajcie
                                                  • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 19.07.12, 15:32
                                                    na nase chodnicki
                                                  • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 19.07.12, 15:33
                                                    bo one są ksywo kładzione
                                                    i ludzickowie censto się psewlacają na nich
                                                    i se coś łamią
                                                  • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 19.07.12, 15:34
                                                    No i na schodeckach tes uwazajcie
                                                  • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 19.07.12, 15:34
                                                    bo spadajonc
                                                  • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 19.07.12, 15:36
                                                    mozna nie tylo połamać kostecki
                                                  • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 19.07.12, 15:36
                                                    ale i mózgownicke uskodzic
                                                  • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 19.07.12, 15:37
                                                    i to nieodwracalnie se mozna uskodzić !
                                                  • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 19.07.12, 15:38
                                                    Jak se o tym myśle
                                                  • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 19.07.12, 15:38
                                                    to postanawiam
                                                  • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 19.07.12, 15:39
                                                    skońcyć s waselinką
                                                  • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 19.07.12, 15:39
                                                    bo jesce mnie wyrzuteńka sumionka zabiją
                                                  • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 19.07.12, 15:40
                                                    albo jakisik likoz
                                                  • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 19.07.12, 15:40
                                                    co to z podnieconka
                                                  • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 19.07.12, 15:41
                                                    na widok sterconcych połamanienkich zebelecek
                                                  • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 19.07.12, 15:41
                                                    bendzie miał kilka nieprzespanych nocecek
                                                  • illmatar Re: Doblianioć Podwórećko ! 19.07.12, 18:05
                                                    WU, jeśteś the siuper!
                                                  • hardy1 Re: Doblianioć Podwórećko ! 19.07.12, 21:29
                                                    Z pogódeckom jest róznie.
                                                    Nieee. nie zekne,
                                                    ze raz poprzecnie,
                                                    a raz podłuznie.
                                                    Ino raz ci z nieba leje
                                                    a raz słonko swieci.
                                                    Znacy wtedy nie leje
                                                    a słonko gzeje.
                                                    Takie latoś lato nase....
                                                    kto komu...
                                                    lub co nam...
                                                    dmucha w kasze? uncertain
                                                  • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 19.07.12, 22:59
                                                    Ojej, jak Wy pienknie dzisiaj pisaliście wsyscy !
                                                  • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 19.07.12, 22:59
                                                    Ja bym te wsyskie pienkne pościki oprawił w okładeckę !
                                                  • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 19.07.12, 23:00
                                                    Bo one som wspanialenkie !
                                                  • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 19.07.12, 23:00
                                                    I widać w nich taki dojrzaluteńki talencik
                                                  • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 19.07.12, 23:01
                                                    To po Mamusieńkach i Tatusieńkach ten talencik
                                                  • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 19.07.12, 23:01
                                                    Tylko ne myślcie że ja tu nową waselinkę samruję !
                                                  • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 19.07.12, 23:02
                                                    Samruję - tak mówiło moje dzieciątko !
                                                  • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 19.07.12, 23:03
                                                    jak smarował chlebusiek margarynką mlecną
                                                  • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 19.07.12, 23:03
                                                    Wiem, wiem, jak ja tu cos milenkiego napise
                                                  • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 19.07.12, 23:04
                                                    bo tak uwazam
                                                    to nie bedzie zachwycik
                                                    ani pochwalonko
                                                  • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 19.07.12, 23:05
                                                    ani entuzjaźmik
                                                  • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 19.07.12, 23:05
                                                    tylko wyłoncnie tląba WASELINY
                                                  • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 19.07.12, 23:06
                                                    To jest nasa
                                                  • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 19.07.12, 23:06
                                                    i wyłoncnie nasa
                                                  • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 19.07.12, 23:07
                                                    maniera
                                                    wsyscy inni
                                                    som po prostu
                                                  • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 19.07.12, 23:08
                                                    jednie serdecni
                                                  • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 19.07.12, 23:08
                                                    cyli : ser
                                                  • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 19.07.12, 23:09
                                                    de.
                                                    cni
                                                    obok kakałecka któle uwielbiam
                                                  • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 19.07.12, 23:10
                                                    kocham tes sery.
                                                  • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 19.07.12, 23:10
                                                    A zwłasca fetę.
                                                  • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 19.07.12, 23:11
                                                    choć ta ma wiencej wspólnego
                                                    z kozami
                                                    nisz z waseliną
                                                  • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 19.07.12, 23:12
                                                    Dzisiaj padał descyk
                                                  • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 19.07.12, 23:13
                                                    i asz pół godzinki świeciła tęcza
                                                  • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 19.07.12, 23:13
                                                    pewnie była i pienkna
                                                  • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 19.07.12, 23:14
                                                    ale psecies tęcza jest nienaturalnie pienkna
                                                  • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 19.07.12, 23:15
                                                    a nazywanie tworów ulotnych pienknem
                                                  • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 19.07.12, 23:15
                                                    jest przykladem bespszykładnego
                                                  • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 19.07.12, 23:16
                                                    waseliniarstwa
                                                  • wscieklyuklad Re: Doblianioć Podwórećko ! 19.07.12, 23:16
                                                    Doblianoć Podwórećko !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka