Dodaj do ulubionych

Życzenia świąteczne

23.12.17, 19:55
Kochani
Niech te Święta Bożego Narodzenia przyniosą Wam wiele radości, wspólnie spędzonego czasu w rodzinnej atmosferze, dużo miłości i tyle optymizmu, by nie skończył się przez cały nadchodzący rok kiss
Wesołych świąt smile
Obserwuj wątek
    • silencjariusz Re: Życzenia świąteczne 23.12.17, 20:18
      A ktoś Ty dziewczynko? Bywałaś tu już? Jeśli tak, to musiało to być bardzo dawno, bo nie pamiętam Cię.wink
    • witrood Re: Życzenia świąteczne 23.12.17, 20:33
      Dzięki i wzajemnie. smile
    • szarlotka_ja Re: Życzenia świąteczne 23.12.17, 21:12
      Ja to Wam generalnie cały rok dobrze życzę, ale tak świątecznie to może jutro wink.
      • apersona Re: Życzenia świąteczne 23.12.17, 21:32
        Jutro to nie wiadomo czy czas na net będzie, więc już dziś fajnych świąt życzę.
    • silencjariusz Re: Życzenia świąteczne 24.12.17, 11:16
      Zdrowych, wiosennych świąt życzę.wink
      • marcepanka313 Re: Życzenia świąteczne 24.12.17, 12:54
        Wątpiącym-wiary
        Pojedyńczym-pary
        Smutnym-radości
        Niekochanym-miłości
        Czego na te święta życzę czytającym i sobie. ☺
    • facet699 Re: Życzenia świąteczne 24.12.17, 13:14
      Wesołych Świąt i spełnienia marzeń tych malutkich i tych po spełnieniu których życie staje się piękniejsze smile
      życzą
      Agrafka i Facet
    • szarlotka_ja Re: Życzenia świąteczne 24.12.17, 13:38
      big_grin kiss

https://images82.fotosik.pl/947/b2c80fedb206ec79gen.jpg
      • silencjariusz Re: Życzenia świąteczne 24.12.17, 15:06
        Błąd znalazłem.tongue_out
        • szarlotka_ja Re: Życzenia świąteczne 24.12.17, 16:12
          Gdzie? suspicious
          • silencjariusz Re: Życzenia świąteczne 24.12.17, 16:34
            Żartowałem.tongue_out
            • szarlotka_ja Re: Życzenia świąteczne 24.12.17, 16:43
              Sil by podziękował za tak piękne życzenia, a nie sobie ze mnie żarty stroił tongue_out.
              • silencjariusz Re: Życzenia świąteczne 24.12.17, 16:57
                Co do strojenia... Jakaś taka goła ta choinka jest...tongue_out
                • szarlotka_ja Re: Życzenia świąteczne 24.12.17, 20:34
                  Sil sobie wydrukuje i pokoloruje wedle uznania tongue_out.
                  • silencjariusz Re: Życzenia świąteczne 24.12.17, 22:37
                    Nie mam kredek.tongue_out
                    • szarlotka_ja Re: Życzenia świąteczne 25.12.17, 10:07
                      Od bratanka niech Sil pożyczy tongue_out.
                      • silencjariusz Re: Życzenia świąteczne 25.12.17, 12:15
                        tongue_out
                        https://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/ce/la/3aiu/YQ5LHjBGrStByCmUcB.jpg
                        • szarlotka_ja Re: Życzenia świąteczne 25.12.17, 19:51
                          No i widzi Sil, trzeba było tak od razu big_grin.

Ja to bym jednak w czerwone bombki ubrała wink.
                          • silencjariusz Re: Życzenia świąteczne 25.12.17, 20:46
                            Niebieskie ładniejsze.wink
                            • szarlotka_ja Re: Życzenia świąteczne 25.12.17, 21:28
                              Na drugim miejscu wink.
                              • silencjariusz Re: Życzenia świąteczne 25.12.17, 21:41
                                A co Szarlotta od Mikołaja dostała i dlaczego rózgę?tongue_out
                                • szarlotka_ja Re: Życzenia świąteczne 25.12.17, 22:09
                                  Sil już dawno powinien się nauczyć, że w noc wigilijną po wyżynach grasuje aniołek, a nie żaden Mikołaj tongue_out.
                                  • silencjariusz Re: Życzenia świąteczne 26.12.17, 10:31
                                    Żaden Mikołaj??? Za tak lekceważący stosunek do Mikołaja Szarlotta na nizinach znalazłaby tylko i wyłącznie rózgi pod choinką.tongue_out
                                    • szarlotka_ja Re: Życzenia świąteczne 26.12.17, 11:27
                                      Przyjęłabym to z godnością tongue_out.
                                      • silencjariusz Re: Życzenia świąteczne 26.12.17, 16:56
                                        Rozumiem, że na gołe pośladki?tongue_out
                                        • szarlotka_ja Re: Życzenia świąteczne 26.12.17, 18:13
                                          Byłoby mi wszystko jedno, bowiem byłaby to moja ostatnia wizyta w Chutorze tongue_out.
                                          • silencjariusz Re: Życzenia świąteczne 26.12.17, 19:29
                                            A co chutor ma do rózeg?wink Unikałbym też tak kategorycznych stwierdzeń, bo kto wie... może Szarlotcie by się spodobało?tongue_out
                                            • szarlotka_ja Re: Życzenia świąteczne 26.12.17, 19:40
                                              Bo na wyżynach aniołek nigdy rózg nie przynosi smile.
                                              A poza tym nie spodobałoby się, wiem to na pewno tongue_out.
                                              • silencjariusz Re: Życzenia świąteczne 26.12.17, 19:44
                                                Znaczy prezent za tani?wink
                                                • szarlotka_ja Re: Życzenia świąteczne 26.12.17, 19:48
                                                  powiedziałabym raczej, że nie w moim guście tongue_out.
                                                  • silencjariusz Re: Życzenia świąteczne 26.12.17, 20:03
                                                    A co jest w Szarlotty guście?
                                                  • szarlotka_ja Re: Życzenia świąteczne 26.12.17, 20:21
                                                    Za dużo by wymieniać tongue_out.
                                  • witrood Re: Życzenia świąteczne 26.12.17, 20:10
                                    Z ciekawości - gdzie się kończy strefa wpływów aniołka? Bo na Górnym Śląsku to na pewno dzieciątko przynosi nie żaden aniołek. wink Kto rządzi w Bielsku?
                                    • szarlotka_ja Re: Życzenia świąteczne 26.12.17, 20:24
                                      A to już chyba zależy od domu. W moim domu od zawsze był to aniołek. Sąsiad z pomorza pochodzi i wciąż naiwnie twierdzi, że to gwiazdor mu prezenty pod choinkę podrzuca tongue_out.
    • apersona Re: Życzenia świąteczne 25.12.17, 18:17
      Bawimy się w "ubierz choinkę"?
      • szarlotka_ja Re: Życzenia świąteczne 25.12.17, 20:29
        Ja się nie bawię tongue_out wink.
    • lesher Re: Życzenia świąteczne 25.12.17, 23:42
      Trochę spóźnione, ale najlepsze życzenia Świąteczne dla Was wszystkich!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka